Tröttis

Hej i mörkret!

Guu va trött jag är, borde kanske gå och lägga mig. Är hos pappa nu men ska egentligen vara hos mamma den här veckan.. men jag tror inte jag orkar gå över dit. Är i alla fall ensam hemma och har hur tråkigt som helst. Pappa är nånstans och mamma är på resturang för någon har fyllt år, och brorsan är hos grannarna som också fyllt år.

Åhnej, söndag imorgon.. då är det dags för skolan snart igen då. Har massa prov, usch.


image982
Bild jag tog i morse.

Nej, tror jag ska sova. Ha det bra, godnatt <3


Loréals make-up remover

Tänkte bara tipsa om Loréals sminkborttagningsmedel. Provade de igår hos min kompis och det funkade jättebra. Man bara tar lite borttagningmedel på fingrarna och så lite vatten sen så gnuggar man bort sminket, på ett ungefär :P Allt smink försvann runt mina ögon jättelätt i alla fall.

Ska nog ta och köpa en om det finns, hett tips ;)
(69 :- på Åhlens tror jag)

image981


Gårdagens klädsel:

image979
Linne - Zara
Jeans - Gina tricot
Örhängen - Cubus

Bilder från igår.

Hej! :)

Nu är jag hemma. Träffade ju några kompisar igår, först blev det pizza och kebab sen tittade vi lite på film, gick promenad i mörkret och så. Sen råkade vi fastna framför msn så det blev att vi gick och la oss 04.30. Skrev 05.30 i inlägget under men det var fel. Känns som jag bara skriver fel saker den här veckan. Fast sen somnade jag väl inte först 5 ändå. Gick upp 8.50 sen, så jag är rätt så trött nu *gäsp*

Lite bilder från gårdagen:


image976
image977

image978

De va lite bilder de! Asrolig kväll, tack tjejer. 
 Ska kika runt lite i bloggvärlden nu, ciao <3


(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Jag är uppe rätt så tidigt idag

DSC00624.JPG
(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Jag är uppe rätt så tidigt idag med, i alla fall med tanke på att vi gick och la oss 05.30. Men men, jag är pigg. Mina batterier tar nog snart slut men ha det bra på hörs vi <3 (är då på hawaii, ser det inte härligt ut?)

Kebab

Kebab, ooh yeah! Hah, bra rubrik :P Nämen nu ska jag snart gå. Ska ta bussen och möta 4 kompisar, så ska vi köpa pizza. Fast jag ska köpa kebab tror jag, men jag kanske ändrar mig. Ska i alla fall sova över där så jag kommer hem imorgon.

Måste gå annars missar jag bussen, ha en bra kväll <3
(outfiten kommer upp imorgon)


En ring

Fick en ring av söta Emma, hon kom ju hem från spanien nu i veckan så hade hon köpt en varsin ring till mig och dani. Blev as glad, fast det har ramlat av två stenar men men.. funkar ändå.

Tack Emma <3

image971

Nu måste jag hitta några kläder att ha på mig ikväll, hm..

Fredag

Hellu! Nu är jag hemma. Kom lite fler barn till andra föreställningen eller vad man ska kalla de. Haha, så söta. Jag stog i ett hörn och fota, så gick dom förbi och sa hej hela tiden. Tog i alla fall pendeln till friskis och svettis och träffade mamma där, tränade lite i gymmet. Fast vi han bara träna 30 minuter, sen behövde hon gå.

Är som sagt hemma nu. Sedan vid 5 ska jag åka och träffa några kompisar, köpa pizza eller kebab och sedan sover jag där. Ska i alla fall gå och duscha nu, ciaao <3

Lite bilder från idag:

image969
image970

(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Nu sitter på ett bibliotek och har t

DSC00607.JPG
(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Nu sitter på ett bibliotek och har tråkigt. Pappa är ju här och spelar och så för små barn. Skulle egentligen komma några dagisgrupper men dom va tydligen sjuka eller nått. Jag skulle ju fota så vi får se om dom kommer några senare. Sedan ska jag träffa mamma och gå till gymmet, får hoppas hon tar rätt kuponger den här gången. Sen ikväll ska jag träffa några kompisar. För att byta ämne så var jag ju på den där spelningen igår, f*n va bra det var. Först var det lite hip hop, sen punk eller nått. Vet inte riktigt eftersom jag inte lyssnar på sån musik annars, men jag tror jag har hittat mina nya idoler ;) Nu ska jag läsa tidningen, tusen Pussar och kramar!

Ciao

Hello! Nu måste jag göra iordning mig och sen åka in och möta några, och sedan åka till den där spelningen. Antar att det blir ganska sent, har ingen aning om hur länge det håller på eller nått så vi får se.

Ber om ursäkt också för alla extremt tråkiga inlägg idag. Men med tanke på att jag nästan inte har några bilder på datan och inga batterier på kameran så blir det ju lätt så. Imorgon ska jag i alla fall hem till pappa och lägga in bilderna jag tog förut idag.

Måste åka nu, ha det så bra :)

Rulltårta

Nu är jag hemma, har ätit lunch och så. Fast det verkar som inget vill vara på min sida idag. Missade tunnelbanan precis påvägen hem och nu kan jag inte hitta min laddare till lilla kameran. Och de betyder att jag varken kan ta eller lägga in bilder. Den har helt seröst gått och gömt sig.

Sedan vid 17.30 ska jag åka in och träffa några kompisar och så ska vi på någon spelning. En kille i skolan spelar. Och nu tjatar mamma på att jag måste plugga, gaaaaah. Haha, inte min dag idag asså.

Jag ska i alla fall äta rulltårta nu, det är de ända bra med den här dagen.
Ha det bra <3

image967
Bild från romme. Titta utsikten, så fint.
Vill åka skidor igen..

(bloggar f. mobilen) hej igen! Mamma hade tagit fel kuponger så vi%2

DSC00604.JPG
(bloggar f. mobilen) hej igen! Mamma hade tagit fel kuponger så vi kunde inte träna. Sen har hon nu tvingat mig och följa med och handla mat nu. Gaah, hon och jag funkar verkligen inte ihop. Suck.. Orkar inte mer. Aja, ska gå till tunnelbanan nu, ciao <3 (en fin tröja jag prova på h&m, vill ha)

(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Tidigt uppe, oja. I alla fall tidiga

(bloggar f. mobilen) Godmorgon! Tidigt uppe, oja. I alla fall tidigare än vad jag brukar. Sitter på tunnelbanan nu, ska ju följa me och Fota åt pappa på jobbet. Sen efter de ska jag träffa mamma och dra till gymmet. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men vi hörs <3

So you think you can dance

Tjaa!

Är hemma nu, snart blir det so you think you can dance och sedan grey´s och morgonsoffan. Haha, har typ nämt SYTYCD i varje inlägg den här veckan känns det som, men men.. älska dans right? ;)
Problemet är bara att min brorsa vägrar att jag ska få ha tv:n i 2 timmar, gaaah blir så arg. Men han verkar ha suttit framför tv:n hela dagen och spelat tvspel så nu är det minsan min tur, annars vet jag inte vad jag gör. Kanske blir en aggresiv fajt här hemma, vem vet? :P

Imorgon ska jag i alla fall upp tidigt och följa med pappa till jobbet. Ska fota honom när han spelar och gör typ lekar med dagisbarn. Ska följa me och fota på fredag också. Så nu blir det ingen sovmorgon inte.

Nu måste jag gå och försöka få bort brorsan ur soffan innan programet börjar.
Ha det bra <33

image965

(bloggar f. mobilen) hej. Nu är jag hemma hos Gabbi som vanligt.%2

DSC00180.JPG
(bloggar f. mobilen) hej. Nu är jag hemma hos Gabbi som vanligt. Stannade inte på stan så länge, fanns inget att göra. Har i alla fall ätit kebab nyss, riktigt gott! Bjuder på en panorama bild från i somras jag hitta i mobilen. Puss puss!

Stan idag!

Tjena!

Idag ska jag in till stan med
Gabbi. Kommer tyvärr inte kunna köpa nått för jag är pank :( Kommer få lite pengar nu på lovet fast det ska jag nog köpa en skinnjacka för.. får försöka klara mig. Fast i och för sig är det ju april snart så det ska väl gå.

Och jag behöver verkligen plugga också.. men skolböckerna är nog inte här. Dom fick spendera lovet i skolan där dom hör hemma. Paaanik. Har massa prov sen efter lovet jag behöver plugga till. Aja, det löser sig.

Måste gå och göra mig iordning. Ha det bra dag :)

image963
Bild från i sommras.

Cirkusvideo

Nu har jag fixat videon så den går att ladda upp som jag snackade om för ett tag sen. Det är från en uppvisning för maaaassa år sedan. På den tiden då Amy Diamond var min största idol. Det är hon som sjunger, en av Christina Aguileras låtar.


Nu ska jag gå över till mamma, titta på sytycd och äta bakad potatis.
Ha det så bra <3

UPDATE:
Jag menar shakira, haha :P Tack till er som sa de i kommentarfältet :)

Adobe premiere elements

Halloj!

Har suttit och pysslat ihop massa bilder och filmer på Mig, Emma & Dani nu ett tag. Har aldrig gjort de förut men de är ju riktigt kul ju. Fast nu orkar jag inte mer, får göra klart någon annan dag. Ni kanske får se den om jag får Danis & Emmas tillåtelse, fast det är nog inte så kul om man inte känner personerna liksom :P

Guu va mycket klockan är, måste väl hem till mamma snart. Sen ikväll blir det So you think you can dance, det är ju askul att titta på när alla gör auditions tycker jag. Fast det negativa är ju att man blir på värsta danshumöret och har lust att dansa jorden runt.



<3

Svart/vitt..

image960

Tisdag

Heej!

Vaknade rätt så sent idag, eller runt 11 eller nått. Sen la bredbandet av.. som vanligt. Idag ska jag bara ta det lungt. Sen när pappa kommer hem ska vi plugga lite också, fast jag börjar tvivla på om jag har tagit hem böckerna från skolan.. hm! Sen ikväll blir det i alla fall So you think you can dance, woho :D

Ska i alla fall sätta mig och äta glass framför tv:n ;) Hörs <3

Znark..

Nu har tjejerna gått hem. Satt och tittade på So you think you can dance och parlamentet, så de va trevligt. Jäkla typiskt att båda programen gick samtidigt.. aja, sytycd går ju imorgon igen i alla fall.

Är jättetrött så jag ska nog gå och lägga mig snart. Inga planer för imorgon, får se vad jag hittar på. Kanske bara slappar och kanske till och med pluggar lite. Har lite saker jag måste få klart så kanske.

image958

Måste ta hand om disken, sedan sooova!
Ha det bra <33

våfflor

Hello!

Nu har
Gabbsi kommit, väntar fortfarande på dom andra. Så nu ska vi snart äta våfflor, mums. Sen ikväll är det So you think you can dance och parlamentet, måste ses!

Ska vara lite social nu haha. Puss och kram <3

image957
Jag & Gabbi i sommras, den bjuder vi på.
Nu blev jag sugen på isglass, älskar isglass :D

Style

Är hemma nu, har handlat lite grejer till senare. Sylt, grädde och sånt. Köpte också lite saker så man kan göra lite mattigare våfflor om man vill ha de. Kanske inte så gott men vi får se.

Här är i alla fall dagens. Rätt tråkig kanske men jag orkar inte sätta på mig nått annat.

image952


Tunika (mammas) - H&M
Jeans - Gina tricot
Örhängen - gjort själv
Halsband (ej kedja) - Guldfynd

Jag lyckas alltid ha opassande strumpor till :P
Nu ska jag äta lasange och titta på tv, ha det bra!

Måndag

Godagens!

Snö idag också, bara snöar och snöar. well well, får väl hoppas våren tittar fram snart. Idag ska jag i alla fall ha mitt najsiga våffelparty. Har bjudit hem några kompisar, så dom kommer kl. 5. Ska ha det hos pappa (är hos mamma nu) Måste också gå och handla och så. Ska nog göra de nu så jag slipper stressa sen.

Lägger upp en dagens outfit sen också. Här får ni titta på en bild från förra året sålänge.

157810-925

Hörs senare, puss <3

Lite bilder!

Kände för att lägga upp lite egopics. Lite fler bilder på luggen också :)

157810-953

image948


Och jag är så glad, jag lyckades få pappa att beställa biljetter till Turnen 2008 med Björn Gustafsson och dom 3 andra. Fett kul ju, fast det är i oktober så det är ett tag kvar. Men då har man ju tid att längta haha :D

Nu ska jag snart gå över till mamma. Ha det bra nu, puss! <3

En ekorre & 4 rådjur

Heej!

Nu är jag hemma hos pappa, har lagt in bilderna och så.
Gabbi har gått hem till sig. Haha, vi var hemma hos mig förut idag och så helt plötsligt börjar hon städa i mitt rum. Min kanin smutsar ju ner endel så hon började städa mitt golv, haha de tackar jag för =P

Lite bilder från igår och idag:

image944

En ekorre tittade förbi. Tyvärr blev bilderna inte så bra.
image945

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, eller ska bara slappa. Verkar ju inte gå nått bra på tv, trååk. Aja, jag får väl ta och titta på nån film, funkar de me. Nu måste jag äta! <3

Söndag

Hello buddys!

Sorry för dålig uppdatering, bestämde mig igår att jag skulle sova över hos Gabbi så då skrev jag aldrig nått mer. Idag har vi spenderat hela morgonen åt att laga amerikanska pannkakor. Tog sin lilla tid, men det var i alla fall jättegott! Idag ska vi också ringa runt till våra kompisar och bjuda dom på mitt våffelparty som jag ska ha på måndag eller onsdag. Såklart man måste ha våffelparty liksom, våffeldagen på tisdag!

Ska väl också försöka komma ut lite, det är ju sol :D.. och snö.



image941

åh, nu kom en liten kisse och la sig i mitt knä :)
Lägger in fler bilder och så när jag kommer hem. Ha det bra <3


Det blev en..

HELLUGG!
Bestämde mig för att klippa hellugg tillslut. Tycker i alla fall det blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Klippte mig på Hår 3000 i sergelgången här i sthlm. Fanns inte tid när vi kom dit så vi gick och åt glass på donken.

Nu är jag i alla fall hemma hos Gabbi, har precis ätit paj till middag. Riktigt gott måste jag säga!! Och nu ska jag Färga och toppa gabbis hår. Kommer antagligen upp bilder från de sen ;) haha, får väl hoppas att det inte blir allt för konstigt, jag är ju ingen frisör om man säger så.

Jag & Gabbi
Jag med lugg!

Nu ska vi börja färga, och äta godis ofc. Ha det fint, puss <3

Klippning idag!

Hej igen! Nu åker jag in till stan med Gabbi och klipper mig. Lugg eller snelugg blir det, ni får se resultatet sen. Spännande va? haha! Vill klippa hellugg med jag tror inte jag passar i de , fast jag vill liksom ändå ha de. Kanske rätt dummt att klippa då, men jag känner för de. Aja, växer ju ut sen som tur är.

måste gå till tunnelbanan, ciaao <3

Lördag

Godmorgon :)!
Haha, idag när jag höll på att göra frukost så skrek mamma helt plötsligt att jag skulle komma och hjälpa henne. aa, då hade hon tydligenramlat ner i en kartong som står i hennes rum HAHA. Jag vet inte riktigt hur hon lyckades men men ;P

Vet inte riktigt hur jag ska spendera dagen.. ska nog ringa my friend gabbi och fråga om hon vill hitta på nått. Vill också åka in till stan och klippa mig fast jag vet inte om dom har öppet, står inget på hemsidan.

Måste hur som helst gå och städa i rummet nu, ha en bra dag och ät mycket godis! <3

image936
Jag och min påskhare!
GLAD PÅSK!


Ut i snön igen

Hej igen!
Haha, jag nämner snö och väder i varje inlägg ju men men.. vad ska man göra :P Nu ska jag i alla fall gå hem till mamma så då blir det ut i kylan igen dåra. Ska äta middag och så, tror det blir lax och råris. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har lust och klippa mig men får se hur det blir me de.

Måste gå innan mamma blir galen, pussar <3

image935

Hello,

I'm home! Guu va mycket snö det var ute idag, trodde inte gångvägarna skulle vara täckta men tydligen har det snöat väldans mycket. Och halka höll både jag och pappa på att göra flera gånger haha. åh yeay, tittade precis ut genom fönstret och ser att plogmaskinen kommer. Det var ju bra de, så slipper jag halka.

image933

Lägg gärna märke till min nya hatt! Otroligt inne i vår.

Nu ska jag välja ut lite bilder som jag ska ha till min lilla film. Ska nämligen göra en film till mina kompisar i gamla klassen. Våra historia liksom, haha. Ha det bra <3

(bloggar från mobilen) hejhej! Nu sitter jag på café med pappa.

DSC00586.JPG
(bloggar från mobilen) hejhej! Nu sitter jag på café med pappa. Har köpt en kladdkaka och en cola. Gott gott! Kram <3

Fredag

Hej på er! Vaknar och ser att det snöar minst lika mycket idag som de har gjort dom senaste dagarna, suck. Aja, får väl försöka tänka positivt ändå. Idag ska jag i alla fall vara med pappa. Eftersom jag fortfarande e lite förkyld är det kanske inte så lyckat och vara med en kompis så den också blir smittat. haha, jag tar och smittar pappa istället. Vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske åka in till stan och fika eller kanske ta en promenad i snörusket.

Nu ska jag i alla fall gå och duscha, ha en bra dag :)

Sushi

Hallåhallå!
Sushin jag åt förut smakade väldigt bra kan jag meddela, älskar sushi :D Sedan vid matbordet satt jag och drog massa Björn Gustafsson skämt och tyckte de va askul, men mamma och brorsan bara tittade konstigt. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll.
Ska gå och sätta mig vid tv:n nu, ha det fint! ciaao <3

157810-931
När klassen upptädde på nybrokajen.
Bild från estetiska.se!


En bild!

Hittade en bild från förra året nångång. Nu när jag tittar tillbaka på dom bilderna är det nästan inga jag känner mig nöjd med, ser liksom konstig ut på alla. Aja, nytt år nya bilder ;) Foto: Stephanie Muster
157810-924

Om ca. 30 minuter ska jag över till mamma igen och äta sushi :D Sitter också och funderar på om dom har kvar isarna inne i stan. Men det borde dom väl ha..? Hm, i såna fall ska jag i alla fall iväg och åka lite nåndag. <3

Cola & godis

Nu är jag hemma hos pappa (guu va jag går fram och tillbaka hela tiden) I alla fall så gick jag förbi ICA och la på ett brev till mormor och morfar i spanien och köpte cola och lite godis. Funderar på att bara lägga mig och titta på film nu, jaa det ska jag göra.

image930
Ha det så bra, och sköt om er så ni inte blir förlylda som jag.
Och en hälsning till min kompis Gabbi - Jag finns här för dig, idag, imorgon och förevigt!

Torsdag

Godmorgon!

Jag är förkyld idag så jag skippade skolan. Har bara en lektion och de är dans så då kan jag ändå inte va me. Får väl sitta hemma och dricka te istället. Brorsan är också hemma idag pga. förkylning.
Men va tråk, sitter och kollar på tv.nu om det går några bra program nu på morgonkvisten. Men nee, tex. capish håller på i 1,5 timme. Tycker inte om de programet. Får väl sätta på någon film om det finns då.

Här är då en bild på ami, ami, emma, emma, dani, dani, elin och elin ;)
157810-929

Ska dricka te i mängder och äta frukost nu, pusspuss <3


Sommar..

Gjorde ett litet collage med bilder och minnen från sommaren. Längtar till sommaren nu asså. Hoppas på att åka till danmark eller på kryssning med kompisarna. Hur mycket man än vill så måste jag i alla fall hem till mamma  och äta nu haha.
Ha det så bra :D <3


image927

Snö

Hola!
Började idag med att vi fick skriva om alla ämnen och lärare och så. Sen fick vi också tillbaka våra svenskaprov, tror jag fick G i alla fall. Han sa aldrig vart gränsen gick men jag tror det gick bra i alla fall. Sedan slutade dagen med prov i engelska på prepositioner, gick väl rätt okej de med tror jag. Stannade kvar ett tag och dansade lite och sen åkte jag och emma till gallerian och åt brownie med glass :D Och den lilla skitungen åker till Barcelona imorgon.. orättvist!


En liten film från dagens snöstorm. Vare inte vår alldeles nyss?

Nu ska jag äta wienerbröd, adios!

(bloggar från mobilen) tja! Sitter i gallerian med emma och har precis

DSC00584.JPG
(bloggar från mobilen) tja! Sitter i gallerian med emma och har precis ätit brownie med glass. Ska kanske kika i affärerna också. Nu ska jag vara lite social, puss!

(bloggar från mobilen) Hann inte sätta på datan innan det var dags%2

(bloggar från mobilen) Hann inte sätta på datan innan det var dags att lägga sig, ligger i alla fall i sängen nu. Börjar 8.30 imorgon och slutar 11.45. 9:orna har nämligen intagningsprov så då slutar vi tidigare, det tackar vi för. För att byta ämne så gjorde jag en hemsk upptäckt nyss, min plånbok är tom! Haha, jag som trodde jag var några kronor rik i alla fall men tydligen inte. Nej, nu ska jag sova! Godnatt <3

Dagens

image923

Tröja - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Halsband - Cubus
Benvärmare - ?

Nu måste jag kila iväg till mamma. Hörs senare <3

Tisdag!

Hej!

Guu va det snöar ute, och det blir slask av de. Verkar som våren har rest vidare.
I alla fall har dagen varit helt okej, man kan ju inte vara deppig nu när det snart är lov. Började med modernt, hade vikarie så vi körde afrikanskt. Fast jag va bara med en liten stund sen gick jag och satte mig, är förkyld så det kändes inte så bra. Sen lite matte och engelska. Håltimme efter de, va inne i danssalen. Senare skulle vi haft data men de va tydligen inställt så vi stannade ett tag och pratade lite.

Lite bilder från dagen:

image918
image919



Ha det bra! Puss <3

Dans

Hej på er!
Nu är jag hemma från dansen, kom en halvtimme sent för jag va tvungen att städa men men. Ska vara hos mamma den här veckan, det är ju bra för då kan jag mysa med min lilla kanin. Han blev jätteglad när jag kom hem haha.

Imorgon börjar jag 8.20 med modernt, ångest ångest. Jag hatar verkligen att börja så tidigt, och speciellt med dans.. jag orkar inte då. Aja, snart lov så jag får hålla ut. På lovet har jag också planerat att ha våffelparty haha, det är våffeldagen på tisdagen om jag minns rätt. Så jag hade tänkt att bjuda hem gänget från gamla klassen på lite våfflar, låter bra tycker jag.

Nu ska jag titta på CSI, kramkram!

Två bilder från mitt solo.
Man skulle jobba i grupp och lägga in dom andra som bakgrund typ. Jag och emma teamar ;)
157810-917
157810-916

Popcorn

Heej! :)

Vilket härligt väder!! Eller inte, usch asså.. Regn och snö. Dagen har gått varit helt okej. Ska till dansen om ca. 15 minuter. Har verkligen ingen lust att gå ut i skitvädret igen, men jag är väl tvungen. Sitter i alla fall och tittar på greys nu, och äter popcorn. Måste också hinna städa lite innan jag går, om det inte är städat tills pappa kommer hem drar han ut mitt bredband. Och de skulle ju inte va så kul.

Yes yes, ha det bra så länge <3

image915

Måndag

Godmorgon godmorgon!


Skola igen då, men snart är det lov. Går heldagar nu måndag och tisdag, sen onsdag och torsdag går vi bara förmiddag så det är ju bra. Börjar i alla fall 10.45 idag och slutar vid 16.40. Sen hinner jag va hemma 30 minuter eller nått och sen är det dans.

Måste nog gå nu, men vi hörs <3

157810-912 

Bilder från stan!

Hej igen!
Har försökt hitta en låt till mitt solo men nee, inget funkar. Får nog köra utan musik, men de funkar de också. Håller i alla fall på att städa nu. Ska gå och duscha snart och sen gå och lägga mig.

Här är lite fler bilder från idag.



image907

image909

image910

Have to go, ciao amigos <3

Stan

Heej!

Är hemma från stan. Först va ju på historia museet och kolla på utställningen om the ice man, va lite intressant. Sen tog vi en promenad och gick in på ett cafe´ och satt där ett tag. Gick vidare sen till gamla stan och tog tunnelbanan hem. Jag såg Eva från Eva och Adam på stan också, hon var sig lik.

Nu ska jag städa lite, tråkigt men men.. Senare måste jag också göra klart mitt solo som ska vara klart tills imorgon. Vi fick göra egna solon på improv.. så det måste vara klart. Måste välja låt också.

Här är en film från gamla stan, smalaste gränden i gamla stan.


image903

Fler bilder kommer senare!
Pussar <3

Sunday!

Hejhopp!

Blir så arg, antagligen funkar inte blogg.se eller så lägger bredbandet av. Men men, de va igårkväll.. nu är det ny dag! Vaknade runt 11.30 idag, znarkznark. Telefonen hade stått och ringt hela morgonen och det hade till och med plingat på dörren men nejnej, jag sover. Pappa va i duschen så han hörde inte heller haha.

Idag ska jag med pappa och brorsan till historiska museet. Va någon isman dom hade hittat, haha låter ju lite spännande. Så vi ska nog åka snart. Och det är FINT VÄDER IDAG :D Woho va bra! Ska ta massa kort hihi.

Nu ska jag gå och fixa mig lite, antar att vi åker snart.
Ha det bra <3

Bild från i sommras, (tror inte jag har lagt in den förut)
Bilden är ju fin fast jag gillar inte mitt ansikte, men men.. :)
image902

Björn Gustafsson <3

Japp, charlotte perelli vann det hela. Fast Björn är min vinnare <3 Haha, så sjukt kul!! Och när han kom in med livvakterna och de. Satt och skrek, fast tyst dåra.. annars skulle väl grannarna komma och fråga vad jag höll på med. Charlotte va i alla fall en värdig vinnare tycker jag.

Vad tycker ni, vann rätt person?

Ska lyssna lite på musik och läsa bloggar! <3

Melodifestivalen

Hello! Nu är jag hemma. Blir melodifestivalen nu och middag. Korv med bröd tror jag det blir, kanske inte värsta middagen men det funkar. Och idag är ju Björn med i melodifestivalen *tummen upp*

Fotade lite nere vid vattnet idag, va inte där så länge eftersom de regnade. Men lyckades i alla fall få några rätt kassa bilder på änderna som jagade varandra.



image901

Måste laga maten själv tydligen, japp.. bara och sätta igång dåra.
Ha en bra kväll <3

Hos gabbi!

heej!

Är hos söta gabbi nu, skrev från mobilen förut men det kom tydligen inte fram. Vi var ju på en liten promenad förut, ner till vattnet. Men det började regna en hel del så vi gick hem och beställde pizza. Riktigt gott!

Ska nog hem snart, eller i alla fall innan 8 då det är melodifestivalen, kommer lite bilder och så då också. Nu har jag inget mer att säga, hörs sen <3

Lördag!

Godmorgon!

Jag har i och för sig varit upp sen 9.30, men godmorgon ändå. Idag ska jag ta en promenad med Gabbi, sen ikväll ska jag mysa framför tv:n. Ska väl också försöka städa lite. Hela skrivbordet och en stol med kläder måste bort haha, jobbigt.

Jag har träningvärk idag, lite efter kanske. Alla i klassen gick och klagade på träningvärk igår men då kände inte jag så mycket. Men idag känns det i ryggen, kan vara från gympalektionen igår när jag stog och kastade bollar i en evighet. Men men, tycker om träningvärk.. fast kanske i lagom mängd eller vad man ska säga. De va engång i grundskolan när vi hade vikarie i gympa. Han körde så himla hårt med oss så vi inte kunde gå, asså det va helt sjukt. Hela klassen gick runt och haltade alldeles stela. Tog nog dubbelt så lång tid att gå till skolan haha.

Måste göra rent piercingen, ha en bra dag <3

Godnatt!

Nu har jag suttit vid datan heeeela kvällen, blöööö. Inte har jag gjort nått vettigt heller, bara suttit och haft tråkigt. Jaja, får försöka göra annat imorgon istället. Måste städa rummet, pappa hotar med att dra ut bredbandet annars och de skulle ju inte va kul.

La i alla fall in en film i datan, från lite olika tillfällen men lite va från min cirkusuppvisning för några år sedan. Tyvärr va filen förstor för att ladda upp (ska försöka fixa de)
Men här är i alla fall några bilder!



image898

Nu ska jag sova, godnatt <3


kära läsare..jag ska sluta blogga!

haha, NEJ DÅ! Så lätt blir ni inte av med mig inte. Nämen asså undrar hur länge jag kommer blogga egentligen? Tänkt om jag sitter och bloggar tills jag är 80, haha. Det är i alla fall sjukt kul sen och se vad man har gjort på dagarna och sådär. Tycker de ska blir kul att se hur länge dom största bloggarna fortsätter.

Sitter här och har skittråkigt, har verkligen ingenting att göra. All musik har blivit dålig, har bloggtorka och det går säkert inget bra på tv. Usch, hatar att ha såhär tråkigt.. ska nog gå och sätta mig framför tv med familjen ändå, kram <3

Lugg eller inte lugg, de är den stora frågan!

Sitter här och väntar på pappa ska komma hem med mat, jag tror han skulle köpa sushi eller wok eller nått sånt :)

Har också fotat lite och försökt sätta upp håret till hellugg, men jag lyckades inte så bra haha. Har ju tänkt klippa snelugg med på ett sätt känner jag för att klippa hellugg. Fast jag tror inte jag passar i de, fast jag vill ändå ;P Men om jag skulle göra de skulle det ändå hinna växa ut till sommarlovet.


image894

Jaa, nu har jag allt nått och fundera på. Men om det skulle bli fult är det ju bara att sätta upp håret, luggen växer väl ändå ut rätt snabbt. Ska ta lite mer cola, ciao <3

Fredag

Hej!

Kunde inte skriva mer igår för blogg.se krånglade.. ovanligt? Sen hade jag tänkt att skriva i skolan idag men nee, skolan datorer vill inte samarbeta så det gick inte heller. Men nu är jag i alla fall hemma, dagen har väl varit lite si sådär. Hade matteprov, gick inte alls bra. Sen danshistoria, höll på att somna och dagen avslutades med gympa. Är lite förkyld så jag hade tänkt att inte vara med men sen blev det så ändå. Fick lite ont i halsen men kul var det. Körde någon lek man skulle kasta bollar till sitt lag och så.

Sen gick jag in på Konsum och köpte cola och grapefrukt, mumms.
Verkar inte gå nått bra på tv idag förutom dom vanliga, lets dance och så. Fast de brukar jag inte se på. Får väl bara ta och slappa framför nån film dåra.

Ha det bra <3

Klippning?

Nu har jag bestämt att jag ska klippa snelugg igen, vill ha en förändring. Problemet är bara pengar, har inte råd att betala själv i alla fall. Synd att jag inte känner nån som är frisör eller nått, skulle ju vara väldigt praktiskt. well well, får se hur det blir. Ska försöka klippa så fort som möjligt.

image892

Måste plugga måste plugga, jag har verkligen panik. Uppsatsen ska vara inne idag och jag har matteprov imorgon... aaah panik panik panik! Sen är det helg i alla fall, då ska jag sova :) <3

Bilder

Lite bilder jag tog när jag var hemma förut idag.

image890

image891

Brorsan kom precis hem med nektariner, de va längesen man åt sånna.
Nu ska jag ta och titta lite på tv, ciaao <3

Torsdag

Hello!

Den här dagen har varit sämst. Började med modernt och jag va inte alls pepp och allt va skit. Sen hade vi egen övning, då åkte jag hem och hämtade mina sopapper. Hann vara hemma i bara 20 minuter så det blev mackor med smör på till lunch. Åkte i alla fall tillbaka sen och hade natur, samhälle och svenska.

Är i alla fall hemma nu, har köpt godis.. varför? Jag borde inte ha köpt godiset, usch är besviken på mig själv haha. Idag måste jag ha skrivit klart min Samhällsuppsats innan midnatt, och så måste jag plugga till matteprovet som är imorgon..suck.

Hoppas ni har haft en bättre dag, pusspuss <3
(kommer upp lite bilder snart)


*drömma*

Hej igen!

Sitter och drömmer om sommaren. Det regnade idag, varför? Det kan väl i alla fall vara lite sol, hoppas det blir bättre väder imorgon. Nu har i alla fall pappa kommit hem så jag ska plugga lite samhälle och äta glass. Måste väl också gå och lägga mig i tid idag, försöka i alla fall. Dom två senaste veckorna har det blivit sent och de e inte så kul när man får dras upp ur sängen.


Bild från i sommras!
 Kanske försöker jag skrämma er mina kära läsare, lyckas jag? Knappast!
image889

GlassGlass, ha det bäst <3

Onsdag

Heej!

Nu är jag hemma, kom hem senare än väntat. Jag och Gabbi stannade på Mcdonalds i 1,5 timme så det tog ju sin tid. Det gick i alla fall bra med piercingen, dom sa att det såg bra ut. Fast på ett sätt lite onödigt att åka dit för det tog liksom 30 sekunder sen fick vi gå igen, fast det är ju ändå bra att kolla så det ser bra ut. Va i alla fall kul att träffa min lilla gabbi :D

Skolan var rätt okej idag, rätt slappt. Började med so då vi satt och skrev på våra uppsatser. Sen på engelskan och svenskan slappade vi mest och gjorde naturläxan. Lärarna va nämligen borta, kanske sjuka båda två? Sen efter lunchen var det i alla fall balett, den lektionen gick väldigt snabbt. Och vi började med kombinationen vi ska visa upp på terminsredovisningen så det va kul. Sen slutade dagen med dansträning, körde mest afrikanskt, svettigt!!

Lite bilder från dagen!


Och vad tycks om min nya frisyr?
Hett nu i vår förstår ni ;)
image884

Och så lite bilder från donken!


image888

Jupp, de va dagen de. Nu ska jag plugga lite och äta!
Thing thong <3

(bloggar från mobilen) hej hej! Nu har jag slutat och är på vä

(bloggar från mobilen) hej hej! Nu har jag slutat och är på väg till stället jag piercade mig. Man ska gå dit efter 2 veckor så dom kan kolla om det läker bra och så. Men jag gissar på att jag är hemma runt 6. Hörs då, puss!

Godnatt!

Nu har jag pluggat lite, duktigt även fast inte så mycket blev gjort. Börjar 8.30 imorgon med samhälle, känner redan nu hur trött jag kommer va. Men men.. snart lov :D

Pappa köpte också hem glass, rätt dåligt eftersom jag hade tänkt att bli nyttig. Fast jag måste nog verkligen bestäma mig för om jag ska bli de, och prata min träningskompis Gabbi ;) Vi äter nyttigt, är ute och springer och gör massa sit-ups.. eller aa, i alla fall i our dreams. Men nu jäklar ska jag börja på allvar, bara äta lite onyttigt först hehe. På tal om glassen så va det konstiga smaker, typ viol. Återkommer imorgon eller i veckan om hur det smakade.

Måste sova, ha det bra <3

Jag & min lilla bebis-Stampe som inte är så bebis längre.
image878


Shoppingen från igår!

Här kommer då de jag köpte igår!

Halsband från Cubus! 149:- om jag minns rätt!
image874

Rosettörhängena, också från Cubus! Kostade runt 60-70!
image875

Och så skorna, från stadium! Reebok!
image876

De va gårdagens shopping de.
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, ska äta lite också.
Hej svejs <3

Tisdag

Hej!

Den här dagen har inte direkt varit bättre än igår. Orkade knappt gå upp i morse men lyckades tillslut komma iväg. Hade modernt på morgonen, är så himla trött 8.20 så det va inte speciellt kul. Sen var det matte och efter lunchen engelska då jag höll på att somna. Sen var det en jäkla håltimme, hatar dom där håltimmarna.. speciellt eftersom emma och dani slutar. Sen slutade dagen med data, blev i alla fall klar med ett arbete där så det är skönt.

Nu är jag i alla fall hemma, pappa kommer nog snart och då måste jag börja på min samhällsuppsats. Men nu ska jag fota de jag köpte igår, så det kommer snart. Ciao sålänge <3

Tävling hos Elli!

img356/299/tluu0.png
Jag är med i
Ellis tävling där jag kan vinna bamboo örhängen i hjärtform!
Elli blir sponsrad av
Betties Galleria. Klicka här för att komma till ellinoraks
tävling! Lycka till!

Dagens!

Hello!

Är hemma från dansen nu och allt. Blev inget plugg direkt, orkar inte.. håller på att somna. Dagen har varit rätt dålig faktiskt. Eller den har i alla fall inte varit rolig. Började med so, sen impro. På impron skulle vi fortsätta med våra solon vi håller på att göra, men jag stog precis framför våran lärare och träna så det kändes som hon satt och flåsade mig i nacken så de va bara jobbigt. Sen data och spanska, väldigt dött och trist.

Guu va jag känner att jag är negativ men men, sånt får ni stå ut med. Efter skolan åkte jag ju i alla fall in till stan, köpte dom där skorna.. från reebook eller hur det stavas. Sen hittade jag också några jättesöta örhängen med rosetter, så söta.. visar imorgon.

Här kommer i alla fall dagens outfit, (dåliga bilder)
image872



Linne -
Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Tröja - Vet ej!
Halsduk - Cubus?
Örhängen - H&M

Usch & fy & blä vad trött jag är. Hm, klockan är snart 10 så jag får ta och gå och lägga mig dåra. Börjar 8.20 imorgon med modernt, åååångest. Men ni får se skorna och det där imorgon, pussar <3

Måndag

Hej!

Är i skolan, har precis slutat. Nu ska jag in till stan och pappa. Ska ju kanske köpa dom där skorna, om dom passar. Sen har jag också sett ett fint halsband som jag kanske också ska köpa.


Här är i alla fall en bild från sommaren 2005!! haha, 2005 en hel evighet sen ju.

157810-871

En video också, lite konstigt filmat menmen..



Nu ska jag dra till stan, sen åker jag direkt till dansen. Är hemma vid 20.30, då ska jag plugga. Men vi hörs i alla fall senare, ciao <3

Tröttis!

Nu ska jag gå hem till mamma. Kommer antagligen gå och lägga mig tidigt idag, är jättetrött. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon till 10.45 så det är ju bra iaf. Sen efter skolan ska jag träffa pappa på stan och kanske köpa dom där skorna jag har snackat om. Sen efter de åker jag direkt till dansen, är hemma runt 20.30.

Ni får ha det så bra, ciaaao <3

En bild på mig från när jag fotat med Stephanie, den är typ ett halvår gammal.
Sen har jag lyckats klippa bort lite av huvudet men men..
;P
image870

Haha, och jag la aldrig upp nån outfit idag.. sånt är jag rätt så dålig på.
Men det kommer.. nångång!

Hemma!

Hola!
Är hemma från stan nu. Kom dit och ringde dani som sa: stå still, jag ser dig! hah, så då gjorde jag de. Jag köpte en brownie på espresso house i gallerian så satte vi oss i en trappa där och pratade lite. Sen kom emma också, vi pratade lite till och sen gick vi till Mcdonalds. Satt där och pratade & skrattade ett bra tag. Asmysig dag :D

Kollade också på dom där skorna jag snacka om i morse. Dom kostade tydligen 699:- tror jag. Hm, men jag tror jag ska köpa dom ändå.


Lite bilder!
Emma & Dani <3
image866

Dani provade ett par skor i storlek 47 haha !
image867

Sen hittade vi denna, man kunde trycka på knapparna och rösta för om man tyckte backslick vad snyggt eller inte.
Vad tycker ni, JA eller NEJ?
image869

<3

(bloggar från mobilen) hej Jag gick aldrig till pappa, blev inte så%

(bloggar från mobilen) hej Jag gick aldrig till pappa, blev inte så. Sitter i alla fall på tunnelbanan nu påväg in till stan. Har ingen aning vad jag ska göra där egentligen. Vet inte om vi ska titta i affärer eller typ fika haha. Men det återstår att se. Har inte pengar till nått av de men men.. Hörs senare, puss!

Söndag

Heej!

Jag gick upp 9.45 idag, duktigt haha. Hade ju tänkt att gå en promenad på djurgården men nee, då ska det regna ute. Guu va arg jag blir =/ Men nu har jag i alla fall bestämt att åka till stan med några kompisar. Har tänkt att köpa ett par skor men får se, beror på vad dom kostar.

Men jag ska i alla fall göra mig iordning nu och sen gå till pappa och hämta pengar och sånt. Skriver mera där sen, och lägger upp dagens outfit också. Haha, glömde de igår.

Men ha en bra dag <3

Håret

Här är en före och en efter bild från när jag toppade mig i morse. Okej, ingen skillnad alls, bara lite jämnare haha. Men de e bra de me! Ska nog toppa mera sen också. Och så funderar jag på att klippa snelugg, hm.. får fundera på saken.

image865

Nu ska jag gå till mamma, har liksom suttit framför datan i flera timmar nu.. usch nu får jag dåligt samvete. Imorgon ska jag nog ta en promenad på djurgården tror jag. Puss och kram <3

Mitt bidrag till en tävling!

Marica har en tävling i samarbete med modeakuten då man ska fota sin galnaste/fulaste frisyr..jaa, här är då mitt bidrag! Mitt otroligt vackra fågelbo he-he!
Askul tävling ju! =)

image864
Bilden är så mongo den kan bli men det bjuder jag på dåra.
Är ifrån november när jag var hårmodell, hoppas det räknas ändå..!?
Jäkla jobbig frisyr asså, först blev mitt stackars hår tuperat, sen plattat och sen skulle dom borta ut det där.. aaaaaah, gjorde så himla ont att jag höll på att börja storböla haha.

aaa, de va mitt bidrag de! :]

Bilder

Här kommer några av bilderna från promenaden!

image861

image862

image863

Ska se på tv <3

Mat mat mat <3

Hejsan!

Nu är jag hemma, haha va ute och gick i 1,5 timma alldeles själv.. duktigt av mig. Nämen kameran va ju med så de va inte så tråkigt, bara lite. Är i alla fall hos pappa nu och har precis lagat mat, korv med bröd hehe.

Är jätteghungrig så jag måste äta nu men jag lägger in bilder snart =)

image860
<3

Tråk-lördag!

Hej igen!

Nu har jag städat lite, tvättat håret och så har mamma toppat mitt hår också. Blev inte direkt värsta skillnaden men men.. lägger in bilder senare.

Nu har i alla fall mamma åkt iväg till nån kompis och jag sitter här och har astråkigt. Funderar på att ta en promenad runt en sjö som ligger i närheten. Typ gå bort allt godis jag åt igår , haha nee. Men kanske ska ta en runda med kameran. okej, nu låter det som kameran är typ min hund eller nått ;P

Nämen nu går jag, kan inte sitta inne och dega.. mår bara dåligt då. Går till pappa sen och lägger in bilder från systemkameran och dagens outfit och lite sånt.

Jag idag!
157810-859

Puss puss, ha en bra dag :D!

Lördag

Hej!

Oki, lördag dåra. På ett sätt gillar jag inte lördagar om man inte har bestämt vad man ska hitta på.. då rinner liksom hela lördagen iväg och sen är det söndag. I alla fall, vaknade vid 11.30 och sen låg jag kvar i sängen i typ en timme haha. Hade tänkt va med pappa idag och typ fota eller nått men han skulle tydligen följa med brorsan på hans pingisturnering, suck.. Får väl ta och hitta på nått annat dåra.

Mamma tjatar på att jag måste städa rummet nu också. Grejen är att jag är inte döv så jag fattar vad hon säger, men ändå så har hon sagt de typ femtioelva gånger.. gaah blir helt tokig.

Nej, nu ska jag gå och städa och tvätta håret. Funderar på att toppa det idag också, eller typ be mamma göra de. Haha, fast jag vet inte om jag borde be henne för en gång för några år sedan när hon skulle klippa min brorsas lugg så blev den alldeles hackig HAHAHHA, ska försöka hitta nån bild och visa =P

Hörs senare <3

Vad ska jag välja?

Hejsan sa tralalalalaaa... ehm, jaa jag har tråkigt märks de? haha!

Såg ju Robins förut då Björn Gustafsson va me, haha fett söt :D Och Robins verkade ju faktiskt vara ett rätt roligt program, synd att det är slut för tillfället.
Sen skulle jag ju se på 1408 också, började kolla men slutade efter typ 10 minuter haha. Verkade va läskig och om jag ser den kommer jag säkert aldrig våga sova på ett hotell igen =P


Men okej, nu får ni hjälpa mig lite här..
det är nämligen så att vi har fått invalskatalogen och man ska ha valt någongång i slutet av mars tror jag. Tycker de är lite tidigt att välja inval nu, ska ju inte ha det först i höst men men.

Det fanns typ inget jag ville gå men det jag kan tänkta mig är balett eller akrobatik. Om jag väljer balett kommer jag utvecklas mer i de och få dansa i tåskor om jag vill. Men ändå.. orkar jag lära mig alla namn på stegen och sånt. Eller jag vill ju men man kommer säkert behöva göra nått arbete och jag kommer inte fatta nånting. Plus att ettor, tvåor och treor går tillsammans så då kommer jag säkert känna mig jättedålig.

Sen akrobatik, grejen är att jag tror de är grundnivå på det hela. Okej, jag kanske inte är världens bästa men det är ju inte så kul om det ändå man för göra är kullerbyttor i två terminer. Men jag ska kolla vad man får göra och så :)

Vad tycker ni, balett..akrobatik..balett..akrobatik..?

Ojoj, mkt text var det här!
Nu ska jag nog gå och lägga mig =) Natti natti <3

Bloggtorka?

Jag tror jag kanske har drabbats av bloggtorka.. eller egentligen inte fast nu när jag är hos mamma an jag inte lägga in bilder från systemkamera så då kan det bli lite tråkigt..

Här är i alla fall jag med min kamera igår, lollo i min klass har tagit den.
image856

Och här är en bild på mig från köpenhamn också. Hm.. va ett tag sen jag använde den där kepsen, kanske ska börja använda den igen..!?
image857
Dåliga kvaliteter på bilder, beror på att jag redigerade storleken i paint.

Jag funderar på att fota imorgon, har en idee.. fast den är hemlig, haha. Kanske berättar imorgon om det blir av =P
Ska gå och kolla om maten är klar snart, *magen kurrar* Ciao!

Fredag

Nu är jag hemma. Gick hem förut och hämtade pengar, köpte godis och sedan träffade jag mamma när jag skulle hem.Hon tyckte vi skulle gå och handla så jaja, va väl bara att följa med dåra. Handlade lite mat till kvällen, blir typ broccoli (stava?) med ost på och potatis eller nått. Sen har vi också hyrt 1408, har hört att den är bra.

Och kl. 21.00 kommer jag sitta bänkad framför tv:n för då är Björn Gustafsson med i Robins som går på svt 1! Han ska typ prata om stressen och så. Han har ju liksom blivit kändis över hela sverige på nolltid, säkert jättekul men ändå jobbigt att aldrig ha tid för sig själv.


Ska läsa lite bloggar =) Pussar! <3

image855

(bloggar från mobilen) hejhej! Nu är jag påväg hem från skolan%2

(bloggar från mobilen) hejhej! Nu är jag påväg hem från skolan. Har precis haft prov i so, gick väl sådär. Om jag inte får G vet jag inte vad jag gör haha. Innan de hade vi i alla fall gympa, höll på med lite akrobatik. Haha, stog på min gympalärares axlar. Fan nu missa jag mitt tåg :( a, i alla fall.. De va kul, va evighet sen jag höll på med akrobatik. Nu ska jag hem och hämta pengar och sen köpa lite godis och så inför kvällen. Kram <3

(bloggar från mobilen) hej i mörkret. Nu ligger jag i sängen och%2

(bloggar från mobilen) hej i mörkret. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på radio på mobilen. Va jättetrött redan vid 8.45, skulle gått och lagt mig då om jag inte behövde plugga till det där himla provet. Har i alla fall suttit och pluggat sen dess, fast jag kan inte säga att jag har fått in så mycket men men.. Mamma har i alla fall masserat min rygg nu precis, så skönt. Ska tvinga henne massera mig imorgon också, Hehe. Ne nu ska jag sova, godnatt <3

Bilder!

Ni kanske också har hört det där om A model och de. Ja, jag är med där och jaa dom suger. Men men.. ska gå ur, får ju ändå inga jobb där. Men jag har i alla fall inte betalt 3000 spänn till dom, använde ju mina egna bilder. Skulle aldrig betala så mkt, man får ju liksom en halv systemkamera hahah :P


Lite bilder från dagen dåra, blev inte så mkt bra men här några.


image849
image850

Ja det var dom de ;P

En liten film också , när vi sjöng för dani ;)

Nu måste jag gå hem till mamma, äta och plugga. Har so-prov imorgon :(
Ha det bra <3

Torsdag = 6 mars = Dani fördelsedag!

Heej!

Sitter och tittar på grey´s som vanligt, och äter :)
Haha, i alla fall.. började med modernt idag och sedan egen övning. Sen efter lunch hade vi natur, samhälle och svenskaprov. Hm, gick väl helt okej på ett sätt.. fast jag tror inte jag får G =/ Sen så har vi ätit tårta också, för dani fyller år.. GRATTIS GRATTIS ÄLSKLING <3

Nu ska jag försätta titta på grey´s :) Pusspuss <3
(Bilder från dagen kommer snart)

Min dröm har blivit verklighet.. äntligen finns det rosa moln ute!
image848


(bloggar från mobilen) hej hej. Är i skolan nu och har modernt sna

DSC00578.JPG
(bloggar från mobilen) hej hej. Är i skolan nu och har modernt snart. Sen är det egen övning fram till lunch, skönt :) nu måste jag gå, ciao <3

Nån som kan komma över med en latte?

Du är en blick, och den är mörk och den är varm.. tralallala!

jaa, i alla fall. Jag är sugen på en vanilla latte från espresso house, va ett tag sen nu. Har ju mitt lilla espressokort jag fick i julklapp :] Och jag har träningsvärk i ryggen för den som vill veta, fast det börjar gå över nu.

image846image845

Nu ska jag försöka plugga lite till, pluggade faktiskt förut..är stolt över mig själv :P
Kramkram<3

Onsdag

Tjena tjena!

Kom precis hem från skolan. Haha, jag försov mig i morse så jag missade so:n, men det gjorde nog inte så mycket. Sen var det svenska och engelska också men dom lektionerna gick fort. Sen efter lunchen var det balett och sen dansträning. Åkte hem sedan, köpte lite godis också hehe. Godis mitt i veckan, ajdå säger tandläkaren.

Nu ska jag i alla fall svulla på mitt godis som snart är slut, plugga och se på grey´s som börjar snart. Har jäkla svenskaprov imorgon om retorik med massa ord man måste få in, typ probatio och exemplum och massa sånt..suck.
Pluggplugg, ha det bra <3 :]



Cirkus

Om ni inte visste så gick jag på cirkus för några år sedan. Slutade för jag tyckte de va tråkigt, men ååh va jag längtar tillbaka, speciellt till ringen dåra. Här är några bilder från när jag var med gruppen och uppträde i västermalmsgallerian.


Här är det då meningen att jag ska släppa ena handen, men pappa tog alltid kort för tidigt haha ;P
image843

image844

Tänkte också lägga in en video på den tiden då jag var vig i ryggen, fast det får bli nån annan dag. Fast det är inget spec men men..
Nu ska jag äta sallad och plugga, ha det  bra <3

Tävling hos Junitjej!

"Jag tävlar nu hos Junitjej om två produkter från Kakaobönan. Jag kan vinna ett läppstift och en eyeliner av märket Styli-Style. Tävlingen pågår till söndag den 9/3 kl. 8.00. Läs mer om tävlingen." 

Grey´s

Hello!

Kom hem och fasnade framför tv:n och grey´s haha. Dagen har varit .. hm, rätt dålig. Började med modernt, hade vikarie. De va i och för sig rätt kul. Sen var det matte och min lärare hatar mig. Sen efter lunchen var engelska, håltimme och data, tråktråk :(


Alla tycker de är jättekul att skriva och rita på mig så det här e dagens tatuering:
image842
dancing is my passion, ami och ett hjärta ;P
Haha, så söta dom är <3 Sen har jag också lite hjärtan på armarna.

Nu blir det grey´s igen, ciaaao <3

(bloggar från mobilen) hej! Har håltimme så jag följde med några

(bloggar från mobilen) hej! Har håltimme så jag följde med några från klassen som slutat några stationer. Är i alla fall påväg tillbaka till skolan nu. Har data om kanske 40 min. Slutar vid 16.25 och då ska jag hem till pappa och plugga. Puss <3

Hej jag är glad!

Jaa, jag är glad. Jag vet inte riktigt varför men aa, det är ju positivt i alla fall. Men snart kommer pappa hem så då ska jag väl plugga lite antar jag om jag hinner. Annars kanske jag borde ta nånting att äta, känner mig lite hungrig. Okej, nödvändig information. Nämen, dansen va kul fast flummig som vanligt.

Börjar 8.20 imorgon med modern, sen är det lite matte. Och så slutar dagen med datakunskap..suck. Sen på kvällen blir det lite mera plugg, har prov torsdag och fredag.

Såhär glad är jag:
image840

Nu kom pappa! :]
Lite dåligt med bloggande idag, men det är fult upp på måndagar.
Ha det bra <3

dans

Tjaba tjena!

Kom hem för ca. 30 minuter sen, sitter och tittar på Grey´s. Sen om 30 minuter ska jag dra till dansen, är rätt taggad.
Det var tråkigt att komma tillbaka till skolan med allt plugg men det var samtidigt jättehärligt att träffa alla och stå i en danssal igen. Ååååh, danssalar är det bästa som finns.. typ ;)

Jag & Dani i våra balettkläder!
image839
Ska fortsätta titta på grey´s, hörs <3

Stamp stamp!

NU har jag städat rummet och så har ju lilla stampe fått sällskap. Han har ju varit ensam hela veckan stackarn, men mamma kommer i alla fall hem imorgon.
Börjar 10.45 imorgon med samhälle och så är invalet tillbaka så jag slutar 16.40.. buhu stackars mig ;P Sen på kvällen är det dans också.

Nu ska jag plugga lite och sen gå till pappa tror jag. Kommer inte skriva nått mer ikväll, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. Hugs <3

Lite mongo bild på mig, men det bjuder jag på.
157810-823

Björn Gustafsson!

Hej allihopa :)
Nu är jag hos mamma, ska plugga lite och städa. Men innan jag började behövde jag liksom få skratta lite, och vad gör man då? Joo, man kollar på Björn :D

Va bara tvungen och lägga in det här klippet! Haha, kolla till slutet..
"Och hur förklarar du de? " HAHAHHAHAH , så bäst! <3

haha, han är så min humor!
Nu tillbaka till vardagen, ha det bra <3

Söndag

Hejsan hoppsan! :]

Vaknade någongång runt 1 idag, skönt att sova. Idag blir det i alla fall städ och plugg. Måste gå över till mamma och städa hela rummet och ge lilla stampe mat och sånt. Sen plugga till typ 2-3 prov nästa vecka, jippi =/ Fast grejen är att jag är sämst på att plugga, jag gör bara annat istället. Men jag måste, jag måste klara skolan. Nu har jag inga planer på att gå danshögskolan eller nått men jag kanske ändrar mig och då skulle de ju inte va så kul att inte ha några poäng.

Men lite mysigt ska det ju bli att komma tillbaka till plugget,
träffa alla små estetnördar igen :) wiiie! <3
157810-838
Nu blir det frulle, pusspuss <3

Godnatt!

Jahap, då va vi inne på sista dagen på lovet.. ajdå. Känner inte riktigt för att gå tillbaka till skolan men men, är väl tvungen. Fast det ska bli kul att att träffa alla och börja dansa igen, fast jag har hört rykten om att det kommer vara väääldigt mycket prov och sånt nu.. inte kul!

Imorgon , eller idag kanske man ska säga.. ska jag gå till mamma och storstäda heeela rummet. Sen måste jag också plugga. Nu blir det i alla fall sängen så man orkar upp imorgon innan hela dagen har gått.

Puss & Godnatt sötisar <3

Melodifestivalen

Hallå!

Nu har jag suttit och kollat på melodifestivalen. Tycker nog att Charlottes låt va bäst, synd bara att alla låtar blir sämre och sämre för varje år. I alla fall, jag ville ju se mer av Björn Gustafsson.. Han va ju nästan inte med nånting, skärpning! =P

Två bilder på mig!

image836

Nu ska jag se Om en pojke!
Ha det bra <3

Så ska det låta!

Hej!
Sitter och tittar på Så ska det låta och städer skrivbordet lite halft. Pappa är och handlar lite inför kvällen, så han köper nog lite läsk och ostbågar. Antar att jag kommer titta på melodifestivalen ikväll i brist på annat att göra.

Nu tog så ska det låta slut, jahap. Och jag fick ont i halsen nu =/
Här kommer i alla fall kortet jag gjorde igår till mamma, (hon är i spanien nu)

image835
Papprerna är från Clas Ohlson & Rosetten är från panduro!

Nu ska jag gå och äta innan jag svälter här hemma, ciao <3

Bilder från i sommras! Foto: Gabbi

Tittade ju på lite bilder på gabbis data igår, och hittade dessa. Har ju lagt in från samma dag förut men här kommer några till. Dock är dom flesta oseriösa haha ;P

157810-821



157810-822

Lite konstiga, men sommriga.. sommar sommar sooommmmar!! Hehe!
Nu ska jag gå och duscha, har inte gjort det än seg som jag är.
<3

Lördag

Hola!

Lördag, måndagen närmar sig.. vill inte!! Och det är skitväder idag, regnregn. Fast det är bra på ett sätt för då kanske jag kan få lite saker fixat, typ städa rummet och plugga.
Ska ta och äta frukost snart, göra rent piercingen och duscha. Sen ska jag försöka och städa mitt skrivbord också tills pappa kommer hem.


Här är lite bilder från igår.

Ska lägga in några bilder jag hitta hos gabbi och på korten jag gjorde igår senare.



image834
Gabbi & Bamse, så söta <3

Hörs <3