Bilder från skolan/lägret

Tänkte lägga in lite bilder på från skolan och lägret m.m.



Världens bästa skola, världens bästa klass <3


UPDATE!

För er som inte läst andra inlägg och inte vet vad det här lägret är för något så kan jag ju tala om det.
Det är alltså en grej med skolan, alla ettor. Vi åkte till ett hus och övernattade en natt där. Gjorde massa samarbetsövningar m.m. Detta kallar då skolan läger. Så, nu vet ni :)

Promenad i skogen

Hola, har varit ute i skogen med pappa för ett tag sen. Sitter och fikar nu, BRAGOKEX! Jag lever för bragokex med choklad, typ :P Ska snart plugga matte, tråkigt men sånt är livet.

Imorgon är det i alla fall studiedag, funderar på att hälsa på min gamla klass. Får se hur det blir.
Bild från idag!

image227


Tävling hos turbotrollet!

Nu finns det en tävling hos Turbotrollet! man kan vinna en goodie bag med lite hemliga saker som man får veta senare. Tävlingen tar slut på måndag så passa på att vara med nu :D


Stan

Heej världen.

Har varit i stan idag med mamma, och så träffade vi pappa också. Gick och fikade , trevligt. 
Köpte en bok på engelska som jag ska ha i skolan, en mössa, vantar, nagelacks borttagningsmedel och en hårborste.

   
ska nog köpa denna nån annan gång ------->


Titanic , underbar

Läger på blidö

Hello! Nu är jag hemma igen från lägret. Gick upp tidigt igår och så åkte vi buss nån/några timmar(?)
När vi kom fram gjorde vi lite sammarbetsövningar och sprang runt som galningar i skogen. På kvällen blev det uppträdanden och dicso i ett minirum. Gick och la mig någon gång vid 02.40(?) Sen fick jag gå upp för att göra frukost till alla 7.30 , Z´ z´ z´.
Sprang runt lite till i skogen innan vi åkte hem vid 13.30! Men det var i alla fall väldigt kul <3


En ''låt'' vi sjöng på bussen till blidö, tog väl 30-40 min(?)

En fiskbulle vill till havet, havet är en fiskebulles liv. Det här va första versen, nu är det bara 99 kvar.
En fiskbulle vill till havet, havet är en fiskebulles liv. Det här va andra versen , nu är det bara 98 kvar.. osv..


Kommer bilder och så i helgen , puss på mina dansare <3

Läger, torsdag - fredag

Heej!

Är jättetrött idag, orkade knappt gå upp i morse. Har i alla fall haft balett och dansträning idag + lite teoriämnen.

Men jag hinner faktiskt inte skriva så mycket mer nu eftersom jag måste hem till mamma och packa m.m. :( . Ska ju på läger imorgon men klassen och alla andra ettor på skolan. Måste väl upp vid 04.30 eller så, känner redan att det kommer bli en plågsam morgon. Jag lovar att lägga upp lite roliga bilder sen när jag kommer hem på fredag eller i helgen.

                  image221
                                        Ta hand om er, ciao <3

25/9

Heej!
Han inte skriva igår , det är så himla mycket just nu så jag hinner inte :( Men det var i alla fall roligt på inflyttnings festen i söndags. Sen igår så hände det väl inget speciellt.

Idag har vi haft moderndans fast jag var inte med för jag är lite sjuk och jag får inte bli mer förkyld eftersom det är läger på torsdag. Sen hade vi matte, och jag jobbade nästan inget för jag inte kunde koncentrera mig hehe :P
Efter matten var det lunch och sen skolfoto, vi hade jultema , suprise! Vi hade packet, renar, tomte och tomtemor, tomtenissar och en julgran haha. Jag var tomtenisse :) Det var så himla varmt där vi tog fotot så jag höll på att dö, sen när vi skulle ta porträttfoto var det också jättevarmt. Jag blev *pip* ful, asså blää. Aja, hoppas gruppfotot bli bättre :)

Efter skolfoto slutade jag (13.45) men.. Jag stannade kvar och dansade till 17.45 :O Jag och några till försökte komma på en dans som vi kan visa upp på lägret men det gick ju inte så bra. Vi kunde inte bestämma vilken låt vi skulle ha och inte om vi skulle dansa street, jazz, modern eller ragga. Krångligt, imorgon är det också sista dagen att öva så det kanske inte blir något uppträdande för oss ;(

vilket långt inlägg eller inte så jättelångt men jag brukar i alla fall inte skriva såhär mycket.. tror jag :P  Puss & kram <3

Inflyttningsfest idag

heej.

Måste fixa mig nu , ska på min kompis inflyttningsfest :) Ska vara där om 20 minuter så jag har ganska bråttom kan man ju säga haha. Men idag har jag faktiskt jobbat jättemycket matte, guu va jag e duktig :P

image220
orkar inte förminska nu, haha. Pusspuss <3




Sitter här i mörka natten

Hej nattugglor :)

Har sett Mr. Beans semester ikväll, inte värsta hiten men den var rätt kul. Åt hemmagjord pizza till middag också, gott!
Tittade lite i min
bilddagbok och hittade en bild på en glass som jag tagit. Så nu sitter jag här och längtar efter en god kall twister, mumms. Men ja, jag har varit tillräckligt onyttig den här månaden.

Ska ta och sova nu , god natt och dröm sött <3

             image218
         Nån som kan ta och posta en twister hem till mig ? :)

Plugg och prov borde utrotas!

Hello :)

Har varit med en kompis idag ;D Köpte godis och tog en promenad i skogen. Trevligt , älskar dig E <3
Nu ska det bli lite plugg, spanska.. ska skriva om en dag i mitt liv typ.

På tisdag ska vi ta spexfoto i skolan. Kommer bli jätteflummigt, men jag säger inte en vad vi ska vara. Kom tillbaka på tisdag så berättar jag då ;)
Vad tror ni vi ska vara? ^^

Neej, måste verkligen plugga nu. Plus att jag har massa matte att göra , gick *pip* på matteprovet såå jag måste verkligen anstränga mig nu. Kan ju tala om att det gick dåligt på danshistoriaprovet också om jag inte har sagt de innan. Död åt prov , ellerhur!? :P



Dramaten

Heeej.

Har varit på dramaten med klassen idag. Gick runt där i två timmar och kollade. Fick till och med gå in där folk jobbade med kläder och hår och sånt. Och så gick Elin klinga förbi oss, inte för att jag vet vem det är men någon rätt känd skådespelare i alla fall :) Vi kollade också i ''garderoben'' där alla kläderna var, hur mycket som helt. Och en massa skor.
Egentligen skulle vi slutat vid 16.00 men vi va ''fängslade'' kvar på dramaten till 17.00 hahha. Och jag ont i mina fötter nu efter en hel dag med klackskor :P

Har ingen rolig bild att lägga in idag eftersom alla bilder är hos pappa och jag är hos mamma nu, men jag lägger inte den här, från i sommras. 

                   image217

  Ska snart äta middag och sen blir det väl idol eller nått , ha det bra <3

A photo

           En liten egobild ^^ , måste plugga nu.. boooring :(
            image215

20/9

Hej :) Imorgon är det fredag IGEN,veckorna gå så himla snabbt. Jag hänger liksom inte med. Men klassen ska i alla fall till dramaten och typ titta där imorgon. Håller på att prata om olika teatrar och hur dom är uppbyggda på danshistorian så vi ska dit vid 14.00 eller nått liknande.

Berättade ju lite om att det kom någon äcklig sörja från våra duschar i skolan förut. Jag vet inte vad det är för något men äckligt var det i alla fall. Det droppade från taket ner på golvet utanför duscharna också. Och vi hade liksom duschat där en timme innan. Vissa säger att det är från avloppen men jag vet inte , haha.
Några äckliga bilder xP

  

Och så en bild på gårdagens outfit. Allt är köpt för ganska länge sen förutom bältet som kommer från Gina Tricot!




Onsdagar = mer en 4 timmars träning!

Hola!
Hinner inte skriva så mycket just den här veckan eftersom jag har träningar och massa läxor, men jag gör mitt bästa.
Idag har jag haft 3 teoriämnen på förmiddan och sen balett och pilates på eftermiddan. Efter de åkte jag hem, åt några mackor och sen stressade jag ner till dansen. Och nu sitter jag här och skriver, har gjort en läxa också. Fast det finns flera att göra, buhuuu :(

Hm, finns det något mer att berätta.. ? Kan ju kanske tala om att nästa vecka ska vi ta skolfoto fast det får bli en lite suprise vad vi ska vara för något (spexfoto) Sen ska också alla ettor på läger en natt.
Måste plugga vidare, ha det bra ^^ ciao <3             157810-208
              En bild på mig och JA! , jag är en skogsmulle :)
   



Desperate housewives

Hejhej, nu blir det ett snabbt inlägg eftersom jag måste hinna tvätta håret innan kl. 21.00 för då börjar ju desperate housewives på 5:an ;D
Har inte hänt något spec i skolan , eller jo..det kom nån sörja från taket så duscharna blev helt äckliga. gaah, bråttom!!! men jag berättar mer imorgon eller på torsdag :)
Lägger in en bild också eftersom inläggen blir mycket roligare då, puss & kram <3


157810-211

Dansdansdans , mitt liv består av dans.. typ ^^

Hejsan :D

Idag har vi haft dansimprovisation med våran danshistorielärare. Han är så rolig, egentligen har vi en annan fast hon var sjuk. Men det var i alla fall jätteroligt. Sen har jag också haft modern dans nu på fritiden, men jag var så trött så jag dansade inte direkt med världens gladaste leende. Vi ska typ vara med och dansa i en teaterföreställning , kan berätta mer någon annan gång.



157810-211

Lite flummigabilder på mig, hhaha. Lite hjärtan till er där för ni är så snälla <3
Skriver imorgon , byebye.
Och glöm inte att Desperate Housewives börjar imorgon!!!!! :D

Kladdkaka & te

Mumms, sitter här och äter kladdakaka och dricker te. Jag har inte varit speciellt nyttig på sistonde men jag har bestämt att i oktober ska jag testa att äta nyttigt varje dag och så.  Ska se om det blir någon skillnad :)

Börjar 10.45 imorgon, så det blir en liten sovmorgon som jag ser fram emot. Fast jag slutar 16.40 , något jag inte ser fram emot så mycket men sånt är livet.

Om du inte har sett filmen Honey så tycker jag du ska se den, riktigt bra film tycker jag. Hittade den
här videon, blir glad av att titta på den och så får man ju lust att dansa. Dans är livet :D

Ciao <3

Lekte lite i photoshop..

Testade lite saker i photoshop, hm.. inte så vackert haha.. Bilderna är i alla fall från studion, inte så vackra dom heller men whatever :P Bilderna är tagna av Stephanie Muster!
    image206


Stan

hello!

Har varit i stan idag , åkte själv eftersom ingen annan kunde eller ville. Letade efter ett par skor, men jag hittade inga, snyft. Hade tänkt ett par
pumps men får väl leta vidare någon annan gång. 
Köpte i alla fall strumpor och ett nagelack på H&M.
 
 
14.50 :- , H&M


Photoshop

                 Gjorde ett litet collage av 3 bilder från idag , har ju så tråkigt. 
             image203

En bild

Hej igen. Det blev inget stan idag , kanske åker imorgon istället. Men jag var i alla fall ute och fotade i skogen. Blev inte så många bilder och inga bra heller men här är i alla fall en.. 

            image202
                                               vad har ni gjort idag?

Hösthösthöst

Godmorgon snyggingar!

Vaknade typ för en timme sen, ska väl ta och äta lite snart. Har också tänkt att åka in till stan idag och shoppa lite, men jag tror jag är pank så vi får väl se. Annars ska jag nog ut i skogen eller vattnet och fota hösten och lite egobilder också, hehe.

Lyssna på
Listen med Beyonce , jättebra låt!
Skriver mer senare idag, kramkram <3

               image201
                                 


Tunika från ellos

                         Zooma
                   Nu finns den här söta tunikan på ellos för bara 99 :-
                                           Finns i flera olika färger!

Fredag

åhh, fredagfredag. Jag älskar min skola, världens bästa men det är ändå så skönt med helg haha :D Veckorna går så snabbt, snart är det ju typ sommarlov igen.. Inte, men typ.

Hade ju matteprov idag, gick inte så bra. Det går aldrig bra, hm.. well well får se. Sen hade vi gympa ute också, brr.. det va jättekallt. Man känner verkligen att hösten är här nu.

           image200
                                  Bild från förra hösten tror jag. LÖVKRIG ;)

En outfit

                                            Linne - Gina Tricot
                                            Leggins - H&M
                                            Skor - Skopunkten
                                            Örhängen - Wedins
                                            Halsband - Indiska
         image199

Torsdag

Hejsan. Wiie , bara en skoldag kvar sen helg :D ska bli så skönt. Och imorgon har jag matteprov, och pappa kommer hem sent så jag får vänta med att plugga. Jag behöver ju liksom hjälp, är sämst på matte hehe. Sen har jag en spanskaläxa till imorgon också, suck..

Jag vet att jag nämner det hela tiden men jag vill verkligen ha en systemkamera. Och jag vill ha den nu. Fyller ju år i december men jag tror inte jag orkar vänta så länge. Kanske kan låna pengar av nån i familjen och köpa den nu, maybe. Funderar på att köpa en Canon eos 350d , någon som har nått annat förslag på bra systemkameror? :)

                   image197
                                                  
Bild från danssalen i skolan


Onsdag

heej. Har inte hunnit blogga tidigare pga. plugg och så. Tittar i alla fall på top model nu :) 
Idag hade vi balett och dansträning. På dansträningen hade vi massage, skööönt! Sen skulle jag också ha dans på fritiden fast läraren var sjuk så det blev inte så mycket av de. 

Det var trevligt igår hos mormor, åt god mat och efterrätt :)
Lite bilder från gårdagen..!

   
  
              

                                         Ha det fint :D

11 September 2007

Hejsan. Mitt liv är väldigt mycket stress just nu så jag hinner inte blogga så mycket. Har massa saker och läxor att göra. Spanskaläxa, engelska + hitta en bok, dansläxa, matte (har prov på fredag) och säkert en massa mer som jag inte kommer på nu. Död åt stressiga dagar!!
Snart ska jag till mormor, hon fyller år. Sen när jag kommer hem blir det väl plugg och så. Lägger in en egobild som vanligt också haha :) Byebye <3

                                           Foto:Stephanie Muster
                         image192
  Jag tycker vi har en tyst minut nu för dom som omkom 11 september 2001..

Snabbt inlägg!

Hej, ska snart gå till dansen som börjar 18.30 så det blir ett snabbt inlägg. Grönan var i alla fall roligt, va någon filminspelning där också. Fast jag vet inte vad det var för film men men..
Kommer nog inte hinna skriva mer sen ikväll för kl. 20.00 går Mean girls på 4:an och sen måste jag nog sova, börjar 08.20 imorgon, buhuu.

Ciao amigos <3

Grönan

Godmorgon. Idag blir det grönan, kanske inte världens bästa väder men vem bryr sig. Måste nog fixa mig nu , ska gå runt 11. Men jag lägger in en bild. Jag vet att jag ser väldigt sur ut haha, men jag tycker den fick fina färger :)

                      image191
                                      Tack för kommentarerna, <3

Chris Brown - Say Goodbye

Gokväll :) Blev inget grönan idag, H kunde inte, men imorgon ska vi dit. Ska försöka vara där när det öppnar så vi hinner vara där några timmar.

Åh, jag längtar tills jag har köpt en systemkamera så jag kan ta massa fina bilder. Okej, jag vet att nämner de hela tiden men ändååå , skojskojskoj. Och så längtar jag till vintern , haha. Då kan man åka skridskor och massa sånt :D Fast jag kommer säkert längta till sommaren när snön kommer , men men :P 

               image190
                                   Bild från i vintras , ha en bra kväll <3

Som ny!

Med lite inspiration från filmen Aquamarine gjorde jag om min tröja. ''armarna'' går egentligen ungefär till armbågarna men jag knöt ''armarna'' runt nacken istället ;)

                                 image189

Äntligen helg

Wiiiiiie, helghelghelg. ska bli så skönt att få sova ut :D Vi hade ju prov i danshistoria idag, gick verkligen sämst så jag kommer nog få göra om det sen.
Imorgon blir det gröna lund tror ja, får se. När jag gick ut 9:an så fick jag gratis åkband och inträde av skolan så man måste ju använda de liksom.

Ha en trevlig helg :] 

                                        
 
Två bilder från studion, från första gången jag fotade i studio så mobba inte ^^

Friluftseftermiddag

hej. Blev ett ganska sent inlägg idag, precis som alla andra dagar. Hinner inte skriva så mkt för jag måste plugga matte och danshistoria. Har nämligen prov i danshistoria imorgon, buhuuu.
Idag har vi haft friluftseftermiddag, som jag nämde igår. Riktigt kul var de, vi spelade brännboll. Fast vi var bara 10st dansettor med på brännbollen för resten är sjuka typ. Sen gick vi hem och jag och elin stannade vid en bäck och lekte lite, haha eller fotade kanske man ska säga istället :P

Neej, nu ska jag fakstiskt ta och plugga lite, hugs <3

Bilder från idag!



En till bild på mig

                   image178
                                         Foto: Stephanie Muster

Dans

Hola! Har precis tittat på Top model och idol, lite jobbigt att dom går på samma tider men men.
Idag har vi haft So, svenska, engelska, balett och dansträning i skolan. På so:n pratade vi lite om Ideologi, har aldrig ens hört ordet förut, hm.. På svenskan skrev jag klart en dikt och på engelskan skulle man typ skriva om ett minne, jag skrev om när jag gick vilse i skogen haha. Baletten var ganska trist, inte riktigt min grej. Sen på dansträningen var det improvisation mesta delen av lektionen, rätt kul :) Sen stressad jag hem, åt sushi och gick till dansen. Jag och min kompis började i en ny grupp, fast med samma danslärare. Vi håller på att göra en dans till michael jackson - Thriller.
Imorgon blir det dans på förmiddan sen efter lunch är det friluftseftermiddag. Börjar känna mig förkyld, men jag kan nog ändå gå till skolan imorgon. Typ halva klassen är sjuk såå..

Ciao <3

foto: Stephanie Muster


                       Har fått lite fler bilder nu, från Stephanie. Här är en :D

                 image177

Balettskor

heej. Blev inget bloggande igår, åkte och köpte balettskor efter skolan. Sen direkt efter var det dans och sen massa plugg också. Inom danslektionerna har vi haft Modern/nutida idag :) Sen när vi hade haft sista lektionen och jag skulle hem spöregnare, och det gör de fortfarande.
Skulle vilja lära mig dansa street och hiphop , men vi får väl se hur det blir med de, nån i skolan kanske kan lära mig (a)

Dansar ni , och vad?
Kram

Paps

Hejsan. Har räknat massa matte idag, ska räkna lite till nu också. Har varit ute och fotat lite också med pappa. Blev inte många bra bilder, dom som blev bra blev liksom suddiga, lite synd :( Men som sagt behöver jag plugga lite till, ses ;)

                         image176
                                                        Jag & Paps :D

Suck..

Hei. Har varit i stan idag , blev lite inköp men det visar jag en annan dag eftersom jag inte hunnit ta några bilder.
Efter stan gick jag ut i skogen med en kompis för att fota men då var alla batterier urladdade så det blev inget :(
Nu sitter jag här ensam i mörkret, borde kanske gå över till mamma snart.
Lägger in 2 bilder iaf, från en 'fotografering' jag och min kompis gjorde. Lite backstage :) Kram <3