*klick*


pics

Hej!

Sitter hos pappa nu, lyckades lägga in bilderna på datan men jag behöver hitta min andra hårddisk. Buhu! Jobbigt läge jaa.. ;P Här är i alla fall lite bilder från i fredags.




Nu ska jag ut och skejta med gabbi. So long <3

Söndag

Tjoho!

Skönt att sova ut idag. Gårkvällen var i alla fall lite..galen. Gick från mammas fest runt 18.30 och åkte till spelningen. Där var det skojigt, jag och dani var galna.. som vanligt. Kom i alla fall tillbaka hem sen och här hade vissa druckit lite för mycket. Jag orkade inte med alla så jag gick och la mig efter att ha ätit lite tårta hehe.

Idag ska jag göra läxor, ta in massa saker från gården och sedan kanske träffa några kompisar. Ska också gå till pappa och lägga in bilder från kameran, minnet är fullt. Hoppas bara jag hittar min ena hårddisk eller vad det heter. Minnet på datan är nämligen också fullt, annars kan jag inte lägga in nått.

Hörs sen, ha en najsig dag! <3


Paniklördag

Heeeej!

Allt är panik, stresstress! Mamma ska ju ha födelsedagsfest idag och vi har städat hela jäkla morgonen och eftermiddan. Vaknade vid 8.40, "godmorgon, UPP OCH STÄDA!!!!!" hahah ungefär så. Endel gäster kommer nog om en halvtimme, andra kommer lite senare. Sedan ska jag också rymma från denna lilla fest runt 6-7(?) Några kompisar har spelning, inte missa!

Ska försöka blogga mer imorgon, med bilder då! : )
Nu kom mormor, ska fixa "baren" som ska vara i mitt rum nu hahahha.
Vi hörs pusspuss!

Fredag

Hello!

Blööö, det är jättetråkigt att bara kunna skriva en gång per dag just nu..att inte kunna publicera några roliga inlägg och ha en skrikande mamma i nacken. Vi håller på att städa just nu, mamma ska ha fest här imorgon..kommer mer än 35 personer. Därför måste vi städa, heeela huset. Jag får tydligen inte gå och lägga mig först lägenheten är städad och jag har femtioelva läxor jag måste göra också. Detta suger alltså rätt stenhårt!

Annars har jag haft balett idag, inval. Sedan balett med klassen. Efter lunch var det engelska och danshistoria. Fick titta på svansjön på danshistorian och så ska vi skriva nått om de sen.. usch fy blä vad jobbigt allt ska va då.

Nejmen jag måste försätta städa, mitt rum kommer aaaldrig bli klart.. buhu!! Imorgon blir det också städning och sedan kommer det folk 15.00 och droppar in fler och fler mot kvällen.

Ska försöka lägga in bilder imorgon, om jag ens hinner sätta min fot i datarummet.
Ha det bäst, pusssss!

Torsdag

Tjoho!

Började med dansträning idag. Hade fys ett tag och sedan strech i 30 min. Najsnajs! Matte efter de, gick great. Efter lunchen var det teori heeeela eftermiddagen. Zzznaarkk! Slutade 15.55 och jag klämdes i dörrarna i tunnelbanan. Mitt eget fel eftersom jag inte tänkte missa tåget och vänta 8 minuter hahah. Väll hemma hittade mamma en liten bortsprungen kattunge på gården. Ringde i alla fall till dens ägare så nu är den hemma. Åh va underbart söt den var, lekte med mitt hår och ville mer än gärna springa in till våra undulater, "stäng dörren!!!!" haha.

Måste gå över till mamma igen, gick till pappa för att hämta min mobilladdare. Imorgon börjar jag 8.20 med balett hela förmiddagen. Vi hörs, puss<3



Foto: Gabbi!
Har visat dom förut, men whatever.. ni får se dom igen i brist på andra bilder.

Onsdag

Gokväll!

Denna dag började med teori hela förmiddagen. Stört trött blev man och kallt i klassrummen var det också. Efter lunch hade vi impro och estetisk verksamhet. Pratade mest men fick även kasta ärtpåsar eller vad dom heter också + kasta oss på golvet och lite sånt. Åkte sedan och mötte gabbi, åt lite på donken och sedan blev det plugg och te på ett cafe. Gjorde matteläxan, woho score till mig! Åkte hem efter de och på tunnelbanan var det en kille som sa hur jag skulle hålla min systemkamera så det såg mer proffesionelt ut haha. Jag höll den tydligen fel. Jaa, varje dag lär man sig nått nytt : )

Åkte som sagt hem och lämnade grejer och hämtade skateboarden. Träffade Frida och Gabb och åkte lite, skojskoj. Är hemma nu, måste gå och lägga mig snart. Börjar 8.30 imorgon med hård fysträning har jag hört rykten om.. blöö inte taggad haha.







Måste sova, sova sova sova.
Puss och godnatt! <3

dagens

Hello!

Har kommit hem från resturangen nu. Åkte till långbro värdshus tror jag det hette. Jag, mamma, brorsan, mormor och morfar. De va gott men äter nästan hellre pizza eller nått haha. Nu sitter jag och har enormt stor ångest inför morgondagen. Vi hade kulturhistorialäxa tills imorgon och jag har ju inte lyckats läsa så mycket eller få in nått av de i huvudet så det känns piss och nu blev det en väldigt lång mening. Kommer ha nått test imorgon antagligen.



Tröja från en festival i england, jeans från gina tricot och skor från stadium.

Sov sött! <3

Tisdag

Hejhopp!

Dagen började med gympa, kastade boll, sprang runt sjön, spelade kubb..jaa, lite sånt. Matte efter de och sedan lunch. Och dagen avslutades med jazz. Har egentligen modernt men inte just idag. Sedan skulle jag och emma på dansmötet men det visade sig att vi inte skulle va med så vi stannade i onödan. Hittade i alla fall till godisautomaterna sen som vi trodde dom hade tagit bort några våningar över vår skola, woho!!! haha.

Nu ska jag på resturang, mamma fyller år. Kommer hem någongång i framtiden, kanske redan ikväll. OKej, dålig humor.. trött! hahah. Måste stänga av. Hoppas ni haft det bra, pusselipuss!


Måndag och kass uppdatering

hej gullungar (heheh)! : )

Hoppas ni har det fint. Ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering men det blir så nu när skolan har börjar och jag bor hos mamma för tillfället. Sitter hos pappa nu eftersom jag behövde hämta matteboken.
I alla fall så har dagen varit bra. Började med Jazz, roligtroligt och tiden bara rann iväg. Lite teori efter lunch och dagen avslutades med inval, balett. Lite segt eftersom man är så trött en måndageftermiddag men jaja. Gick ner till parken sen för fadderpicknick, myspys.


Jag och emma efter jazzen imorse.


Picknick




Mera picknick, oh yeah! ;D

Nu ska jag springa hem till mamma och äta middag. Har även en läxa som måste göras, blöö.
Vi hörs, pusspuss!

3 bilder från grönan!





japp, 3 bilder från grönan igår. Hinner inte lägga upp fler nu, måste springa hem till mamma och äta middag. Skola igen imorgon ju, har lite sovmorgon och börjar sedan med Jazz. Ha det najs, puss!

Otursdag

Hej igen!

Jag tror det här är min otursdag eller nått. Jag är på allmänt dåligt humör, skulle möta gabbi på tunnelbanan men klockan på datan gick 10 minuter fel så jag missade den, min ring gick sönder och jag har insett att jag inte kan göra kulturhistorialäxan eftersom boken är på skolan. Blää vad allt är piss idag, hoppas det blir bättre imorgon.


Åh jag saknar London, mysigt litet place. En vacker dag åker jag nog dit igen!

Söndag

Hej!

Vaknade idag med blandade känslor, både glad och ledsen. Nu har tyvärr de ledsna tagit över så jag går runt och surar. Råkade banka lite i väggen förut också hahaha..stackars grannarna. Har i alla fall städat endel i mitt rum nu, det suger. Ska hur som helst dra in till stan med gabbi och köpa några saker snart. Har även läxor jag måste göra, känner mig jättestressad och har panik.

Gårdagen på gröna lund var jätterolig. Kom dit runt 2 halv 3 och stannade till 10. Dåligt nog var det mycket folk eftersom det var lördag, sommarkrysset och fint väder men äsch, vi hade kul ändå. Och jag träffade Ronja som var uppe i sthlm över helgen. Har saknat den ungen! <3 Kom hem runt 11 sen och somnade direkt, tröttis jaa!

Nu ska jag göra mig iordning och hänga tvätt.
Hörs sen så kommer bilder från grönan. Pussar<3

Gröna lund..

..IGEN! Haha, jaa.. jag ska på grönan nu för 3:e gången i år. Mina kompisar fick gratisgrejer dit när dom gick ut nian så jag joinar dom lite. Fast det är bra väder och lördag (sommarkrysset) så det kommer säkert vara massor med folk men jaja.

Jag och lillgabs har i alla fall ätit nu, vååååfflor hahah! Det blir alltid våfflor när hon sover över här. Nej hörrni, vi måste gå alldeles strax. Och jag har träningsverk i benen efter dansträningen i torsdags och baletten igår.
 Hoppas ni får en bra dag, puss & kram!



Grönan förra gången, med klassen : )

Lördag

Godmorgon!

 Jag och gabbi sitter hemma hos mig och hungrar. Kom hem sent igår från insparken, tunnelbanorna går ju rätt sällan. Men insparken var kul, prata med folk från skolan..mycket najs! Nej nu måste vi äta nått, men det finns inget så vi kanske måste göra våfflor.. det är de ändå som finns hahaha.

Vi hörs, pusspuss!


Gabbi och jag på kryssningen förut.

Inspark

Haaaaaalllllååå!

Jag är lite stressad känns det som. Snart kommer lite människor och så ska vi åka till våran inspark. En liten grej för att välkomna ettorna till skolan. Hoppas många kommer, då blir det kul. Nejmen nu känner jag att jag ska fixa mig innan det är försent. Kanske klä på mig, smart där!

Vi hörs imorgon sötisar <3


Bilder från förra helgen

Jag kom på att jag inte visat alla bilder från när gabbi och jag var hos min mormor och morfar, såå here we go people!


I bilen!


Va inne på PC CITY och lekte fångad av en stormvind!



Mormor skulle köpa lax på laxbåten haha. Vi roa oss med att fota.



Va ute och fota, och köpte cola och godis. Wohoho!!



Sedan hoppade vi runt en massa. Och efter de blev det ansiktsmask, hha spöööken. Sedan försökte vi hoppa lite till, gabbi lyckades och jag kunde seriöst inte hoppa en ända gång. Jag suger hahah.


Gick och la oss efter 3 och här är då vi superpepp nästa morgon!


Spela badminton, sedan for vi hem. Myspys!

fredag

Tjooo!

Dålig uppdatering var det här jaa..! Kom hem för ett tag sen har ätit och lite sånt. Har i alla fall haft balett idag, först balett fördjupning (invalet) och sedan Balett B med klassen. Superskoj! :D Efter lunch sen var det bara teori. Hade också lite sång, såpbubblor, partyhattar och serpentiner eftersom en viss Anna fyllde år. Och en viss Ronja fyller också år idag, GRATTIS <3

Lite blandade balettbilder från tidigare år..månader..dagar;





 

Nu ska jag städa, wohohoho! haha eller inte.
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag.

bilder från dagen



Snodde skejtmartins keps höhö ;D


Lektion



Gick til gallerian och blåste bubblor hihi.

torsdag

Hej!

Den här dagen började riktigt dåligt, orkade inte gå upp så jag hann bara ta sakerna och springa till tunnelbanan.. som jag ändå missade. Började med dansträning, då blev jag i alla fall lite gladare. Va ju ett tag sen man dansade liksom haha. Matte efter de, va bara en timme så de va skönt. Lunch och sedan lite teori. Fick sluta tidigare så jag + några sköna bönor åkte in till dans och gymshop i stan och sedan gallerian för brownie med glass.

Är hemma hos mami nu och hon dödar mig om jag inte kmr och äter nu.
Hörs snart så ska jag lägga in lite bilder. Puss!

sova sova sova sova sova..

hoho! Träffade gabbi en stund förut för lite godis och prat. Sedan började det regna.. jaaa, sverige är de land vi lever i. Hehe, nejmen jag är hemma hos mami nu och ska gå och lägga mig. Borde ha gjort det för länge sen men jaja. Imorgon är det vanlig skoldag, börjar 8.30 med dansträning. Jag lovar att vi kommer ha fys och typ dö eller liknande.

Neej, nu ska jag faktiskt sova. Puss och godnatt!


 Oh jäklar va stor bilden blev, men äsch..jag orkar inte fixa. hihi

schema

Här kan ni få ta del av mitt schema. Sa förut att vi slutade hyffsat tidigt.. jag skojade bara. Haha nejmen förut var senaste dagen 16.40 och nu är den 16.25 så det är ju ändå framsteg. Det är väl bara ta emot och acceptera som det är. Oroar mig dock lite för matten, historian och kulturhistorian.. tråkämnen men what to do!


Onsdag - back to school

Hello!

Tillbaka till skolan dåra efter en sommar. Tvåan som de flesta säger är det jobbigaste året. Jaja, det blir säkert bra. Började i alla fall vid nio, fick lite sl-kort och sånt. Sedan satte vi ihop en liten oseriös kombination som vi sedan visade upp för de nya dansettorna. Fick ett "fadderbarn" efter de som vi skulle visa runt och så. Jaa, lite sånt. Kul att träffa alla igen<3 Sedan blev det glass på donken, wohohoho!




Våra raster = spela gitarr och posa gärnet! 
Hoppas ni haft en fin dag : )

Skola imorgon

Hej på er!

Jag har sprungit över till pappa för att vattna blommorna och hämta lite saker. Tänkte att jag kunde sätta mig här lite när jag ändå är här liksom ;) Ska gå tillbaka alldeles strax, känner att jag inte har så mycket att skriva för tillfället. Börjar hur som helst 9.00 imorgon. Ska väl träffa de nya ettorna och så, sedan på torsdag börjar lektionerna. Schemat är som det är, kan visa de imorgon. Musikarna verkar ha väldans bra scheman, vi dansare fick dock något värre. Och vet ni vad, vi har redan fått en historialäxa.. har ju inte ens börjat än haahaha! Hej vill du döda oss eller?

Nej nu ska jag dra hem och sova! PUSSS!
(kommer nog bli sent inlägg imorgon och jag har inte haft tid att svara på alla kommentarer ännu, sorry for that men tacktacktack.. ni är typ liksom bäst) <3


Bild 1: Fick en blomma av mamma förut, ser ni så glad jag blev?
Bild 2: Gjorde smoothie och myste lite.

Denna dag är tråkig




Ja jag hade lite tråkigt för ut idag. Fota är nyckeln till en roligare stund, iaf för ett tag för nu har jag tråkigt igen. I alla fall så är kepsen från festivalen i england. Det var någon som lämnade den när den köpte en ny hatt så vi tog den.. annars skulle den antagligen hamnat i soparna. *hjärta*

tisdag

Hej!

Tisdag, dagen före skolstarten av gymnasiets andra år. Jag är väl rätt pepp, sen får vi väl se hur jag känner imorgon haha. Idag har jag än så länge inget planerat. Kanske borde städa och tvätta lite, och fixa saker som behöver fixas nu innan skolan. Ikväll är det i alla fall Balettakademin 50 år inne i stan, skulle va kul att se.

Åh, min kanin va jättesöt igårkväll. Jag skulle gå och lägga mig och han låg bakom soffan och sov och tvärvägra flytta sig därifrån. Så tillslut fick jag bära upp honom (han går annars inte att bära) Så la han sig i soffan och sov istället haha. Så söt!

Nu..frukost! (sorry för tråkiga inlägg men det blir så när jag bor hos mamma)
Ha en underbar dag!

skor



199:- från Belle!

7 bussar och två brownie

Gokväll!

Jag sitter nu hemma hos pappa eftersom jag inte orkar med den sega datan hos mamma. I alla fall så åkte ju jag och gabbi på såkallad "bussturné" för några timmar sedan. Reglerna var: Måste åka minst 7 bussar, får bara åka tunnelbana 2 gånger, får spendera max 40 kronor tillsammans.. aa och sen lite mer orkar inte skriva, är för trött för att ens tänka. Nejmen det var i alla fall en ide vi fick i brist på annat. Såå jaa.. vi har åkte buss lite här och var i stan idag. Avslutade det hela med att köpa en varsin brownie, slå i tänderna i gabbis huvud och få skrattanfall på konsum.

Lite bilder från dagen;


Fika


Vårat såkallade skejtparty (hehe). Lillgabs satte ny skejttrend som jag försökte mig på. Dock ville ena brädan åka åt nått annat håll så jaa det blev mindre lyckat kan man ju säga haha ;P

Puss!

gabbi i nöd

Hello!

Gabbi ringde förut så jag åkte snabbare än vinden in till stan för att träffa henne och ge henne lite stöd i hennes svåra skolperiod. Tog en fika och sedan en liten tur i några affärer. Efter de tog vi tunnelbunnelbanan hem och gick ut och skejtade lite. Skejtparty kan vi kalla de ;) Nu är vi hemma hos gabbi och ska äta lite. Sedan ska vi ut på äventyr, ska åka buss i stan och får endas använda tunnelbanan 3 gånger. Spännande! Och så ska vi äta brownie, hehe.

Nu ska jag äta lite, gabbi hälsar med en stor blöt puss och jag skickar här och nu en bamsekram till er. PUSS och KRAM! <3

Måndag

Godmorgon!

Idag har jag varit duktig, jag ställde klockan på 06.45. Gick upp 10 minuter senare och vet ni vad jag gjorde då? Joo jag gick ut och joggade med brorsan. Vadå ta död på sig själv!? Jobbigt som tusan! Vi tränade förresten igårkväll också, sit-ups och rygglyft och sånt.
I alla fall, idag har jag inget planerat. Får se vad jag hittar på, alla som inte börjar skolan kanske ligger och sover? Får ta och ringa någon sen.

Nu ska jag göra lite nytta i detta hem.
Ha en bra dag :D


Zzzzznark!

En mössa, ett block och en penna


En mössa från indiska, 79:-


5-ämnesblock 49:-, blå penna 10:-Bokia.

Jag tror jag ska gå och lägga mig snart, finns inte så mycket annat att göra.
Puss på mina läsare, hihihi <3
När börjar ni skolan btw?

Söndag

Hallå där!

Sorry för alla tråkiga inlägg och extremt dålig uppdatering på sistonde. Och idag uppdaterade jag inte först NU, iiiiilla. Nejmen jag har precis varit och kollat lite i affärer med gabbi. Hann inte skriva innan jag gick, då skulle jag säkert ha missat bussen och de skulle inte varit kul. Köpte i alla fall ett 5-ämnes block, en penna och en mössa. Kan ta kort senare och visa.

Sitter hemma hos mamma nu, framför hennes e-x-t-r-e-m-t sega data. Inte så kul, jag vill ha miiiin data. Eftersom pappa är bortrest till slutet av september kommer jag nu bo hos mamma den tiden. Tycker inte om att vara här pga att jag hatar mitt rum, blä..urk..blöö. Men jag ska köpa en ny säng och försöka fixa där så det ser snyggt ut. Så därför hade jag nu tänkt att börja städa, rensa bort allt jag inte ska ha. För nu jäklar ska det bli ändring på detta elände (stava?)

Städa jaa.., pussss!

spring spring spring

Hejsanhoppsan! Jag är hemma nu sen ca en timme tillbaka. Jag och gabbi åkte först in till kungsträdgården ihopp om att hitta emma bland alla människor. Vi lyckades inte och mobilerna funkade inte heller bland allt folk. Så vi åkte vidare till tanto (ett place, typ en gräsmatta) där var det utomhusbio men vi orkade inte vara kvar. Åkte till en mcdonalds som precis skulle stänga så vi åkte vidare. Råkade komma upp ur tunnelbanan precis där midnattsloppet var, eller vad det nu heter. Så vägarna var avstängda och bara massa springandes människor swishade förbi. Vi lyckades tillslut ta oss till en mcdonken och åt glass. Efter de skulle vi hitta till gabzors skola fast vi lyckades inte riktigt eftersom det var massa springande människor ivägen. Men vi satt och tittade på dom ett tag. Det verkar rätt kul att springa ett sånt där lopp, fast dock jobbigt. Jag skulle ge upp och dra till donken efter 10 min. Men en vacker dag kanske, och må den vara riktigt vacker!

haha, nu blev det mycket text. Nu ska jag sova! Godnatt<3

(Nu vill det inte funka att lägga in bilder, ni får väl helt enkelt ta del av mina egobilder en annan dag)


staden

Nu ska jag och gabbsi in till stan. Måste äta också, hm..! Nejmen vi ska kika runt lite och så. Och nu känner jag att jag inte har så mycket mer att skriva. Men ni får ha det great, puss!


Två bilder på mig när jag försöker spela badminton, man kan väl säga att det inte riktigt är min grej.

Hemma

Heeej!

Jag är tillbaka..till den stökiga lägenheten som jag starkt funderar på att städa nu. Nämen mamma har kommit hem nu efter jag vet inte hur länge så nu ska jag väl flytta över till henne någon dag. Känns lite sug, det var skönt att bo själv (+bror) Men jaja. Jag och Gabbi va ju som sagt hos min mormor och morfar över natten, har haft superskoj. Bilder kommer lite senare!

Ikväll ska vi in till stan, det är ju the voice i kungsan. Fast där ska vi nog inte stanna länge. Vet inte ens vad det är för artister. Men man kanske träffar nån man känner, kan ju va skoj. Men att stå och trängas med stockholms "alla" ungdomar är inte tummen upp :P


En bild från igårkväll så länge. Pusss! :)

Åker till mormor över natten

Jag och gabbi åker till min mormor nu och sover där en natt. Kommer hem imorgon igen. Där kom mormor, nu kommer nog gabbi snart också. Vi ska ha massa skoj. Måste gå, STOR puss!


höhö

England, dag 10 (sista dagen)


Vaknade och åt en inte så god frukost på hostelet. Sedan gick jag och träffade Daniel, en kompis som var i London samtidigt. Senare kom vi på att vi bodde samma hus HAHA (på bilden) De va skoj.


Jag och familjen skulle till Madame Tussauds. Vi gick förbi ett ställe där man kunde köpa varm choklad och latte och vips så skulle dom fika.. IGEN! Jag fick roa mig på annat sätt, tex ta kort i spegeln. (ha alltid kamera till hands) ;)


Inne på waxgrejset var det asmycket folk så jag fick lite smått panik. Sedan snodde brorsan och mamma min kamera och skulle fota med allt och alla. Då fick jag ännu mer panik. Får nog åka dit någon annan gång och ta det lite lungnare haha.





Lite bilder från madame tussauds


Jag och Shrek :)


Sedan åkte vi och vandrade runt på camden market lite. v-v-armt!


Sedan var det dags att åka hem. Någon skolgrupp hade råkat ta mammas väska på hostelet så vi höll på att missa flyget. Fast tillslut tog vi nått tåg som gick direkt till flygplatsen så vi hann. Haha vi fastnade i säkerhetskontrollen också, dom rotade ut allt ur min handväska. Hade en flaska med vatten i som jag visst glömt ta ur hehehe.



Sen bar det av hem till sverige. haha det var så stöört kul.. Min brorsa hade på sig sin pirathatt och en lång rock han köpt (vet inte varför, nått han fått för sig) Vi gick ut ur några dörrar som öppnade sig och där satt två barn och en gubbe precis framför dörrarna. Så när dom ser "piraten" börjar dom asgarva. hahahha jag och mamma också, man kanske inte fattar men de va så kul. *garvar*

Saknar England, måste åka dit fler gånger <3

Fredag

Hejsanhoppsan!

Jag är på bättre humör idag än igår, så det är ju great. Ooo jag kollade precis på mitt schema till den kommande terminen. Jag kommer ha balett hela förmiddagen på fredagar, alltså typ 3 timmar på raken ungefär. Det är för jag kommer gå inval-balett och sedan är det balett B med hela klassen. Men det blir asbra, tror jag. Annars såg väl schemat rätt okej ut, slutar inte allt försent om jag minns rätt.

Idag ska jag i alla fall vara med gabbi. Hon skulle in till stan först så hon borde väl komma hem snart. Så länge kan jag ta och fixa lite i lägenheten. Typ diska och sånt kul, woho!

Vi hörs senare, en puss och en kram.


23.22


Där jag och gabbi var och fotade igår hade dom tagit bort massa klotter eller graffiti eller vad man nu ska kalla de. Tycker faktiskt de va snyggare innan dom tog bort de, nu ser det ju bara fult ut. Och där är de ju ändå ingen som vistas.

Nu ska jag gå och lägga mig, puss och godnatt!

Kryssningen, andra och sista dagen


Gick upp runt 11. Skönt att inte behöva gå upp och äta frukost vid 8-9, skulle man ju inte orkat. Istället åt vi lunch vid ett.


Gick och köpte vatten, kostade bara 10:- så jag blev överlycklig. Trodde de skulle kosta typ 20 eller mer.


Helle och kibbe / Gabbi


Jag på däck.


posa lite på den illaluktande toaletten, haha.



Jag och gabbi shoppade V6 bubblegum i taxfree ;)


Helle / Jag


Allihopa, förutom jag.


Sedan var båtresan slut för denna gång. Jag har alltid föredragit birka men cinderella är ju rätt okej ändå, speciellt när dom har dansgolv på däck.


Polly

Tjenis!

Är hemma nu, har precis ätit pizza och äter nu Polly. För de är jag värd, eller inte men gott är de i alla fall : ) Va ju inne i kungsan förut och skulle lyssnade på fyra pojkar i gult, 12 stitches. haha började spöregna precis innan så mitt nyduschade hår som precis torkat blev blött igen. Men det var skoj ändå och stitcharna var grymma.
En puss *puss*


tralalalalaaa

"klappa händerna när du är riktigt glad, klappklapp"

Jag försöker få alla i lite bra stämning nu, så sjung med i låten.. KLAPPA HÄNDERNA... Okej nu börjar det gå lite överstyr här hahah. Eller så kanske min blogg ska bli en musikblogg då man klickar sig in här och sjunger en trudelut varje gång. Why not liksom? Nämen nu måste jag åka iväg till landet ingenstans, eller till kungsträdgården som det också heter. Måste springa förbi lilla Stampe också. Kanske kommer hem sent, kanske inte.. får se.


En misslyckad bild från igår hahahha. Dessa bilder kan bli rätt roliga ibland.
Foto; Gabbi :D Puss!

Torsdag

Hallo!

Man kan ju inte direkt säga att jag är på världens bästa humör men jag hoppas de ändras. Senare idag blir det kungsträdgården men massa folk eftersom några vi känner ska spela på stora scenen. woho! Nu måste jag i alla fall äta frukost och sedan duscha. Och idag blåser det ute minsan, men lite sol är de.

Okej, jag bara svammlar. Hörs sen, puss och kram!




Tre bilder från kryssningen

wiho

Gokväll!
Jag kom hem för ett tag sedan från stan. Träffade kära lilla dani för lite musik och en kopp té hihi. Sedan träffade vi lite andra människor och gick runt lite. Är som sagt hemma nu och ska äta, middag mitt i natten. Ska lägga in fler bilder från kryssningen och dom sista från england också. Men det blir senare eller imorgon. Puss på alla!


Dani!
Såg kungers. Vi såg dom en gång förut och låtsades rådigga dom och var bara allmänt galna. Sånt är kul, sånt är vi bra på ;)

fotafotafota

Tjoho! Nu har jag varit med gabbi och fotat lite. Hade tänkt att fota vid stranden och så också men det blev inte så. Någon annan dag! Fotade i alla fall på ett annat ställe.

Lite bilder som togs med min kamri;






Dom bilderna som gabbi tog kommer väl droppa in här lite då och då.
Nu ska jag och brorsan städa köket. Puss!

Onsdag

Tjoo!  : )

Jag försökte ställa klockan och gå upp i alla fall lite tidigare än vad jag brukar men lyckades jag med de..nej! Har i alla fall sprungit runt här hemma nu och fixat. Ska gå till gabbi nu så ska vi fota lite, va ett tag sen.

Och nu är det en vecka kvar till skolan börjar. 2:an har jag hört är det jobbigaste året, usch då! Äsch det går säkert bra, fast jag orar mig lite för matten som jag ska läsa om.. känns som en omöjlighet. Men jaja det ska bli kul att träffa alla och så ändå. Kommer ju också massa nya ettor och de betyder att vi inte är minst längre, hm.. lite scary.

Nu ska jag gå till gabzor. Ha en fin dag, pusshej!


Ett par örhängen jag köpte måndags. 20 kronor på Cubus, dom hade flyttrea. Gabbi har tagit bilden btw!

en grå superdupermysig kofta


En kofta jag köpte igår, 349:-Bikbok!

Nu ska jag gå och lägga mig, dröm söta drömmar <3

kungsträdgården

Hej!

Jag + några till har varit inne i kungsträdgården och lyssnat på lite musik. Är hemma nu och ska äta mormors pannkakor som brorsan fick med sig hem därifrån idag. Till de blir det so you think you can dance. Och jag är riktigt trött för den som är intresserad av att veta de.


Jag och gabbi bakade ju kladdkaka förut. Sedan upptäckte jag att en viss gabbi hade varit där och ätit lite + skrivit lite saker haha. Alltid får man lite överraskningar när man är med henne.


En bild på solnedgången från igår.
Pannkakor var det ja, puss!

stressad

Hej, jag är en stressad människa. Lovar att lägga in mina nya kläder och sånt sen.
Puss, love yah

inlägg 1000!

Heeeello!

Jag och Gabbi vandrade hem till mig klockan 2 inatt. Sedan skulle vi egentligen se på film här fast de ville inte funka så vi gick och la oss. Har i alla fall varit och handlat idag och sedan ätit våfflor med glass, sylt och banan till frukost. Snart ska vi nog äta kladdkakan som vi också har bakat. Onyttigt it is!

Det här är det 1000:e inlägget jag skriver i min lilla blogg, hihi.


Bild tagen innan detta inlägg.

Nu ska jag vara lite social, och nu försvann gabbi. Hörs sen, pusselipuss!

Shoooopping

Hej alla söta och glada eller ledsna!

Nu är jag hemma hos gabbi. Vi var inne i stan förut, bytte dom där skorna jag köpte i fredags. Köpte också örhängen och en liten cardigan kallar jag de nu. Eller bolero, hm.. jaa nånting liknande i alla fall. En mysig kofta från bikbok blev det också. Visar alltihop imorgon eller senare i veckan. Sedan blev det lite donken också, höhöhö. Man kan nog kalla mig stamkund. Nämen jag fick i alla fall ett sånt där cocacola-glas ;P

Nu har jag inget mer att skriva. Hörs imorgon, pussar<3

stora stygga staden

Hej igen!

Nu ska jag åka in med gabbi till stan. Ska kolla lite i affärer och så måste jag byta skorna jag köpte i fredags. Jag fick nämligen två helt olika storlekar. Hoppas bara dom har kvar den andra jag behöver så dom inte råkat sålt den.
Ikväll ska vi ut och jogga också kom jag på nu, haha jobbigt men det blir säkert skoj.
Nu måste jag gå till mamma och säga hej till stampe och hämta skorna. Pussss!


Bubbelbubbel!


Måndag

Hej, hallå och godmorgon!

Sov rätt länge idag, hehe men sånt gillar vi. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag ännu, får se. Måste i alla fall gå över till mamma och mata stampe och så. Mamma har fortfarande inte kommit hem, hon är nånstans.. Fast det är skönare att bo själv, fast brorsan är också här men ändå. Nej nu måste jag äta frukost, huuungrig! See yah<3


Bild från kryssningen på helena och gabbi, den är så..glad!

Popcorn

Hejsanhoppsan!
Haha jag skulle göra popcorn förut, jag råkade nog hälla i lite för mycket..det svämmade över. Hihi men det var skoj haha. Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, är tröttis. Puss och godnattis <3


Bild på mina superbraiga/översvämmade popcorn!

Kryssningen, dag 1


Vi började med att äta, hamburgare..Mmm<3


Jag & Gabbi i hytten


Jag & Helena i hytten


På toaletten


Sjöng för de som fyllt år. Helena 17 & Mikaela 18 :)


Emma och Helena sjöng karaoke


Jag & Gabbi /Jag, Emma & Gabbi


Sedan dansade vi hela natten och hade det superkul. Det var på ett "disco" där killarna bildade en ring runt oss så vi inte kunde röra oss, de stället gillade jag inte. Fanns ett till ställe där vi dansade också, fast killarna var rätt jobbiga där med. Och alldeles för varmt. Tillslut gick vi i alla fall ut på däck där dom också hade musik. Där var det bra, snälla killar som inte tog på en också, tummen upp för de! haha. Gick sedan och åt lite nattmacka.

Jag publicerar det här inlägget i kategorin Resor. Det får helt enkelt räknas som en resa.
Pussss!

hemma från kryssningen

Heeeeelllo!

Jag försvann igår utan att säga hejdå, inte snällt av mig men jag fick det jättestressigt så jag hann inte blogga. Att mobilblogga ville tydligen inte funka. Jag är i alla fall tillbaka nu, har varit på kryssning (Cinderella). Åkte med Gabbi, Helena, helenas pojke + tre stycken jag inte kände.. hellebelle kände dom! Skulle fira helenas och den andra tjejens födelsedagar. Berättar lite mer sen och lägger in bilder.

Puss så länge, hoppas ni haft det bra <3


Lördag

Hejhej!

Haha barbie girl har precis dunkat i rummet, kommer ni ihåg
denna video. Det är en såndär låt som dom flesta kan också, haha skoj! xDOkej inget mer barbie nu. Ska gå över till mamma nu för mormor kommer med Stampe om en liten stund. Måste också ringa mamma om all viktigt post.
Hörs senare, puss<3


Min gullunge!
Har inte träffat honom på snart en månad :O

vattenkriget

Hej mitt i natten!

Jag kom hem för ett bra tag sedan. Träffade först emma så kollade vi lite på skor, köpte ett par..visar dom en annan dag. Sedan träffade jag lite mer folk så gick vi runt lite och så. Mycket folk på stan eftersom det är 08. Och en godisautomat i tunnelbanan tog mina 10:-..så kan det gå haha. Nej nu ska jag gå och lägga mig, är trött. Imorgon kommer mormor och lämnar mig lille kanin och sedan blir det kryssning på kvällen, typ.


Efter vattenkriget. Syd vann, yeaaah! ;D


Anja och helena, påväg hem.
Hörs imorgon, nattinatti <3

Stan

Heej alla söta!

Nu har jag diskat en aning. Råkade dock spruta ner halva mig med vatten och lite senare insåg jag även att jag stog i en vattenpöll. Efter de råkade jag kasta lite skum från diskmedlet lite hej vilt i köket men annars är jag rätt nöjd med min insats.

Ska åka in till stan snart, tror jag..! haha. Måste i alla fall gå till mamma innan, har inga kläder här. Efter stan går jag nog också hem till mamma och städar lite. Stampe kommer nämligen hem imorgon och jag vill inte ens veta vad mitt rum ser ut som. Kanske en soptunna blandat med ett ostädat stall (?)
Hörs sen i alla fall, puss<3


En bild på mig från båven.

Gårkvällen


Jag och födelsedagsbarnet <3


Myspys.


Gabbi, jag och helle / Gabbi fick lust att träna lite.


En superlyckad bild på mig *hoost*


Vissa var hetare än andra ;)


Suddigt värre.


Senare var vi påväg hem och köpte pommes med lots of grillkrydda :D

Ska sno lite bilder från hellebelle sen också hihihi.
Nej nu ska jag ta och diska. Puss!

080808

Godmorgon! =)

Idag är det ju 8/8-08, coolers! Är lite avis bara på dom som fyller år eller kommer till världen idag som får gå gratis på grönan livet ut. Hur som helst var gårkvällen jättemysig och rolig. haha läste inlägget jag skrev igår "nu är det kalas för tusan" Det lät lite fel kanske haha. Nämen det var jättekul, pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade en massa. Ska lägga upp lite bilder sen.

Jag kom på en sak jag drömde för någon natt sedan. Jag stog på gatan sen kom det fram någon kändis, typ någon gammal programledare eller nått som kände igen mig från ikeareklamen. Sedan sa han att han hade köpt den där
röda dräkten jag hade på mig för han tyckte den va fin hahhaa.

Nu ska jag gå och köpa frukost och lite annat som kan behövas.
Ha en bra dag <3

Kalas

Hejhopp!

Jag är nästan hundra på att jag kommer missa bussen. Ibland hatar jag mig själv. Ska i alla fall dra till helena nu, det är ju kalas för tusan ;) Tyvärr hann jag inte köpa partyhattar, får bli en annan gång.


Min och emmas sthlmsguide!
Vi hörs, STOR puss!

Torsdag..

..och inte vilken torsdag som helst utan denna torsdag fyller nämligen finaste Helena 17 år! Ska till henne ikväll och ha det mys. Snart kommer i alla fall gabbi hit så ska vi åka in till stan. Sedan åker jag hem och fixar de som behövs.
Nu måste jag äta frukost innan gabbsi kommer. Åh förresten, fick ett sms tjugo i 3 inatt av pappa där han skrev att han är framme i bolivia. Fett bra ju! 

Ha en fin dag (fast det regnar, iaf i en förort i sthlm) <3


Ett litet smakprov på emmas och mina filmer vi gjorde igår. Ska försöka lägga upp dom sen. Måste klippa ihop dom och massa först. hihi

Ett blåbär till väska


Här har ni min nya väska :)
549:-souk i sthlm. Tror i och för sig själva affären var topshop, men är inte säker.

en tur i stockholm

Gokväll! =)

Jag och emma träffades, gick och köpte en väska (visar sen), åkte till donken och åt.. ovanligt, tittade på vår fina vän som dansade och tillslut sprang runt på stockholms alla gator. Bilder får det bli;


Inne på souk.


Mcdonalds i våra hjärtan, tyvärr...


Blixtvisit


Nämen


Sedan gick vi till kungsträdgården och hade det mysigt.


raawr!


Vi hittade ljuset.
Gjorde lite filmer också, typ sthlms-guiden nr 1. Kommer senare!

Puss!

flygplatser är jobbiga till tusen

Hejsan! Fick precis ett sms från pappa att det var strejk på flygplasten så han satt någonstans och vänta på information. Stackarn, det betyder att han fortfarande inte är framme i Bolivia och kanske inte kommer fram på ett bra dag heller. Alltid ska det hända nått som har med flygning att göra. Hur som helst ska jag åka in till stan och träffa emma nu. Den fina väskan ska bli min hihi. Middag ska det också bli, jag gissar på donken..som vanligt haha.

Vi hörs sen, puss läsare <3


"the gang"  haha, dessa tjejer har man haft mycket kul med. Knäppa är vi allihopa ;)

spetsigt


Jag köpte
denna tröja för någon dag sedan. Ångrar det lite men jag orkar inte lämna tillbaka den..lat! Den är lite genomskinlig men om man har ett linne under funkar det nog. 149:- från H&M.

Onsdag

Godmorgon!

jag somnade alldeles för sent igår. Vaknade idag av att gabbi ringde på mobilen och då var jag nästan tvungen att gå upp. Kan ju inte sova hela dagen liksom. Funderar i alla fall på att åka in till stan. Hittade en väska igår jag vill köpa, för dyr men den ska ändå bli min. Men först frukost, urk. Nej nu ska jag lära mig att gilla, eller varför inte älska frukost, tjoho! PUSS OCH HEJ!

nattinatti

Jag vet inte riktigt om jag ska dansa eller gråta just nu, lite blandade känslor tror jag minsan. Hur som helst har jag lite ångest över att pappa har åkt, och mamma är också borta någonstans. Pratade med henne idag, hon hade träffat sin gamla häst. Jaa, vi hade en häst förut. Fast den bodde i tjotahejti så de va inte så lyckat. Sålde den i alla fall för några år sedan.



Hittade en bild på mig och Nasi som den heter. Va en väldans massa år sedan, som ni ser var det ju i alla fall inte igår. Så fin så fin. Puss och godnatt!

sköna böna

Tjohoo!

Nu är jag hemma, har varit hela dagen hos gabbi och liten stund inne i stan också. Började med att äta sådär lagom onyttiga pannkakor..gott vare i alla fall. Åkte in till stan sen, kikade runt lite och hamnade tillslut på donken haha.







 

Nu har jag annat jag måste göra. STOR PUSS!

Tisdag och fortfarande r-r-reeeegn..

Heej!

Vet ni vad..nu har min pappa åkt till arlanda. Och nu kommer han vara borta i ca. 53 dagar i Boliva och jag kommer få spendera 53 dagar med min kanin. Hahah nämen i alla fall en evighet i mitt rum hos mamma som jag hatar. Ska fixa där men jag har inte orkat än.

Jaja, ska i alla fall träffa min lilla gabzor idag. Ska hem till henne, äta pannkakor, fota och ha mjukispower. Alltså mjukiskläder dag. Sånna behövs ibland, speciellt när det är ryskväder.

Nej hörrni, nu har gabbsi fått vänta alldeles förlänge.
ha en toppendag :)


Eftersom det regnar kan jag lägga upp lite sommarbilder så vi glömmer bort vädret där ute. Här är två bilder på mig från 2005 om jag minns rätt. Jag och gabbi följde med min mormor till ett bad och hoppade massor från hopptornet. Dom tiderna längtar man tillbaka till ibland.

One step at a time


Kvällens låt -
Jordin sparks, one step at a time

regn

Heej!

Den här dagen är inte direkt på topp. Men hur som helst åkte jag ju in till stan med familjen förut. Åt frukost på ett café´och gick sedan runt i affärer. Slutade med The phone house där vi spenderade en halvtimme med att byta mitt telenorabenomang till comviq. Nu när vi kom hem upptäckte vi dock att telenorabonemanget inte går ut först om ett år. Vi trodde det gick ut i år. Störande!!

Men ojoj vad det regnar i stockholm. Jag vill gå ut och fota men jag tror ingen direkt är jättepepp på min ide så jag skiter i de :P Ska ta nått att äta och hoppas jag blir lite gladare. Puss på ER <3


Bild från..längesen. Gabbi som tagit den.

Måndag

Godmorgon!

Jag låg och lyssnade på musik igår så jag somnade inte först efter 3 haha illa!! Skulle egentligen ha fotat med
Stephanie idag men nu blev det inte så, får bli en annan dag. Ska i alla fall åka in till stan och äta frukost med familjen. Kanske köpa nånting också.

Hur som helst, måste gå nu. Ha en fin dag <3


En bild på emma och mig från hennes mobil höhö.

Dag 9, England


Va tvungna att checka ut från det andra hostelet i camden vid 10. Gick sedan till ett internet cafe och försökte hitta ett nytt. Hittade tillslut ett så åkte vi dit.


Eget badrum, tjoho! Nämen på de i camden delade man med alla på samma våning. Och delade duschar gjorde man också, till och med killar och tjejer i samma hm..


Åkte till Oxford street som tydligen är den största shoppinggatan om jag fattat det hela rätt(?) Det var fullt av rea överallt men jag han gå in i typ 2 affärer sedan sa familjen att dom ville fika. Gick i alla fall till starbucks. Va inget speciellt tycker jag, heja espresso house! haha nämen får testa lite mer saker därifrån någon annan gång.


London



På kvällen gick vi och åt på något place. Brorsan blev dock jättesur över att det stog på lappen vi fick att man skulle få dessert så fick man inte de ändå haha. Åkte sedan till piccadilly circus. Spenderade en evighet i en skivaffär och åkte sedan hem.

Vilket väder!!

hi guys! :)

Shit vilket väder det är ute denna kväll. Var ju och åt på resturang för någon/några timmar sen och regnet bara öste ner. Åskade och blixtra gjorde de också. Frös som tusan när jag gick hem. Är i alla fall inne i värmen nu.


Min mat, pasta med oxfile. Pappsen och brorsan tog bananasplitt till efterrätt också men jag brukar aldrig orka efterrätten haha.

Ska lägga upp lite englandbilder snart, pözz <3

caféer is the shit

Hello!

Varit och fikat med Emma och Ella. Så efter lite fika och "dans" på tunnelbaneperrongen är jag nu hemma. Ska gå iväg igen och käka på någon resturang i närheten eftersom pappa reser bort på tisdag.


tjejerna på E!



Sedan blev det en hel del suddiga bilder på mig och emma.


Sedan fick vi sätta på blixten, fast dom blev ju inte direkt vackrare haha.


Mobilerna..suck! hihi nerå.


Jaa, det blev mycket lyckade bilder. *host*

Haha, nämen nu är det dags för middag. See yah laaaater <3

Fika

Hej igen!

Ska in åka in till stan och fika nu, sedan kom jag på att jag ska äta på resturang med pappa och brorsan ikväll. Pappa åker som sagt till bolivia på tisdag och är borta till slutet av september :( Nej nu måste jag gå. Puss!


En bild som Helena har målat på mig, Anja och henne. Så fint, jag vill också kunna! <3

Söndag

Godmorgon!

Jag vet att mina kompisar anja och helena tycker det är jättekul att läsa om vad jag har ätit till frukost så nu tänkte jag berätta de för deras skull. Först åt jag godis, neej det är inte alltid så lyckat. Efter de insåg jag att jag behövde äta nått lite mer vettigt så jag hällde upp yoghurt i en skål och försökte surpla i mig de med sugrör. Efter ett tag kom jag på att jag inte ville ha mer så jag hällde ut resten. Jag måste nog lära mig att bättre på morgonen för frukosten är ju trotts allt dagens viktigaste mål.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ingen verkar vilja svara på mina sms så..
Ha en fin dag!

till ronjisen

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig. Skönhetssömn ni vet, nej men nu är klockan mycket. Hade lite tråkigt så jag gjorde ett kollage på mig och Ronja.
Puss och godnatt<3


Shoppa?


Hittade denna söta lilla tröja på H&M för någon dag sedan. Nu råkade jag fota i fel vinkel så den kanske inte ser speciellt bedårande ut men hm.. 149:- om jag inte minns fel. Nått att fundera på.
På tal om shopping så har jag faktiskt inte spenderat så mycket pengar på sånt på sistonde. Köpte inte så mycket i england och går oftast ut ur affärerna innan jag hunnit kolla runt ordentligt. Haha jag vill liksom inte spendera pengar. Fast idag när jag var och kollade en snabbis innan jag åkte hem från stan hittade jag massa fint, ajdå.. shoppaholicen inom mig och kommit tillbaka? Haha nämen ibland kan man väl unna sig nått. Och nu är det ju snart höstkläder som gäller och då betyder de mössor, benvärmare och mysiga tröjor..sånt gillar jag :)

Hur som helst ska jag gå och äta vattenmelon nu.
Ha det finfint <3

älska mer

Dom delade ut merdrickor i pridetåget idag, tjoho tänkte jag och emma haha.




Hallon + svartvinbär = great!! try it!

Dag 8, England


Festivalen var över och det blåste som tusen så allt skräp flög hit och dit.


Efter affären var ihopslagen och allt packat gick jag+familjen till "busshållplatsen" Fick vänta ett tag på att bussen skulle komma för de var tydligen kö på motorvägen + att vi stog nästan sist i kön.


Bussen kom tillslut och vi åkte till Ipswich tågstation.


På tåget, jag åt en muffin..helt underbart god!


Framme i Londoooon!


Checkade in på hostelet och sedan var det dags för middag.


Mammas mat. Och servitören påpekade att jag var röd om kinderna, jaa.. inte så konstigt när man har rest hela dagen och varit bott i tält i en vecka haha.


Sedan var det dags att gå och duscha i hostelets jättekonstiga duschar och sedan sova.

Pride

Heej!

Träffade ju emma och hennes familj förut och kollade på pridetåget inne i stan. Asmycket folk hela vägen från östermalm till slussen haha. Lite jobbigt att ta sig fram på vissa ställen. Men de va roligt i alla fall.


Jag och emma efter en regndusch haha.


Jag/Emma




Lite bilder från pridetåget.


Sedan såg vi robyn, jaa.. en bild på hennes rygg blev det iaf :P

Vill åka in till vitabergsparken ikväll och se Göteborgsperans balett. Min pappa var och såg den igår, han sa att det var jättebra så det skulle vara kul att se. Men antagligen blir det inte så nu, börjar om en timme.
Well well, puuuuuss

Lördag

Hej och godmorgon!

Visst är det lördag idag? Jaa det borde de vara. Hinner inte skriva så mycket nu, måste springa till tunnelbanan. Ska in till stan och träffa emma och gå på pridegrejen. Shiiit måste gå ju. Jaa men ha det najs! Hörs sen <3


shit puman har hamnat i koma!

Två plagg jag köpte i England;


Denna lilla t-shirt köpte jag på latitudefestivalen. Haha, min brorsa fick mig tillslut att köpa den.


Och så denna kjol som jag visat förut. Köpte den på Camden market. Ångrar det kanske lite eftersom jag liknar en dalmatin när jag har den på mig haha. Men äsch, kanske ser bättre ut med ett annat band till.

kissemisse

Goddagens, eller gokväll!

Denna dag har varit skoj. Jag, helle och anja tog en fika och snackade lite. Åkte sedan hem till hellebelle och tittade på film, gosade med hennes ena katt och åt mat. Hennes pappa hade gjort som värsta resturangen, väldigt fint.. och gott!! Sedan blev det en tur förbi godisaffären hehe, godis hela veckan ;)





Hoppas ni haft en fin dag, mjaaau!

hihihi

Nu har jag ätit frukost, macka mohaha. Det godaste är ju att äta blåbär till frulle också, fast då blir man ju oftast väldigt blå om läpparna och de är ju inte alltid de går bort på två sekunder. Slutpratat om blåbär, nu ska jag springa över till mamma och sätta på mig några kläder därifrån. Har ingenting här hos pappa, de är de som är de jobbiga när man har skillda föräldrar. Sen åker jag i alla fall in till stan och fikar lite. Funderar på att kvällsbada också, mysigt. Kommer väl hem någongång ikväll. Puss på er!


Tummen upp för en dag som denna!

solförmörkelse

Hallo!

Gu va jag känner mig duktig som går och lägger mig tidigare än 3 på natten och sedan går upp hyffsat tidigt också. Annars sover man ju bort hela dagen. I alla fall så ska jag träffa mina vänner Anja och Helena idag. Det är vi som är 91:or i vårat lilla gäng på 6 personer. Eftersom vi är 91:or är vi då de coola i gänget..eller i alla fall som vi tror. Egentligen är nog 92:orna coolare fast vi vill inte riktigt inse de så vi får låtsas att vi är coolast i stan fast vi egentligen inte är de ;)

Nämen ska ta och äta frukost nu och fixa mig lite. Och glöm inte bort att det är solförmörkelse idag, alltså titta inte mot solen utan speciella glasögon. Vanliga solglasögon funkar dock inte. Hörs snart igen, puss<3

natti

Godnatt, nu börjar jag virra runt och göra ingenting så jag kan lika gärna gå och lägga mig. Är ju som sagt trött efter allt badande idag. haha, bra träning det där med vatten alltså. Ska nog försöka gå och simma lite då och då i vinter för de är ju faktiskt rätt skoj. Hur som helst ska jag inte simma nu utan sova. Z´z´z..
Hörs imorgon för då är de en ny dag (åh va logiskt tänkt av mig) xD PUSS!