rubrik.

Hej käraste bumbibjörnar!

Dagen har varit riiiiktigt bra. Eller i alla fall Bra med stort B. Dansat 6 timmar totalt, skolan och danscenter. Min kropp är död nu. Hjärnan med, kanske man märker i inlägget. Vet inte riktigt vad jag skriver. Bumbibjörnar liksom!? Men ni är ju små bumbibjörnar... erkänn? Okej, ska lägga mig nu. haha.

Igårkväll blev det i alla fall sushi i stan, och glass för att fira mamma. Gabbi följde också med, tur de för de blev en riktigt lyckad kväll.




coookiiiietaaaajm

Träffade min käraste Gabbi på tunnelbanan. Bestämde oss för att baka tårta till min mamma som fyller år denna regniga dag. Den blev fin. Hoppas den är gooooood.


Bild från helgen. Nu ska vi schteeka galet! Tjiiing.

måndag

Dagen började med att det var någon gasläcka (?) i tunnelbanan så jag och lite andra STEGare fick gå till skolan när de inte gick att ta tunnelbanan längre. Kom dock 40 minuter försent men en trevlig promenad blev de allt.

Ska fixa anmälan på danscenter imorgon. Tog house, hiphop/dancehall och streetfunk. Finns ju risk att dom klasserna är fulla eftersom terminen startade idag. Och jag är ju alltid ute i god tid.. ehm. Sen är jag dum och tar två klasser på måndagar. Så om jag börjar på dom blir de 4 (ibland 5) klasser på måndagar. Kommer jag orka?


Promenixen.


Innan dansklass.

balettakademin

Tjoho. Tog två skitroliga klasser på balettakademin idag. Feminine vibe och commercial jazz. Grymt! Imorgon börjar skolan, 3:an. Bara 2 terminer kvar sen tar man studenten. Helt sjukt! Ska mest vara med ettorna imorgon och sen på torsdag rullar väl allt igång som vanligt igen.

Mitt schema. Onsdagarna känns ju inte helt fel :)

lyckad lördag

Firade Helles 18-års dag igår. Riktigt lyckad kväll hemma hos födelsedagsbarnet. Middag och trevligt sällskap. Sedan skulle de ätas tårta. Börjar med att nån kladdar lite grädde i mitt ansikte och några minuter senare är jag full med grädde och tårtan ligger upp och ner på asfalten ute på gården. Synd att vi aldrig fick sätta tänderna i tårtan men att ha den på kläderna, ansiktet och håret var ju absolut mer värt haha. Kan ju tala om att håret inte luktade gott sen.









Idag (trots för lite sömn) blev de balett och house på balettakademin. Dom har så man kan prova på gratis imorgon och tisdag också, feeeeett värt! haha. Pussss

lite ego så här mitt i natten.


Sjuk men glad

Oh vad jag känner mig duktig som för en gång skull laddat upp bilder när jag sagt att jag ska göra de (norrlandsbilderna). Dock tog de ju några dagar men äsch. Jaa.. Jag mår fint, dock sjuk. Hostar och hostar. Blev sjuk efter norrland och sen var det dans hela veckan så de blev bara värre. Jobbade även på min kompis syrras bröllop i lördags. Serverade/diskade m.m, va kul men kämpigt. Tog på krafterna. Nu har jag i alla fall vilat några dagar och får väl ta de lungt några till. Och varför är jag uppe om jag är sjuk, Amanda gå och lägg dig!!!! haha. Godnatt då gott folk :)


Norrland/Urkult


Här bodde vi i en liten stuga som dock inte syns på bilden. Va här och hälsade på en gång för 9 år sedan också. Här hjälpte i alla fall jag och brorsan till lite under dom inte speciellt händelserika dagarna. Målade skyltar, klippte gräs, hjälpte till med maten m.m.










Festivalen började på torsdagen och allt blev genast roligare haha.
Plus att våra grannar kom och joinade.




Festivaldagarna var sjukt kul. Träffade lite fina personer som jag hoppas få träffa igen. Och stämningen är så jäkla nice. Alla dansar och är galna, typ haha.


Hemresa, åka buss natten lång.

Back in town

Urkult va verkligen helt awesome! Härligt folk och allt. Orkar inte berätta om dagarna där uppe i Norrland nu. Är trött som en uggla höll jag på att säga. Aja, trött är jag i alla fall. Kom ju hem från Norrland imorse. Åkte buss hela natten till Stockholm och jag va i stort sätt vaken hela resan. Denna dag har i alla fall spenderats några timmar på balettakademin där bounce summercamp håller till i år. Så jazz och hiphop har kroppen hålt igång med.

NU...äntligen ska jag sova. Och i min egna säng, halleluja. Har liksom sovit på golvet på 2 inte så speciellt mjuka liggunderlag alla nätter i Norrland. Och vet ni vad, sjuk håller jag på att bli.. får hoppas lite sömn får mig på bättre vägar. Så sova nu var det ja!




Bilder kommer. Fast vi vet ju hur de brukar gå när jag säger att jag ska ladda upp bilder..suck. Men jag ska göra mitt bästa ;)