söndag

ojoj, idag åkte jag och några till från klassen ändå ut till värmdö för att sälja saker på en loppis där. De blev inte lyckad för 5 öre. Vi tjänade typ ingenting. Suck, kanske får skita i studentskiva och sånt då.. nej så illa ska de väl inte gå, hoppas jag haha.

Lite bilder från veckan.


I torsdags dansade vi (klassen) på gondolen på nån FN-grej. De var en designtävling, "Röj en mina" Vi visade alltså upp bidragen genom att ha på oss olika t-shirts.


Fredags, terminens sista balettlektion med klassen.


Lördag, lunch i fina saltsjöbaden med mormor, morfar och 3 andra. trevligt!


Lördagkväll, firade en kompis födelsedag.

Mjaaaau!

viktig information för allmänheten



Jag har en hel daimtårta i frysen som är ganska lockande. Men den får nog vänta till en annan dag för nu borde jag sova. Den har förresten legat där i snart en vecka utan att jag har rört den. Rätt stark jobbad av mig liksom. Kan ju i och för sig bero på att jag knappt varit hemma men de behöver ju ingen veta.

söndag

Va med Stephanie och fotade i studion igår. Blev riktigt bra bilder, dom kommer nog så småningom :)
Snart slut på långhelgen då. Den har inte direkt varit bäst och jag har inte pluggat ett skit, riktigt illa! Imorgon tror jag också vi ska visa upp ett solo på baletten vi fått lära oss, Don quixote. Får hoppas de går bra. Sedan på kvällen är det också någon föreställning på balettakademin som jag ska på :) Pusshej.



I studion.

sova

Jag är dötrött. Som tur är kan man sova ut imorgon, långhelger rockar!
En sväng till ikea väntas med morgondagen.
Peeeace.


Eskilstuna

I lördags var jag ju som sagt i Eskilstuna. En kompis spelar nämligen i ett band och dom gick vidare till finalen av en tävling, rockkarusellen. Den hölls alltså i e-tuna under dagen/kvällen. Tyvärr vann dom inte men att ha kommit ändå till finalen är ju inte helt fel alltså!



På bussen dit.


Maria och Jag. Vi stannade för en välbehövd kisspaus hahah.


Till dig
Billy!




Gick och köpte mat och satte oss vid vattnet några timmar.
Roade t. ex oss med att stå på händer.. självklart!


I väntan på att killarna skulle börja spela.



Bohemian Lifestyle



Efter dom spelat blev de middag, prisutdelning, titta på nått band, flumma runt och sedan åka hem. Bussresan hem var sjukt kul. Allsång så de dåna haha. Grymt lyckad dag!

tjooooooooo

5 dagar utan att jag har bloggat, har befolkningen överlevt? Aa utan problem tror jag. Jag hade en grym lördag, berättar en annan dag. Imorgon blir det stan och museum på förmiddagen sedan väntar fyra dagar leeeeedigt! Underbart!

Pusssss. hehe!


så kan det vara

Dagen har varit bra, morgondagen blir säkert bättre, lördag blir bäst!
Godnatt.


dansredovisning

Lite bilder från terminsredovisningen för några veckor sedan.


(klickbara)


rast mellan föreställningarna.


hjula hjula.


Balett med invalet.


Våra egna fraser med inspiration från Kenneth kvarnström.

Brännboll

Hoooola! Dagen har varit nice. Först matte i 2 h och 45 min, rullade på rätt snabbt. Efter de brännboll med ettor och tvåor. Ikväll ska jag plugga matte tills jag blir hjärntvättat av siffror, x, y, dividera, addera, multiplicera.. ja ni fattar.



hahah craaazy!

Svansjön

Svansjön på operan idag, den var fin. De va allt jag hade att säga, godnatt.


lalala

Dagen blev rätt bra ändå. Gillar nämligen inte onsdagar, jobbiga lektioner. Men idag var det helt okej. Pluggfika med pappa efter de också. Imorgon blir det dansträning, 45 minuters (viktigt info för allmänheten) matte och sedan blir det operan med skolans dansklasser för att glo på svansjön i 3 timmar :)

Jag har städat och tvättat också, de ni.
Nu ska jag chilla vidare, thiiing!

vill inte

Blä, jag sitter här och deggar bara för att inte behöva gå och lägga mig. Ser verkligen inte fram emot morgondagen. Nu skulle vara ett perfekt tillfälle att resa iväg någonstans. Känner mig helt splittrad. Men aja, sängen var det ja. Kan ju lägga in några egyptenbilder bara för bli ännu mer depp. haha.

Ha det nice.




<3


Måste bara posta ett litet inlägg till min vän Gabbi. Jag kanske varit lite frånvarande på sistonde. Tänkte bara säga att de inte är meningen. Det är du och jag, de vet du :)
All kärlek till dig, syster <3

plugg

åh, jag fick helt plötsligt lust att dra ut och skejta.. hehe, tänkte att världen behövde veta de. Hur som helst, jag har gjort lite resteruppgifter ikväll som jag dumt nog struntat i tidigare. Som jag nämt innan måste allt sånt in innan fredag. Ja.. vad kan man mer säga? Jag har träningsverk i benen för den som vill veta. Hm, aa.. de va väl de. :)



Söndags.

Måndag, jag som trodde de va fredag..

Jag har börjat komma in i en deppig period nu, känns som de inte finns nått att se fram emot, allt blir bara fel. Men får hoppas de vänder. Den här veckan blir det i alla fall fullt upp som de känns nu. Måste göra klart massa rester innan fredag. På torsdag ska vi i alla fall till operan och se svansjön, sen blir det antagligen middag med klassen.

De ringde en tjej i lördags och sökte balettdansöser till en konstfilm som hon håller på med. Så igår träffade jag henne så filmade hon mig i en studio när jag gjorde lite balettrörelser. Lite svårt att leverara massa snygga rörelser helt plötsligt, hoppas hon blir nöjd :) Sen träffade jag brorsan, åkte till mormor och morfar och åt middag.

Pusss och hej.