Valborg

Nu ska jag åka och träffa några kompisar. Ska titta på när emma dansar först sen ska vi väl titta på nån brasa och så antar jag. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Hoppas ni får ett trevligt valborgsfiranade i alla fall :) Puss!

image1151
Två klänningar jag prova på Gina tricot förut.
Vilken va finast, randiga eller prickiga?

Shopping

Min lilla shopping från idag, ett par skor från Din sko för 150:-

image1150

bilder från dagen!

Hej igen!

Är hemma nu. Va och kollade på när 3:orna satte på sig studentmössorna nere i parken förut, guud tänkt när man själv står där. Visst jag har hela tvåan att ta mig igenom men jag lovar att det kommer gå snabbt, ettan har flygit med vinden liksom. I alla fall så åkte jag till stan sen med några kompisarsen, köpte mat på donken och satte oss vid kungsträdgården. Och dom där underbara träden har ju blommat ut, neeeeej. Jag han ju aldrig gå dit och fota, aja nästa år ska jag vara redo. Tittade i alla fall i affärer en stund själv sen, hitta ett par skor.. visar sen.

image1148

image1149

Kram <3

Onsdag

Tjaa!

Sitter i skolan nu, har precis haft samhällsprov. Asså pinsamt, det gick dåligt :( Aja, får satsa på omprovstillfället. Snart är det lunch i think, sedan ska vi ner till parken och så ska kören sjunga lite tror jag. Ska väl dra en stund till stan sen, kolla lite i affärer om jag orkar.

Nu ska jag gå och försöka fixa ett nytt matkort eftersom jag är så klantig och tappat bort det andra. Ha det bra, hörs sen <3

Bada?

Jag fattar ingenting om EU och EMU och samhällsfrågor i huvetaget. Sånt intresserar mig inte, men vad gör man inte får skolan haha. Nämen jag ska sätta på och plugga lite till, sedan klockan 9 är det Desperate Housewives :D Fast då kommer pappa komma hem och säga att jag inte får se de för jag behöver plugga.. säkert.


Hittade i alla fall en bild från sommaren 06 om jag minns rätt. BADA, jag vill bada. Fick värsta lusten att plumsa runt i vattnet nu asså, nån som är på och dra ner i simma? Okej kanske lite kallt fortfarande, men om en måndad eller så :P
image1147
Puss och hej!

Plugg på balkongen

Nu ska jag sätta mig på balkongen, äta middag och plugga. Najsigt!
haha, ser ut som om jag bara äter tomater och bröd till middag.. men nejnej.
Ni är bäst, puss!

image1146

Tisdag

Tjena!

Började ju med nationella i engelska idag, gick skitdåligt. Senare efter en kvart rast var det hörförståelse också, gick väl bättre men dåligt de me. Åt lunch nere i parken och hade sedan en till engelska lektion och data. Datalektionen var lite kortare så jag joina några söta esteter nere i parken en stund. Är hemma nu, ska försöka plugga samhälle snart.

image1145
<3

Plugg men snart sommarlov, tjoho!

Hello!

Nu är jag hemma från dansen sen ett tag tillbaka, har ätit middag och så. Dansen gick bra, fast jag kom på att jag hade ont i foten. Kanske har överansträngt den, har ju dansat sjukt mycket dom senaste veckorna.

Nu ska jag i alla fall försöka hinna plugga lite so, ooooh shit va mycket klockan var :O!! Aa, i alla fall. Och imorgon är det engelska nästan hela dagen, usch.. nationella och allt. Aja, hoppas det går bra. Wish me luck!

Ha det bra <3

Dans

Nu ska jag gå till dansen, slutar 8.15 och då måste jag direkt hem och plugga till so-provet. OCH jag har nationella i engelska imorgon har jag också fått reda på idag. Treeeevligt, host!

måste dra, ha det fint!
Finaste
låten just nu, enligt mig :)

157810-1144

Måndag

Hej!
Måndagar är en såndär tråkig dag, men antar att såna också måste finnas med i schemat. Började med samhälle och sedan efter lunchen var det dansimpro, på den lektionen blir alla bara sura så den är inge bra. Vi skulle visa upp våra solon igen också, jag och emma har ju kört vårat några gånger nu haha. Sen var det i alla fall data och spanska.

Är hemma nu, har ätit lite onyttig micromat och ska dra till dansen senare.

image1142
PUSS!

Middag

Nu ska jag gå hem till mamma igen och äta middag. Ska sova där inatt och sedan imorgon efter skolan ska jag till pappa igen och vara här i 2 veckor. Imorgon är det en sån där jobbig dag igen, lång. Sedan dans på kvällen men det blir säkert kul. Fast dock inte lika kul att plugga till so-provet, men what to do.

Nu måste jag gå, pussar <3

image1141
Bild från i sommras

Stampe

Hej igen!

Nu sitter jag hemma hos pappa, har precis lagt in bilderna i datan och så. Jag och gabbi satt ju ute förut, åt lite fruktsallad och snackade. Stampe va ju också med, fast han var rätt osocial haha. Gabbi hade i alla fall med sig sitt zoom-objektiv så jag tog några söta bilder på stampe :)

image1135

image1136

image1137


Osminkad en dag som denna.

<3

Fruktsallad

Nu är gabbi här hos mig. Vi ska gå ut, sätta oss på en filt, ta med lilla stampe och äta fruktsallad. Låter ju bra, fast det blåser en massa men men. Ska fota också, oh yeah!

image1134
Bild från veckan, då var det ju sol..
PUSS!

Söndag

Heej!

Söndag igen, skola imorgon. Men äsch, går ju bara till onsdag då det är halvdag sedan är det en lång helg. Härligt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, måste kanske plugga lite till samhällsprovet på onsdag. Vill ut och fota också tror jag.. får se.

Ska i alla fall gå och duscha nu.
Ha en bra dag :)

Gårdagens outfit:

image1131



Tunika - Cellbes
Leggins - H&M
Skor - Skopunkten

Nu ska jag gå hem till mamma.
Hörs, godnatt <3

Gröna lund

Hello!

Är hemma från grönan. Blev inte så jättemycket åkande, så långa köer. Sen var inte vissa attraktioner igång hela tiden, tex. popexpressen.. lite synd. Och det började ju faktiskt regna riktigt mycket ett tag, slutade i alla fall sen.

Det var ju invigning av grönan för i år så det var värsta grejen i börjar. Se filmen nedan! Sen var det ju kändisar där också, såg nästan inga. Men Martin och cissi från lets dance, Josefin crafoord och arne weise fick jag syn på i alla fall haha. Och så var det en tjej som sköts ur en kanon, cannonlady!

image1126
Mycket folk innan insläppet till andra sidan

image1127
5-kamp, gick ju inte speciellt bra haha.


Invigningen 08!


Cannonlady.



PUSS!

Grönan

Godmorgon!

Ser lite kallare ut ute än igår, aja det blir säkert bra. Ska i alla fall åka här hemifrån snart, till grönan och möta några från släkten. Sist jag var där var i september om jag minns rätt, nu bär det av igen haha. Ska kanske gå med klassen senare i vår också.

Nu måste jag gå.. "jag har en känsla av att det kanske kommer bli regn" Sa mamma precis. Hm.. jaa, kanske. Men äsch jag gillar regn (ibland).

Ha en bra dag <3

Fredag

Hej sötisar!

Nu är terminsredovisningarna över..lite tråkigt :( Hade ju 3 stycken idag, va inte alls mycket folk.. lite tråkigt de me. Uppträde i alla fall med Jazzen, moderna, baletten och mitt och emmas solo. Gick väl helt okej, men jag är aldrig nöjd. Va i alla fall asroligt även om hela grejen kändes rätt oseriös.
Spenderade i alla fall eftermiddagen mellan föreställningarna nere i parken, underbart väder ju :D Tog massa bilder som kommer upp imorgon.

Imorgon ska jag på GRÖNA LUUUUND btw! Mammas moster har såna där vip-biljetter eller vad man nu ska kalla det. Haha, ingen kommer ju vilja åka nått som jag vill.. aja. Blir säkert skoj.

Två filmer från dagen!


Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen. Ska ju upp rätt tidigt imorgon, ska vara vid grönan vid 11. Kanske inte hinner blogga innan, skiver när jag kommer hem då.
Ha det bra <33

Terminsredovisningar

Hello everybody!

Måste börja med att säga att jag är sämst på att uppdatera, har aldrig tid. I alla fall inte denna vecka. Idag hade vi ju terminsredovisning så jag kom hem för en timme sedan och sen dess har jag suttit och försökt få ingen en data men alla bara krånglar. Nu har jag satt mig vid brorsans data , hoppas han inte kommer nu för då är jag ssååå död. Hehe!

Dagen började med jazz. Eftersom jag är med i streetgruppen fick jag köra den där jazzen femtioelva gånger, har träningverk nu kan jag lova. Sedan lunch, satt nere i parken i liljeholmen och åt.. donken mat. Sedan var det Naturprov, det gick faktiskt rätt bra. Efter de var det rast fram till genrepet runt 3. Repade, gick bra. Gick sedan ner till parken igen och åt middag i solen och lekte vid snurrgrejerna och de som fanns där, haha. Barnen undrade vad vi höll på med. "Hej vad gör ni här?" Leker svarade vi!
Sedan vid 19.30 började terminsredovisningen. Jag och Emma körde vårat solo, gick helt okej. Sedan var det jazzen, gick sådär. Moderna efter de, gick bra. Och sedan baletten, gick väl också sådär. Lite armar som slogs i varandras men men.


I omklädningsrummet!


Lunchen!

image1110
Middaaaag!



image1113
"Vi går till lekplatsen!?" Och så blev det.. :D



image1117
image1118



image1122
Dags för redovisningen. Min bild som jag gjort mitt solo till, haha både grön och blå himmel :P



Ojoj, mkt text och mkt bilder, aja.
Nu sitter brorsans undulater och glor på mig så jag ska nog gå haha.
Men ha det så bra! (Kommer antagligen blir ett sent inlägg imorgon med)


Favorit i repris

Nu har jag skrivit naturuppsatsen, men inte har jag pluggat nått till provet. Aja, får göra de imorgon sådär 1 timme innan hah. Får gå som det går.

Ska i alla fall springa hem till mamma nu och packa, sedan sova.
Ha det så bra allihopa <3

image1104
Bild på mig från i sommras.

...

image1103

Vårväder..

Kaos vecka

Hej!

Asså jag håller på att spy på den här veckan. Det är så himla mycket som ska göras. Ska skriva en uppsats nu om östersjön på en sida tills imorgon, men har tappat bort pappret. Sedan ska jag plugga till naturprovet imorgon också. Sen måste jag leta upp alla kläder jag ska ha på terminsredovisningen imorgon + gå och orao mig över att jag inte har trikåer till baletten. Livet är hårt.

Slut på klagandet. Idag började vi alla fall med teori hela förmiddagen sedan åt vi lunch ute i solen. Sedan var det balett, gick igenom hela dansen några tusen gånger. Nu har jag gjort den så många gånger så det kommer gå skitdåligt istället. Den är väldigt kaos just nu. Sen var det i alla fall dansträning, gick igenom dansen där med och avslutade sedan med massage. Stannade sedan kvar till 5 och lärde mig det sista på streetdelen vi ska göra. Haha, jag har värsta blåmärkena på knäna nu.

PUSS

Plugg

Tjaba tjena!

Är hemma från skolan sedan ett tag tillbaka. Har i alla fall ätit nu ;P Dataprovet gick okej, man skulle göra en grej i powerpoint, tror det gick bra i alla fall. Annars har dagen varit rätt konstig, inte direkt happy. Alla verkar glada för det är fint väder men ändå stressade för vi har sjuuuukt mycket saker som ska göras den här veckan.

Brorsan ska ha bredbandet, ha det bra <3

image1102

School

Halloooo!
Sitter i skolan nu, har data prov kl. 3. Hoppas provet går snabbt för jag behöver verkligen gå hem och och plugga.. och äta haha. Mitt matkort är ju borta så jag har bara ätit sallad, tomat och en lite morot idag. Hann inte ens äta frukost.

Ikväll är det i alla fall Desperate Housewives så det är ju positvit! Behöver plugga svenska och natur innan de. Usch usch vilken jobbig vecka, + alla terminsredovisningar man behöver plocka fram kläder till och sånt.

Aja, måste dra. Hörs <3


znaark

Hello!

Dansen var rolig förut. Vi ska göra en dans till aladdin också med en yngre grupp. Jag och en till tjej var inte där förra gången så nu ska vi vara aladdin, haha. Annars har jag också pluggat lite nu, gjort rätt mycket på svenskan.

Nu måste jag springa hem till mamma innan hon blir galen.
Hörs imorgon! <3

image1101
Rondellen inne vid t-centralen, bild jag tog igår.

Gårkvällen på lava!

Jag var ju på lava igår och tittade på när johan spelade med sitt band 12 stitches + massa andra band. Åkte dit vid 5 och träffade Dani & Ronja. Vi tittade lite på banden och så, ronja gick sen efter ett tag. Jag & Dani stannade kvar och lyssnade på tex. Kungers som var där och spelade. Haha, hade aldrig hört dom förut men vi lossades som vi va värsta fans till dom ;P

Hela grejen var i alla fall en tävling, rock karusellen. 12 Stitches kom 2:a, woho fett bra ju! Åkte i alla fall hem runt 10 efter en asrolig och galen kväll.

image1094

Några bilder jag tog på 12 Stitches.
image1096


Nu måste jag dra, lägger in fler bilder i det här inlägget senare.
PUSS!

School

Heej!

Började med samhälle idag i en timme, shit va segt det gick. Har aldrig gått så segt. I alla fall så slutade ju lektionen tillslut och det var lunch. Jag har tappat bort mitt matkort för tillfället så dani och emma mina hjältar tog lite extra mat till mig så satt vi ute i solen och åt. Sedan var det dansimprovisation, jag & emma kom på lite mer till våra solon. Nu kanske vi ska visa upp på terminsredovisningen men vi får se. Slutade sedan med data och spanska.

Ska gå till dansen vid halv 6. Sedan hem och plugga. Den här veckan har jag jättemycket plugg så det kommer bli dåligt med inlägg bara så ni vet!!

image1092
Innan jag vandrade till skolan. Här kan man ju också då se mitt fula och stökiga rum. Och så har jag en fin liten fågel längst ner i hörnet på min spegel. Jag har kaniner i nått annat hörn också tror jag, hahahah.


I skolan va jag inte speciellt pepp på att va med på bild.

Ska kolla igenom bilderna från igår, ciaao <3

Måndag

Godmorgon alla, godmorgon vårvädret och godmorgon en söt liten katt som precis gick förbi fönstret.

Kom hem efter 10 igår så jag hann inte skriva. Åt bara lite sen gick jag och la mig. Hade i alla fall askul igår, lyssnade på massa band och rockade loss.. på ett ungefär ;) Berättar mer senare ikväll när det kommer bilder och så.

Här är i alla fall gårdagens outfit:

image1090
image1091

Tunika/klänning- Mammas gamla
Gardian-Gina tricot
Jeans- Gina tricot
Skor- Din sko
Väska- H&M
Halsduk- ?


Nu ska jag snart dra till skolan, slutar 16.40. Sedan ska jag nog hem till pappa och lägga in alla bilder, rätt många :P Sedan är det dans 18.45-20.15 och sedan ska jag hem till pappa och plugga. Måste klara provet på torsdag annars vet jag inte vad jag gör. Ha en bra dag :)

ciiiiity

Hej igen!

Nu drar jag in till city och lava. Ska träffa några kompisar och se på några band hähä, som vanligt. Vet inte riktigt när jag kommer hem men outfiten kommer i alla fall upp då. Hm.. kanske är kallt ute nu? Jag har ju inte så jättemycket kläder på mig.. aja.

Hörs sen, ciao <3

Vårväder

Vädret är ju helt underbart idag :D.. fast tyvärr sitter jag inne och pluggar. Eller aa, pluggar och pluggar. Nu kommer jag in på nått mer att skriva. Håller på att göra lite uppgifter om att kollektivtrafiken ska vara gratis, sedan ska jag skriva ett tal om de, Jobbigt.

Kikade i alla fall in på cocoo.se och hittade några söta örhängen, i looove örhängen.
Finns fler färger på hemsidan.
image1089
Bild från cocoo.se

Nu ska jag plugga nått annat, hm.. kanske data.. eller natur.
Ha det bra <3

Söndag

Godmorgon! <3

Nu ska jag äta frukost, sedan plugga och sen antagligen åka in till lava och lyssna på lite band igen. Det har blivit rätt mycket sånt på sistonde, men det är ju så kul :D Fast just nu är inte humöret på topp direkt.

Måste äta. PUSS!

image1087
image1088
Fotade mammas blommor.

Plugg i mängder

Det här blir sista inlägget från idag, ska gå hem till mamma nu och äta. Kanske titta på tv sedan sova. Måste upp tidigt imorgon och plugga. Har precis insett att jag har sjukt mycket plugg tills nästa vecka. 2 prov och 2 inlämningar. Usch va jobbigt, aja snart sommarlov.. håll ut!

Föresten så kan man vinna ett par bamboo-örhängen från
Betties galleria. Klicka här för att tävla.

Nu måste jag gå, ha det så bra <3

Har precis ätit twister, ääälskar isglass!

image1086
Har ni föresten sätt att det har kommit en ny Ben & jerryglass? Har inte smakat den med har hört att den är jättegod, finns på pressbyrån vad jag har sett och kostar 26:- tror jag.

Bild från benjerry.se

På tal om glass, vilken är din favvoglass?

Brownie med glass (har blivit en vanlig rubrik)

Tjena!

Är hemma från stan, träffade Helena & Gabbi!  Va lite på Lava och lyssnade på
Rapokalyps och Bohemian Lifestyle, alla är asgrymma! Gick sedan till gallerian och åt brownie med glass, yummie.


image1082


Bohemian Lifestyle!

Ska kika runt lite, tja <3

Stan

Hej igen!

Nu drar jag in till stan, ska möta två kompisar. Haha, jag tänker alltid fel när det gäller tunnelbanan.. så nu kommer jag komma sent, aja får ringa och säga de. Tar med systemkameran så det kommer lite bilder när jag kommer hem.

Ha en bra dag och ät glass, det tror jag att jag ska göra :D Puss!



157810-1085

Lördag

Godmorgon!

Kom hem sent igår, runt midnatt. Trodde nämligen att bandet skulle spela klockan 7 men det ändrades till 10 så vi fick gå promenad, äta pizza och dricka cola medans vi vänta. Men de va mysigt de me, hade ju Anja och Gabbi med och så va ju min käraste dani där också. Helt klart värt att vänta några timmar. Bandet vi såg heter i alla fall 12 stitches, ni kan lyssna på dom
här! Egentligen inte min musiksmak men men, jag är troget fan.

Idag ska jag i alla fall in till stan i think. Några andra band ska spela på Lava så de ska jag nog se. Ska kolla efter en skinnjacka också, eller nån annan slags jacka.

Bilder från igår. (blev inga bra, hade bara min lilla kamera med)

"Se upp för tåg"

image1076

image1077

12 Stitches

image1078

Ska äta lite mer frukost, hörs nog innan jag drar in till stan <3

Fredag

Hellu!

Förlåt för dålig uppdatering. Datorerna i skolan är sega, jag kommer hem sent, bredbandet oftast upptaget.. aa lite sånt. Men det kommer bättre tider, lovar.

Dagen har i alla fal varit helt okej, fast lite tråkig. Alla va på dåligt humör men men. Slutade med Gympa, spelade innebandy. Jag körde taktiken att glida framför bollen, rätt kul ;)

Nu måste jag äta, ska träffa några kompisar och åka iväg och se min kompis band spela. Kommer nog hem rätt sent. Men ni får ha en bra kväll, hugs <3

image1068
image1069


Jogga

Nu ska jag hem till mamma och lämna väskan och så, sen ska jag ut och jogga med Gabbi. Skriver senare om jag lyckas få bredbandet. Brorsan har nämligen tagit dit hans data till mamma och vi har bara en sladd till bredbandet eller vad man ska säga, aja. Ciao <3

image1067
Två egopics! (tillägnade Emma)

Torsdag

Goddag alla goa och glada!

Dagen började med Nationella provet i engelska, man skulle skriva en uppsats typ. Gick väl helt Okej, hoppas jag.. Sedan repade vi jazzen fram till lunch. Nu har folk börjar hoppa av streetgruppen, aja jag stannar och får väl köra solo om alla sticker ;P Efter lunchen var det i alla fall No, so och svenska.

Är hemma nu, ska försöka plugga lite ikväll om jag hinner. Ska kanske också ut och springa med Gabbi och så blir det ju So you think you can dance ikväll, ofcourse.

Nu ska jag äta mikropizza, tja <3

image1066
Jag idag!

Tråkdag

Den här dagen är inte alls kul, har bara suttit i soffan hela dagen. Nu har mamma kommit hem också och har redan börjar klaga, ta ut disken blala. haha!

Ska försöka komma ut liten stund också, kanske gå en promenad. Fast det är ju inte så kul att gå själv.
Nej, nu får jag ont i ryggen av att sitta här. Kramkram <3

En bild på dansEmma ;)
157810-1065

Matte

Hej igen!

Sitter och pluggar matte. Har bytt bok nu till en enklare, typ så man lär sig grunderna. Eftersom jag ligger på gränsen till att inte klara matte A kan jag lika gärna gå om, så nu är det bestämt att jag ska läsa matte A igen nästa år. Men det är bra de me, då slipper jag läsa matte B. Fast man måste tydligen ha matte B för att komma in på högskolan men då kan man läsa in de sen.

image1063 image1064

Ska fortsätta plugga, ha det bra <3

Onsdag, studiedag

Heej!

Sov till ca 10 idag, har ju studiedag WOHO! Det behövdes verkligen. Ska kanske åka in och kolla efter en skinnjacka, fast jag vet inte om jag orkar. Vill också hitta några klänningar, fast det får nog bli en annan dag då jag är lite rikare. Annars ska jag väl plugga lite, har nationella provet i engelska imorgon =/

Ska se om jag hittar nått att äta, hörs <3

Några bilder från idag:

image1059
image1060
image1061
image1062

Nu ska jag äta ballerina. <3

Tisdag

Hej på er!

Va surt att det inte går att blogga från mobilen, aja. Dagen har i alla fall varit bra, började med modernt.. hade riktigt kul ju. Läraren var också på toppenhumör. Sedan var det matte och vid 11.45 slutade vi för dagen, woho. Stannade en stund i danssalen och sedan åkte jag och Emma en tur med tunnelbanan. Hade inga pengar till lunch eller nått så vi åkte runt lite, slutade med att vi köpte godis för 10:- och så satte vi oss på några klippor. Va mysigt!

Är hemma nu och ikväll blir det Desperate housewiveskväll, hehe. Går ju dubbelavsnitt mellan 20.00 och 21.55. Ibland är livet härligt ;D



image1056
image1057
image1058

Kommer fler bilder senare ;) Kram <3



Ett ljus för Engla

Hej igen! Joggingturen gick bra, fast va rätt trött. Som tur va hade jag min lilla gabbi som sällskap. Sitter hemma i soffan nu med bärbara datan. Tyvärr så kan jag inte skriva nått mer idag för brorsan ska ha internetsladden. Men vi hörs imorgon. Nu ska jag i alla fall gosa lite med min kanin, ha det bra <3

Har tänt ett ljus för Engla, vila i frid..

image1052

Måndag

Hello!

Måndag, jag hatar måndagar.. bara tråkiga lektioner och så slutar vi sent också. Aja, what to do? Dagen har i alla fall varit dålig, Verkligen ingenting har hänt att jag känner mig glad. Känns bara som mitt självförtroende har sjunkit till botten.. Men men, antar att dom flesta har dagar som denna.

Har ju egentligen dans 18.45 fast jag orkar inte gå. Känns inte som det finns så mycket att göra där, börjar bli tråkigt igen. Haha, den här dagen är ju inte på topp direkt ;P

Några bilder från dagen i alla fall:

157810-1051image1048
image1049

Nu ska jag äta och sen gå ut och jogga.
Pusspuss!

Gårdagens klädsel:

image1047

Tunika - Cubus
Tröja/jacka - Pappas, köpt i Bolivia
Strumpbyxor - H&M
Skor - Skopunkten
Väska - H&M

Nu ska jag sova, börjar 10.45 imorgon.
Godnatt <3

Trött och hungrig

Nu är jag hemma från joggingturen. Vi va 4 st som sprang, faktiskt riktigt roligt och springa i grupp ju. Joggade i alla fall rätt långt den här gången. Är hemma hos pappa nu och ska äta middag. Är hungrig och sjukt trött, ska gå och lägga mig tidigt.

Läste att Engla är död.. 42-åringen erkände att han mördat henne. Asså jävla idiot, han ska känna sig jävligt hatat just nu asså (ursäkta språket) Stackars hennes familj.. lider med dom.

Ska äta lite och titta på parlamentet med pappa, lägger upp gårdagens outfit snart. <3


Joggaaaa

Hello again!

Nu är det dags för mig och gabbi att gå ut och springa. Ska möta två andra kompisar också.

image1043

Ciao, hare <3

Saw 4

Nu är gabbi här och vi ska se på Saw 4. Den verkar..blodigt. Vi har sett alla andra 3 tillsammans, men den här verkar läskigare. I alla fall vad mamma och brorsan sa, dom såg den igår.
Vilken tycker ni är bäst av Sawfilmerna, 1, 2, 3 eller 4:an?

Men blä, nu går det inte att lägga in bilder.. aja.
Pusspuss <3

Gårkvällen

Heej!

Jag är nog sämst i världen på att blogga, jaa.. Grejen är att igår så verkade det som jag inte borde blogga eftersom datan och mobilen krångla. Försökte skicka mms till bloggen igår men nee, det funkade inte på hela kvällen. Aja, är i alla fall här nu ;)

Gårkvällen var rolig, var först hos en kompis och åt sushi och snackade lite. Sedan åkte vi in till rådmansgatan, gick på mcdonalds och va lite i en park som låg där haha. Åkte sen hem till en annan kompis och va där lite, det blev vattenkrig, fast jag var inte inblandad.

Lite bilder från gårdagen:



image1038



Och här är en sak i parken, man skulle ligga i den och så skulle någon snurra så man åkte runt ett helt varv. Haha, kul men man fick sand i håret :P



Dagens planer är i alla fall att kanske se på Saw 4 med gabbi, gå ut och jogga om det inte regnar och så gå till pappa ikväll och så måste jag väl plugga lite.

Ha en bra dag <3

Panik..

Hallo!

Nu är jag hemma hos pappa igen. Mormor var två timmar sen, som alltid :P.. så det blev att jag var där lite längre. Va i alla fall trevligt att träffa henne, även fast vi inte hann prata så mycket. Hon satt mest och prata med mammas kompis haha.

Nu när jag kom hem krånglade datan igen, kunde inte komma in på internet. Gaahh, bara för de är jag fett stressad nu. Vet inte riktigt varför, bara känner att hjärtat slår femtioelva slag i sekunden.

Ska i alla fall fixa mig lite nu inför ikväll. Ska gå runt 17.00 härifrån. Så ska vi köpa sushi och så. Har inte en blekaste aning om vad vi ska hitta på ikväll men det återstår att se. Thing thong <3

Lördag

Godmorgon!

Hehe, gick upp för inte så länge sen. Sedan har jag försökt få igång min data i ca 15 minuter, den är så knäpp så jag har lust att kasta ut den genom fönstret.. men det kommer jag inte göra, lovar.

Idag ska jag träffa några kompisar runt 18.00. Och snart, eller typ nu ska jag gå hem till mamma och träffa mormor. Hon har ju varit i spanien i 3 månader, åååh va jag saknar henne.. hon är världens bästa <3

Så jag måste i alla fall sätta på mig kläder och äta frukost nu, har bara ätit choklad än så länge haha. Hörs senare <3

Har fått en förfrågan om vad den här låten heter, den som skrev hade ingen adress så jag svarar här. Den heter Life is sweet och artisten är Natalie Merchant!

znaark

Guu, jag håller verkligen på att somna. Ska gå och lägga mig direkt. Hann inte göra klart dansfilmen, ska nog göra de imorgon för nu blir det sängen. Godnatt, sov sött och dröm söta drömmar ^^ <3

image1032
Jag sitter & äter en våffla i köpenhamn. Gott men kladdigt.
Kommer ihåg den dagen, jag gick runt i klackar och hade så sjukt ont i fötterna så jag höll på att dö på ett ungefär haha. Sedan när vi köpte våfflorna försvann två stycken av dom jag var där med, då blev jag skitsur för vi behövde gå runt och leta efter dom med mina onda fötter. Men men, ska man va fin får man lida pin.

Bredbandet krånglar

Det verkar som inget vill samarbeta med mig idag, nu har bredbandet varit borta i typ 2 timmar.. suck. Nu är det i alla fall igång och jag hoppas det inte lägger av igen haha.

Har tittat lite på talang i alla fall, nån som såg? Det var ju en asgrym tjej med som sjöng, hon som var 10 år. Shiit va duktig hon var, lät verkligen inte som om hon var tio. Se klippet
här!

Nu ska jag göra en liten video med dansklipp och bilder, oh yeah! ;)
Ha det bra <3


Smycken från cocoo.se

Snygga örhängen från Cocoo.se!



Kostar mellan 95:- & 195:-
Dom sista är ju ascoola!

Fredag

Hej på er!

Blev sent inlägg idag, tänkte blogga från skolan men då funkade inte internet.. typiskt. Dagen har varit rätt kass, bara allmänt tråkigt. Hade ju två prov i naturkunskap också, dom gick inte alls bra. Får hoppas jag får G på ett av dom i alla fall. Några timmar innan proven tittade vi på en balettfilm på danshistorian, så sjukt duktiga. Är så himla fint när man verkligen kan dansa balett.

Är i alla fall hemma nu, inga planer för kvällen. Ska mest ta det lungt. Brorsan har iaf köpt hem läsk, woho! Och så har jag sjukt ont i min piercing, märker nu konsekvenserna av att dansa.

image1031

Ska kika runt lite, puss!

Lillebror <3

Asså ibland är min lillebror världens sötaste. Idag när han kom hem gav han mig en läskburk och så läste han upp en dikt han hade skrivit haha. När vi var mindre bråkade vi jämt, men nu händer det inte så ofta längre. Har i och för sig blivit mycket äldre också, han är 14 nu.

I alla fall så ska jag stänga av snart, måste plugga lite till och så duscha.
Ha det så bra så hörs vi imorgon <3

image1030

Örhängen

Här är ett par örhängen jag fick av mamma när hon kom hem från spanien för ett tag sedan. Och på tal om spanien så kommer mormor och morfar hem från spanien.. IDAG :O Ojdå, det hade jag helt glömt bort. Måste träffa dom, saknar dom så.

image1029

image1028

Nu ska jag titta på So you think you can dance och plugga :)
Pussar <3

Jazz

Halloj!

Dagen började med en efterlängtat lektion med jazz. Har inte haft jazz på mer än 4 veckor så man har ju saknat de en aning. Hade lektion i ungefär 2 timmar. Höll mest på med kombinationen och försökte få den klar. Delade också in oss i grupper så dom flesta ska köra en del med jazz sedan ska ca. 8 st köra en street/hiphop del. Jag är då med i streetgruppen, haha.. vad har jag gett mig in på? Har aldrig dansat street, men men får bli en utmaning ;)

Hade lite teori sedan, är i alla fall hemma nu och kvällen ska mestadels spenderas med aniktet i naturböckerna. Har nämligen 2 omprov imorgon.

Juste, jag tror inte jag har sagt de.. valde i alla fall balett som inval till nästan termin. Akrobatiken var tydligen från grunden. Balett fick det bli :)

Läggdags!

Hej igen!

Shit vad mycket klockan har hunnit bli, varför går jag aldrig och lägger mig. Får ta konsekvenserna och gå upp 15 minuter innan jag ska gå, skita i frukosten och nästan gråta påväg till skolan. Jupp, så ere. Idag var jag himla nära på att vända hem igen.

Måste i alla fall stänga av nu. Hörs <3

image1027
Klubbor, mums!

En bild eller..fyra.

Nehep, de va ishockey idag istället för grey´s.. va trist. Ska nog i alla fall ta och titta lite på top model, eller morgonsoffan kanske..

Tog lite egopics ;)

image1025

image1026

kärlek <3

Onsdag

Hej! Hade teori på förmiddagen idag, men dom lektionerna gick som tur va snabbt. Sedan efter lunch var det balett, ägnade mesta delen åt att försöka få ihop kombinationen så den skulle funka. Blev bättre men det ser fortfarande helt kaos ut. Sen slutade dagen med dansträning, jobbade först på kombinationen där också. Sedan fys, usch va jobbigt.

Är hemma nu och sitter och proppar i mig godis, hehe. Nyttig som jag skulle va.. äh jag orkar inte bry mig för tillfället. Nu måste jag plugga lite, ha det bra! (sorry för dålig uppdatering)


image1024
Bild från köpenhamn 07. Har kanske lagt upp den förut men får så fina minnen av den här bilden. Va med kompisarna, va glad och sprang runt i regnet.

Godnatt!

Har suttit och tittat på klipp från expressen och så på sökandet efter Engla, 10-åringen som försvann. Asså helt sjukt, tårarna bara rinner. Vet inte vad jag ska skriva.. hoppas verkligen hon kommer tillbaka..

Ska i alla fall gå och lägga mig nu, börjar 8.30 imorgon med samhälle. Sen på eftermiddagen är det balett, då jäklar måste vi få in allt, snart terminsredovisningar. Slutar sedan med dansträning, tror vi ska göra rätt mycket på kombinationen. Usch, den är så jobbig.. upp och ner.. upp och ner, på ett ungefär haha :P

Nej, dags för sängen. Godnatt <3

image1023
Mkt solnedgångsbilder på sistonde så varför inte en till..

Bloggen 1 år!

Idag är det exakt 1 år sedan jag skrev mitt första inlägg. De första inlägget handlade om vad jag tyckte var lycka och de tyckte jag var: Vännerna, dansen och min kanin. Haha, lilla stampe. Sedan skrev jag bara nån gång ibland, låånga meninglösa inlägg som ingen var intresserad av att läsa, skrev mest för mig själv. Och så nu, 1 år senare så är bloggen en stor del av mitt liv. Låter kanske konstigt ändå men det är liksom jobbigt att inte skriva, man vill dela med sig liksom.

image1022

Nu återstår det bara att se hur länge jag fortsätter att blogga också. Just nu känns det ju som jag vill fortsätta ett bra tag framöver fast sedan kanske det mest blir att jag skiter i hur många läsare jag har och så får den som vill läsa. Har i och försig inte så mycket läsare nu heller men ni som läser är guld värda. Hoppas ni följer med genom åren :)

Nu ska jag plugga natur, woho.. NOT! Nää jag ska försöka tänka positivt!
Ha det bäst <3

Hellooo!

Nu har jag kommit hem från skolan. Men hallå, vart tog våren vägen? Det regnar och till och med halvsnöade förut. Men men, what to do. Dani blir i alla fall glad för nu kan hon använda sitt paraply haha :P

Dagens oooutfit!

image1019

Tunika - Cellbes
Jeans - Gina
Och strumporna kommer från H&M för den som är intresserad ;P

image1020

Nu ska jag äta mackor & titta på tv, ha det bra! <3

Tisdag

Heej!

Guu va jobbigt de va att gå upp i morse, blev lite sent igår.. som vanligt. Hade i alla fall modernt först, svettigt. Sedan matte, kände mig riktigt smart för en gångs skull. Sedan engelska och en lååång håltimme. Nu sitter jag i alla fall i datasalen och har datakunskap, slutar 16.25.

Måste läsa lite om upphovsrätten nu :P, puss!

Tunika

Är hemma från dansandet. Skulle egentligen ha pluggat lite nu men jag tror inte jag orkar de. Måste också gå och lägga mig hyffsat tidigt, börjar 8.20 imorgon.. ååångest!

Här är i alla fall tunikan jag fick med posten idag.
Rätt enkel men gul och sommrig iaf :)

image1018

Ska äta lite och dricka té nu, <3

Dans

Halloj!

Kom hem runt 17.45, då la bredbanet av.. typsikt. Nu har jag i alla fall lite bråttom, ska till dansen. Är inte alls pepp på att dansa. Gör bara samma saker varje gång så det blir lite långtråkigt.

Nu måste jag i alla fall gå, kommer hem vid 20.30 ungefär.
Pussar! <3

image1017

Juste, fick hem en tunika jag beställde för en evighet sen också. Visar den senare!

Måndag

Tjoho!

Jahap, måndag igen då och nu har jag vanlig vecka.. hoppas den går snabbt. Gick upp vid 8 idag och har varit ute och sprungit med Gabbsi ett tag. Börjar 10.45 med samhälle så jag måste gå snart, vid 10. Sitter i alla fall och äter frukost nu, mums mums.

Läste precis en kommentar som gjorde mig glad, du vet nog vem du är. Och nej jag är inte modell, jobbar i alla fall inte som de.. men jag har ett stort intresse för det :) Tack för dina ord!


image1016
En bild som min kompis Linnea skicka, jag i ringen.


Nu måste jag packa lite och äta upp frukosten. Slutar 16.40 idag och sen har jag dans, fast jag hinner nog hem emellan. Ni får ha en bra dag :D Puss!


Bulle <3

Hej igen!

Är hemma från jogging, har hunnit duscha och sitter nu och äter en pizzaslice. Blev inte så jättemycket jogging, gick mest snabbt men jag och Gabbi var i alla fall ute i 1,5 timme och vandra. Började regna lite också, hoppas det inte regnar imorgon bara.

Nu ska jag göra klart svenskan och äta bulle, yummie!

image1015

Shopping

Heello!

Bestämde mig förut att åka in till stan och kolla lite. Affärerna stängde ju vid 5 så jag hann inte skriva innan. Nu är jag i alla fall hemma igen, fick med mig en t-shirt och en väska hem.

image1013
Stor, bra när man reser. 299:- Wedins.
Sen t-shirten jag köpte var bara vanlig och svart. Visar den senare.

Nu ska jag ut och jogga med
gabbi. Känner mig lite halft sjuk och vill egentligen bara sova men nu jäklar måste jag sätta igång att springa asså. Måste byta om, puss!

Sommar

image1012

Visst ser det härligt ut? Sommar, sitta på ett berg och bara njuta av solnedgången.. det gillar vi. ååh va härligt! Okej, bort från sommardrömmarna.. nu måste jag plugga <3

Söndag

Godmorgon!

Vaknade runt 12 och kände mig i alla fall hyffsat utvilad. Dagen ska ängnas åt plugg, måste göra svenska som ska lämnas in imorgon. Behöver också plugga natur fast det tror jag inte jag hinner med. Annars är jag också fett pepp på att gå ut och springa men men.. får väl kanske bli lite yoga här hemma istället. Min pappa brukar köra lite yoga ibland så jag ska nog fråga honom om övningar.

Måste i alla fall äta frukost nu, har bara ätit kladdkaka än så länge :P
Hörs snart <3

Jag kan spexa och baka kladdkaka samtidigt, de ni ;)

Jag har precis bakat kladdkaka, den e inne i ungen nu. Det blev rätt varmt när jag höll på med allt spexande så jag byte kläder hähä.

image1009

image1011

Jaa, så här kul har jag när jag bakar. Testa ni med så kan ni ju skicka en bild och berätta hur kul ni hade. Haha, jag blir så flummig när jag är trött. Sånt får ni stå ut med ibland. Nu ska jag i alla fall äta kladdkakan också, hugs <3

Solglasögonen

Här är solglasögonen jag köpte, 49.50H&M!

image1008

Jag passar inte så bra i dom har jag precis kommit på, men men.. kostade ju bara en 50-lapp så man kan ju köpa ett par till. Tillbaka till tv:n <3


Stan

Tjena!

Är hemma från stan nu. Blev ingen skinnjacka, hittade ingen. Men köpte några solglasögon istället, några billiga, vanliga från H&M (visar sen). Jag och pappa tog i alla fall en fika sen :) Träffade också massa från skolan, och såg massa från skolan också. Alla börjar väl vistas ute nu när det är fint väder antar jag haha.

Kvällen igår va i alla fall mysig. Vi va några stycken hemma hos Dani och kollade på film och snackade lite. Sedan mitt i natten flyttade jag och la mig för att sova i soffan istället för jag fick knappt plats i sängen. Det är alltid så, kommer ihåg en annan gång när vi sov flera stycken i en säng jaa då var det  nån som tog mitt täcke så jag flyttade mig till soffan och fick ligga och frysa under en filt istället haha ;P


image1006
          image1007

Guu va trött jag är, som vanligt. Har verkligen sovit som jag borde den här veckan. Ska sova läääänge imorgon! Tror jag ska lägga mig framför tv:n nu, Big Mommas hus går 18.00 5:an. Kanske är bra!?


Ha det så bra <3


(bloggar f. mobilen) hej sötisar! Va rätt längesen jag skrev nu,

DSC00625.JPG
(bloggar f. mobilen) hej sötisar! Va rätt längesen jag skrev nu, men jag lever! Sov över hos dani. Berättar mer om kvällen sen. Sitter på tunnelbanan nu med pappa, ska in till stan. Ska köpa en skinnjacka om jag hittar nån för ett rimligt pris. Ska nog läsa lite glaumor nu. Puss puss hörs <3

Brownie med glass

Hellu!

Danshistoria provet idag gick bättre än väntat, hoppas hoppas på ett G. Annars blev jag lite gladare sen när vi tog en promenad bort till vinterviken på gympan. Haha, lyckad lektion. Åkte i alla fall in med
Emma sen och mötte sötaste Ronja. Den lilla skitungen som slutade i klassen i början på mars. Vi köpte i alla fall brownie med glass och satte oss i solen, mys.

Är hemma nu, ska snart åka iväg till Dani och ha filmkväll OHYEAH!

Lite bilder från denna soliga dag:

image1002

image1003
image1004
Kommer kanske lite fler bilder imorgon.

Nu måste jag springa iväg. Brååååttom!
Men ha det så bra så hörs vi, ciaao <3

aaaaah, prov snart..panikpanik!

Heej!

Sitter i skolan nu, har precis ätit lunch. Haha, matsalen fyllde typ år så vi fick små påsar med bilar i, ahlgrens bilar. Woho! Har prov vid 13.00, har lite panik. Men men.. jag verkar inte vara helt ensam om att inte kunna allt i alla fall.
Sen är det gympa och sen slutar vi. Ska kanske in och fika men får se.

Nu måste jag gå, ha det bra <3

157810-1001
Vårtecken.

Sovdags!

Hej igen!

Nu håller jag på att dunka ner med ansiktet på tangentbordet, är så trött. Har i alla fall suttit och pluggat med pappa ett tag nu, men jag tvekar på att det räcker för att klara provet. well well, får se hur det blir. Börjar 8.30 imorgon med spanska. *DÖD* jaa, jag dog precis för jag kom på att det är matte imorgon igen. Haha, matten förföljer mig. Slutar i alla fall runt 4.

Nu måste jag gå och dusha och sen gå och lägga mig innan jag somnar på golvet.
Ha det bra, godnatt <3

Fint från ellos

ZoomaZooma

Zooma
Bilder från ellos!

Kikade in på ellos.se och hittade lite fint. En gul tröja, enkel men snygg. Älskar gult! Sen en söt klänning. Och så den blåa klänningen som rätt många har bloggat om innan, men visst är den fin. Inget man skulle tacka nej till.

Borde kanske börja köpa in lite nya sommarkläder.. fast först ska jag köpa en skinnjacka. Fast sedan när jag köpt den är väl pengarna slut igen. Måste hitta ett jobb, hm.. <3

Torsdag

Godagens!

Började med matte idag och efter lunchen åkte vi till naturhistoriska riksmuseet. Fick svara på lite frågor om klimatet och så. Sedan gick vi runt lite och kollade på andra utställningar.

image1000

Är hemma nu och håller på och somna. Är jättetrött den här veckan, kan bero på att jag går och lägger mig så sent, skärpning! Annars så har jag träningsverk i rygg och mage och behöver plugga till provet imorgon. Har ju haft speciallshema den här veckan men imorgon blir det vanlig skoldag igen.

Ska ta nått och äta och kanske somna på soffan så man slipper plugga? haha puss! <3

Bilder från idag:

Jag känner att jag klagar rätt mycket nu för tiden, speciellt idag. Måste bara klaga lite till: Jag orkar inte plugga!!! Så nu har jag gjort de också. Här är i alla fall lite bilder från idag att glädja sig åt.

image995
Jag & Emma, ser väldigt misslyckat ut :P

image996
image997
image998

image999

Nej nu måste jag plugga. Pussar <3


Onsdag

Hello! <3

Guu va jag var rädd ett tag, bloggen har krånglat igår och idag. Kunde logga in och så men bloggen syndes inte och byte design av sig själv. Men min käre vän
Gabbi hjälpte mig så nu borde den väl funka igen.

Dagen har i alla fall varit bra. Började med en streetklass, asroligt och med riktigt bra lärare. Sedan efter lunchen hade vi en lång svenskalektion, fick inte så mycket gjort. Stannade i alla fall kvar en stund efter vi slutat och dansade lite på tåskorna.

Är hemma nu, ska äta middag och som vanligt plugga. Usch fy blä för alla prov.. aja. Mår rätt pissigt just nu, lite ont i huvudet och hur trött som helst. Skulle kunna somna direkt nu. 

En bild på mig från idag, blev lite rolig.
157810-994

Maten väntar, ha det bra så länge <3

En liten film

Nu måste jag gå och lägga mig. Börjar 10.05 imorgon, med workshop. Street tror jag det blir. Haha, får väl se hur det går.. dåligt gissar ja på.

Gjorde klart den lilla filmen med mig, emma och dani. Kanske inte så rolig och titta på men den är tyvärr den ända som det bjuds på här idag på Amis biograf. Kommer roligare filmer nån annan dag. Ska vi ha en tävling vem som orkar titta filmen ut? Den e 5 minuter.. ;) Haha, nerå.


Natti natti <3

Dagens:

Har försökt sitta och plugga ett tag nu, danshistoria. Det går inte alls bra, har prov på fredag. Håller också på att halvt dö för jag inte kan äta nått gott. Har börjat med att äta nyttigt den här måndaden, än så länge har det gått bra.. förutom en colaburk idag till filmen ;P hehe.

image991

image992

Jacka - ?  (mammas)
Väska - H&M
Skor - Skopunkten
Tröja - H&M
Jeans - Gina tricot
Halsduk - Cubus

Tillbaka till So you think you can dance, ha det bra <3

äntligen!

Heeeej! Äntligen funkar blogg.se igen, OHYEAH! Får väl ta och berätta lite vad jag har gjort söndag och måndag.


Söndag -
Gjorde inget speciellt, va bara hemma hela dagen. Gick hem till mamma sen runt 20.00, såg parlamentet lite senare och åt kladdkaka, muuums!

Måndag - Eftersom niorna är på skolan just nu och söker in så har vi speciall schema. Först kom det en kille och snackade om rökning, snus och reklam. Sedan snackade vi lite mer om rökning fram till lunch. Vid lunch åkte jag, Emma och Dani in till tacobar och åt lite. Åkte sedan tillbaka och hade rfsu. Slutade efter de. Sedan på kvällen skulle det egenligen varit dans men den var inställd som vanligt.

Bilder från gårdagen:



Och så idag, tisdag - Började 9 på eriksdalsbadet. Gick igenom lite livräddningsgrejer och så fick vi testa att livrädda med livboj och så. Gjorde de en liten stund sen gick vi och badade vid äventyrsbadet. Hah, va nästan inte en ända kotte där.. hela stället för oss själva :D Sedan åkte vi tillbaka till skolan, åt mat och såg sedan på Hotel rwanda. Slutade vid 3, och sedan var det stopp i trafiken så vi kom ingen vart. Är i alla fall hemma nu, har ont i huvudet :(

Bilder från idag:



Ikväll är det i alla fall So you think you can dance, woho :D
Skönt att bloggvärlden är tillbaka i sitt vanliga jag. Puss <3