Green

Hej!

Är hemma nu, har precis skrivit klart danshistorian YEAY :D Jag & Gabbi var ju i alla fall ute och fotade förut, i skogen. Myggor, myggor och mer myggor. Dom var överallt, guu va det var jobbigt. Men vi överlever, typ. Temat var i alla fall grönt. Grön sminkning och grön klänning. Hann inte fota så mycket för vi lackade på dom där jäkla myggorna men lite bilder blev det i alla fall. Vet dock inte om dom blev bra men vi får se, lägger väl upp om det blev nån bra någon annan gång.

Lite bilder jag tog med min kamera;



Jag råkade slå till en mygga, inte meningen. Bild på sminkningen också.





Nu måste jag gå, ska träffa gabbi. Ska köpa kebab och kanske sätta oss ute någonstans och äta. Gottgott! Skriver när jag kommer hem, ciao <3

Fota

Hej igen!

Nu ska jag dra och möta gabbi, hon ska fota mig. Och hon är en ny kamera, wiee! Kommer nog bli jättebra. Skriver igen sedan när jag kommer hem. Senare idag ska jag också träffa resten av kompisarna från gamla klassen antagligen.

Aja, have to go. Ha en bra dag <3

Lördag

hello sunshines!

Vaknade runt 7 och trodde jag skulle till skolan men som tur var är det lördag och jag kunde somna om. Har i alla fall suttit och skrivit på danshistoriauppsatsen nu och kommer ingen vart. Den skulle vara inskickat igår och jag har värsta ångesten nu och min lärare kommer säkert bli jättesur. Danshistoria är det sista teoriämnet jag vill klanta till så nu jäklar måste jag få iväg den där uppsatsen fort, men det blir nog inte först ikväll.

Idag ska jag i alla fall ut och fota med Gabbi. Fast nu är jag på väldigt dåligt humör för jag kom precis på att jag måste tvätta håret. åååååh! haha, jaa.. hemska lördag.

Puss!


Bild från förra året, men minen stämmer bra till dagens problem ;P

Gröna lund

Hej!

Är hemma från grönan nu. Va inte så många från klassen där men det var i alla fall jätteroligt. Tre lärare var med och dom är alltid roliga dom. Körde fem kamp och så också, mitt lag vann inte haha :P Åkte lite attraktioner men tyvärr hann vi inte med tilt, dom stängde precis när vi kom dit. Men men, kommer väl vara på grönan ett antal till gånger i livet haha.


Va på stan innan.







Vattenkrig, mohaha!

Nej nu måste jag sova, är jättetrött.
Natti natti!

Grönan idag

Godmorgon! (även fast jag varit uppe sen 7)

Har precis haft matte, jobbade i och för sig inget så vi fick sluta nu istället för 11.45. Ska ju till grönan idag, ska mötas där vid 3. Får hitta på nått fram till dess. Fast det kommer nog inte bli så många från klassen som åker för alla bangar, kan inte eller har inte råd. Men men, vi som åker ska i alla fall ha roligt.

Kommer väl hem sent i guess! Ha det så bra i alla fall, hörs! <3


Bilder från förra året!

Yogafestival?

Ojoj, klockan är mycket.. alldeles för mycket. Jag har fått senare vanor nu på sistonde, inte bra. Förut brukade jag lägga mg runt 10, nu har det börjat bli efter 11. Konsekvenserna blir att jag inte orkar gå upp på morgonen och får springa till tunnelbanan och skita i frukosten, inte bra inte bra.

Pratade med mamma förut och hon frågade om jag tyckte vi ska åka till Öland på en yogafestival nästa helg. Har varit där en gång förut för några år sedan, det var riktigt tråkigt för jag gjorde ingenting bara gick runt. Men om jag skulle åka nu skulle jag träna yoga varje dag och de skulle va kul. Fast jag undrar om mamma vill göra de, tror inte de haha. Finns andra kurser och sånt också som hon är mer intresserad av. Får se hur det blir, lite dåligt med pengar som vanligt men annars åker vi dit nästa sommar och då tar jag med mig alla jag känner hehehehe.. ska tvinga alla att träna yoga. Nää men vi får se.

Nu måste jag sova, börjar 8.30 imorgon.
Puss & Godnatt <3

camouflage

Nej nu orkar jag inte mer, nu lämnar jag Romantiken, 1800-talet, baletten, utvecklingen av tåskon, Sylfiden och allt som har med danshistoria att göra. Uppsatsen är inte ens klar till hälften men jag orkar inte mer ikväll. Den ska vara inlämnad imorgon men min kommer nog bli en aning sen. Eftersom vi ska till grönan direkt efter skolan kommer jag inte hem först på kvällen så då hinner jag nog inte skriva, eller så får jag helt enkelt sitta uppe hela natten.. aja det löser sig :)

Här är i alla fall dagens;



Byxor - Cellbes om jag minns rätt.
Linne - någon affär i köpenhamn ;P
Skor - Skopunkten
Väska - H&M

xoxo <3

Canon

Hej, nu är jag hemma..äntligen! Fick sluta lite innan 4 och sedan tog jag, dani och emma en väldans tid på oss att gå till tunnelbanan. Det är min kamera som är orsaken så jag skyller på den, men det blev i alla fall massa söta bilder på emma och dani. Mötte pappa i centrum sen för att handla. Blev mat tills ikväll, frukt och.. *trummvirvel* BEN & JERRYS! haha, Muums!

Nu ska jag börja skriva på danshistoriauppsatsen, so long <3


Dani & Emma <3


Vi <3


BLAD :D
haha! dani och emma i bakgrunden.

Torsdag

Hello!

Sitter i skolan nu, ska snart gå ner till matsalen och hämta lunch. Sätter väl oss i parken sedan. Började i alla fall med jazz idag, dansade inte utan såg på en film och hade betygssamtal. Efter lunchen är det teori hela eftermiddan men det blir nog rätt slappt. Måste hem sedan och börja skriva danshistoriauppsatsen om romantiken.

Hörs senare, Puss! <3

time for bed

Nu måste jag gå och lägga mig om jag någonsin ska orka gå upp imorgon. Första lektionen är jazz, är inte taggad de minsta men vad ska man göra. Slutar i alla fall runt 16.00, då måste jag hem och skriva danshistoriauppsatsen. Får väl försöka börja fundera på vad jag ska skriva på tunnelbanan imorgon när man ändå inte har nått bättre för sig.

Veckans planer ser i alla fall ut såhär:
Torsdag - Skola, plugga.
Fredag - Skola på förmiddan, grönan med klassen eftermiddag/kväll.
Lördag - Antagligen träffa några kompisar, grilla eller fika står på schemat.
Söndag - Sälja rosor, haha woho! Lova att ni kommer och köper ;D


Ett par shorts och en shorta som jag hittade i någon påse som mamma skulle göra sig av med. Kanske inget jag kommer använda, i alla fall inte shortsen. Fast man vet ju aldrig, sparade dom i alla fall.

PUSS!

Photos

Några bilder som ronja tog i lördags och några jag tog på mig själv!




Gjort klart datan, funderar nu på att börja skriva på danshistoriauppsatsen. Får se, i alla fall blir det grey´s eller något annat vid 21.00. XOXO <3

Onsdag

Hej!

Efter två dagar hemma så gick jag idag till skolan. Började med att titta på film på samhällslektionen + en redovisning. Svenska efter de, några höll sina tal. Sedan pratade våran lärare med hans tjej som sa att vattnet hade gått, jaa hon var gravid. Så antagligen är väl han på sjukhuset nu :) Engelska efter de i alla fall, vet inte riktigt vad vi gjorde.. inga kommentarer helt enkelt. Lunch nere i parken och sedan balett, jag satt och tittade på eftersom jag varit sjuk. Men det är bra att titta på ibland man lär sig massor på de me. Dagen slutade med dansträning, va bara 10 st på den lektionen men det var bara skönt. Bara dansade till musiken först, jag gick mest eftersom jag inte skulle bli svettig haha, och rörde armarna ;D Slutade sedan med massage.

Har precis ätit pizza och ska nu göra sista uppgifterna i datakunskapen som måste vara inskickade ikväll, ha det bra! <3


Bild snodd från dani, från efter dansträningen!
Lägg gärna märke till den underbara salen, gaaah..älskar danssalar <3

Bilder på Ronja :D

Här kommer några bilder på snygga Ronja som jag tog igår!






Kommer nog fler någon annan gång. Nu ska jag i alla fall äta. Trodde de skulle bli pizza men sen när pappa kom hem så hade han köpt nått annat.. vilket besvikelse det blev, bara för en pizza. Men jag är väl rätt glad ändå, kisses <3

Bilder från i lördags (dansuppvisningen)


Flummade runt lite mellan föreställningarna.


Va även ute och flummade ;P


Gruppen! <3 (jag längst till höger)


Jag var ju Yasmin i aladdin på en dans, här är min klänning jag hade på mig (finare i verkligheten). Glömde ta kort på resten av kläderna fast de va bara svart linne och kjol + guldiga skärp.

Jag fick ryck att baka kladdkaka förut, nu är den klar och ska ätas.. YUMMIE!
PUUSSS!

Tisdag

Hola!

Gick upp runt 7 idag och sedan åkte jag till skolan vid halv 10 för att hämta mina böcker. Stannade hemma en dag till, lika bra. Saknar i alla fall alla i skolan, och det är ju så underbart nu i slutet på terminen då man bara kan slappa på lektionerna. Ska i alla fall gå till pappa snart och då kan jag lägga in och fixa med bilderna. Ska vara hos honom i 2 veckor nu.

Har inget mer att skriva för stunden, hörs senare <3

Ny kjol

Köpte en kjol igår på Gina för 199:-

Funderar på att byta till en mindre storlek, den kändes förstor igår.. men jag får se.



Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat, blir tacos tror jag. Är vrålhungrig så det ska bli gott. Nu kom hon haha. Och jag fick ont i halsen.. Haha, ha det bra <3

Bilder från igår

Hej igen =)

Åkte aldrig till skolan för att hämta böckerna, orkade inte. Men jag har i alla fall lyckats föra över bilderna från systemkameran till datan. Tyvärr kan jag inte göra några collage eller nått eftersom jag barahar photoshop hos pappa.

Här är i alla fall några på mig och ronja (sunshine & Skrollan haha):









(klicka)


(klicka)


Va på café, Mmm cookie!

De va några, kommer massa fler imorgon..tex. några modellbilder på ronja ;)
Nu ska jag städa mitt rum, see yah <3

Måndag

Halloj!

Dålig uppdatering igår men jag kom hem strax innan 23.00 så då var det bara att gå och lägga sig.
Jag &
Ronja i alla fall trippade runt på stan, åt glass, shoppade och fotade. Tog massa fina bilder med systemkameran, tyvärr kan jag nog inte lägga upp dom först imorgn för datan kommer lagga om jag försöker lägga in dom nu men jag ska testa sen.
Träffade mamma och brorsan sen och åkte hem till mormor och morfar och åt middag där. Tummen upp för mormors mat!

Idag är jag hemma från skolan, känner mig dålig.. har blivit förkyld igen. Kanske ska åka dit runt två och hämta min databok så jag kan göra de som måste göras innan onsdag annars blir man underkänd i kursen och de vill man ju inte.

Här är i alla två filmer från igår hehe :)


Såhär kan det gå om man spelar in en video på offentlig plats.



PUSSPUSS!

Stan

Goddagens! =)

Såg ni på eurovision song contest igår då? Det gjorde jag, eller lite i alla fall.. rätt tråkigt om jag ska va ärlig. Är roligare när det bara är svenska länder. I alla fall så ska jag åka in till stan nu och träffa min vän Ronja. Sedan ska jag äta middag hos mormor och morfar klockan 6 så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket idag. Men jag skriver om jag åker hem emellan men antagligen inte.

Nu måste jag i alla fall dra, ha en bra dag <3

image1281
Jag & Ronja
image1282
Ronja är duktig hon!

aladdin

HALLOOO!

Är hemma från dansen nu, är så sjukt trött men måste skriva klart uppsatsen nu. I alla fall så har dagen varit toppen. Första föreställningen gick väl helt okej, fast va inte roligast i världen direkt. Men andra föreställningen var verkligen jätterolig. Först körde vi våran dans och sedan skulle vi egentligen inte dansa mer eftersom småbarnen hade gått hem för dom skulle inte vara med på den sista. Men då frågade vi om vi fick dansa aladdin-dansen ändå och de fick vi så vi gjorde om den lite och så gick vi inte på scenen och körde. Haha, sjukt kul i alla fall.

Fick också massa blommor av morfar och morfar, mammas kompis och min käre vän freja. Så söta alla är, tack! Jag kunde inte vara hos pappa ikväll så jag lägger in bilderna imorgon men här är i alla fall några :)

157810-1275

image1277


blommorna jag fick =)

157810-1276

Hoppas ni haft en bra dag, har ju i alla fall varit fint väder <3

dansuppvisning

Hej igen :)

Nu ska jag dra till dansen, kommer säkert gå vilse haha. Den sista föreställningen är klockan 18.00 så jag är väl hemma runt 20.00.

Måste i alla fall dra nu, hörs ikväll. Adios!

image1274
Favorit i repris.

Lördag

Godmorgon!

Vet ni, jag har inte skickat in uppsatsen än.. har knappt skrivit nånting. oooops! Skulle ta en paus från skrivandet igår och la mig på soffan, självklart råkade jag somna och mamma väckte mig sedan halv 3. Gick och la mig i sängen då, gick upp för en och en halv timme sen nu och har försökt skriva men inte kommit så mycket längre. Jag får helt enkelt skriva klart den när jag kommer hem från dansen idag.

Dansuppvisning idag, jag är taggat till tusen! Måste gå och duscha och äta frukost nu men jag skriver innan jag går till dansen sen. PUSS!

image1273
Bild från förra årets dansuppvisning. Ska vara på de stället den här gången också.
Haha, najsiga kläder xD Tror vi ska se lite liknande ut på en dans det här året, fast jag ska ha klänning denna gång.

jag kan inte

Hej läsare :)

Jag sitter och skriver på en uppsats om EU som ska vara inskickat senast 00.00. Det går inte, jag fattar ingenting. Ingen är hemma heller, ringde brorsan förut och bad honom hjälpa mig men han sa att han kommer hem sent.. suck.
Imorgon är det i alla fall dansuppvisning, najsnajs! Ska mötas kl. 13.00 tror jag och sedan är det två föreställningar vid 3 & 6 tror jag. Och min grupp är som vanligt äldst, får alltid dansa med de mindre barnen haha. Men dom är söta. Ska försöka fota kläderna och lite annat imorgon.

Nej, ska försöka skriva nått på den där jobbiga saken nu. Hejhopp! <3

Fredag

Hej! :D

Kom föresent till spanskan idag pga. sjukdomsfall på tunnelbanan innan. Men det gjorde inget, satt ändå bara och lyssnade på musik med dani hela lektionen. Matte efter de, orkade inte räkna.. pluggade lite natur istället. Pannkakor till lunch, WIE! Hah, gott gott! Sedan danshistoria då vi fick titta på 3:ornas föreställning igen. Gympa efter de, spang 3 varv runt sjön, 5 km. Va asjobbigt men nu är i alla fall de avklarat. Gick sedan tillbaka till skolan och skrev omprov i naturkunskap. Fast min lärare hade glömt att skriva ett prov till mig så jag skrev egna frågor, haha nämen det var några frågor jag skulle svara på..visste vilka de va HAHA :P

De va dagen de, är hemma nu.. måste äta innan mamma skriker sönder mitt öra. Sedan måste jag skriva en uppsats, hehehe. Aja, hörs senare PUSSPUSS! <3

Två misslyckade bilder från när jag var ute och fota med Gabbi, haha!
image1271
image1272

Plugg..

Tjena!

Är hemma nu och ser inte fram emot ikväll eller imorgon. Ikväll måste jag sitta och plugga till ett prov jag har imorgon och så imorgon ska jag springa 3 varv runt sjön på gympan, blää.. kommer dö. Sedan måste jag också skriva en uppsats till imorgon, jippi.

I alla fall, snart lov. Hm, hur många skoldagar kvar? Jag tror vi är nere i 8-9 eller nått sånt nu. I alla fall så blev 3:ornas föreställning av ändå, den va riktigt bra. Sedan såg vi på någon film med Michael moore på samhällskunskapen och lyssnade på några som höll tal på svenskan.

Nää nu ska jag gå och plugga! Kommer säkert inte kunna blogga mer idag, eller de sa i alla fall mamma höhö. Hon: Man blir beroende blablabla.. Jaa, man blir beronde.. inte mitt fel :P Ha det najs <3


image1269
Fixa naglarna dagen. På torsdagar har vi tid över mellan jazzen och lunchen så då brukar vi ha lite "skönhetssalong" i vårt otroligt glamorösa omklädningsrum haha ;)

image1270
Mjukisar idag, sköönt =) Och posen..inga kommentarer.

Blondie

Hello!

Sitter i skolan, har precis varit och köpt lite lunch på konsum och sitter nu och väntar på alla andra. Fick precis reda på att föreställningen vi hade tänkt att se nu naturtimen, alltså 3:ornas lilla grej. Den va tydligen inställd så då ska vi ha lektion ändå.. blööööö! Aja, haha. Började i alla fall med jazz idag, trött som man var lyckades jag i alla fall jobba igenom lektionen. Blev en aning roligare i slutet då vi gjorde massa diagonaler.

Nu kommer nog resten tillbaka snart så jag ska nog gå. Hörs senare <3

Bilderna från igår.
157810-1268
Ojojoj, emma som brunett.. haha!

157810-1267
Dani som blondin :O

157810-1266
Sedan blev jag också blond :O Haha, nämen ska jag kanske färga? Jag röstar på nej hah!
Nu kom Emma, ciaaaao! 

Bilder från dagen! :)

image1259image1260
Vi hittade en rolig bild! ahhaah snyggingar ;)



image1263
Dags för dansträning. Vi körde på toffsar hela klassen, nästan iaf.


På stan!

Nu måste jag nog dra, mamma kmr bli sur om jag inte kommer hem och äter.
Skriver nog en gång till ikväll, annars imorgon. Ska visa lite bilder på tex. mig i blont hår, dani i blont och emma i brunt.. spännande! haha! Ha det bääst! <3

Onsdag

Heeeeeeeej! (med något för många e:n)

Dagen började med lite teori, rätt soft! Sedan var det lunch, emma va jättesöt och tog med matlåda från matsalen som vi delade på.. jaa, för mitt matkort är borta.. helt otroligt.. jag fattar inte hur jag lyckas.. ska nog slå mig själv över att jag är så himla klantig. Kanske kommer fram senare, för jag vet att jag hade det igår och la in det i skåpet, eller aa la och la, snarare kastade men men.. ska leta igenom allt imorgon. Sedan var det i alla fall balett, såg på svansjön igen och jag hade betygsamtal. Gaah, va jättenervös.. men det gick jättebra.. puuuh! Dansträning efter de, vi var ute. Sprang först ett varv runt sjön.. asjobbigt!!!! Bra kondis?.. NEJ! Sedan fick vi improvisera och sånt på gräsmattan och alla dagisbarn som var där tyckte det såg jättekul ut och satt och garva haha.

Efter dansträningen åkte jag i alla fall in med emma och dani till stan för att fika. Vi lyckades hamna på mcdonalds istället för ett fik men det gick bra de med. Åt i alla fall en meny, va hur hungrig som helst så de va ju bra. Vi skulle också åka ner för en rulltrappa men den var avstängd så man fick gå ner. Det lätt ungefär såhär: ajajajaj, helvete, ajajajaj!! Mhm, TRÄNINGSVERK säger jag bara, asså jag kan inte gå normalt.

Aja, ojoj.. mycket text. Jag ska lägga in bilderna i datan nu så dom kommer upp snart! Puss så länge! <3

Japp!

Hej igen fina människor!

Nu ska jag dra hem till mamma, ska fixa några saker och sedan försöka plugga om jag hinner. Sen är det ju DH, woho! Imorgon börjar jag 8.30 och slutar 16.10. Känner på mig att det kommer bli en bra dag :)

image1258
Bild från emmas & mitt solo från terminsredovisningen.

Måste som sagt till mamma nu, äta middag ska jag ju också göra.
Jupp, PUUSS! <3

Krångel

Hello!
Nu är jag hemma hos pappsen. Va aldrig ute och fotade, ska kanske göra de imorgon istället. Imorgon blir det i alla fall antagligen fika efter skolan med mina älsklingar, dani och emma. Vi har dansträning imorgon som sista lektion, då ska vi vara ute.. hoppas det inte regnar dåra haha.

Bloggen krånglar lite, det går inte att komma in på den ibland.. det kommer upp nån annons från betties galleria eller nått. Aja, det kanske fixar sig senare.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta nått. Ciaao! <3

image1257
Idag hade jag mössa, fast det ser ju helt mongo ut på dom här bilderna men ändå. Mössan tror jag i alla fall är brorsans gamla, fast nu får han inte tillbaka den, mohahah!

school

Godagens =)

Sitter i skolans datasal, dom andra har lunch men jag är ju så himla bra som har glömt mitt matkort hemma. Hoppas det är hemma i alla fall, annars är jag död kan jag ju tala om. Har i alla fall engelska om ca en kvart, sedan data och efter den ska jag hjälpa och fota en kompis.. fast inte så länge tror jag.

Huuungrig!! Inga pengar heller, aja. Ska nog gå, puuuss!

Luggish

Nu har jag skickat in uppsatsen, woho..hoppas jag får G annars dör jag eller nått sånt.

Jag har i alla fall insett att min lugg är väldigt lång nu, kan ju inte se längre. Klippte till den en gång men nu har den växt igen. Vill ha kvar den fast ändå inte, saknar mitt "gamla" hår.. fast de va rätt tråkigt kanske. Men det riktar nog mot att jag kommer låta den växa ut men man vet ju aldrig. Annars känner jag mig jättecool som har en discokula och en ljusslinga i taket :O

image1256

Detta är nog sista inlägget för idag, måste hem och sova. Börjar 8.20 imorgon, znaaark!
Ha det så bra, godnatt <3

Måndag

Hello! =)

Började med samhälle idag, gjorde inte så mycket eftersom det inte finns så mycket mer att skriva på min uppsats. Hade ändå allt material hemma. Höll i alla fall emma sällskap. Lunch efter de, laxpanetter.. wow det var nått nytt.. MUMS! (ironi) Sedan var det impro, kollade på filmen som någon spelade in på terminsredovisningen. Data efter de och sedan spanska. Slutade 16.40, då rååååkade jag och emma ramla in på donken.. inte meningen haha.

En dagens, inte för man ser direkt men ändå.
image1255
Jackan har jag snott av mamma haha, väskan är köpt på Åhlens, jeansen på Gina tricot och skorna på sko punkten.

Oj vad mycket klockan är, måste väl snart hem till mamma.. är hos pappa nu. Nu ska kolla igenom uppsatsen och så innan jag skickar den. Hoppas ni haft en bra dag :)

Peace, love and understanding

Hej igen! =)

Usch, jäkla uppsats men men, nu är det nästan klar. Får fortsätta imorgon när jag kommer hem från skolan. I alla fall så ska jag springa över till mamma nu. Måste duscha och sånt, sedan sova. Börjar 10.45 imorgon som vanligt så då kan man i alla fall sova rätt länge, wonderful!



Från skolan i torsdags :)


Peace, love and understanding! haha video från igår. 

Nu ska jag gå, peeeeace <3

rent dricksvatten

Sitter och skriver på min uppsats om rent dricksvatten, det går väl inte sådär jättebra men men. Jag har i alla fall precis läst att coca-cola använder 9 liter vatten för att tillverka en liter cola. Asså 9 liter, sjukt mycket ju. Och varje fabrik förbrukar upp till 1,5 miljoner liter vatten om dagen. Runt 2 miljoner dör varje år runt om i världen för det inte finns tillgång till rent dricksvatten, det är sjukt.

Alla borde ha tillgång till rent dricksvatten!


image1253

image1254
Bilder från förra året.

Söndag

Heej!

ojoj, sent inlägg idag. Gick upp rätt sent, får passa på att sova när man kan liksom. Gårkvällen var i alla fall rolig. Vi hade tänkt att grilla men det gick inte så bra så vi fick steka maten i stekpanan istället. Tummen ner för engånggrillar haha. Satt och pratade lite och gick sedan och köpte chips och osbågar och körde sing star. Skojskoj!

Nu sitter jag hemma hos pappa helt själv, ska försöka skriva klart samhällsuppsatsen idag men det tror jag inte jag kommer lyckas med men man kan ju alltid hoppas.


image1252

Plugga plugga plugga, Hoppas ni har det bra <3

Outfit från i torsdags

157810-1251
Tröja (va
från början en tunika men har krympt i tvätten en aning) - H&M
Jeans - Vero moda
Skor - Stadium
Väska - H&M
Halsband - Ur & penn

Nu ska jag dra och träffa mina kära kompisar, dom från gamla klassen. Tror det blir alla 6, ska hem till gabbi och äta lite och så. Blir roligt! Måste i alla fall gå nu, annars kommer jag försent fast det kommer jag nog göra ändå haha. Hm.. kläder? Okej jag har typ inget att ta på mig, aja det löser sig. Ha det bra <3

Dieselverkstaden

Några bilder från igår:
image1247
12 Stitches! Gula scenkläder den här gången haha.

157810-1250

157810-1248
Dom kastade ut lite tröjor och kepsar, jag fick tag på en keps hehe ;)

Nu ska jag plugga, ciao <3

Lördag

Hello!

Gårkvällen va asrolig på dieselverkstaden. Det var tävling, karnevalkvalet och gissa vilka som vann? 12 STITCHES!!! :D Och rapokalyps kom 2:a, kan det blir bättre liksom.

Nu sitter jag i alla fall hemma hos mamma och fryser, är kaaallt. Ska snart äta frukost, lite sent sådär men ändå. Senare idag hade jag och några kompisar tänkt att grilla men vädret är ju inte på topp direkt. Hoppas vi kan träffas ändå :) Innan de måste jag i alla fall sitta och skriva på souppsatsen, den ska vara inne på måndag.. ajdå.

Hörs senare, puuuss!

image1244
image1245
image1246
Slänger in några bilder, bara för att.
(några bilder från igår kommer senare)

Fredagkväll

Hello!

På danshistorian förut såg vi på några olika dansfilmer, eller uppträdanden kanske man ska säga. Balett dåra, såå sjukt duktiga!! Åh de e så fint =) Åkte i alla fall till dansen sen, markerade bara igenom danserna några gånger. Så himlans tråkigt nu för vi har bara en "riktigt" dans den här terminen. Sedan ska vi också dansa till aladdin men det är med några 6-7 åringar så det är inte så mycket dans.

I alla fall så är jag hemma nu, har lagat lite mat och så.. duktigt haha.
Åhnej nu kom mamma hem och jag har redan ont i halsen av allt skrikande för hon är så jäkla jobbig så man måste försvara sig liksom haha. Nämen nu ska jag i alla fall dra och träffa lite folk och sedan åka till dieselverkstan där det är spelning, woho!

Ha det naaaajs! Ciao<3


Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår :)


image1233
Jag och emma åt ben & jerrys, yummie!



image1237
Uppvärmning på gårdagens dansklass, och så påväg till tunnelbanan.

image1238


Jag, emma och dani i kungsan <3

Nu orkar jag inte lägga upp fler. Måste ändå fixa mig och sedan dra till skolan. Känner att jag måste vara med på danshistorian, har någon uppsats att skriva tror jag. Måste dit och kolla vad det är liksom haha. Sen är det väl dans en stund med gruppen på fritiden. Får inte dansa eftersom jag aldrig kommer blir frisk då men jag måste nog vara där och markera. Jupp, måste gå. Hörs :D <3



Sjuk, fortfarande..

Godmorgon!

Något dålig uppdatering igår men efter prisutdelningen med skolan sa någon att det var rix FM festivalen inne i kungsan så vi drog dit. Jag, dani och emma stog och sjöng med till alla låter vi kunde haha. Såg inte hela för klockan var redan kvart i nio eller nått sånt så vi åkte hem. Kom hem vid halv tio, åt lite och stuppade i säng. Va astrött!

Nu sitter jag i alla fal hemma hos mamma, skolan börjar om tio minuter men jag ska inte gå. Känner mig fortfarande sjuk och mamma tyckte jag skulle stanna hemma. Tråkig :( Men jag ska försöka gå efter lunch, till danshistorian. Sedan har jag dans någon gång runt 4 så jag måste dit för vi ska repa med några småbarn vi ska dansa med. Och ikväll ska jag på en kompis spelning så då måste man vara frisk. Inte för att jag kommer vara de men kanske något bättre i alla fall.

Ska nog dra hem till pappa nu, äta frukost och hämta min mobilladdare. Mobilen var död hela dagen igår men nu är det dags att få den till liv igen haha. Ha det bra, puss! (lägger in bilder senare)

Skolan

hallo!

Sitter i skolan nu, har precis haft jazz men jag var ju inte med så jag och en till tjej har gått runt sjön. Dom andra borde i alla fall komma tillbaka när som helst. Har lunch vid 11.45 och sedan teori hela eftermiddagen. Sen efter skolan är det nån grej vi ska på för skolan har fått nått pris eller nått. Fattar inte riktigt vad vi ska göra där, typ stå i en halvcirkel har jag hört men vi får se.

image1232
En till bild från i lördags.

Ska gå och se om dom andra slutat. ha en bra dag :)

Dansgalningar

Hello!

Nu är jag hemma, sorry för en aningens tråkigt inlägg förut men jag hann inte skriva mer för jag skulle som sagt åka och möta mamma. Vi åt i alla fall på burger king och sedan fick jag springa och möte dani på centralen. Vi åkte i alla fall till emmas dansuppvisning och innan de tog vi fel buss och massa sånt, men vi kom tillslut fram. De va i alla fall bra, emma är grym hon. Jag & dani fick värsta lust att hoppa upp på scenen och dansa en dans eller två men det skulle nog inte blivit succé direkt haha.

Annars har dagen varit rätt bra. Först lite teori och sedan tittade vi ju på svansjön på baletten, va inte så jättekul direkt.. Hade roligare saker för oss, tex. sitta och titta på vår lärares dotter som var med idag, skiiitsöt. Sedan på dansträningen hade vi lite lärarprocesser bara.

image1229
image1230
image1231

Nu ska jag gå och städa rummet lite snabbt och sedan blir det väl grey´s, top model eller nått.
Ha det bra <3

är i skolan

Heej!

Är i skolan nu, ska gå och möta mamma och typ äta på mcdonalds eller nått. Ska träffa dani i stan senare och åka till emmas dansuppvisning. Kommer hem om några timmar. Hörs då, puss!

Snuuuuurrigt

Nu ska jag vandra över till mamma igen. DH börjar ju snart och så måste jag städa lite innan mamma kommer hem också. Har typ 20 min på mig, bäst att skynda haha.

Imorgon blir det skola igen, hoppas jag! Ska titta på svansjön på balettlektionen och de vill jag inte missa. På dansträningen vet jag inte vad vi ska göra, men hur som helst kan jag väl ändå inte vara med så mycket eftersom jag fortfarande kommer vara sjuk.. men men måste väl gå så jag inte missar för mycket teori.

Hittade i alla fall denna video på youtube, avundsjuk..om jag är.

Haha, nu finns det allt nått att träna på under sommaren.

Måste gå, ha det najs <3

Mat

Nu är jag hos pappa, har ätit lite. Fanns ingenting hos mamma så då tänkte jag att jag lika gärna kan gå hit, finns glass i frysen också haha. Jag mår i alla fall ganska mycket bättre nu, fast hostar fortfarande rätt mycket.


image1228
Hittade två flummiga bilder från februari.
Hah, de va när jag hade byggt min
egna lilla studio ;P

Ska skriva på samhällen, puss!

Tisdag

Haallo!

Tisdag och jag är fortfarande sjuk, men det är bättre i alla fall :) Hoppade över skolan en dag till, men jag borde kunna gå imorgon. Hoppas för nu saknar jag verkligen alla.
Idag ska jag försöka skriva lite på min so-uppsats, ska skriva om rent dricksvatten. Måste väl också städa lite. Annars är det ju Desperate housewives ikväll, tjoho!

Oh, vet ni vad jag har kommit på att jag ska göra. Min dörr i mitt rum är liksom jättetråkig så jag hade tänkt skriva ut massa bilder och sätta upp där, på mig och mina vänner liksom. Fast jag vet inte riktigt om jag ska skriva ut stora bilder eller massa små.. hm, kanske blir någon blandning av allt dåra :P

Hörs senare, byebye <3

2 veckor hos mamma

Efter att nu ha gjort ingenting i några timmar till ska jag nu gå hem till mamma. Ska vara där i två veckor nu, och de betyder att det kanske blir lite mindre bloggning men jag ska göra mitt bästa.

Gick i alla fall inte till dansen, finns ingen direkt att göra eftersom jag ändå inte kan dansa idag. Imorgon börjar jag 9.30 om jag fattat rätt, har typ nationella i matte.. fast de ska jag ju ändå inte göra. Vet inte ens om jag ska gå till skolan imorgon, får se.

image1226
Har fått bilderna av gabbi nu, från i lördags. Blev typ inga bra, hann inte fota så mycket. Kommer upp fler någon gång i veckan. Fotograf är då min käre vän Gabbi <3

Nu måste jag springa till mamma, något sen. Ha det bra <3

Mera choklad

Hello again!

Jag har inte gjort nått vettigt idag här hemma tillsammans med min förkylning, förutom att smälta choklad.. riktigt kul. Biljetterna jag beställde till och från göteborg har i alla fall kommit, trevligt trevligt.


image1225

Ska sätta mig och titta på slutet av Project runway! Ciao <3

Måndag

Hello!

Stannade hemma från skolan idag, är fortfarande förkyld. Tråkigt att bara sitta hemma, men jag ska försöka börja på min so-uppsats. Hoppas jag blir lite bättre sen för jag vill gå till dansen, titta på eftersom det är föreställningar den 24 maj.
Annars så vaknade jag kl 6 idag av att balkongen smällde igen, har ju blåst asmycket hela natten. Blåser fortfarande. Åhnej, nu kliade jag precis upp ett myggbett haha. Jag har också tittat på Pirates of the caribbean en stund för hundrafemtioelfte gången och ätit choklad.

image1224
Puuuuss!

time to go

Nej, nu måste jag lyfta på mig och stänga av datan. Måste också bädda om sängen för brorsans kompis sov där inatt, jobbigt men men. Börjar 10.45 imorgon och slutar 16.40, dans senare också. Kanske inte borde vara med eftersom jag är förkyld fortfarande men ska nog gå dit i alla fall, har ju uppvisning snart.

Tittade i alla fall igenom lite bilder som vanligt och hittade några roliga sminkningar från olika fotograferingar. Extrema sminkningar är riktigt kul, sånt gillar jag. Och sorry för jag inte lagt upp bilderna från i lördags som jag sa, men dom kommer nångång i alla fall :P

image1223

Znaaark, godnatt <3

Posten

Heej! Jag & mamma åkte lite sådär spontant till Årsta och lämnade nått brev på lådan där, dom töms senare. Tog en timme och tjugo mintuter ungefär. Haha, skulle nog gått ganska mycket snabbare om hon inte var äldre än mig som hon själv säger. "varför går du så snabbt för?" " va, det här är ju inte snabbt" "Joo, tänkt på att jag är äldre än dig" 

Nu måste jag äta middag. Thiiing <3

157810-1222

Choklad

Idag känner jag att jag inte har nått intressant att skriva. Det jag kan dela med mig av är att jag har försökt sola men solen ville inte samarbeta och lysa in på balkongen så tyvärr. Sen har jag också försökt smälta marabou choklad men det lyckades inte speciellt bra heller, solen ville ju som sagt inte samarbeta.

Behöver egentligen plugga men sånt orkar jag inte med, har två uppsatser att skriva.. suck. Annars ska jag nu skriva ut några bilder som jag kan sätta upp i skåpet på skolan så det blir lite fint.

Ciao <3

En gammal bild

Hej igen!

Har suttit och tittat på repriser från talang 2008 ett tag och nu har jag precis kollat igenom massa gamla bilder. Lite tråkigt ändå för jag hittar nästan inget nytt, jag kan liksom alla bilder och mappar eller vad man ska säga. Har inga bilder från 2005-2006 kvar nästan för dom försvann förut när min data gick sönder.. tråkigt :( Men men, har flera tusen nya i alla fall.

Hittade i alla fall denna, som gabbi har tagit för rätt så länge sen. Har kanske lagt upp den förut fast det var nog ett tag sedan.
image1219
haha, liten jag va.. fast ser väl ändå lika dan ut nu :P

Nu ska jag nog gå ut. Måste gå över till mamma och mata kaninen eftersom mami är på kryssning. hörs senare :)

Söndag

Godmorgon :)

Kvällen igår var väl sådär. Åkte ju till den där grillkvällen där ganska många från skolan var, mysigt fast vi gjorde inte speciellt mycket. Drog sedan vidare till nått ställe med fler människor, va bara tråkigt men men. Åkte i alla fall hem runt 12. Och så tar jag fel tunnelbana, så klantigt så jag kommer hem ett bra tag senare än vad jag tänkt. Va hemma en stund och kände att jag var hungrig så jag åt lite choklad, gick och la mig framåt halv 3. Jaa, det var min kväll de.. förkyld som jag var också.

Är förkyld idag med fast har i alla fall inte ont i halsen längre så det är ju bra.
Ska äta frukost nu sen får jag se vad jag hittar på. Ha en fin dag! <3

image1218
Sol idag :D

Grillkväll

åh hej och hå, jag är splittrad.. vet inte vart jag ska ta vägen. Men nu åker jag i alla fall till den där grillkvällen, förkyld och allt men jag orkar inte sitta hemma, är ingen här. Kanske åker vidare till lidingö sen men får se.

Här är i alla fall klänningen jag snackande om, nu är den min.. den prickiga.

149:-, gina tricot!

Nu åker jag i alla fall, ha det så bra, ciao <3

Förkyld

Tjo! Är hemma nu. Blev inte så jättemycket bilder men några, fast dom har gabbi på sin kamera. Våra väskor va astunga för vi hade massa stativ och kläder med oss så det var riktigt plågsamt att gå dit och hem (va nere vid vattnet) Fast vi fotade bara i skogen, skogsmulle som man är :P

Jag är så sjukt trött, och förkyld. Är helt konstig i halsen, usch usch. Har värsta beslutsångesten också om jag ska åka och träffa dani och om grillkvällen med skolan. Orkar ju egentligen inte men det känns som om man missar så mycket annars. Aja, ska äta lite så får jag se sen. 

 
image1214
Två bilder från idag i alla fall. Dom andra kommer upp senare eller imorgon när jag fått dom av gabbi :)
Kramis <3

Pose it

Hej igen!
Nu ska jag ut med gabbi och fota. Vi hade tänkt att ta lite "modellbilder" vid vattnet och skogen typ. Har min nya klänning från gina på mig, såndär som alla har haha. Visar senare. Och jag har stört mycket träningverk i nacken, ajaj.. tänkte bara säga de.

Nämen nu måste jag gå till mamma och hämta några skor och sminka mig. Har inte haft smink på hela veckan men nu åker de på igen. Lägger in bilder när jag kommer hem! Wiee, ska bli kul.. va aslänge sedan jag va ute och fota..egopics :P

Pusspuss!


En video på mig och gabbi från i torsdags.
Vi är konstiga, vi vet =)

Lördag

Godmorgon! =)

Picknicken igår var trevlig. Nästan alla hade med sig efterrätt, fast vi åt inte allt ändå haha. Klättrade lite i träd gjorde vi i alla fall. Gick sedan hem till min vän Freja, spelade guitar hero och satt vid msn.

image1210

image1211



Nu måste jag äta frukost, lite sent kanske men äsch. Ska väl kanske lägga mig och sola eller nått sen, underbart väder ju.. fast det ser ut att blåsa lite men men. Senare ikväll ska jag i alla fall åka och lyssna på en kompis band och så är det grillkväll med skolan, fast tror inte jag kommer hinna gå på den men hoppas.

Ha en bra dag <3

Msn

Hello!

sorry för dålig uppdatering. Är i alla fall hemma hos en kompis nu och sitter och chattar på msn haha. Pappa kommer alldeles strax och hämtar mig. Ska direkt hem och sova tror jag, tröttis. Men vi hörs imorgon, godnatt! (L)

Fredag.. redan?

Hej sötisar!

Redan fredag ju, jag trodde det var torsdag idag..virrig som jag är hah. Började i alla fall med lite teori på förmiddagen och danshistoria efter lunch. Åt köttbullar till lunch.. igen. Satt i alla fall nere i parken..igen, satt där bara en liten stund och fick lite märken från solen på ryggen. Slutade i alla fall med gympa, jag och emma gick först en promenad runt sjön, alla andra med fast dom var dubbelt så snabba. Körde lite dopboll sen och diskuterade grönan. Vi ska åka dit någon gång i maj, klassen alltså. Slutade lektionen med att sola, häärligt!

image1204
image1205

image1206
Fina emma i trädet,  Sen fick jag hjälpa henne lite att komma bort därifrån :P



Helt underbart väder idag ju :D Och i helgen blir det också sol!

Nu måste jag i alla fall springa iväg, ska ha picknick med några kompisar. Har köpt en sallad, kladdkaka och en cola.. kan det bli bättre? Uppdaterar så fort jag kommer hem. Pusspuss <3

Promenad

Hej igen!

Har suttit rätt länge nu och snackat om göteborg. Men nu är i alla fall biljetterna bokade, i juni åker jag och några kompisar dit typ 3 dagar. I alla fall så var jag ju ute med gabbi förut,  vi gick ner till vattnet och fotade lite och så.

image1198
Började med att fota lite blommor.

image1199
En fågel.

image1201
Flygplan.

157810-1203
Och så sist en bild på mig, "I belive i can flyyyyy"

Nu måste jag nog gå snart. Börjar 8.30 imorgon med spanska. Sedan efter skolan ska jag nog in till stan om jag hinner och lite senare är det picknick med några kompisar.
Dags att vandra vidare, till sängen <3

tre filmer från idag

Här kommer 3 st filmer från idag på mig & Elin.


Elin är duktig hon! :)


Haha, försöker hoppa lite.


Idag har jag också lärt mig mjuk övergång. Det är ju kanske ingen stor grej, rätt många kan sånt men ändå.. det va flera år sedan jag höll på med sånt.

pusspuss!

UPDATE:
Nu ska jag snart ut på en promenad, hörs senare! <3

Torsdag

Tjena!

Dagen började med jazz och sedan egen övning. Jag & min käre klasskamrat Elin va kvar i danssalen en stund och tränade på lite dansgrejer och sånt. Och nu kanske vi ska visa upp någon dans på skolavslutningen men vi får se hur det blir med de. Filmade lite hopp och sånt, kommer upp snart!
Lunch åt vi nere i parken som vanligt. Haft teori hela eftermiddagen, började med naturkunskap då vi tittade på en film om vatten + djur och sånt. Allas munnar gick i ett, "Gud det där ser ut som en apa som simmar" .." Men det är ju en apa!" , "Nej guu vilken äcklig!" Jaa, massa sånt i nästan en timme haha. Sedan samhälle och sedan svenska. Och jag läste upp mitt tal idag, woho. Det gick åt skogen för jag kunde inte uttala orden och jag prata för snabbt och allt dåligt man kan komma på, hade ju inte tränat. Men men, nu är de gjort i alla fall.

Är hemma nu, ska skriva det där protokollet från mötet i tisdags. Sen ska jag kanske ut och gå med Gabbi också, trevligt. Lägger i alla fall upp filmerna från idag alldeles strax! Ha det fint <3 (Haft underbart väder idag ju)

Godnatt

Nu ska jag gå och sova. Har suttit och snackat på msn om göteborg, ska åka dit i juni med några kompisar så vi måste boka nu och hålla på. Men vi ska snacka mer imorgon om de.

Måste i alla fall gå nu, börjar 9.00 imorgon med jazz.
Ha det bra <3

image1197
Egooopics!

balett <3

Här kommer några bilder från idag. Passade på att stå lite med tåskorna mellan baletten och dansträningen. Det är då lilla Emma som är fotografen :D


Emma är min personliga tåskoknytare, tjoho!

image1192

image1195
Gjorde lilla delen jag ska jag göra på uppvisningen med min dans med tåskor. Fast de ska jag ju inte ha på uppvisningen sen, fast det skulle varit rätt coolt.

image1196

Balett & dansträning

Tjena!

Dagen har varit nice. Började med att sitta och räkna lite matte medans dom andra gjorde nationella. Och i inlägget under skrev jag ju att jag skulle gå om, då menar jag ju gå om matte A kursen. Ska inte gå om ettan haha, lite otydligt där. Annars var det lite mer teori sedan. Åt lunch nere i parken, köttbullar och potatis. Sedan var det balett som vi inte haft på länge känns det som, va kul. Och sedan dansträning då vi hade improvisation.

Är hemma nu, måste träna på mitt tal som jag kanske ska läsa upp imorgon.. är jättenervös =/ Sedan måste jag också skriva det där himla protokollet från mötet. Men först måste jag äta nått, håller på att svälta här hemma. Ska snart också lägga upp några balettbilder från idag. PUSS!


Sorligt

Åh, såg ni desperate housewives. Lite sorligt där i slutet alltså. Sedan vet man ju inte vem som har dött och inte men ändå.

Två sorliga bilder bara för att DH va sorligt.
image1191

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 8.25 imorgon med mattenationella. Jag ska ju i och för sig inte göra de eftersom jag ska gå om men ja antar att man måste vara där ändå. Slutar 16.40. Nej, måste gå. Natti <3

Skolavslutning 08

Måste ha lite hjälp innan avslutningen. Ska jag ha den klänningen till vänster med ett par typ lila klackar till eller den till höger med typ några vita klackar.. eller helt enkelt köpa en ny.

Tänkte att man kanske kunde använda nått gammalt, det är ju bara ettan man går ut. Och så vet jag inte om jag riktigt har råd att köpa nytt. Hur ska jag göra?

image1190

Nogger

tjoho! Nu har jag och papsen varit och handlat. Blev lite grönsaker och stuff like that.. och en nogger woho.  Nu blir det spagetti och köttfärssås till middag, mums.


image1189

Nu ska jag inte säga att jag ska plugga för alltid när jag skriver de blir det inte av. Men vi hörs senare för nu ska jag gå och inte plugga. hihi farväl! <3

Tisdag

Heej!

Började med en rolig modern klass idag. Haha, nu har vi fått massa saker vi ska "träna" på under sommaren, fast dom har jag redan glömt bort. Rullade i alla fall runt massa på golvet och gjorde diagonaler så de va skoj. Sedan matte och lunch. Efter lunchen sen hade jag muntligt i engelska (nationella) Gick väl helt okej. På håltimmen sedan kom några lärare och kidnappade (för att överdriva en aning) oss så fick vi sitta nästan i en timme på himla dans möte och jag fick skriva protokoll, typsikt. Slutade med en seg datalektion.

De va min dag de,  hoppas eran har varit bra :)
Det blev inga bilder dansbilder eller nått idag, kanske imorgon. Då har vi balett som vi inte haft på femtioelva år. Nu ska jag i alla fall gå och handla med pappa för han kan inte bära. Han har en spricka i revbenet så nu måste man ställa upp. Måste köpa nått och äta, har ju inte ätit nånting förutom tuggummi sen lunch.

Hörs senare, puss!

Dansglädje

Nu ska jag ta och sova. Börjar 8.20 imorgon med modern så därför behöver man gå upp alldeles för tidigt. Men imorgon ska jag verkligen försöka komma upp. Är rätt taggad på dansen också, vet inte riktigt varför men dom senaste dagarna har jag haft värsta dansglädjen. Hah, kanske är glad eller nått :P Ska försöka lägga upp en film på mig när jag dansar någon gång också, lovar att det blir innan året är slut hehe.

Oj himmel och jord nu blev det mörkt. Brorsan släckte lampan de va ju inte snällt.
måste väl gå nu då i guess, ska försöka fota lite i plugget imorgon! Godnatt godnatt <3

Middag

Hej!

Dansen var skoj. Jag berättade ju förut att jag och en till tjej ska vara yasmin i aladdin i en dans. Men nu ska jag göra den delen själv, eller aa det är typ en 8 bara men ändå. Ska ha en rolig klänning på mig, lite små pampig sådär, ska försöka fota någon gång. Vi pratade också om hur det blir nästa termin för dom ska typ starta en nu grupp som man kan söka till och sånt. Fast då är det 3 ggr i veckan, balett, modern och jazz och de är ju precis de jag dansar i skolan så de ska jag nog inte gå på. Får se vad som händer helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall äta middag och sedan plugga.
Ciaao! <3


Skulle ju sitta fint med en glass från donken, yuuuummie!

Dance <3

Nu ska jag dra till dansen, är fett taggad hehe. Slutar 20.15, då måste jag hem och skriva mitt tal till svenskan. Vet inte riktigt vart papprerna är, hoppas dom är här hemma.

Här är ett litet klipp från igår.
Det var meningen att jag skulle härma en anka som stog och lätt lite längre bort, men självklart ville den inte samarbeta och skrika lite till när vi satt igång kameran :P

Need to go, ha det fint!

Måndag

Helloo! =)

Den här skoldagen gick rätt snabbt faktiskt, härligt. Körde en grej på dansimpron att man skulle stå i en cirkel hela klassen och sedan titta åt vänster, kolla på alla och om man mötte någons blick skulle man byta plats med den personen. Sedan skulle man också göra en liten "dans" i mitten när man möttes. haha, va rätt kul.. fast oseriöst.. fast de va de som var kul.

Är hemma nu, ska till dansen om 40 minuter ungefär. Måste ta något att äta och så innan. Hörs innan jag går, puss <3

Solnedgång

Nu är jag hemma, har ätit middag och så. Blev inget stan förut för precis när jag har satt mig på tunnelbanan ringer dom och säger att dom ska åka hem igen. Men vi gick i alla fall en promenix ner till vattnet. Gick sedan lite mer och satte oss och snacka i en park. Riktigt mysigt! Hehe, nu har vi planerat en massa saker som ska göras efter gymnasiet och så.

image1180
image1181
image1182



image1186

Härligt med kvällssol!
Oj, mkt klockan var. Börjar 10.45 imorgon och slutar 16.40 och har sedan dans, men jag hinner nog hem emellan. Kommer väl bli lite dåligt med uppdatering imorgon. Ha det najs <3

En tur in till stan

Tjoho!

Nu har jag gått runt och gjort ingenting ett bra tag nu. Ringde i alla fall precis några kompisar som var inne i stan så nu ska jag åka in dit. Hade tänkt gå ut och fota men då kanske jag gör de inne i stan istället då. Så det kommer väl antagligen bilder när jag kommer hem :)

Sen måste jag plugga också, tjohooooo! Nämen nu jäklar ska jag plugga sista veckorna..försöka..lycka till ami. haha, ska väl försöka komma iväg nu då.
 Hörs senare <3

Vad gör ni idag btw?

Söndag

Hello!

Sov till typ 12 idag, najsigt. Idag har jag faktiskt söndagsångest. Brukar inte ha så jättemycket ångest på söndagar annars men nu har jag de eftersom de inte är något mer ledigt förutom helgerna fram till avslutningen.. tror jag. Men det är ju inte långt kvar, en månad ungefär.

Nu ska jag i alla fall städa hela skrivbordet och dammsuga. haha, jag tror nog aldrig jag har städat mitt skrivbord ordentligt sedan jag fick det någongång föra året, ooops. Kanske är på tiden nudå.

Skriver i alla fall sen när jag är klar, puss <3

image1179
Bild från igår.

Grillning

Tjenis!
Som sagt var jag ute med två kompisar och grillade förut, haha det gick ju..misslyckat. Nämen det tog ett tag och få igång grillen, engånggrillar suger har vi kommit fram till. Det kom också två snubbar och försökte hjälpa oss men dom lyckades inte heller. Tillslut sprang vi och köpte tändvätska och då blev det lite eld för några sekunder i alla fall. Lyckades i alla fall göra en lite halvt misslyckad hajkbanan tillslut.

image1176

image1177
SAVE THE BANANA!

image1178

Tror jag ska gå och lägga mig snart, är sjukt trött.
Imorgon blir det plugg. Måste skriva mitt tal till svenskan och göra dataläxan. Och städa, har inte hunnit me de än.
Godnatt <3

Home

Hej!

Nu är jag hemma från den lilla lilla resan. Stället var fint men det var bara en jätteliten stuga och massa myror och så såg jag en orm också. Fast sedan i sommar kommer det en husvagn man kan sova i också.

image1175
Bilresa! Brumbruuuum!

image1173
Först var det sol och varmt!
image1174

image1172
Sedan blev det kallt, på med jackan!

Nu måste jag gå igen. Ska träffa några kompisar och grilla hajkbanan. Haha, får väl se hur de går. Kommer i alla fall hem senare. Lägger in fler bilder då! Puss!

Sol

Godmorgon!

Titta det är sol ute, härligt. Jag har hört lite prat om att det ska komma regn men solen verkar ju hålla i sig ett litet tag i alla fall. Nu ska jag strax åka mot katrineholm, mormor och morfar kommer snart. Vi ska ju titta på nån stuga dom har hyrt till sommaren. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag tar med mig kameran så det blir i alla fall lite bilder sen, och kanske en film.. vem vet.


Ha det bra everybody <3

night

Nu ska jag gå och lägga mig, är jättetrött. Ska upp rätt tidigt imorgon också och åka till katrineholm och kolla på nått ställa mormor och morfar har hyrt till sommaren. Så det blir ett tag sittandes i bil men det gör inget för jag älskar att åka bil. I alla fall mormor och morfars bil haha.

Nej, nu ska jag gå. Godnatt kära vänner <3

image1169

Saknad

I want sun! Haha, klockan är 21.00 och jag sitter och drömmer om sol, skulle va sjukt skönt att bara ligga på balkongen och sola nu. Guu va jag tjatar om de hela tiden haha men men. Det är så typsikt, på vardagarna när man sitter vid skolbänken då är det sol och på helgerna då man har ledigt då sticker den.

I alla fall så kom jag precis på tanke om mina gerbiler Lizzie & Nelly som dog för några månader sedan. Saknar dom små liven, dom spred liksom glädje.

image1165
Trevligt kväll <3

7-eleven

Hej!


Är hemma från stan. Hehe, jag glömde köpa block till skolan kom jag på nu, men aja. Jag köpte i alla fall en såndär yoghurtglass på 7-eleven som det är reklam för överallt. Den va rätt god, fast jag blev proppmätt så jag fick slänga halva. Och hon i kassan garva åt mig för jag hörde inte vad hon sa när hon fråga om jag ville ha en stor eller liten glass. Haha, så där stog jag och blev utskrattad av både pappa och hon i kassan, men de var ju lite kul ändå. Jag och pappa tittade i alla fall lite i affärer, han köpte en massa jag hittade ingenting.. men bra är väl de så man spar pengar.

Usch, jag är trött. Hoppas ni är pigga och glada iaf :)

Halsband med Svart Kamera - Klicka på bilden för att stänga
Måste bara visa det här halsbandet från
Betties galleria, hur sött är inte de liksom? Haha, fotonörd som man är.

Från igår


image1164
De jag köpte igår. En tröja för 149:- & 3 par trosor för 129:- på Gina.
Tröjan ser ju inte speciellt fin ut kanske, men den är snyggare i verkligheten.. i alla fall igår haha.

Ska åka in till stan med pappa nu lite snabbt. Ska köpa ett kollegieblock till skolan och så. Behöver i alla fall köpa ett nytt block till matten för de är slut. Thing tjong <3

Fredag

Godmorgon!

Sov rätt länge idag, fast har ändå varit uppe ett tag nu. Som sagt inget planerat för dagen, ska bara städa lite och så. Jäkla trist väder, skulle varit skönt att bara ligga på balkongen och sola men icke. Ska väl i alla fall ta en promenad lite senare. Sitter och äter godis gör jag i alla fall, inte gott så jag vet inte riktigt varför jag äter haha.

Ska kika runt lite, ska fota shoppingen från igår snart också.
Ha en bra dag :)

image1163

Ouuuutfit

Idag slängde jag bara på mig nått som fanns, och det finns inte speciellt mycket hemma hos pappa just nu. Har inte hunnit hämta kläder från mamma än. Haha, jag är sämst på att matcha färger och sånt, men äsch.. nu fick det bli som det blev. Sen har jag Gabbis skor på mig också, jag hade ju fått skavsår av mina andra så vi fick byta ett tag.

image1162

Klänning - Gina tricot
Linne (under) - New yorker?
Leggins - H&M
Väska - H&M
Skor (gabbis) - victoriassecret.com
Solglasögon - H&M
Resten vet jag ej.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Morgondagen är ej planerad, får se vad jag hittar på. Hoppas det blir sol i alla fall. Visar också de jag köpte i stan idag imorgon :)
Godnatt, dröm sött hihi.

Torsdagskväll

Nu är jag hemma igen. Jag & Gabbi såg ju på en film som heter Flickan i källaren, inte alls bra. Hände igenting genom hela filmen som var 1 timme och 20 min. Det var filmat dålig kvalitet också, på själva bilden. Va ju antagligen menat att det skulle va så men nee, inget jag rekomenderar att se i alla fall.

Bilder från dagen:

image1154
Åt Ben & Jerry glassen, va god fast glassen på burk är bättre!

image1155
Gabbi åt yoghurtglass som finns att köpa i tex. gallerian i sthlm..
Melonsmaken är godast, Rekommenderas!





Puss & kram!

Godis

Halloo!

Va ju i stan förut, köpte en tröja och lite underkläder. (visar senare) Sen när vi skulle hem fick båda sjukt ont i fötterna av skavsår och blåsor och allt va det var. Fick i alla fall halta hem. Är hos Gabbi nu, vi har köpt godis och cola och hyrt en film. Nån film om en tjej i en källare, instängd i en källare alltså :P

Ska väl titta på den snart och så. Vet inte riktigt när jag kommer hem men lägger in bilder på shoppingen då i alla fall. Ha det bra, see yah later <3

stan

Nu åker jag in till stan, uppdaterar när jag kommer hem.
Bråttom bråttom, puss! :D


Torsdag och ledigt

Godmorgon!

Guuu va det är skönt att vi har ledigt några dagar nu, det behövdes. Idag ska jag i alla fall in till stan med
Gabbi. Dom borde väl ha öppet, eller köpcentrumen är ju öppna i alla fall. Vill köpa lite nytt till sommaren tror jag. Ska försöka köpa saker jag inte har, tex. jeansshorts eller nått. Har ju redan massa linnen och behöver egentligen inga fler, men det är ju så kul att köpa haha. Shopping-sjukan ;P

Ska fråga pappa om vi kan göra gröt till frukost. Jag är hungrig, åt ingen middag igår fast det har jag inte sagt till honom. Hehe, vilken tur att han inte läser min blogg då haha. Jag sa faktiskt att han får läsa den en gång men då sa han att det är mitt liv och de ska han inte lägga sig i, nehep. Jag har ju er i alla fall, woho!

Hörs senare, adios <3

Regn..

Tja! Jag är hemma sen ett tag tillbaka. Åkte och kollade på emmas lilla dansgrej och sedan åkte jag & dani och träffade lite andra männsikor. En brasa såg vi i alla fall, den va..värmande haha. Men vädret.. det är alltid kallt och trist väder på valborg, det har liksom blivit tradition. Men aja, hoppas det blir sol imorgon eller åtminstånde i helgen.

Dom kommande lediga dagarna vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har lite plugg att göra men annars ska jag nog mest ta det lungt.. och shoppa ska jag också göra. På lördag ska jag i alla fall träffa mormor och morfar så ska vi åka ut till nått place där dom har hyrt nån stuga till sommaren. Ska bli spännande att se hur de ser ut, antar att jag kommer spendera i alla fall några dagar där i sommar.


två pics från idag.

Ska nog gå och lägga mig snart. Hoppas ni haft en bra dag <3