Onsdag

Tjaba tjena hallå ;)

Jag är heeeemma, woho äntligen. Har varit en låååång dag på nybrokajen med genrep och två föreställningar. Hinner inte skriva så mycket nu eftersom mamma hela tiden går runt och säger: Sovasovasovasova.. typ ;P hahah.

Gick i alla fall hemifrån vid 7.10 imorse och sen var jag på nybrokajen runt 8. Värmde upp och hade genrep. Sen var första föreställningen vid 13.00. Då var det mest skolklasser , eller i alla fall än. Dom vissade ingen respekt alls, höll på och babbla hela tiden.
När den föreställingen va över gick vi och åt lite och gjorde i stort sätt ingenting. Sen var nästa föreställning 19.00, va mycket mer drag i den. Vi dansettor gjorde väl inte så mycket, uppträde bara med en dans. Men vi satt på läktarn hela föreställnigen och garva så de va kul i alla fall.

Nu är mamma jäääättesur och skriker, men ja skriver imorgon och lägger in bilder på kvällen när jag kommer hem från skolan. Börjar 12.45 imorgon, tjoho.. ska nog åka in till stan innan också.

Tack för kommentarerna i inlägget nedan, ska läsa lite noggranare imorgon. Pussar , och kika in imorgon kväll igen för att se lite bilder från idag <3

Kommentarer
Postat av: sofia

kollar in imorn efter bilder då:) gonatt :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback