Lite pics från idag!

Helloj!

Sitter och försöker skriva den där otroligt irriterande recensionen nu, det går inte..buhuuu. Jaja, det löser sig.
Lovade ju att lägga in lite dansbilder från dagen också =)

157810-651
157810-652157810-650
157810-649
ska fortsätta skriva och dricka lite te, ha det bra <3 Snart helg.. håll ut, en dag kvar ;)

hello!

Sitter hos pappa nu, skulle bara lägga in några bilder från systemkameran. Ska snart gå hem till mamma och så måste jag skriva den där recensionen, kom aldrig någon vart med den igår.

Idag började vi i alla fall med jazz, jag och dani visade upp våran diagonal.. det gick finfint :) Egen övning efter de, fotade lite.. dom bilder kommer ikväll! Sen efter lunch var det lite teori bara. På naturkunskapen gick vi till ett annat gymnasium och fick lära oss lite om naturkunskap B och så. Dom visade också lite expriment.

Åkte i alla fall och kollade i affärer efter skolan, visar imorgon ;D Provade också ett par jeans på Gina tricot, åååh vill ha. Kostade 400 och jag hade inte så mkt med mig, men nångång ska dom bli mina hihi.

Måste gå innan mamma ringer och klagar på att jag inte är hemma, men kicka in ikväll om ni vill se lite bilder från danssalen. Pussar <3


Bild på jeansen (klicka)

recension

Hej fina läsare <3

Sitter här och försöker skriva en recension av Gökboet (bounce) som vi var och såg för ett tag sen. Det går inte så bra, vet inte vad jag ska skriva.. står helt still. Får skriva mer imorgon antar jag, ska vara inne på fredag.

Jaa.. börjar 9.00 imorgon med jazz. Ska visa upp diagonalerna vi gjorde förra veckan tror jag.
Ska fortsätta skriva.. :) Vi hörs, CIAO <3

157810-646

Ondag

Halli hallå :)

Dagen har varit okej. Började 8.30 med teoriämnen hela förmiddagen. Sen var det lunch, pannkakor WOHO! Fast dom va inte så goda , haha. Efter lunchen var det i alla fall balett, skojsigt. Och efter de var det dansträning. Skrev lite saker vi tyckte om skolan och så sen improvsserade vi lite till musiken och strechade i slutet. Slutade vid 16.10.

Nu ska jag gå hem till mamma, kanske borde plugga lite också.
Juste, kom på att jag inte skrivit grattis till min kompis Emilia här i bloggen, hon fyllde år den 18 januari. Kanske lite sent men bättre sent en aldrig. Så GRATTIS EMILIA (i efterskott) hihi <3

image644
Jag efter baletten, höhö.
Kramisar <3

Matte som gäller!

Hallojsan!

Sorry för alla konstiga inlägg idag, och alla inlägg om tävlingar och sånt. Men ååh, det är så fina saker som lottas ut så man måste ju försöka i alla fall :)

Dagen har inte direkt varit min dag. Började med Modernt, 8.20.. hatar att dansa så tidigt!! Kroppen vaknar ju inte först lektionen är slut. Sen var det i alla fall matte, engelska och data.

Nu är det matte som står på kvällens schema, och dricka te ;D Kommer nog inte skriva mera idag, men ni får ha det så bra söööötisar <3

image639
2 bilder från i sommras.

Tävling hos Alexandra!

Alexandra har en tävling där man kan vinna ett par SUPERFINA örhängen från Bettie`s Galleria Spana in tävlingen HÄR!

image3836
BILD FRÅN ALEXANDRAS BLOGG!

Tävlingar!

Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!


Maria Vuitton har ännu en tävling. Den här gången kan man vinna ett par suuupersöta rosa skor. Klicka HÄR för att komma till tävlingen! :D

Datakunskap..igen..

Nu sitter jag i datasalen och ska svara på massa frågor, Slutar 16.25. Sen ska jag hem till pappa och plugga matte, har prov nästa vecka :OKej, nu måste jag svara på dom där frågorna. Hörs senare, puss och kram <3 

image638
Litet collage med ''gråtbilder''
Har också lagt in ett nästan likadant fast med glada bilder, de finns
HÄR!

I skolan

Hej!

Jag sitter i skolan och kan meddela att dani sitter i soffan och gråter av skratt. Jag vet inte riktigt varför men det var säkert nått kul, höhö. Sen sitter några också och spelar gitarr, trevlans. Så nu ska jag gå och sätta på dani och emma och mosa dom lite, MOHAHHA.

Okej, seriöst värre. Puss puss puss <3

Tjaba tjena!

Vet ni, spanskan va inställd förut ;D herrgud, de va dagens lyckliga ögonblick. Så jag och dani åkte in till stan en snabbis, fick med mig lite underkläder hem höhö :)

Nu ska jag gå till dansen, börjar om en kvart så jag får skynda mig lite nu, fast det tar bara 5 minuter att gå som tur är ;) Och jag är riktigt godissugen, buhu.. livet är hårt! hehe,  det har jag typ sagt i rätt många inlägg nu ;P hahaha.

måste gå ut i mörkret, ha det bra! Och jag vill ha sooooooommmar tack <3

image637

Datorkunskap

Halloj.

Sitter på datakunskapen i skolan, riktigt tråkigt med tanke på att halva klassen har håltimme och kan göra vad dom vill. OKej, nu slutar jag.. fast bara med datakunskapen. Ska gå ner till skolan igen och ha inval, spanska.

Hörs när jag kommer hem.. ciao <3

Godnatt

Har ätit sushi till middag, mumms :D Imorgon blir det skola igen, börjar 10.45 så det blir lite sovmorgon. Men jag ska gå och lägga mig nu ändå. Kommer väl ändå inte lägga mig först 11 eller nått. Det är ju så mycket man ska göra innan.. borsta tänderna och fixa åt kaninen och massa sånt.
Well well, sov gott <3

image636
Bild från estetiska.se
Dansarna håller på att värma upp på nybrokajen.

Myspys

Tjena!

Gick aldrig ut på en promenix med mamma, blev sur så jag gick ut med stampe istället. Fast han ville inte vara ute så vi gick in igen. Nu ska jag i alla fall sätta mig och titta på tv tillsammans med min najsiga ior-kopp ;) Här ska drickas te.

157810-635
<3

Tävling hos Majda

- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -

Söndag

Hej!

Söndag igen då, skola imorgon. Nu ska jag i alla fall ut en stund med mamma tror jag, fast egentligen behöver jag göra klart dataläxan men jag får väl göra det sen då. PLus att jag har massa massa massa mattetal att göra och pappa kan inte hjälpa mig nu i helgen eller imorgon, suck.. livet är hårt.

Fint väder är det ju i alla fall ute :D
Okej, måste gå .. hörs senare <3 Och jag tänkte på en sak, hahha. Men om ni vill se lite modellbilder och sånt kan ni kolla i kategorin
Bilder på mig , där finns det kanske nån bild ni inte har sett, i alla fall längre ner. höhö ;)

Video

tjena!

Har varit på stan nu, gick runt i en evighet men hittade bara en kjol. Jaja, sparade pengarna i alla fall ;) haha, juste.. jag och emma gick förbi Bikbok och dom hade rätt många skyltdockor så jag sa: usch , jag gillar inte skyltdockor dom är läskiga.. och guu va dom där ser verkliga ut. haha, sen såg emma att skyltdockan blinkade, då var det typ 4 tjejer som stog modeller i det där skyltfönstret.. haha det var lite läskigt ;P

här kommer i alla fall en liten video, hahhaha :)


Pusspuss

Lördag

Heej!

Filmen vi såg på igår hette ''This is england'' tror jag ;P , den var lite konstig. Jag somnade i alla fall i soffan sen och låg där hela natten, haha. Idag hade jag tänkt att åka in till stan och kolla lite, fast ingen kan följa med. Men jag tror jag åker själv.. fast usch vad mycket folk det kommer vara antagligen.

Jaja, kan ju åka in en snabbis i alla fall. OKej , nu har jag lyckas få med mig emma, haha.

Men vi hörs senare, okidoki, ha det bra <3

image633

Halloj again!

Mamma har kommit hem nu , filmen hon hyrde verkar dålig.. :( Kommer inte ihåg vad den heter :P Sen hade hon också shoppat lite på gina , tjoho. Det är bra för då kan jag nämligen sno hennes kläder ;)

Nu måste jag gå och hjälpa henne med maten, suck. See yah!

image632
En liten bild på mig.. har lagt in den förut men ni får se den igen.. woho ;P

Freeeedag

Halloj!

Visst skriver jag ovanligt tidigt idag..? ;P hehe, i alla fall innan 18.00. Jaja, dagen började med en tråkig spanskalektion, jag satt och ritade klänningar.. mycket roligare än verb och sånt. Sen var det matte, jobbade nästan inget då heller.. jag är ju så korkad så jag fattar inget :P

Senare efter lunchen var det danshistoria. Redovisade våra scener från renesanssen. Efter de var det gympa, gjorde nästan inget där heller. Va uppe i gymet först och lärde oss lite om leder och muskler och så, sen var vi bara nere i salen och hade lite ''disco'' som vanligt.

Är hemma nu, har laddat inför kvällen med choklad och lösgodis :D Sen ska mamma också se om hon hittar nån dvd att se på.

157810-631
Linnet jag köpte igår
Gina tricot, 49:-, puss

Hej!

Va ju i stan idag innan skolan, hittade ett linne på Gina. Det satt kanske inte perfekt men det var lila och passar till mina lila skor och min lila väska, haha så jag köpte de. Kostade bara 49:-. Eftersom jag är så lat orkar jag inte fota de nu så ni får se imorgon :):)

Sen har jag bara haft lite teoriämnen på eftermiddagen, höll på att somna Z´z´z´. Nu är jag i alla fall hemma hos pappa, ska snart gå till mamma eftersom jag bor där den här veckan.

Här kommer i alla fall lite bilder från nybrokajen igår. Tyvärr så har jag inga när vi dansar men det kanske kommer senare om någon annan har tagit.

image622



image626



Kanske inte världens roligaste bilder men jag har inte så mkt mer.
Måste gå, ses :D <3

Torsdag

Hello!

Hoppas ni har sovit gott och inte drömt mardrömmar som jag gjorde för någon natt sen. Drömmde att jag gick på någon dansskola och sen kom det en kille med en kniv och försökte döda mig, hah de va lite läskigt.

well well, hade tänkt att dra in till stan nu och se om jag hittar nått roligt. Ska åka till skolan sen vid 12 och sen börjar jag 12.45 med NO. Sen är det bara teori heeela eftermiddan, inte så roligt nej.

Här kommer i alla fall Dagens outfit :)

image621
Tröja - Gina tricot
Byxor - Vero moda
Skor - Sko punkten

Måste springa, hörs sen puss <3

Onsdag

Tjaba tjena hallå ;)

Jag är heeeemma, woho äntligen. Har varit en låååång dag på nybrokajen med genrep och två föreställningar. Hinner inte skriva så mycket nu eftersom mamma hela tiden går runt och säger: Sovasovasovasova.. typ ;P hahah.

Gick i alla fall hemifrån vid 7.10 imorse och sen var jag på nybrokajen runt 8. Värmde upp och hade genrep. Sen var första föreställningen vid 13.00. Då var det mest skolklasser , eller i alla fall än. Dom vissade ingen respekt alls, höll på och babbla hela tiden.
När den föreställingen va över gick vi och åt lite och gjorde i stort sätt ingenting. Sen var nästa föreställning 19.00, va mycket mer drag i den. Vi dansettor gjorde väl inte så mycket, uppträde bara med en dans. Men vi satt på läktarn hela föreställnigen och garva så de va kul i alla fall.

Nu är mamma jäääättesur och skriker, men ja skriver imorgon och lägger in bilder på kvällen när jag kommer hem från skolan. Börjar 12.45 imorgon, tjoho.. ska nog åka in till stan innan också.

Tack för kommentarerna i inlägget nedan, ska läsa lite noggranare imorgon. Pussar , och kika in imorgon kväll igen för att se lite bilder från idag <3

Please tell me.. :)

Nu måste jag gå till mamma innan det blir försent, ska ju upp tidigt imorgon. Eftersom jag är borta hela dagen så kommer jag inte skriva först på kvällen antar jag, bara så att ni vet ;)

Men jag tänkte bara fråga.. jag har endel unika besökare, (eller inte så många men i alla fall så jag är glad haha ;P) Men ni kommenterar inte så mycket. Undrar bara om det är nått speciellt ni vill se.. tex. modellbilder, dansbilder , bara text , bilder från min vardag eller nått annat? Skulle vara kul att veta liksom :)

Bjuder på en bild också, Har lagt in den förut fast i svart/vit men nu kommer den i färg :)
image620
Ska gå, ha det bra <3

Hello hello!

Hann inte skriva igårkväll, kom hem sent. Idag började jag i alla fall 8.20 med moderndans. Sen var det lite matte och engelska och sen åkte vi till nybrokajen och repade lite. Har två föreställningar där imorgon med skolan så det blir en låååång dag. Ska vara där vid 8 och sen är sista föreställningen vid 19.00 så jag kommer nog hem rätt sent.

Kollade igenom lite bilder från när jag var mindre. Hittade massa på när jag var liten bebis också, haha kul och se :D Här är två bilder från mina yngre år haha,  den första från spanien.. åååh sakna <3

image619
Puss på er :)

Måndag

Hello!

Dagen har varit bra. Åkte lite tidigare till skolan för att göra klart ett arbete, 10.00 va jag där. Sen slutade jag vid 16.40. Sen på vägen hem fick jag och en kompis ett ryck av vi skulle gå på Mcdonalds så då gjorde vi de, gooott :D haha!

Nu ska jag i alla fall på dans. Ska bli kul, fast ändå inte. Det kommer säkert inte vara nån där. Eller vi är bara 5 st i gruppen och jag vet att en inte kommer så vi får väl se haha ;P Sen efter dansen som slutar 20.15 ska jag hem till pappa och plugga. Matteläxa tills imorgon :(

Nu behöver jag faktiskt gå så jag inte kommer försent. Ha det bra , kramar <3

image618
En blomma ;D

söndakväll

Hejsan!
Nu jag pluggat och städat rummet. Eller inte riktigt städat kanske men i alla fall gjort rent golvet :) Imorgon är det skola.. IGEN! Börjar 10.45 fast jag ska åka dit så jag är där tills 10 för vi behöver göra klart ett arbete som vi ska redovisa första lektionen.

Nu garvar mamma och brorsan vid tv:n så jag ska gå och se vad som är så kul. Ses <3
Bild från idag.
157810-616

Lite bilder och en video

Heej igen!

Nu är jag hemma från promenaden. Ska snart gå till mamma och plugga och äta lite. Senare måste jag också städa, inte så kul men men..

Här är i alla fall några bilder från skogen, höhö :)
Kommer säkert flera ikväll och imorgon.
  

Och så en video. Är rätt oseriös men ändå.
Plus att jag byter dialekt ibland och säger omg hela tiden men jaja ;P

Nu måste jag gå, ses <3

Söndag

God morgon!

Söndag igen då. Jag gillar inte söndagar, usch. Hade tänkt att sitta och göa dataläxan nu men jag hade tydligen glömt pappret hos pappa så jag får gå och hämta de sen. Sen ska jag också ut och gå, mammar tvingar mig. Sen idag måste jag väl städa rummet också. Fast jag hatar mitt rum och därför tänker jag inte städa de. Det är bara för jag har kaninen där och han biter på min soffa så jag har spärrat av rummet på mitten, ser helt sjukt ut. Men jag tänker ta bort de idag har jag bestämmt, orkar inte ha det så längre.

Jaja, ska väl ta en tur i det fina vädret.. inget regn, WOHO!
Ha det bra <3

Glass, frukt och film!

Tjaba tjena!

Nu ska jag och mamma sätta oss och titta på ''underbara älskade'' eller vad den nu heter. Mamma hyrde den , men den kanske är bra vem vet. Ska i alla fall äta glass och hackad frukt och sånt till, muuumms.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag behöver i alla fall hinna göra klart en inlämningsuppgift i data innan 18.00. Oj , filmen börjar.. See yah <3

Lite bilder från igår också ;D



157810-609

Tävling hos Emelie!

Emelie har en tävling då man kan vinna ett jääättefint armband.

Jag vill vinna för att jag tycker armbandet va sjukt snyggt plus att jag verkligen vill ha armband men glömmer bort att köpa. Och om man kommer ihåg att titta efter armband på stan så hittar man ju inte alltid så snygga. Tycker att armbandet och också många andra armband från Chique är jättesnygga men är för fattig och för lat för att beställa.
Kanske inte världens bästa motivering, men åååh vad jag vill vinna haha :D

Tävlingen hittar du HÄR!

åhh, arg :@

Heej!

Haha, jag är lite arg just nu. Jag spelade ju in ett videoklipp igår men det går inte att ladda upp på youtube ;@ Vet inte varför, kanske är för långt..? Videon är 00:01:12, är det för långt..nån som vet? Lyckades i alla fall ladda upp ett annat, men aa det var mest på skoj. Men ni får väl se de så länge :P

Idag ska jag i alla fall in till stan med en kompis. Har ganska bråttom nu. Men vi hörs senare, pussar <3


Se videon med en nypa salt! ;P

Bounce i mitt hjärta

Tja alla!

Jag är hemma nu. Bounce va aaaaasbra :D Har sett gökboet förut men de va jättekul att se igen. Skrek och klappade händerna en massa haha. Sen i slutet så ställde vi i klassen oss upp och trodde resten av publiken och skulle göra de, men nee dom va tråkiga. Men bounce pekade i alla fall på oss, haha ;D

De va i alla fall asroligt och nu ska vi alla bli dansare, heheh xD
Jag filmade lite förut på skolan och tänkte lägga in de nu, men jag kom på att jag måste ha en sladd som är hos pappa.. gaaah riktigt störande. Men jag lägger in imorgon, PROMISE!

Ska läsa lite bloggar, pussar.. hörs imorgon. Hm.. ska kanske åka till stan imorn, får se :D <3

image603
Bjuder på en bild också ^^


UPDATE:
Har hittat en ny sida att ladda upp videoklipp på.. så här kommer videon.
Blev konstig, fast alla mina videoklipp är konstiga så det är väl inget nytt :P

Och nej, vi hade inte bestämt slutet ;P


heej!

sitter i skolan, har precis haft prov. Väntar på Emma nu, sen ska vi åka in till dansens hus. Gjorde bara Soprovet och inte No:n , orkade inte. Har ändå inte pluggat nått no:n.

Medans jag väntar kan jag ju berätta om våran gympalektion som vi hade förut idag. Halva klassen va uppe i gymet hela lektionen + läraren. Så först spelade vi fotboll , fast väldigt oseriöst. Va mest..bollen kommer..SPARKA. Sen så fick vi igång musik över hela salen och då började vi springa i ett led, körde fys. Sen satte vi oss i en ring och körde massa fysgrejer och så, haha. Låter inte så kul, men det var de. Sen var det massa killar som ska vara i gympasalen efter oss så dom stog och kollade när vi körde fys, HAHAH!! Va kul i alla fall ;) Min klass is the shit <3

Vad ska ni göra denna fredagkväll då? :)
Kramar <3

Bounce streetdance company

Hej igen!

Nu måste jag gå och lägga mig, börjar 8.30 imorgon med spanska. Sen på kvällen ska jag gå och se bounce (gökboet) med klassen så jag kommer hem sent. Men jag kanske skriver ett inlägg i skolan om jag har tid.
Men ni får ha det så bra, ciao <3

Videobloggen är här ! ;)

Tjena :)

Började med jazz idag, sen på eftermiddagen hade vi lite teoriämnen och så. Hahahah, vi har fått en ny Nolärare nu, han är så himla skön. Vi pratade om fotosyntesen, och så skulle han säga tillexempel sol och då skulle vi börja sjunga '' I'm your sunshine'' HHAHHA, asroligt. Sen så förklarade han fotosyntesen och varje gång han sa ett ord, tex. sol, vatten, syre eller så. Då skulle man börja sjunga på låten man hade fått, as flummigt men kul :D

Ikväll måste jag plugga plugga och plugga. Låter kul va? Har både NO och SOprov imorgon och jag har inte ens börjat på so:n så det är rätt kört för mig. Men jag har i alla fall en massa choklad och äta. Ha det bra <3 ;)


Här kommer en video också!! :) Stör mig på att det blir så himla dålig kvalitet när man laddar upp den på youtube.. menmen, får väl leva med de då.

Är i skooolan!

Hello!

Sitter i skolan nu , har precis haft jazz..eller för 45 minuter sen. Först hade vi lite uppvärmning och så sen skulle man jobba två och två och göra en diagonal. Sen hade jag också betygssamtal, MVG woho :D Nu gäller det bara att hålla sig på samma nivå så betyget inte sänks.

Nu tjatar emma och dani på att jag måste komma och plugga. Hörs sen <3


UPDATE: Det kommer en videoblogg sen, men förvänta er inget roligt ;P

Tv & plugg, bra kombination?.. Nej!

Började precis titta på ett program som heter ''Sanningen bakom size zero'' Dom ska försöka undersöka farorna med  dagens besathett av bantning. Och så ska någon tjej gå ner till storlek 32 och så. Ska nog fortsätta se på de, verkar intressant och se vad dom kommer fram till. Går på 3:an NU! Läs mer om programet HÄR!

Ska försöka plugga samtidigt också, får se hur de går haha ;P Pussar <3


Huuungrig!

Hej på er!

Dagen har varit bra. Började med 3 teoriämnen fram till lunch och sen var det balett och dansträning. Gick faktiskt ganska bra på baletten idag :) Sen på dansträningen så skulle vi dansa till musiken som om vi var själva hemma, blev värsta diskot i danssalen haha ;P

Åkte i alla fall hem sen.. och usch vilket trist väder, regnregnregn :(
Neej, nu måste jag faktiskt gå och laga pannkakor..är jättehungrig!! Ses <3

image602
Friterad ananas med glass..mmm!
Bilden är från när jag va på den där thairesturangen på lovet.

Hej sötisar!

Har varit hemma ett tag nu, tittat på Grey´s och ätit middag + bulle ;P Snart måste jag väl plugga också, NO och SO..prov på fredag.
Funderar på att titta på I huvudet på Gynning ikväll , fast får se hur det blir med de. Kanske ugly betty istället. Går nästan inga bra program nu för tiden tycker jag. Vill ha Desperate housewives tillbaka.

Imorgon börjar jag i alla fall 8.30, tidigt precis som idag :( Idag gick jag upp en kvart innan jag skulle gå, orkar ju inte. Sen har vi balett och dansträning på eftermiddagen. Gillar inte att dansa efter lunch, bättre på morgonen.

Ha det bra, bybye :)

image601

Är i skolan

Tjena!

Sitter i skolan nu. Har precis haft matteprov, de gick åt *pip*. Fast det var ju ganska väntat. Har lunch om en kvart. Sen blir det engelska, sen håltimme och sen data till 16.25. Glömde massa skolgrejer hemma. Båda skrivblocket och så glömde jag skicka de jag hade gjort på datauppgiften till mailen. Får väl göra om allt eller nått, de va inte så mycke.

Ska gå, Hugs <3

Headern

Hej på er :)

Har varit och tränat nu, dans. Gjorde någon ragga/street komination, de va kul. Imorgon blir det ju skola igen också. Eftersom jag har varit sjuk har jag inte dansat i skolan sen i tisdags så det ska bli kul att börja dansa igen. Imorgon börjar jag 8.20 med modern/nutida. Och sen är det matteprov..ajajaj :(

Tänkte också fråga om min header. Läste i
Ellinors blogg att inte alla kunde se hela hennes header.  Kan ni se hela min? För hos min mamma på hennes data kan inte jag se hela..

Nu ska jag gå gå och äta grekisk sallad :) Hörs imorgon <3  


Semlor :)

Hej igen!

Har ätit frukost, tittat på klassresafilmen och sen kom pappa hem med semlor. Mumms, fast mandelmassan smakade färgämnen.
Jag kom på att jag har dans sen också, vid 18.30. Jaja, nu måste jag i alla fall plugga matte. Har ingen lust alls.. har inte pluggat på en hel vecka tror jag men nu måste jag verkligen :( Puss <3

image598

God morgon!

Är ju ledig idag, ska kanske träffa några kompisar sen. Måste också plugga matte eftersom jag har prov imorgon. Nu ska jag i alla fall gå och göra frukost och sen lägga mig i soffan och glo på tv. Fast det går i och för sig inga bra program. Ska kanske titta på en film från min klassresa 2006 istället då ;)

Skriver senare och lägger in en bild eller två, ciao <3

Besöksrekord

Woho, har besöksrekord idag. Roligt roligt :D <333
Jag sa ju att jag kanske skulle lägga in en video idag .. fast det blev aldrig av. Ska lägga in imorgon eller i veckan, i promise. Imorgon är jag i alla fall ledig, eftersom jag var i skolan i lördags (öppet hus) Hade väl tänkt att plugga lite.. eller snarare plugga ihjäl mig. Har matteprov på tisdag och jag kan ingenting..oooops =/ Ska kanske också träffa några kompisar och fika.

Nu ska jag gå och äta bulle och sen gå och lägga mig även fast jag kan sova hur länge jag vill imorgon :)
Ha det bra och sov gott <3

Hej!

Nu har jag och pappa tagit en promenad i skogen och fotat lite. Blev inga bra bilder, blir aldrig som jag har tänkt mig. Jaja, har i alla fall ätit och druckit varm choklad med marshmallows.

Här är i alla fall några från idag, har inga bättre :(


(klicka)
image597

Guu vad jag är dålig på att blogga känner jag.. har inget att skriva.
Jaja, kommer kanske bättre bloggtider ;P
Puss <3

Tävling hos Kenza!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.


hejsan!

Gick upp för en timme sedan ungefär. Hade tänkt att ta en promenad med pappa idag och så fota lite också. Senare måste jag plugga också, har 3 prov nästa vecka. Kan ingenting :(

Ska fixa mig nu, puss <3
______________________________

Checka också in den här tävlingen. Man kan vinna några jääääättefina skor! Det är jättemånga som tävlar så det är väl inte så stor chans att vinna men dom är så fina så man måste försöka :D

Ostbågar

Tjena :)

Jag tror jag ska åka skridskor imorgon..och fota också. Har inte åkt skridskor på typ ett år nu så jag tycker det är dags. Ehm, åhh vad smart jag är. Det är ju ingen snö ute..och då finns det kanske inga isar i närheten heller.. eh, vad ska man hitta på dåra..? Kanske ska sy mina tåskor.. aa, så får det nog bli :)

Nej, nu ska jag fortsätta kvällen med mina ostbågar, Ciao <3
Och det ryktas om att det kommer ett videoinlägg imorgon..fast man vet ju aldrig ;)

image592


Lördag

Hallojsan!

Har inte kunnat skriva först nu, har varit i skolan idag. De va ju öppet hus så vi skulle vara där och visa danslektioner och så, men jag var inte med för jag är fortfarande lite sjuk. Men jag stog i  informationen lite och så istället. Kom hem för cirka en timme sen.. har köpt lite godis och så :]

Hm.. vad ska man göra ikväll då..? Går ju inget bra på tv eller nånting :( Får ta och hitta på nått..typ plugga! ehm, nej det tänker jag inte göra :P

image591
Bild från i sommras :) Ha en bra kväll <3

Allt krånglar..

Hello! :]

Min data är seg och bilddagboken krånglar. Nån har tagit sig in i deras system eller nått likanande..riktigt störande för nu har jag inget att göra på datan förutom bloggarna dåra.

Va hemma hos mamma runt 7-8. Mormor var där, jag fick ett linne av henne :) De va jättegulligt, visar någon annan dag. Träffade också lilla kaninen då, åhh han är så söt <3

Imorgon blir det i alla fall skolan, har ju öppet hus då och det är obligatorisk närvaro. Fast vi får ledigt på måndag istället :) Ska vara på skolan kl. 12 imorgon så jag måste väl ändå gå och lägga mig i huffsad tid.

Lovade ju att lägga in bilder som jag tog igår. Det blev inte alls många bra, men här är i alla fall några.
  
image590
Pussar <3

Photoshop <3

Hej igen!

Åkte aldrig till skolan, pappa tyckte de va bäst att jag stannar hemma. Men jag ska väl antagligen dit imorgon, öppet hus då. Fast vi ska dansa och visa massa stångövningar på baletten som jag aldrig ens har gjort eftersom jag inte var där i onsdags, buhu.

Jag har i alla fall suttit och gjort lite collage i photoshop :] Här är några:
Vilket är finast?

image584

image585

image586
image587

1, 2, 3 eller 4 ?
___________________________________________
Kollade vad som går på tv idag, och Honey går på 4:an kl. 16.40. Det är ju typ en dansfilm. Har sett den men ska se igen :D

Halloj!

Är hemma från skolan idag med. Känner mig bättre och funderar på att gå till skolan snart, men jag vet inte. Har danshistoria sen och gympa. Gympan kan jag inte vara med på ändå, hm.. får se.

Jag och
Bilancioni pratade lite om vad vi trodde vi skulle bli när vi blev stora och sådär. Men jag tror seriöst inte jag kommer bli någonting. Jag har inga planer på att bli dansare, visst jag lever i stort sätt för dansen men nee, jag orkar inte gå danshögskolan eller nått. Plus att jag inte vill bli danslärare , och vad ska man då bli? Det är svårt att slå igenom som dansare.

Sen modell det kan jag ju inte försörja mig på, plus att jag inte ger 100% för det heller. Jag kommer så långt världen tar mig, mer blir det inte förutom att jag kommer fortsätta fota själv och så.
Det kommer antagligen bli nått tråkigt jobb, typ kontor eller telefonförsäljare. Vissa kanske tycker det är kul att jobba som de, men för mig.. nej!

Jag kanske borde slå igenom som bloggerska och känna massa pengar på de..? eh, nee, lycka till säger jag bara :P haha. Jaja, får hoppas att det löser sig.
Har ni bestämt vad ni vill jobba som?

Puss <3

Heej!

Fotade ju lite förut fast det blev inte så bra, visar bilder imorgon tror jag. Just nu sitter jag i alla fall och tittar på vänner(reklam) Fast nu hör jag att det börjar igen.. så jag ska väl gå och lägga mig i soffan :)

Vet inte riktigt om jag ska gå till skolan imorgon , får se. Men jag hoppas de.
Här är i alla fall två bilder från i våras eller sommras som min kompis gabbi har tagit :D

image583
Hörs imorgon igen, puss på er <3

The outfit of the day

Hello!

Nu är jag hemma igen, kom hem för ca. 25 minuter sen. Och på tunnelbanan idag va golvet helt rent, värsta fint ju ;P Någon hade städat, *tummen upp för den* Hämtade i alla fall lite böcker från skolan så jag kan plugga och så. Träffade också massa från klassen, åhh jag vill vara där med dom <3 Men det är rätt många som är sjuka just nu så jag är inte ensam i alla fall.

Här är i alla fall dagens outfit.
image581
Hehe, tre nyanser av blått ;P men jaja..
Vet inte riktigt vart allt är ifrån men jeansen är i alla fall från Gina tricot, väskan från H&M. Sen kommer jag inte ihåg nått mer. Latten är från Espresso house kanske ni också vill veta ;P

Nej, nu ska jag ta och fota lite, sen plugga. Ha det bra så länge ;) <3

Godmorgon!

Tjaba!

Jag är hemma från skolan idag med. Ska väl försöka få i mig någon frukost och sen hade jag tänkt att åka till skolan och hämta lite böcker och så. Usch, jag har massa prov nästa vecka. Matteprov på tisdagen och sen har jag också SO och NO prov någon av dagarna..omprov dåra =/

image580
Litet collage från köpenhamn i sommras. Åååhh, jag vill ha sommar!
Måste ta något att äta nu, ciao <3

Hej igen :)

Jag har inte pluggat nått idag =/ Men jag ska göra de snart.. höhö. Nu sitter jag i alla fall och tittar på Victoria´s secret fashion show igen. Går i repris nu, på 3:an.
Guu va jag får lust att designa egna underkläder när jag ser de, hahah. Har funderat på att beställa från deras hemsida men det kostar så mycket att få det till sverige. Men nångång kanske .. ;)
www.victoriassecret.com

Ska gå tillbaka till tv:n , puss sötisar <3


 


Förkyld

Hej!

Är hemma idag, är sjuk :( Har tänkt att plugga, städa, diska och fixa med bilder idag. Har faktiskt städat skrivbordet lite men det behövs städas mera. Sen ska jag ju plugga matte också. Egentligen har jag hellre lust att göra datakunskap eller gympaprovet fast jag glömde dom böckerna i skolan igår så det går inte =/ 

Nnu har jag i alla fall fått mitt setcard från A model, visar någon annan gång :) Vet inte riktigt när jag kommer upp på hemsidan.. har inte skrivit på kontraktet så det är väl därför kanske.

nej, nu ska jag gå och göra nått vettigt. Ha det bra <3

_______________________________________________________________
Kom på att jag inte visat mina födelsedagspresenter än. Det var liksom en hel måndag sedan nu, ooops :P Men här är i alla fall ett halsband och ett par matchande örhängen som jag fick :) Kommer inte ihåg vart dom var ifrån men det var i alla fall någon smyckesbutik, guldfynd eller nått liknande.
image579

Godnatt

Hej igen.

Har inte kunnat skriva först nu för bloggen krånglade .. IGEN!
Men jag känner mig i alla fall sjuk så jag kanske stannar hemma från skolan imorgon, får se. Men det är på ett sätt bra för jag behöver plugga och fixa en massa. Men jag får se.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, see yah <3

Movietajm

Hej alla!

Blogg.se krånglade lite för mig så jag har inte kunnat skriva först nu. Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt. Började med moderndans, matte, engelska, håltimme och sen data.

Nu hade jag i alla fall tänkt att titta på film. Har laddat med ostbågar, choklad och te, hahah kanske inte så gott tillsammans men jaja. Sen måste jag nog plugga lite matte, har läxa.
Men jag skriver igen ikväll, ciao <3

Hittade en bild från visningen för Davines :)
Ser jättekonstig ut men jaja..

image578
Fotograf: Karolina Henke



A drop in the ocean

Hej igen :)

Jag kom precis på att jag kommer dö imorgon, så hejdå bloggen *vinkvink* Nerrå, men jag börjar 8.20 och jag kommer verkligen inte orka. Plus att det är dans på morgonen, Z´z´z´.
Borde väl kanske gå och sova nu då. Ska gå och fixa mig sen skriva i min dagbok , haha ;P Glömde skriva i förra inlägget att jag hade köpt en bok så jag skriver de nu. Den är röd.. kanske lägger in en bild någon gång i framtiden ;P

Men nu måste jag gå och drömma söta drömmar, eller mardrömar .. vem vet.
Sov gott <3

Lyssna på den
HÄR låten, A drop in the ocean. Funderar på att göra en koreografi till den, hm.. nått att fundera på..

Skolan

Tjaba tjena mittbena.

Sorry för dålig uppdatering på sistonde, inte för jag tror det är så många som läser min blogg. Menmen.. tack till er som läser i alla fall <3

Idag var det ju första dagen i skolan efter lovet, va kul att träffa alla men jag är inte redo att gå tillbaka till skolan.Och imorgon börjar jag 08.20, buhu kommer bli plågsamt. Men i alla fall, dagen började med SO. Efter lunch var det dansimprovisation sen data som är nytt för terminen så jag kommer gå senare på tisdagar. Dagen slutade i alla fall med spanska som var dötråkigt.

Efter skolan åkte jag in till stan. Har nämligen tänkt att börja skriva dagbok , varje dag HEEELA året. Ska försöka i alla fall, men det är ju jättekul sen och se vad man har gjort under året och så. Har ju i och försig bloggen men vill skriva dagbok som bara jag läser och inte hela stora bloggvärlden, haha ;P

image576
Funderar på att profilbild till denna, hm.. :)

Var det någon som såg VS fashion show igår förresten? Ääälskar modellerna, så vackra. Älskar hela showen, tänk att få sitta där live.. eller ännu bättre, få vara med på catwalken :O
<3

Bilder från kryssningen

Hello!

Nu har jag gjort lite på gympaprovet. Känner också att jag har rätt bråttom för jag måste hinna skriva det här inlägget och massa annat innan Victoria´s secret fashion show börjar.

Här är i alla fall några bilder från kryssningen.

   

image572



























  

Det blåste jättemycket och var jättekallt så man kunde inte få så mycket bra bilder menmen..

Nu ska jag logga in på bilddagboken och imorgon är det skola , buhu :( Och jag har data den här terminen, åååångest! CIAO <3<3

Söndag

Heej!

Imorgon börjar skola igen och jag är inte redo att gå tillbaka dit. Har massa saker jag skulle pluggat på lovet, men har jag gjort de.. neej! Men idag ska jag i alla fall till pappa och plugga lite, blir antagligen gympa. Fast jag tror jag går dit nu för mamma håller på att tjata sönder mina öron.

Men i alla fall, såg på dagispapporna igår och sen Sagan om de två tornen. Sen när vi skulle gå och lägga oss började jag snacka om andar så mamma började berätta massa historier om sånt. Tycker sånt där är rätt läskigt.. men jag har i alla fall inte sett någon ande eller så..som tur är. Fast sen när jag ska flytta hemifrån kommer jag säkert inte våga bo själv för då är det ju extra läskigt. haha ;P

Nu ska jag fly till pappa,  kommer bilder om några timmar i guess. Kram <3

Hemma igen

Hallå hallå!

Nu är jag tillbaka från kryssnigen. Va rätt roligt, eller ibland i alla fall. Bråkade med familjen endel men annars var det väl okej. Åt god middag och dansade på kvällen. Sen har det ju varit väldigt blåsigt så inatt när dansandet var i full gång och dansgolvet fullt så gungade hela båten så alla for åt ena hållet..och sen åt andra ;P haha , men det va rätt kul.

Ikväll hade jag i alla fall tänkt att titta på tv. Funderar på dagispapporna som går 19.15 tror jag, fast jag har sett den filmen tusen gånger.. hm, får se vad det blir. Imorgon är det i alla fall Victoria´s secret fashion show 2007 klockan 8 på 3:an , WOHOO!

Men nu måste jag gå och ta hand om kaninen lite. Lägger upp bilder frå kryssningen imorgon :)
Kram <3

Kryssning idag!

Hej allihopa!

Jag gick faktiskt upp runt 11 idag, rekord .. woho ;P Juste, va ju och åt thaimat igår, va jättegott ;) Idag ska jag i alla fall på kryssning, birka paradise. Ska typ åka med hela släkten.. hoppas de blir roligt.

Nu funderar jag på att laga lite mat, hm.. ska ju äta på båten sen men det är ju ett tag kvar. Men hur som helst måste jag packa nu.
Men nu får ha det superbra så ses vi imorgon igen :D Kramkram <3

image567
Nu säger pappa att det ska bli storm , eller inte storm men typ kuling. Så jag hoppas det inte gungar för mycket på sjön, usch. För jag tänker inte må illa, det kan vädret bara glömma :)

Min ''modellhistoria''

Många har frågat om jag är modell och hur jag blev modell så nu tänkte jag förklara de :)
Först och främst vet jag inte riktigt om jag kan kalla mig själv modell, men i alla fall ;P
Allt började väl med att det var en tjej på internet som skrev och frågade om hon fick fotografera mig, hon vill bli fotograf så hon behövde någon att fota. Så vi träffades och fotade i ''hennes'' studio, självklart följde en av mina föräldrar med första gången jag träffade henne för man vet ju inte vem som sitter bakom dataskärmen. Med henne har jag fotat endel gånger nu, båda i studio och ute. Dom bilderna används inte till  nått speciellt.
Några exempel:

   
Stephanie Muster som har tagit dom här bilderna är bara 15 år, grym va? ;)

Sen var jag hårmodell för Davines en gång också. De jobbet fick jag när en tjej kom fram till mig i tunnelbanan och frågade om jag ville vara hårmodell. Så då var det mest rätt plats och rätt tid vid rätt tillfälle.

Sen
en dag när jag gick på stan kom en tjej fram till mig från A model agency och frågade om jag ville komma på en testfotografering. Så jag gick på testfotograferingen och kom med. Har inte kommit upp på hemsidan än för jag är så seg att skicka bilder till dom, men snart så ;)

Jag är ju också väldigt intresserad av foto själv också, så dom flesta bilder här i bloggen har jag tagit själv, eller så har min pappa eller någon kompis hjälp till att fota mig.  
Några exempel:

   

jaa, de va min lilla modellhistoria de. Så dom flesta ''modellbilder'' har jag tagit själv om inget annat skrivs. men nu måste jag gå. Ha det bra , pussar <3

Hej!!

Har kommit hem från promenaden nu. Gick inte så långt, stannade och åkte lite pulka haha. Man måste ju passa på medans det är snö ;)

Om ungefär 30 minuter måste jag hem till mamma och fixa mig lite, sen ska vi åka och möta mormor och morfar och sen åka till resturangen. Här är lite bilder från igår och idag!

   
Finns fler bilder här och här! Ska försöka hinna lägga upp, annars kommer det imorgon :)
<3


 


Snöööö

Hej läsare :D <3

Idag är jag glad, jag vet inte riktigt varför..bara är de :P Men nu hinner jag inte skriva så mycket för jag har bråttom, okej jag hinner typ aldrig skriva på morgonen känns det som. Men jag ska i alla fall ut i snön och fota lite och så, mamma ropar hela tiden nu så jag måste stänga av.

Men senare idag ska jag nog hem till pappa och lägga in bilderna, då tänkte jag också skriva lite om hur jag blev modell, eller jag är typ inte modell men aja... berättar om det sen ;) Ha det bra <3

Gokväll :)

Sorry för dålig uppdatering, har inte varit hemma idag. Kom hem precis från Gabbi. Vi va först i Farsta centrum och tittade lite, fast jag köpte inget. Sen åkte vi i alla fall hem till henne och tittade på film och åt popcorn :D Sen fotade vi en massa , kommer bilder imorgon ;)

Imorgon ska jag också på resurang och äta med mormor och morfar + mamma och brorsan. Blir thaimat tror jag, så det ska bli gott. Fast jag brukar aldrig orka äta upp allt för jag dricker för mycket läsk innan, men imorgon ska jag försöka spara läsken tills maten har kommit , haha :P

Jaa, det var väl de. Nu ska jag titta runt lite på bloggar och bilddagboken sen ska jag gå och gosa med min kanin som jag har saknat sååååå mycket <3
Men ni får ha det bra, byebye <3

157810-554

2 januari

Hej där ute ;)

Idag ska jag åka och shoppa med en kompis. Sen kanske jag åker hem till henne och så också :)
Jag har värsta ångesten för att skolan börjar snart. Jag har massa prov och inlämningar sen och jag har inte pluggat någonting på lovet, ajdå. Och så har jag inte ätit något vettigt heller..inte bra.

Nu måste jag gå och fixa mig! Lägger in någon bild när jag kommer hem, ciao <3

Smink

Heej igen :)
Ikväll har jag inte gjort nått speciellt, bara tittat på tv och suttit vid datan. Fast det verkar som dom flesta andra också bara har slappat. Nu sitter jag i alla fall och dricker te och äter mackor, gott ;) Tänkte titta lite mer på tv men pappa ska tydligen gå och lägga sig så då kan jag inte titta. Borde gå och sova jag med men funderar på att sätta i dvd:n i datan och titta en stund.
______________________________________________
Fick en mascara från Max factor och ett nagelack från depend + ett glas med godis av min kompis Gabbi i julklapp och födelsedagspresent :D tacktacktack <3
image553
Ha det bra, och sov gott :) <3

Bilder och händelser genom året, 2007

Januari:


Brottades i snön och hade mysiga filmkvällar. Och jag fotade lite för mycket så alla höll på att bli galna.

Februari:


Åkte slalom med skolan, hade en kall men mysig friluftsdag och så höll vi till enormt mycket på ICA , speciellt vid munkarna.

Mars:


Snurrade omkring och tävlade om vem som gjorde godast pizzamackor.

April:


Långa promenader på stan, grillkväll och så varre påsk.

Maj:


Sprang runt och nördade oss i skolan, dansföreställningar och fotade i studio för första gången.

Juni:


Klassresa, klippte snelugg och skolavslutning.

Juli:


Va på kollo, tälta och gick vilse i skogen.

Augusti:


Massa fotograferingar, va i köpenhamn och började på STEG <3

September:


Va på grönan och läger med ettorna.

Oktober:


Reklamfilmsinspelning, sprang runt 2 hela dagar i högklackat. Testade tåskor.

November:


Stog på Gymnasiemässan,  va hårmodell för Davines.

December:
 
Jag fyllde 16, Terminsredovisningar, ''kidnappning'', Julavslutning, julafton och nyår.

Aa, det var mitt år de. Rätt roligt faktiskt :D
Kom i alla fall in på Estetiska, och de betyder verkligen jättemycket.
OKej, vad händer 2008 då..? Jag ska försöka resa mycket, försöka komma iväg till nåt varmt land. Sen har momor och morfar hyrt något hus någonstans i Sverige så jag kommer väl vara lite där också :) Men först ska jag väl försöka gå ut ettan med vettiga betyg haha :P

Kram <3

2008

Hej allihoppa =)

Jahap, då varre nytt år igen då. Tycker året har gått ganska snabbt. Igår hade jag roligt, va med två kompisar från klassen. Åt tacos och sen åkte vi in till slussen och kollade på fyrverkerier. När vi skulle hem sen var allt helt kaos, massa poliser och sånt. Men vi gick till en annan tunnelbane station och åkte hem.
Och det här med att jag vill ha snö, jag tror jag har ångrat mig hahah. Det är ju bara slask, usch!!

Nu hade jag i alla fall tänkt att äta glass med maränger, chokladsås och grädde ;) Sen ska jag försöka göra klart inlägget med bilder och så från 2007.

Ha det bra så länge <3

image541