29/6

Idag har jag lärt mig att spela både bas och gitarr :), kan ju inte så mkt men det är alltid en början. Efter jag lärt mig lite nytt var jag med gabb. Vi gjorde inte så mycket. Senare gick jag och paps och köpte Pizza. Vi fick vänta i typ 40 min på Pizzerian. Men det var det värt, fast jag åt inte ens upp halva. Ska spara tills imorgon.

Lite bilder från igår. Foto: Stephanie Muster

   


Gymnasium

HURRA, kom in på stockholms estetiska :D Mitt förstahandsval. Tihi, dansdansdans <3
Vilket gymnasium ska ni gå på?

Fotodag

Gick upp tidigt idag. Skulle åka till Stephanie och fota. Men det var kul, fast jag var så trött. Buhu, orkar inte skriva mer. Z´ z´ , pussar <3


Dans

åhh, jag saknar dansen och gruppen. Vi ska splittras, fast jag kommer inte ihåg varför. Men till hösten blir det i alla fall dansgymnasium :D Ska bli jätteroligt fast man kommer ju säkert vara jättestel efter en sommar utan träning. haha, får nog ta och stretcha lite då och då. Evig kärlek till dansen <33
För er som undrar dansar jag Modern & Jazz! Vad dansar ni? :D


   

Bada

Blev inge passfix idag heller för det var så fint väder. Men imorgon ska det regna vad jag har hört så då ska vi fixa passen. Idag har jag i alla fall varit och badat med brorsan och Paps. Ringde gabb och frågade om hon ville med men hon skulle ju gå och se Arctic monkeys så hon kunde inte.

http://aami.bilddagboken.se , kommentera! 
 


Inköp

Var med papsen i stan. Köpte en massa saker på rean, är jättenöjd. Vi gick också och fikade på ett café som heter Café Corso, ganska bra där faktiskt. Nu har jag fått en ny mobil också, för jag beställde abonemang. Fast jag vet inte om jag vill ha den, det är en Sony ericsson Walkman W200i. Man kan lyssna på musik i den men det har en värdelös kamera. För om jag ger den till någon annan i min familj får jag en Mp3 , annars får jag lyssna i mobilen. Men jag får se sen hur jag gör.

Dagen inköp:

- Linne från Cubus 70 :- (rea)
- Skor från SkoPunkten 149 :- (rea)
- Halsband från Glitter 40 :- (rea)
- Nagelack från Åhlens 19 :- (rea)

  


25/6

Hellu, hade egentligen tänkt att fixa pass idag men det blir imorgon istället. Om ca. en timme ska jag till stan med pappa. Ska kanske köpa nått klädesplagg, i alla fall kolla. På torsdag ska jag till Stephanie och fota lite modebilder, ska bli kul. På torsdag får man också veta vilket gymnasium man har kommit in på, i alla fall som jag har fattat de.
Det kommer nog inte bli någon utomlands resa i år, passen kommer rätt sent och priserna stiger. Så det kanske blir nån stuga här i sverige bara, om ens de. Om det inte blir något vill jag i alla fall åka till Liseberg i Augusti/September.
Jag tror inte de är så speciellt många som läser min blogg. Det finns ju liksom flera hundra andra bloggar som är mkt intressantare. Men i alla fall, är det nått speciellt ni vill läsa, eller typ se mer bilder eller nått? skiv i sånna fall :)

Kramar <3

Orhem+Flaten

Vaknade vid typ 11 idag, sen satt jag vid datan och lite annat till typ 16.00. Sen hade jag och gabb tänkt att fota porträttbilder men frida ringde och frågade om vi ville följa med och bada i orhem så vi åkte dit istället. Kom hem igen vid typ 19.30. Sen vid 21.30 åkte jag och gabb till flaten för att fota lite men det blev lite drama så vi fick inte så många foton. Vi åkte iaf hem vid 23.00 därifrån, fast jag kom hem typ nu. Ska äta lite mackor snart, sov gott <3
Lite bilder från midsommar och Orhem..!

   


23/6

Hej igen. Var ganska kul idag hos mommo & moffa som jag säger. Haha, petter sa på midsommar att morfar borde bli hippie och när vi kom idag hade han typ försökt klä ut sig till hippie , hahhaa. Jag och gabb fotade lite och åt massa mat och kladdkaka. Det var ju ganska trist väder och när vi åkte hem spöregnade det en massa. Då blev vi blöta. Sen tog vi tid vem som kom snabbast hem från tunnelbanan, det tog 6 min för båda haha. Nej , nu ska jag inte skriva mer. Glöm inte att kommentera min bdb - http://aami.bilddagboken.se  och om inte du har bdb borde du skaffa de, det är kul och man behöver ju inte betala massa pengar för att få kommentarer eller så.
Skriv adressen till din bilddagbok i en kommentar , om du har !? :D 

Mormor&Morfar

Ska till mormor och morfar idag, och gabb ska med =] Jag har inte kunnat lägga in bilder från midsommar än för att vi håller på att ominstallera min brors data tror jag. Eller nått håller vi iaf på att göra, så nu sitter jag vid pappas data. Jag hoppas inte att bilderna försvinner från den andra datan, fast vi sparade dom men ändå. tänk om.. det har hänt förut att alla mina älskade bilder försvann. åhh, ledsen.. Och ifall bilderna skulle försvinna nu skulle jag dö, eh typ. Jag har typ 18 tusen bilder :O, jag måste börja rensa lite. Åh, jag stör mig på att det tar typ en vecka att få pass. Vi har tänkt att ta en sista minuten resa innan juli, men våra pass har gått ut så vi behöver skaffa nya. Men dom kommer nog inte hinna komma innan juli, buhu! Aja, får se hur det blir. 
Nu måste jag fixa mig, puss och kraaaaaaaaaaam <3

Midsommar

Har varit hos mammas moster och hennes man idag och firat midsommar. Kom dit typ vid 2 kanske och åkte vid 7. Typ den ända vi gjorde där var väl att äta och spelade kubb. Nu är jag ju i alla fall hemma. Jag, paps och pepparkakan har köpt godis och läsk och ska snart titta på 'House of wax'. Har sett den förut, hos gabb tror jag det var minsan :D
Imorgon ska jag nog till mormor och morfar, hoppas gabb följer med :) well well, kanske lägger in bilder från midsommar nån annan dag.
Glad midsommar :D <3

21/6

Jahap, hade tänkt fira midsommar med Gab. Vi hade tänkt att vi skulle vara hos min mormor och morfar, men nej. Nu har pappa bestämt att vi ska åka till några andra och mormor säger att jag och gab kan ses i helgen istället. Men hallå, vi har till och med bestämt vad vi ska ha för kläder på oss. F*n va tråkigt det kommer bli och sitta själv och lyssna på när några vuxna pratar hela midsommarafton. Jag hade ju tänkt att jag och gab skulle göra kransar av blommor, fota och ha roligt, men nu är ju den ideén förstörd. Förlåt gab <3 och förlåt alla för mitt arga inlägg, ni borde inte behöva ta del av sånt här.
Vad ska ni göra på midsommar?

blogg

hejsan alla söta männsikor. Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har ine haft tid. har varit med gabbi typ varje dag ganska sent och då har jag inte hunnit vara inne på datan så mkt. men jag bloggar lite om dagarna jag kommer ihåg :)

18/6-
Var med gab inne i stan och köpte en säng till bamse, MJAU. Sen när vi skulle hem visste vi inte vart vi skulle gå av så vi åkte för långt , så vi fick åka tillbaka. Sen på kvällen tittade vi på pirates of caribbean 1 och åt marängsviss. Sen gick jag hem vid typ 1.

19/6- Jag och gab cyklade till flaten för att fota lite men glömde batteriet till kameran hemma, buhu. Så vi åkte hem igen. Sen åkte vi till video piloten för att lämna en film men den glömde vi hemma så vi fick cykla tillbaka och hämta den. Efter de åkte vi iaf hem till mig. var ute med stampe, fotade lite och tittade på 6 points. Efter filmen cyklade gab hem.

20/6- Var med gab denna dag med. Vi var hos mig och spelade lite tennis, mohahha :D. Senare cyklade vi till gab och lagade mat och tittade på pirates of caribbean 2. Sen vid 22.00 tittade vi på pussycat dolls. Och efter de åkte jag hem.

Ben & Jerry´s + Sushi

Varit hemma idag med, fortfarande lite förkyld. Snart kommer pappa i alla fall med Sushi och Ben & Jerrys glass ;)
Nu kom han, ska äta sushi nu, min favvomat  :D
 Idag bjuder jag på lite bilder igen, fast lite äldre.

    


Sjuk

Jahap, sommarlov och jag sitter hemma och är förkyld, buhu. well well, ska nog kanske hyra film sen i alla fall ^^
Åhh, jag vill ha bal, fast om man skulle ha det när vi gick ut 9an skulle det bara bli som en vanlig klassfest typ eftersom vi bara är en klass :$ Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Men jag bjuder på lite bilder på mig, njut eller tjut!  Ciao amigos <3

   

Emilia

Idag var det en Emilia och Amanda dag :) Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi åkte in till stan. Letade typ på alla jordens stadiumaffärer efter en bikiniöverdel till emilia, men den hon ville ha fanns inte. Vi blev sugna på godis så vi letade efter nån godisaffär. Då kom jag på hemköp, jag; Vi går till hemköp där finns det extrapriser, ta 3 betala för 18. haha, det blev lite fel där. Skulle ha varit ta 3 betala 18 :- typ. Så vi gick till hemköp och storhandla godis, eller aa lite choklad i alla fall. Efter storhandlandet gick vi till gamla stan. På vägen blev vi lite frestande av Ice slush så vi köpte de, fast det var väldigt mycket is i  :$. Efter vi hade varit i gamla stan ett tag åkte vi hem till emilia och gjorde ingenting. Sen gick jag hem och åt mat och tittade på vänner. och nu sitter jag här. Ska snart äta jordgubbar och titta på filmen ''She´s all that''.


13 juni

Varit med gabbi idag igen. Vi fotade lite idag också sen behövde hon gå så jag gick hem och åt upp nästan hela packetet med bragokex. Så nu är min brorsa väldigt arg, han säger att jag inte kommer få några chips ikväll bara därför haha. Imorgon ska jag typ vara med emilia, wiie! det var så längesen. jag stör mig på att alla braiga program har slutat, tex desperate housewives och grey´s anatomy.
Nån som vet något bra bra program som går på kvällarna ?




Kladdkaka+fotografering

Idag har jag varit med gab. Vi bakade kladdkaka, mumms. Fast duktig som jag är råkade jag ställa formen på en varm platta så den blev lite bränd, haha. Senare gick vi ut och fotade lite :), blev inte så många bra bilder för jag är så ful utan smink men ändå. Försökte lägga in bilderna på bilddagboken förut men det ville inte funka, nått krångel. well well , lägger in senare.

  

Dagens inköp

Var på stan och kollade efter ett par shorts, men hittade inga. Istället köpte jag;

- En tröja från H&M
- Ett halsband från Ur&Penn

image34 image35

Stan

Ingen av min kompisar kan göra nått så jag drar nog in till stan och shoppar lite. Funderar på att köpa ett par shorts för det är ju typ inne nu. Jag är jätteseg med att köpa senaste trenden men nu ska jag försöka hänga med i starten :P
Pussar och kramar kära beasökare , <33

Gålö+bio

Idag har jag varit på Gålö med Papi , Brorsan & moooormor :D Det var lite långtråkigt men kul.
Igår var jag iaf på bio och såg Pirates of caribbean 3 , den var inte alls lika bra som dom andra. Men det  var iaf skönt för det var nästan inga i biosalongen. Filmen var slut vid midnatt så vi åkte hem och sov, jag var as trött för jag hade typ inte sovit så mkt natten innan.

     

Skolavslutning

wiiie, sommmmmmmmarlooov :D Okej , det är sorligt att lämna alla men det blir ändå roligt att börja gymnasiet. På avslutningen igår fick alla nior åkband till grönan, jippi haha. Senare var det tårtkalas, och jag åt jättemkt. Efter avslutningen kastade killarna våran lärare Cecilia i vattnet, stackarn , haha :P


Ikväll ska jag på bio och se Pirates of caribbean med Papi & Pepparkakan :) Den första och den andra film var bra så jag hoppas den här också är bra.
Vilken tycker du är bäst av pirates of caribbean filmerna? 

              image31

Ny frisyr

Imorgon är det skolavslutning och jag går ut grundskolan. Kan verkligen inte fatta att det är dags att lämna skolan och alla, kommer bli så sorligt!
idag har vi städat ur våra skåp i alla fall. Sen målade jag, Helena och Anja på väggen i klassrummet. Vi målade av klassfotot som lara innan hade ritat av. Olyckligtvis försvann mina nycklar också så jag fick knippsa upp låset till skåpet. Efter skolan åkte jag in till stan och klippte snelugg. Jag blev nöjd i början men nu känns det inge bra längre. Aja, det växer ut.  Jag klippte mig i sergelgångenHår 3000.

       

Flaten

Har varit och badat i flaten idag med Anja, gabbi, Frida, August och Martin. Senare kom också Lara, Matilda och Alina. Det var mkt mer folk än vad jag hade förväntat mig men vattnet var varmare än vad jag hade trott i alla fall.
Imorgon är det skola och vi ska städa, efter det drar vi in till stan och köper nått till cecilia kanske.
                           image24
 
        Jag ska klippa mig imorgon också, hade tänkt mig en snelugg.
                       Vad tycker ni , är det en snygg lugg ? 

                                         


Åland

Klassresan på Åland var verkligen jätterolig. Dagen då vi åkte gick jag upp 5.30 och åkte sen till tekniska högskolan där alla andra var.  Vi åkte med en buss till Grisslehamn eller hur det stavas. Därifrån tog vi båten till Åland :D Andra dagen paddlade vi kajak och sen cyklade vi runt lite på cyklarna vi hade hyrt, damcyklar som var as roligt hahahhahaa! Vi badade lite, solade mkt, spelade brännboll och åt äcklig frukost, det var iaf lite av de vi gjorde. Resan var grymt lyckat och det roligast på åland var när helena ramlade på rygg i ett dike med vatten, haha! 

                           

Klassresa

Nu åker jag till åland med klassen några dagar, 2/6-5/6
ha det bra :D