a flower



Här är ringen jag köpte på Gina för 80 kronor om jag minns rätt. I love it!
(och titta på mitt ringfinger, lite brun har jag ju blivit)

Sex and the city

Hej!

Är hemma från stan. Jag och Ronja gick först på bio, sex and the city. Den va faktiskt jättebra!! Rekommenderas verkligen.



Lots n' lots av popcorn och hotsnacks till filmen.


Ronja haha



Movietime! :D

Efter filmen kikade vi in på några affärer, köpte en ring på gina (visar sen) Sedan köpte vi också två "hemliga påsar" på glitter som vi dela på haha. Jaa, några fina saker hittade vi i alla fall i påsarna. Kostade bara 25:- styck.


Smyckena från påsarna




Ronja köpte en fin sjal



Gick till skopunkten sen. Träffade aldrig emma, blev inte så. Och imorgon flyttar ronja, buhu.. kommer inte ses först om typ ett halvår. Kommer sakna dig vännen <3





Ska städa rummet nu, boooring.
Puss!

Måndag

Godmorgon!

Ställde klockan på 11 men knappast att jag orkar gå upp då. Gick upp en timme senare haha. Idag ska jag i alla fall träffa min lille vän Ronja. Vi ska kolla om det finns biljetter till Sex and the city. Grejen är bara att jag nästa aldrig har sett nått av den serien eller nånting. Haha, får väl försöka gilla det då. Sedan kanske vi också ska möta upp våran lilla vän emma. Haha, alla är småsmåsmå vänner från och med nu.

Det regnar inte idag men åskan dånar en aning. Åh nej, jag tror inte jag har mitt paraply här.. sakerna är aldrig här när jag behöver dom. Jaja, får klara mig hihi.


Jag och mina småsmå vänner hihi.
Nu måste jag rusa, pussar!

Inköp

Här är de jag köpte idag;

Skategrejor. Bräda, Truckar+hjul och griptape från Stadium.
Detta gick på ca 500:-


Ring
från Glitter, 30 :- (50% rea)

England-planering

Hejhopp!

Är hemma hos pappa igen nu. Va ju inte i farsta centrum förut, va rätt mycket rea men jag hittade inga kläder. Köpte i alla fall en ring och en ny skateboard. Visar de senare!

Åkte hem till mamma sedan och planerade lite för England. Vi (jag, mamma och brorsan) ska åka dit 14 juli, eller då åker jag och brorsan eftersom mamma åker redan nästa söndag. Mamma ska jobba på en festival där som heter Latitude. Så där ska vi spendera en vecka, bo i tält och så. Kanske ska hjälpa till och jobba också. Sedan åker vi i alla fall till London och bor på vandrarhem eller liknande i kanske två nätter. Mer än så har vi inte bestämt, mamma skulle kolla flyg hem och så innan vi bestämmer.

Nu ska jag äta! Xoxo.


Fika


En liten fågel kom och joina / Och så några fina blommor hemma hos mamma.

Söndag

Godagens :)

Sov länge idag, gick och la mig halv 4 inatt..illa! Nu ska jag i alla fall åka in till farsta centrum och kolla efter lite saker, får se om jag hittar nått. Känns som de va länge sen jag shoppade, men det är väl bra så sparar man pengar. Men nu ska det slösas igen höhö. Sedan ska jag typ hem till mamma och planera inför resan till england. Vet inte om jag nämt de men jag åker dit den 14 juli. Berättar mer senare.

Nu ska jag göra mig iordning. Ha en najs dag, Puss!


bild från skolavslutningen

godnatt

Hello!

Träffade ju frida och gabbi förut, kul! Skejtade och pratade. Kom hem för ca. 3 timmar sen haha.. och jag sitter fortfarande här..ajdå. Ska gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag nog inte till stan eller farsta centrum och kolla efter en ny skateboard. Försökte hitta en bild på en bräda jag såg idag men den verkar inte finnas på internet.
Puss och godnatt <3



Här är en bild på kameran jag funderar på att köpa eftersom min digitalkamera har gått sönder. Kostar ungefär 2000:-, mycket pengar but i want it. Köpa, köpa inte?

två gamla vänner

Wiho, jag har varit och köpt pepsi.. och godis. Fast jag är mest glad för pepsin haha. Nu ska jag lite spontant åka och träffa mina vänner gabbi och frida. Frida har jag inte träffat på en evighet, eller i alla fall inte umgåts med henne på väldigt länge. Ska bli kul. Kommer hem nån gång efter 12 tror jag. Puss så länge <3

Rip min kamera

Hello! Är hemma från stan. Åkte först in med pappa och frågade om det gick och laga min lilla kamera.. det gick inte. Kollade på en ny, funderar på att köpa den så lägger jag och pappa ett tusen var. Får se! Tänkte också köpa en ny skateboard fast den brädan jag ville ha fanns inte just där. Träffade Dani och Johan sen, gick till Kungsträdgården och tittade på när Get fuzzy spelade. Fortsatte sedan till burger king och satt där i en evighet haha.. men kul vare!


Dani och Johan!


mera Dani och Johan



Get fuzzy!

Puss!

the city

Dags att göra sig iordning och åka in till stan nu. Måste bara be om ursäkt för alla extremt tråkiga inlägg på sistonde men jag har inte haft så mycket bättre saker att blogga om, inga bra bilder heller. Men idag åker systemkameran med igen. Jag tror jag har kommit i en period då jag inte orkar fota så mycket, men jag ska försöka haha.
Ha en najs dag, vädret hos mig är inte på topp men det regnar ju i alla fall inte så det är ju bra. Pusss!

En ljus egobild


Lördag

Godmorgon!

Kunde inte somna inatt, gick och la mig runt 2 men somnade efter 3. Måste börja gå upp tidigare så jag blir trött haha. Idag ska jag i alla fall ta en tripp in till stan med pappa först tror jag, ska kanske lämna in min kamera på lagning, den lilla.. Har pajat helt och kommer antagligen inte att kunna fixas men får fråga i alla fall. Sen ska jag nog träffa lite männsikor från skolan, wiiie!

Men nu, frukost!

Cheesecake

Hej i stugan! :)

Oj va klockan är mycket, tiden går fort när man har roligt. Jag och gabbi var inne i stan förut och lämnade tillbaks ett koppel hon köpt sedan gick vi till vårat favorit-fik och åt lite. Vi har skippat vara-nyttiga-veckan, det orkar vi inte med.. vi suger haha. Delade på en morotskaka och cheesecake, mumsigt. Latte till de. Sedan åkte vi hem, gick ut och åkte lite skateboard. Åkte förbi några ungar som sa "ni suger!" man ba joo tack jag vet. Men jag sa bara okej, då börja dom garva.. kul för dom liksom. Fattar inte varför folk ska vara så taskiga, dom vet väl inte att vi bara åkt i några dagar liksom.. man är ju inte proffs från början direkt. Nu är vi i alla fall hemma hos mig, har ätit massa vattenmelon.




haha, alla bilder typ likadana men men..
Hoppas ni haft en bra dag <3

Fredag

..eller visst är det fredag? Lite svårt att hålla koll nu när man inte har skolan att passa liksom. På tal om skolan så skulle jag jobbat matte under lovet, hehe lyckat. Men äsch, än är inte lovet slut.. jag ska jobba hela boken.. eller inte, men typ. Idag ska jag i alla fall träffa gabbi, funderar på att åka in till stan en stund. Först måste jag i alla fall gå hem till mamma och tvätta håret, kan inte göra de här eftersom lampan gick sönder igår och då kan det bli konstigt.

Men nu måste jag gå och på tal om ingenting så är det mindre än ett halvår kvar till julafton, omg va tiden går snabbt. Snart är jag ju gammal! Hihi, pusspuss!

sweet dreams

Jag är trött jag är trött jag är trött, jaa så nu ska jag gå och lägga mig.
Sweet dreams. <3


Frukt i mängder

Pappa köpte hem massa frukt, wiie!
Det är jobbigt att posa med en melon som väger 10 kilo, puuh!

Pappa tog kniven och splash.. där va melonen i två halvor.


 

Jordgubbar, körsbär och vindruvor. Mums!


Xoxo


Årets första dopp

Hallo!

Är hemma sen ett tag tillbaka, jag badade haha. De va kaaaallt! Jaja, nu har jag i alla fall badat för första gången i år, de är ju alltid najs. Sedan när jag kom hem upptäckte jag att lampan i badrummet hade ramlat ner och de va splitter över hela golvet. Satt väl löst eller nått.





Så här såg den krashade lampan ut.

Nu ska jag gå och äta frukt. Sen blir det nog Supersize vs superskinny som går klockan 8 på 3:an. Verkar lite intressant. Ikväll går också Scary movie 3, fast den har jag redan sett femtioelva gånger. Haha puss!

bada

Snart kommer mamma och så ska vi åka ner till sjön och jaa.. kanske ta årets första dopp? Det är nästan pinsamt, jag har inte badat i år än haha. Segast i världen! Men jaa, nu kanske jag ska ta mig ett dopp i alla fall. Fast usch, det är säkert kallt. Jaja, tror inte vi ska stanna så länge.. det orkar jag ändå inte.

Nu kom hon, see yah!

Navelpiercingar från modeakuten

Navel Piercing, 14k äkta guld, blomma C.Z
Kolla vilket superfin piercing jag hittade hos modeakuten. Åååh, i want it so bad.. men tyvärr kostar den över tusenlappen.

Navel Piercing, Blomma med C.Z stenar
Här var lite samma stil som den ovan, denna kostade 135:- coolers!

Navel Piercing - Körsbär, C.Z
Dom här var ju också söta, kostar 63:-

Navel Piercing, guldplätterad Flip flop tofflaNavel Piercing, Sko - High Heel
Och dessa va ju lite roliga :P

Just nu känner jag att jag är såå glad att jag tog hål i navel i tanke på att bara kunna välja massa olika piercingar. Wiiee, kulkul! Hahaha

Vattenmelon

hi guys! Jag sov över hemma hos ronja inatt, som vi var hos. Blev försent att åka hem helt enkelt. Vi kom på att vi bor 20 tunnelbanestationer ifrån varandra så det är ju en bit. Men vi hade i alla fall jättekul, roligt att träffa lite tjejer från klassen igen. Va 15 dagar sen sist, det räknade jag faktiskt ut helt själv. Mvg i matte!!!..eller inte haha.

Nu ska jag ta och äta upp det sista av vattenmelonen som är kvar från igår. Älskar vattenmelon, har kommit fram till att de är den bästa frukten..+ mandarin kanske. Hoppas ni har en bra dag, vädret är ju typ på topp! <3


Några bilder från igår;


Ut en sväng

Nu ska jag åka och träffa några kompisar. Lite tjejer från skolan, va ett tag sen man träffa dom så det ska bli kul. Vet inte när jag kommer hem men antagligen sent. Ni får ha det så bra, puss!


don't worry, be happy..

en rosa papperskorg

Heej!

Sorry för sent inlägg men pappa väckte mig vid 10 och då skulle vi direkt in till stan och fixa bankkort till mig och min brorsa. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad och tillslut hamnade vi på ett fik på söder. Så där satt vi en stund, trevlans. Pratade lite om vart vi vill åka i vinter, vi ska nämligen försöka åka utomlands eftersom vi inte har nått planerat för i sommar. Vi kom fram till Malaysia, haha får se hur det blir med den saken.

Hade inte med mig kameran men jag tog lite kassa pics med mobilen istället.

En rosa papperskorg, jag digger den stenhårt! Och så min macka jag åt på fiket, yummie.


Gick in på Musikbörsen, lots n' lots av intrument. Sedan stötte vi på lots n' lots av red bullbilar också. Kanske nått att satsa på för den som ska köpa bil?

Puss på er <3

Gamla bilder

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade lite pics (som jag lagt in förut) från när stephanie fotat mig. Nu var det ett tag sedan vi fota, men i slutet av juli ska vi försöka ta lite bilder igen.








Puss!

Trött till tusen

Hej kära ni!

Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Jag och gabbi var i stan förut, hon köpte en skateboard.. en rosa till och med. Hur coolt är inte de liksom? Åkte hem till henne sen, lagade lunch. Pasta sallad, igen haha. Fast lite annorlunda än igår, och godare. Åkte ut sen och åkte lite skateboard, yesyes. Sedan blev jag på stört dåligt humör, allt känns så hopplöst. Hela sommaren känns hopplös. Vet inte varför men jaa.. är i alla fall astrött idag, fast man har alltid kul med gabbsi :) <3

hörs senare <3

Stan

Godmorgon!

Vaknade av att alarmet på mobilen ringde men den låg på golvet, vet inte varför. Orkade inte gå ner och hämta den men tillslut kom pappa och tog upp den. Halleluja! Idag ska jag i alla fall in till stan med gabbi, ska gå hemifrån om en kvart. Vi ska bara in och köpa en skateboard, sen åker vi antagligen hem till henne.


Dagens frukost - Blåbär och mackor. Det där brödet är faktiskt jättegott, rekommenderas!


Brödet (bild från google)
Måste gå, pusspuss!

flowers

Mina vänner, nu ska jag gå och lägga mig. Har suttit uppe alldeles för länge.
Imorgon är det en ny dag (för den som inte visste ;P) Godnatt <3


Bild jag tog i båven

aami.blogg.se

Kollade på bloggkoll.se och såg att jag hade 4 prenumeranter, wow. OKej, kanske inte så mycket men det trodde jag aldrig.. trodde inte jag hade nån. I alla fall så vill jag säga att jag är jätteglad över att ni som läser bloggen läser.. eller asså ni fattar. Jag tror dom flesta av mina besökare är folk jag känner eller folk som vet vem jag är. Men det är jätteroligt att ni, vilka ni än är kikar in ibland.

Förut va jag desperat efter läsare och kommenterade hysteriskt, nu kommenterar jag inte så mycket längre. Går väl i perioder men jag kommenterar de jag vill och inte bara för att statistiken ska öka. Jag är glad för dom läsarna jag har helt enkelt, gillar man inte bloggen så gör man väl inte de. Sen är det ju lite svårt att fastna för min blogg kanske, jag skriver ju väldigt personligt så folk som inte läst bloggen förut har nog svårt att hänga med på de jag skriver.

Bloggen är i alla fall en vis del av mitt liv och jag gillar att dela med mig av mina dagar även om jag inte alltid har så mycket kul att skriva. Puss på er, ni gör mig glad :)


Dagens lunch


Här har vi då dagen lunch (ett försök till en nyttig vardag)
Ser ju inte så jättegott ut och inte speciellt fräscht heller, men äsch.. jag och gabbi åt, och vi lever.

Ingredienser till denna lilla rätt:
Pasta+fullkornsspagetti
Sallad
Tomat
Morot
Ägg

not my day

Heej!

Vilken dag, både jag, gabbi och mina två kameror har ramlat i backen. Men det är okej, vi lever allihopa. Började med att gabbi (som jag brukar skriva lite olika smeknamn på, tex. gabs) kom och hämtade mig så skulle vi åka inlines till henne. Första backen, nått går snet och gabbi åker rakt in i buskarna eller vad man ska kalla de. Hon överlevde och de va riktigt kul men jordig blev hon dock. Andra backen, jag satsar och åker ner istället för att gå.. vad har jag gett mig in på tänker jag. Jag ramlar, skrapar upp händerna en aning och knäna.. men jag överlever. Går hem till gabbi och tar hand om våra små skador, sedan bär det av ut igen. Denna gång tog jag skateboarden, känns något säkrare. Vi gick till "skateparken" och sedan går lite mer saker snett och min lilla kamera och min systemkamera åker i marken och går sönder en aning. Men ingen stor skada skedd, dom går fortfarande att fota med.. bara lite repor. Men sånt är nya modet på kameror vettni ;D


(Fotade några bilder på gabbis kamera)
På väg hem till gabbi, hittade en ramp.


Jag är en konstig varelse


Här kan man då se gabbis jordiga arm och lite av blodet på min hand.


Inlines, not my thing!


Amzor & Gabzor!


Gabbi flyyyyger!



Jag & the skateboard

Nu ska jag äta, puss på er <3

fields of gold

Nu ska jag iväg träffa gabs. Vad vi ska göra får vi se, hittar nog på nått skoj. Typ åka skateboard och inlines haha. Vi gick till en "skatepark" igår på kvällen då alla duktiga skatekillar hade gått och åkte lite haha. Jag höll typ på att slå ihjäl mig för att överdriva en aning. Men nee, skateboard är ju inte direkt nått jag kan. Men men, det får väl bli sommarens läxa!?



Puss!

Måndag

Godmorgon!

Jag vaknade redan vid 10 idag, rekord typ. Ska äta frukost nu, sedan städa rummet. Senare ska jag träffa gabs också. Och nu börjar de, gabs och ami goes nyttiga. Vi ska äta nyttigt heeela veckan, men det ska bli kul. Jag ser liksom fram emot de hehe.

Måste äta frukost, ha en bra dag <3

*blixt*

Hej i regnet.

Kom hem för ett tag sen, eller typ 1,5 timme sen men ändå. Jag och gabs köpte cola och ostbågar förut och frossade framför tv:n. AAAAAAH åskan är PRECIS här nu... shiiiiit!!! Och min lillebror är ute, kom hem brooor <3 aaa, i alla fall så ska vi äta nyttigt en hel vecka nu.. alltså börjar det idag. Får se hur de går.. ska hålla er uppdaterade ;) Gick ut och åkte inlines och skateboard sen. Gabbi har skillsen inne på inlinesen alltså.

Okej, nu måste jag stänga av innan åskan tar mig. Hörs imorgon, puss!


Dagens




Linne och tröja från H&M, jeans från gina tricot, skor från stadium. Smyckena vet jag inte.

Ska gå och träffa gabs nu, ska titta på tv och dricka cola hihi.
Ha en bra kväll <3

några till bilder från båven


Mmm candy! Jag blev helt överlycklig när jag såg att en av mina favoritgodisar hade förökat sig och fått två nya smaker. TITTA GABBI, DET FINNS FLERA! :D Den gröna är godast efter den röda.. eller inte.. eller kanske, eller jag vet inte.


Första kvällen när vi kom dit tog vi en liten tur med båten. Det börja spöregna! Har en film på de jag ska lägga in sen.






Jag och brorsan gjorde rent båten.


Söndag

Hello!

Vaknade rätt sent idag, låg sedan och läste min gamla hemkunskapsbok. Mycket intressant hah! Har i alla fall gått hem till pappa nu, orkar inte sitta vid datan hos mamma.. den är seeeg.

Här är i alla fall bilder från båven:


Huset


Inne i husvagnen. Mamma och brorsan sov där, jag sov inne i huset med mormor istället.


Hade med mig en skateboard, tur de annars skulle de blivit ännu tråkigare.


Tåskorna hade jag också med.



Lånade mammas hatt, hehe! Fick godis av mormor, Yeay!!!!



Grannarna kom på besök och även deras lilla kissemisse.




Vi gjorde en midsommarstång.



Hopphopp!


Ute med roddbåten.


Bror :)


Sola.. innan det blev molnigt.. och började regna.


haha det här var nog det roligaste. Vi hade ställt ut rulltårtan så den skulle tina, den hade legat i frysen. Sedan började det blåsa jättemycket och vips.. rulltårtan låg på bordet. Haha och brorsan som hade sprejat jättemycket grädde. Vet inte hur det gick till men sedan var hela min tröja full med grädde.

Trodde att jag inte hade fotat så mycket, men det var visst endel.
Kommer kanske några till senare. Puss!

Hemma

Hej alla söta!

Jag är hemma från båven nu, två dagar tidigare än vi tänkt. Fanns ingenting att göra där och det regnade flera gånger per dag.. rätt trist så vi åkte hem. Men vi har i alla fall varit ute med roddbåten endel haha. Ätit mat har jag också gjort, mormors mat. Mums, fast så jäkla mycket fett i allt. Jaja, man lever bara en gång right? Hm, vad har jag mer gjort..? Äh, typ inget mer haha. Ska dit igen i juli typ en vecka, längtar INTE!!

Jag har i alla fall börjat snacka rätt mycket engelska och mormor tycker jag är jätteduktig.. *hosthost*, det är det nog bara hon som tycker. Sen har jag också kommit på att jag ska sälja min loftsäng och köpa en vanlig. Hatar mitt rum så nått måste göras. Nån som vill köpa en loftsäng kanske? ;P

Nu ska jag gå och gosa lite med kaninen min (som varit ensam hemma sen vi åkte) Lägger in bilder från båven imorgon.
Hoppas ni haft en bra midsommar, nån som dansat runt midsommarstången? Puss!

båven

Nu ska jag packa och göra rent åt stampe och så. Pappa får sköta om honom medans jag är borta. Egentligen skulle papsen också med men han har ont i sin fot så nu blir det inte så. Kommer inte kunna blogga dom här dagarna, men kommer hem på måndag tror jag. Kameran och stativet ska i alla fall med!
Ha en jättebra midsommar och ät mycket jordgubbar, pusspuss!


En till bild på mig..
Foto: gabs! (som jag förövrigt saknar just nu) <3

Torsdag

Hej!

Jag mår skit, hela den här dagen kommer bli sämst. Jag vill bara försvinna. Vaknade av att mamma går runt och skriker att man ska gå upp. Sedan ska jag och brorsan gå till tvättstugan och hämta tvätten men det blir massa krångel. Vi har börjat bråka..IGEN! När vi var mindre bråkade vi heeela tiden men nu har vi varit sams ganska mycket på senare år. But here we go again! Jaja, annars mår jag rätt bra :)

Haha, jag trodde det var midsommar och man skulle dansa runt stången och de idag. Jag är så virrig haha. Mormor kommer i alla fall och hämtar mig + familjen runt 16.00 idag så ska vi till
båven under midsommar. Tror jag kommer hem på måndag eller nått.

Ohnoo! Min vän freja hade biljetter till Jay-Z idag men det blev lite mongo så vi trodde konsterten var på tisdag. Så nu blir inte de av eftersom jag åker bort, tråkigt. Jaja, kommer fler tillfällen :)

Hoppas ni får en bra dag! <3

En till jeansjacka

Hittade en till jeansjacka, tyvärr kommer nog inte den komma till användning eftersom den har avklippta ärmar. Men den ska sparas för man vet aldrig när den kan behövas.

Ska gå hem till mamma nu. Skriver imorgon igen innan jag åker till båven under midsommar. Ska fråga morfar om jag får låna hans mobila bredband så kan jag blogga lite under dom dagarna jag är borta. Men jag är tveksam till att han lånar ut de. Får se.

Vi hörs, love <3

Bilder från göteborg, tredje och sista dagen


Jag och gabs


Jag joinade helle och anja med att ta ett kort.


Jag och gabs va och handlade lite godis och stuff.


Senare åkte vi inte till pizza hut! Åt kebabpizza, lite för stark ibland men god!


På väg till tåget.


gabsi och anja på tåget på väg hem.


Gabs lyckades fota precis när jag ramlar av stolen :P


Peace!

Och där var det slut på göteborg bilderna.
Nästa år funderar vi på att åka till gotland eller nått, får se vad det blir. Vi är 6 st i vårat lilla gäng, dock var inte frida med på den här resan eftersom hon är i usa, men henne tycker vi inte synd om haha. I alla fall så umgås vi inte lika mycket längre allihopa eftersom vi börjat i nya skolor så dom här resorna är jättebra för att hålla ihop gänget. Förra året var vi i köpenhamn. Vi måste totally åka iväg nästa år igen.

jeansjacka <3

Hej!

Har precis kommit hem från stan. Det blev inget sommarlovskort, ska beställa från internet istället så man får ett nytt ifall man skulle tappa bort det. Gick i alla fall runt med pappsen lite, han tittade på lite skor och så. Sedan gick vi och fikade och tittade på folket på gatan.. ganska roligt faktiskt. Kul att se vad det finns för olika människor. Pratade även om vad jag skulle bli när jag blir stor, kom fram till att jag ska bli lite olika haha. Lite småjobb i dans, film och modellvärlden.. låter ju great! Nämen får se vad jag blir, tänker inte direkt bestäma de nu.. med tiden blir man säkert nått. 


Hittade en snygg sko på stadium. Har ungefär en likadan fast utan blommor. Synd att man inte är rik, Jag gillar den skarpt!


Fika!


Det blir ingen dagens idag, pappa är sämst på att fota haha. Men här är i alla fall jeansjackan jag hade på mig. Köpt för flera år sedan i spanien om jag minns rätt. Detta är anledningen varför jag nästan aldrig slänger eller ger bort kläder. Jag sparar allt helt enkelt, lika bra.

Nu ska jag ladda upp alla göteborg bilder på bilddagboken, jobbigt värre.
Hoppas ni har en najs dag, puss och kram!

Onsdag

Hejhopp! Dagen började med att telefonen ringde och jag rusade upp ur sängen, då blev stampe (min kanin) rädd och välte ut vattenskålen..jippi! Har inte torkat upp vattnet än, haha kanske bäst att göra de snart. Ska i alla fall klä på mig och så nu, ska möta pappa så ska vi köpa sl-kort till mig. Sen får jag se vad jag hittar på.

Idag är det i alla fall min gamla jeansjacka som åker på, lägger upp en dagens senare.
Ska hoppa in i duschen lite snabbt, hörs när jag kommer hem.. puss!


En bild från december, en vecka efter min födelsedag då emma och dani kidnappade mig. Haha, så söta allihopa. Den dagen vill jag minnas <3

Musik?

Hello!

Sitter hemma hos mamma nu, har ätit och tittat på nån konstig film. Ska snart ta plocka ur disk ur diskmaskinen och ta hand om mina kläder.. blöö. Men men, sånt måste också göras.

Har inget planerat för imorgon mer än att jag ska lägga in massa musik i mobilen. Åker till båven under midsommar, mormor och morfar har ju hyrt en liten (notera liten) stuga där. Det är supertråkigt att vara där, typ.. så jag måste ha massa mobilen full med musik så jag överlever.

Nån som vet nån bra låt, det står helt still i mitt huvud?

Ska göra mina sysslor nu, hörs imorgon PUSS!

Bilder från göteborg, andra dagen


Morgon! Min
piercing som jag tog för ett tag sedan har i alla fall läkt rätt bra. Kanske inte är läkt till 100 men på god väg :)


Frukost-time!


Sedan bar det av till Liseberg, jag och gabs i bilen.


I garaget, och jag ser lite halvt gravid ut haha.


Jag, freja och gabs utanför liseberg medans vi väntade på anja och helena.
Började regna..


 I Colorado


Åkte upp i nått torn.
Bra dag på liseberg, jättekallt men lite folk så riktigt lyckad ändå!

Nu ska jag gå hem till mamma och äta middag.
Hörs senare, pussar!

Bilder från göteborg, första dagen


Jag, Anja & Gabbi, satt i bistron på tåget dit.


Myspys


Freja & Helena garvar åt nått.


Verkade ju va rätt fint väder ute i alla fall.


Jag och gabs.


Hittade nått roligt på mobilen?


Pollypåsen var självklart med, yummie!

De va lite bilder från tåget dit. Fotade faktiskt inte så mycket under resan, vääldigt ovanligt måste jag säga. Resten av bilderna kommer senare eller imorgon.

pass

Hej!

Har precis kommit hem, har varit inne på polisstationen eller var det var för nått och fixat pass till englandsresan i juli. Hann inte skriva innan jag gick för precis när jag skulle äta frukost ringer brorsan och säger att jag ska gå hemifrån om en minut.. typiskt. Sedan fick jag ändå stå och vänta på mamma och brorsan en stund. Ja, i alla fall.. eftersom jag inte hann äta frukost köpte jag en paj på ett café vid passgrejen. Spenat och laxpaj, jättegod!



Nu ska jag kolla igenom lite bilder från göteborg, lägger upp strax.
Puss så länge <3

Hemma från götet

Hej underbaringar!

Nu är jag hemma från göteborg, tåget var ca 35 minuter försenat igår så jag kom hem vid ett på natten. Men det gjorde ingenting, jag gillar att åka tåg! Kan berätta lite nu vad vi gjort där och så lägger jag in bilder senare idag.

Första dagen (lördag):
Mötte mina kära vänner anja och gabbi på tunnelbanan, det blev lite krångel då vi kom på att några biljetter låg kvar hemma så vi åkte tillbaka. Lite halvt stressade mötte vi sedan helena och freja på centralen och gick till tåget efter vi köpt lite godis på pressbyrån som förövrigt hade en väldigt social och rolig kassör. Hade inga platser på tåget men det var lite folk så vi satt hela resan i bistron, riktigt mysigt. Kom fram till göteborg runt 22-tiden då helenas pojkvän hämtade oss med bil så åkte vi hem till honom. Sen hände inte så mycket mer, gick och la oss hyffsat tidigt.

Andra dagen (söndag):

Denna söndag spenderades på liseberg. Helena och anja skulle åka buss dit eftersom alla inte fick plats i bilen så vi fick sitta och vänta i en evighet utanför liseberg men det var inte hela världen. Gick i alla fall in sedan och åkte en massa, började med Balder.. wiho va den är rolig! I alla fall så var det jättelite folk så 10 minuter var max man fick köa så det var great! I och försig var det kasstväder, regnade lite då och då och jag frös ihjäl men annars var det kul! Åkte sedan och handla och efter de hem och lagade tacos, mumsigt.

Tredje dagen (måndag):
Vädret såg inte så lovande ut så vi stannade inne och tittade på film. Helena och anja bakade också kladdkaka och jag och gabbi tog en tripp ner till affären för att köpa lite godis. Efter filmen blev det jäkla dålig stämning så vi bestämde oss att åka in till stan och äta innan tågresan hem. Åkte in och satte oss på Pizza hut, mycket gott! Åkte sedan hem, tufftuff! Hade bokade platser på hemvägen fast vi gillade dom inte så vi gick och satte oss vid ett bord alla 4 (helena stannade i götet) Va aslite folk så man kunde sitta nästan vart som helst, greatgreat. 00.24 kom vi fram till Stockholm C och åkte sedan hem. En riktigt trevlig resa!


Nu ska jag äta frukost, puss!

Göteborg, here i come

Tjoho, nu ska jag gå ner till tunnelbanan. Ska möta dom andra på centralen och sedan åker vi tåg till götet *Tufftuff*.

Kommer hem vid midnatt på måndag så vi hörs på tisdag, ni får ha det great! Puss på er alla <3 (jag gillar er *blinkblink*)


Lördag

Tjaba tjena!

Idag åker jag + fyra kompisar till göteborg WOHO! Tåget går runt 5 från centralen här i stockholm, kommer nog fram dit rätt sent. Vi ska i alla fall bo hos min kompis pojkvän. Vet inte riktigt vad vi ska göra där, vi hade tänkt gå på liseberg men sen har jag hört att vi inte ska de.. men det är klart man måste göra de. Liseberg, here i come säger jag bara! Kommer hem på måndag natt så vi är inte där så länge, lite tråkigt men men.

Nu måste jag börja packa, och hänga upp tvätten och massa.
Ha en bra dag, trots de dåliga vädret! <3

Trött, trött mera trött

Usch vad trött jag är. Ska packa ihop det jag behöver från pappa och sedan gå hem till mamma. Imorgon måste jag väl upp rätt tidigt eftersom jag behöver både tvätta och packa. Åker till göteborg runt 17-tiden. Berättar mer imorgon för nu vill jag bara sova.. eller åtminstonde gå hem och dricka te eller nått. STÄDA, jaa jäklar.. mamma bad mig ju om de. Ooops, det ska jag totally gå hem och göra :P

Fler bilder från skansen..






Nu ska jag försöka gå, peace <3

kladdkaka

Kass uppdatering, jaa.. men så kan det gå ibland. Jag och gabs har i alla fall varit hemma hos mig ett tag. Har bakat kladdkaka och sedan ätit upp kladdkakan, mycket gott! :D

Lite bilder från skansen igår:


En lemur!


Fågel!


Kaniner!


Asså titta, sååå sjukt söt! Jag smälter <3


Nappar, myyycket nappar!


En älg promenerade förbi.


En mycket trevligt dag på skansen helt enkelt!

Hoppas ni haft en bra dag =)

Fredag

Hello :)

Är fortfarande hemma hos gabbi, har suttit och tittat på Life of ryan hela morgonen. Med Ryan Sheckler om ni vet vem det är. Programet är ju rätt tråkigt om man tänker efter för det händer samma saker hela tiden men man blir liksom fast haha.  Men vi ska gå hem till mig snart och så. Fixa naglarna innan göteborgsresan, oh yeah! Annars måste jag typ tvätta kläder och sånt idag också, åker ju imorgon.. på eftermiddan. Packa kan ju också vara bra att göra.

Måste gå dåra, hörs senare! <3

in the middle of the niiiight

påNii! (hälsar gabs)

Gokväll kära ni :)

Jag och gabs har varit ute en stund, kom precis in. Träffade några från gamla klassen, mycket trevligt! Sover i alla fall över här, orkar inte gå hem.. det är ju svinkallt!! Hörs imorgon, pusspuss.


hos gabs

Hallå!

Nu är jag hemma hos gabs, har legat och gosat lite med hennes katt och tittat på Life of ryan haha. Skansen var i alla fall trevlans, hittade massa söta kaniner inne på miniskansen eller vad det heter. Så stört söta, lägger in alla bilder senare.


En liten bild på mig från när jag och gabs hade kebabpicknick!

Nu ska jag vara social, gabs hälsar.. puss!

Torsdag

Hejhopp!

Sov rätt länge idag med, fast inte lika länge som igår. Var i alla fall uppe först, woho! Idag ska jag och Gabs till skansen. Va ett tag sen man var där ju. De va nått år jag var där hela tiden, plus att jag var helt galen i Lemurer förut. Haha, kommer ihåg en sommar då lemurerna var på semester.. min mormor och morfar kände han dom var hos så vi fick åka dit. Brorsan fick mata dom med banan men jag vågade inte hahaahah. De va tider de!

Sitter i alla fall och väntar på att mamma ska komma hem med frukost, har ingenting att äta här hemma. Nu kom hon, måste gå. hörs när jag kommer hem, puss!

in the dark

Ojoj, nu blev det plötsligt mörk ute. Jag är hos pappa nu så jag ska väl gå över till mamma, kanske dags för de. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, får se. På lördag blir det i alla fall götet med tjejerna, ska bli trevlans.

Slänger in en dagens, även fast ni redan sett den.

Tröja från gina, jeans från veromoda och skor från stadium. Och så min kära väska från H&M, haha har haft den jättelänge nu.

Hörs imorgon, godnatt! <3

de saknade

Halloooo (med en extrem inlevelse)!

Nu är jag hemma från min gamla skolas avslutning, dom är så söta allihopa. Va väldigt lång jaa, vad är det man säger.. uppträdande och tal och sånt men jag och helle fick tårta tillslut, det var ju därför vi var där. Haha, nerå.. va kul att träffa alla <3 Efter allt stog vi i alla fall ute och väntade på några från klassen, dom skulle på middag.. hann i alla fall ta massa kort hehe ;)


Gabbi var fin i sin rosa klänning!


Fota i hissen power!


Sen blev det kostymtime!


Haha, den här bilden garva vi åt.
Gabbi, jag och helle!


Tungor haha !


Frida hade ascoola skor!

Dagens hälsning går till: Seffi.. jaa du fattar ;D
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, puss på er!

tårta

Hej igen!

Nu ska jag gå och träffa min kompis Helle, så ska vi på våra kompisars avslutning. Hoppas dom har tårta där som alla andra år, mums. haha jag ska äta upp allt, hehe.. själviskt men men ;D

Bilder på tårtorna från förra årets avslutning. Vet inte riktigt hur jag lyckades fota den andra bilden så snett, hha.



Nu måste jag gå, pussspusss!

Onsdag

Hello!

Sommarlovets första dag och precis som igår börjar denna dag med regn. Har slutat regna nu fast himlen ser tvecksam ut asså. Och juste, Sverige vann ju igår.. coolers! Jag + några till satt ute på långholmen och man hörde ända från kungsträdgården när det blev mål haha. Dom hade ju storbildsskärm där som man kunde kolla på, så det var nog jäkligt mycket folk.

Idag ska jag i alla fall kolla på min gamla klass skolavslutning, vi var ju blandklass så dom går ut 9:an nu. Så det börjar kl. 3. Nu måste jag i alla fall hem till pappa och hämta massa saker, är hos mamma nu.. ska vara här i två veckor antar jag. Suck.. jag börjar bli trött på att flytta runt. Skriver när jag kommer till pappsen, puss!

avslutningskläder

De jag haft på mig idag;

Linne - Gina tricot
Kjol - Gina tricot
Skor - Din sko

Nu måste jag gå, ska möta två kompisar sen ska vi dra och möta resten av klassen/skolan.
Pusspuss!

det är så man gör här i sthlm


En liten film från idag, hahah!

Skolavslutning

Heeeeeej! :D

Det är sommarlov, och jag har gått ut ettan.. omg!! Dagen började med att det var massa uppträdanden, 3:orna som delade ut saker till lärarna och så. Det var sorligt, jag är glad att jag har två år kvar.. vill inte sluta, i alla fall inte nu. Underbara skola <3 Sen fick vi uppdrag att sätta upp massa "träd" och ballonger så det skulle va snyggt när stundenterna sprang ut. Tillslut var det bara emma och jag kvar, men det blev ju bra ändå. Emma är nya stundentfixaren haha. Strax efter tolv springer 3:orna ut och jag och emma åker in till stan och äter Brownie med glass. Sedan vandrar vi runt lite i t-centralen/kungsträdgården där. Vi får syn på danstreorna på deras flak, åååh vi blev alldeles lyckliga. Vi stog i alla fall på trottoaren och skrek.. folk tyckte nog vi var konstiga. Efter att ha vandrat lite till ser vi även musikarnas och teatrarnas flak, åååååh ännu lyckligare blev vi. Haha, så kul när man märker att dom känner igen en. Kommer sakna 3:orna, även fast jag inte direkt kände dom.

Och de är ju så sorligt, två stycken slutar i klassen.. Elin och Nicoline. Kommer sakna dom små liven, men dom får ta och hälsa på ofta. Puss på dom <3


Bild 1)
danstreorna, bild 2) Våra danslärarna körde en liten dans, haha så kul! bild 3) Musiktreorna, bild 4)
Anna sjunger, asbra!





Grenarna vi fixade, haha den ena ramlade sen.. fast vi hann fixa den innan 3:orna sprang ut.




3:orna springer ut!


Jag & emmizen <3


Emma! Ser ni likheten? haha




Dansarnas och musikarnas flak!

Ojoj, mycket text och bilder blev de. Aja haha.
Ha det bäst! <3

Tisdag

Godmorgon!

Tisdag, regn och skolavslutning, yes thats the day. Självklart är det fint alla andra dagar och sen när skolavslutningen väl är här då blir det regn, typsikt.. men äsch jag är glad ändå. Nu har det i alla fall slutat regna tror jag minsan. Sitter här i min avslutningsoutfit haha, grejen är att jag tänkte ha vita ballerina till.. men dom är spårlöstförsvunna. Jag får ta något omatchande helt enkelt.

Hinner inte lägga in bilder eller nått nu, sånt kommer senare. Ska vara i skolan vid 9, sedan slutar vi runt 12 kanske.. 3:orna ska ju springa ut och massa sånt. Kanske går och fikar eller nått sen, men nångång kommer jag nog hem i alla fall haha. Nu måste jag gå, hoppas ni får en bra dag. <3

Ni som går i skolan, har ni haft avslutning eller ska ni ha?

grått vad det här


I like photoshop!

Jag sitter och försöker ta bort massa onödiga bilder på min data, min disk som jag har alla bilder på är nämligen full så jag måste nu ta tag i detta problem. Smsminnet på mobilen är också fullt, så typiskt. Puss på er i alla fall!

(publishme krånglar.. blöö)

Mcdonalds och burger king

Hallo! =)

Började med Samhälle idag, snackade om valet i USA. Seg lektion eftersom jag verkligen inte är intresserad av sånt. Slutade i alla fall efter de, gick till Mcdonalds och åt lunch och åkte sedan in till stan. Vandrade runt där i en evighet, haha.. hade verkligen ingenting att göra.. bara gick, satt, gick, satt. Hamnade tillslut på Burger king och satt där ett bra tag, hehe.

Kom precis hem, har ont i fötterna.. har gått i klackar haha. Sen ringde nån också från Sveriges television och frågade om jag ville vara med i nån film. Jag tror det var den jag provfilmade till för några månader sen. Inspelningen var den 17:e och kostymprov den 16:e, fast jag kan ju inte då.. kommer hem runt efter midnatt från götet då. Får se hur det blir.


Jag och dani hittade en varsin fyrklöver, första gången jag gör de tror jag.. häftigt värre!

Hoppas ni haft en bra dag! <3

Måndag

Godmorgon!

Ska strax åka till skolan, har samhälle sen slutar vi. Ska bli skoj att träffa dani och emma igen + alla andra, de va ett tag sen nu.. en evighet känns det som. jaa, vad ska jag mer skriva. Det blåser idag kan jag ju tala om för den som inte visste de. Va precis ute på balkongen de va ju rätt kallt, brr.. Jag har shorts idag, jaja.. det blir säkert great.

Ska gå om 10 min så jag måste fixa de sista men vi hörs sen <3


En till bild från gröna temat!
Foto: Gabs! <3
"hej jag är ensam ute i skogen, vad ska jag ta mig till?"

Gokväll

Efter att haft hur tråkigt som helst sen jag kom hem från stan ska jag nog snart gå och lägga mig. Jag säger nu att jag ska göra de fast jag kommer inte göra de först om en timme eller nått ändå. Funderar på att sätta mig och äta en grapefrukt och titta på fotboll med pappa, guu va tråkigt.. i think. Jaja, jag ska väl gå till tv:n och låtsas att jag tycker de är roligt i alla fall.

Imorgon är det sista lektionen någonsin i ettan, sorligt värre. Samhälle är det, vet inte vad vi ska göra men jag har hört rykten om att vi ska vara nere i parken men vi får se. Sen har jag lovat att bjuda emma på donken också, får göra de när vi slutar kanske.. slutar vid 11.45. Nu känner jag mig jätteflummig och ingen fattar vad jag babblar om, så jag ska nog gå och äta den där grapen nu.. jaa, det gör jag. Guu va kul jag ska ha det, puss på er sköna bönor! <3

i'm green

En till bild från de gröna temat. Fotograf: min vän gabs <3


hemma från stan

Hello!

Nu har jag kommit hem från stan tillsammans med ett par skor, shorts och strumpor. Rätt skönt att shoppa själv då man bara kollar på de man vill ha och kan gå i sin egen takt liksom. Fast rätt tråkigt de me när jag tänker efter. Träffade i alla fall pappa på tunnelbanan påväg hem, då blev jag på bättre humör. Gick också förbi min lilla älsklingskanin sen, han var lika söt som igår haha.


Shorts 98:- från H&M.
Fanns bara i en storlek större än vad jag har så dom sitter lite konstigt.


Skor från Skopunkten, 249:-
Blommor i, gulligt värre!

Puss!

Stan

Hej igen!

Jag åker nog inte till stan själv en snabbis. Ska kolla efter ett par shorts hade jag tänk, och skor till avslutningen. haha, juste.. jag kom på två plagg jag inte sett på jättelänge. Det är lite läskigt, får ta och leta efter dom här hemma.. dom kanske har blivit kidnappade :O

hörs senare <3


hehe, titta den här bilden.. jag ser typ ut som 1,75 eller nått. Har i och för sig klackar men ändå.. guuu va coolt ;P haha!

Söndag

Heej!

Det är söndag och jag har inte ångest för fem öre. Kan ju beropå att det inte är så många lektioner imorgon, jag längtar seriöst tills imorgon. Jag hatar att vara hemma för länge, jag blir deprimerad. Är i alla fall astrött idag, va ju en lång dag igår och jag önskade redan när jag vaknade igår att det skulle vara kväll och jag fick sova igen. Funderar på att åka in till stan en snabbis, om jag orkar.

Ska äta mer frukost tror jag minsan, haha. Hoppas ni får en bra dag :)


En bild på mig och gabs! med våra käraste ägodelar, kamera & en bam ;P

Rosor

Usch va trött jag är, kanske borde man gå och lägga sig snart. I alla fall så saknar jag alla mina älskade vänner, nu kommer tårarna. haha, jaa.. saknar dom bara <3 Och jag har ångest över att skolan snart är slut, på tisdag. Visst är det skönt med lov men nej, jag trivs i skolan.. om man bortser lektionerna.



Roses
Godnatt kära ni, nu vill jag bara försvinna <3

I'm superman

Hej gullungar!

Jag är hemma efter en lååååång dag. Jag + två killar blev hämtade vid 10 av en snubbe som körde oss till studion där vi skulle spela in. Reklamfilmen var för ikea, jaa.. mer får ni se senare. Vet inte om det kommer ut på tv eller internet.. eller båda, får se helt enkelt. God mat var det i alla fall, mohaha.

Gick förbi mamma och hälsade på min lilla
Stampe på vägen hem också, han var lika söt som alltid. Shit, jag har haft honom i mer än 6 år. Guu va tiden går snabbt. Köpte också en burk cola på vägen hem.. intresse klubben antecknar! :P

Har inga bilder från dagen, men här är i alla fall två jag hitta i nån mapp.

Lördag

Om ca 20 minuter ska jag gå till tunnelbanan för att sen åka till inspelningen. Sorry att jag inte säger vad saken gäller men jag vet inte hur mycket jag kan berätta. Vet egentligen inte så mycket jag heller haha. Men det blir säkert kul, är i alla fall inte lika nervös som jag varit under andra inspelningar. Man vänjer sig ju så det är great! Nu ska jag åka helt själv också, annars brukar oftast nån i familjen eller så följa med. Både mamma och pappa är bortresta tills imorgon så jag och brorsan får klara oss själva idag/imorgon, ojoj hur ska detta gå? haha.

Nej nu måste jag gå så jag inte får stressa till tunnelbanan. Haha, som jag gjorde i torsdags när jag skulle möta dani. Då sprang jag hela jäkla vägen till t-banan och vet ni vad, jag hann.. stolt över mig själv haha.
Hoppas ni får en bra dag, puss på er <3

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigt för en fredagkväll.. joo jag vet. Men imorgon är det inspelning för den där reklamfilmen så jag ska upp rätt tidigt. Någon tjej ska hämta upp mig och några andra så ska vi åka till nått place kl. 10.00. Kommer hem runt 20.00, men det kan bli senare..eller tidigare. Usch, nu blir jag nervös..tänk om jag gör fett dåligt ifrån mig h-e-h-e.

Jaja, det går säkert bra, Wish me luck! Skriver kanske innan jag går imorgon, annars när jag kommer hem. Puss och godnatt <3


Vad ska jag bli när jag blir stor?

Jag har lite halft ångest över att jag inte vet vad jag ska bli när jag blir stor, men nu har jag insett att jag inte behöver oroa mig längre. Det finns ju massa att välja på!











Vad tycker ni jag ska bli? Kompis med en nallebjörn verkar ju mysigt.

Stan

Hej!

Skulle ju dansa idag på torget där jag bor, så det började med att vi gick värsta tåget med musik och sverigeflaggor dit. Sedan dansade vi i alla fall massdansen och jag åkte sedan och mötte gabbi. Vi åkte in till farsta centrum och kollade lite i affärer, hittade inget. Fortsätta vidare in till stan och kollade lite där, hittade inget heller. Skulle sedan gå in på skopunkten men precis då stängde dom så vi fick inte gå in, typsikt. Får köpa skor någon annan dag helt enkelt. Åkte hem till gabbi sen och gick ut och la oss och sola en stund, bland myrorna.. mina bästa vänner.

Är i alla fall hemma nu, är rätt så trött..gick ju upp rätt tidigt, eller aa..typ ;P


På tunnelbanan!
Dricka vikt väktarna yoghurt mums, den är inte så tjock så det är great! Den rekommenderas.


Gabs med sin supercoola kamera!


Jag hittade lite gräs och en bamse! :)

Ska äta nått, pusselipuss!

Schools out

Godmorgon!

Gårkvällen var underbar! Mötte dani och så åkte vi till Sikla och schools out. Dom bästa var där,
rapokalyps och 12 stitches.. oh yeah! Haha, de va så sandigt (de va utomhus) så danis vita skor blev helt gråa och mina fötter med.




Rapokalyps

12 Stitches (dani som tagit bilden :D)

Idag är det dans på torget som gäller, med gruppen + alla andra grupper i guess. Ska bara göra en massdans till nån låt.. "go go gula, go go blåa" aaa, nånting sånt haha. Ska i alla fall ha gula eller blå kläder på oss, sveriges nationaldag ju. Ska till ett köpcentrum med gabbi efter också, men hörs när jag kommer hem. Pusspuss <3

Spelning

Nu lite sådär spontant åker jag iväg på någon spelning någonstans i världen, sverige, stockholm. Ska möta dani så jag måste gå nu, bråttom bråttom. Men imorgon kommer ett inlägg, "vad ska jag bli när jag blir stor?" hehe, ni ska få se.. fun fun! OKej, måste springa iväg.. hörs pusspuss!


Cocoo

Cocoo.se har fått in massor med nytt, checka in allt detta liksom.

Några av mina favoriter:


Klockor, riktigt snyggt! Gillar speciellt dom två guldiga.


Mobilsmycken, jag smälter.. är dom inte söta? :D


Ringar, hur söta som helst! Inget man skulle tacka nej till.

Friluftsdag

Heej!

Nu är jag hemma från en hel dag i solen. Friluftsdagen var vid gärdet i stockholm och närmaste träd va en bra bit bort så vi har suttit i solen nästan hela dan. Va bara 7 st från klassen där men vi körde fotboll, brännboll och kubb mot dom andra klasserna. Vi vann kubben i alla fall haha.




LOKA, smultron med citron.. smakar som nån glass typ.

Ska se om det är sol på balkongen annars får jag hitta på nått annat, ciao!

Torsdag

Godmorgon!

Nu har jag lite bråttom, ska snart gå till tunnelbanan och åka till nått place och spela brännboll och så där, med skolan dåra. Friluftsdag är det som gäller helt enkelt. Dagens i-lands problem är i alla fall att jag inte hittar mina skor men det löser sig väl, jag får springa barfota hehe. Sedan ikväll är det spelning i think, woho!

Måste gå, hörs senare. Hoppas ni får en bra dag ;D

Några bilder från en friluftsdag i början av föra terminen. Haha vi hade askul, även fast alla andra klassen tyckte vi va något konstiga. Men som sagt, man lever bara en gång.. bäst att ha kul medans man lever liksom haha!



Rastlöshet

Hej igen! :)

Nu har jag suttit och klippt ihop lite klipp från idag till en video, jaa rastlöshet är ordet haha. Imorgon är det i alla fall friluftsdag, ska spela brännboll tror jag. Är väl hemma runt 15.00 eller nått. Ska nog gå och lägga mig nu, skönhetssömn ni vet :P Godnatt <3


Prickigt

Här är dagens outift:



Klänning från gina tricot! Jaa, det var väl de.. halsbandet vet jag inte.

Håller på att göra en liten film, ni får se snart ;)

Onsdag

Hello!

Dagen började med att jag glömde mitt sl-kort hemma så jag fick gå hem och hämta det igen, hann i alla fall i tid till skolan. Första lektionen var samhälle då vi satt och åt frukost tillsammans och fick veta betygen och så. Mysmys!




Jag och emma gick ner till vattnet en stund också.


Dansare, tss..


Försökte göra ett hjärta haha.


Sedan gick vi tillbaka till skolan för att ha svenska. Vi hade frågesport om musik och så, mitt lag vann. Haha, fast jag var inte delaktig i den segern eftersom jag inte hjälpt till nått. Kan verkligen ingenting om gamla låtar och artister. Där ser man!



Dagen fortsatte med engelska och efter lunchen balett och dansträning. Vi få som var med på danslektionerna stannade sedan kvar i danssalen och dansade lite. När vi skulle gå hem sedan kom jag på att man måste rensa ut skåpen så så blev det.


Här är då mitt och emmas skåp, allt är borta. Men kolla vilken skillnad det är på dom, vi har skåp i olika omklädningsrum och emmas är mycket större. Livet är hårt asså!!! Men till nästa termin byter man skåp, då kanske jag får nått av de stora hehe. Eller så får jag ett litet igen, buhu staaaackars mig ;P


Jag hade rätt mycket kläder i mitt skåp så det blev några kassar att bära hem.


Jag & emma posar för sista gången i ettan på en normal skoldag i handduksgången (som jag valt att kalla de) och på toaletten. De kan man kalla sorligt!

De va lite bilder från dagen de. Nu ska jag gå och äta kladdkaka, jag borde inte men jag tänker göra de ändå. Men äsch, man lever bara en gång.. bäst att äta kladdkaka när man har chansen liksom. MER KLADDKAKA ÅT FOLKET!
Puss på er <3

Ny t-shirt

Här är tröjan jag köpte idag, ska ha den på skolavslutningen hade jag tänkt.
99:-gina tricot!



Börjar 8.30 imorgon med frukost nere i parken vid skolan, asmysigt ju. Älska min skola!
Nu tillbaka till Desperate housewives, hörs imorgon PUSS!


Dagens


Idag har jag på mig:
Linne - H&M
Kjol - Gina tricot
Skor - Din sko
Väska - H&M

Solning

Godagens!

Nu är jag hemma. Åkte förut och träffade emma och hennes kompis, vi satt på några klippor och solade ett tag. Jag och emma hade inga badkläder så det blev inget dopp för oss, dålig ursäkt kanske men nästa gång så. Jag åkte i alla fall in till stan sen, va stört mycket folk men jag lyckades köpa en tröja.. visar snart!



Hoppas ni haft en bra dag, det har jag.. även fast lediga dagar är rätt boring. Jag är alltid så uttråkad haha. Men imorgon är det skola igen, tror det är sista "normala" skoldagen. Och så har vi sista balettlektionen, jag och emma är taggade till tusen. Nu ska jag gå och fota t-shirten jag köpte. Ska försöka få någon att fota dagens outfit sen också.

Stan

Nu har jag duschat och dammsugit, duktigt av mig ;P Ska i alla fall springa över till mamma nu och se om det finns nått där att ha på sig och sedan åka och träffa emma och hennes kompis tror jag. Ska sätta oss på några klippor och sola lite, sedan åker vi nog inte till stan tror jag. Annars åker jag nog själv haha.

Hörs när jag kommer hem, Puss! 


Lots n' lots of egopics!

Tisdag

Godmorgon!

Idag är det tisdag och det innebär operation dagsverke för min skola. Som jag skrev igår ska man samla in 100:- var som går till skolor eller nått liknanade i Bolivia det här året. På tal om Bolivia så ska jag åka dit.. nångång. Haha, nämen pappa har varit där några gånger och ska dit igen i höst. Vi ska försöka åka dit i vinter tror jag men vi får se. I alla fall så ska jag dammsuga här hemma för att få ihop 100 spänn.

Annars funderar jag på att åka in till stan nu när man är ledig och allt. Måste kanske köpa lite grejs till skolavslutningen. Men nu ska jag i alla fall äta frukost. Ha en finfin dag allihopa <3


Några  bilder pappa tog när han var där.

Nu är det mörkt ute..nästan

Nu ska jag gå och lägga mig, rätt trött trots att jag sov länge. I alla fall så början det bli mörkt ute nu, eller himlen är fortfarande ljus men resten mörkt haha. Imorgon är vi lediga, det är operation dagsverke så man ska samla in 100:- som sedan går till skolor eller nått likanande i bolivia. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop pengar, ska kanske diska eller nått här hemma. Får se helt enkelt.

Nu slog klockan 23 precis, godnatt på er <3

Måndag

Heej!

Dålig uppdatering var det här, tänkte skriva från skolan men så blev det inte. Musikarna hade konsert vid 7 så jag och dani stannade kvar och kollade. Riktigt grymma allihopa! Annars har dagen varit bra, började med att jag försov mig vilket kanske inte var lika bra. Men jag kom bara 5 minuter sent till samhällen. Efter lunchen tittade vi på ettornas teaterföreställningar, riktigt grymma dom med. Gick upp till datasalen och fick veta betyget och lämnade böckerna och sedan avslutades dagen med spanska då vi dansade och sjöng på ett ungefär :P Och jag fick jobbet i den där reklamfilmen btw, inspelningen är på lördag.. ni får veta mer då eller någon annan gång.


Musikarnas konsert!

Hoppps ni haft en bra dag :)

Fotooutfit

Tänkte att jag kunde lägga upp outfiten jag hade på mig när jag och gabbi fotade igår. Väskan hade jag dock inte när vi fotade och resten av kläderna är gabbis!


Klänning från Gina, Skor från victoriassecret.com och väskan är från H&M.
Puss!

Tävling hos Hanna B


Man kan vinna en plåtning med
Hanna Björkstedt, hur coolt låter inte de liksom?
Hela blogg.se är typ med men man måste ju försöka. So go for it! :D
Klicka här för att komma till tävlingen!

Hejhej, vill du köpa en ros?

Hej & hå!

Nu är jag hemma från de lilla jobbet som blomförsäljare eller vad man ska kalla de. Jag & min vän Anja åkte till stadion där vi fick hinkar med rosor att sälja eftesom det var Minimaraton. Gick bra till en början då vi fick rätt mycket sålt men det gick segare i slutet, då ville ingen köpa längre haha. Va ju asvarmt men det var jätteroligt faktiskt, kör på de nästa år igen ;) Fick inte så mycket betalt, bara ca. 170:- var för de timmar vi stog. Men äsch, de va kul ändå.


Några bilder, dålig kvalitet eftersom dom är tagna med mobilen.


Man fick gratis yoghurt också! Den var god :)

Det var en tjej som ringde som sett mig på statist.se som frågade om jag ville vara med i reklamfilm. Så när vi sålt klart åkte vi och mötte henne så tog hon några kort på mig. Hoppas verkligen jag får jobbet, hon skulle höra av sig imorgon så vi får se.

Nu ska jag i alla fall gå ut och se om det är sol på balkongen, annars får jag hitta på nått annat. Puss!

Söndag & myggbett

Godmorgon!

Idag ska jag sälja rosor med en kompis, därav att jag är uppe tidigt. Eller aa, tidigare än vad jag brukar gå upp i alla fall. Vet inte riktigt vad det där jobbet innebär men det blir säkert bra. Jag har i alla fall gjort en hemsk upptäckt idag, jag har myggbett överallt! Inte lite heller, på benen, armarna, ryggen, urringningen, låren. Usch dom kliar, ser ut som jag har värsta utslagen. Men det slår inte vad jag hade i sommar, när jag var på kollo. Då hade jag sovit med helt täckt kropp och luva och allt, dagen efter hade jag myggbett i hela ansiktet som inte varit täckt. Till och med på läpparna, Mmmm.. Haha!


Nu måste jag gå så jag inte kommer försent till t-banan.
Ha en bra dag sötisar <3


Bild från igår,
Fotografen är då min käre gabbi!