tyskland here we come!

Jag är ju helt seriöst sämst på de här med att uppdatera. Får jag skylla på att min data är trasig? hehe.
I alla fall, imorgon åker jag och fyra galningar till tyskland. Hälsa på våran vän. De blir säkert galet bra men är dock inte taggad för tillfället. Jag kanske har lite resfeber jag!? Tillbaka måndagnatt.

Nej, sova. haha tråkinlägg var det ja! ;) Pussssssssss

*klick*

Hade klassfoto idag. Fulfoto hade vi som tema haha. Alla skulle se oförberade ut och liknande. Jag lyckades självklart bli jättemongo men aja. De är nya trenden kan vi ju säga ;) Blev också en bild på alla 3:or som antagligen kommer sitta på skolkatalogen framsida som vanligt. Shit, man kommer ju sakna alla galet mycket när vi går ut nästa år!





Amanda, Stephanie, Anna och jag.


Ja, annas lugg delade sig lite..men du är fin ändå anna :D


black

Hola! Vet ni vad? Min dator (egna) har pajat. Pappa ska försöka få igång den i helgen eller nästa vecka. Ifall den inte går igång hoppas jag i alla fall att vi kan rädda mina bilder som ligger på datorn. Annars går jag och river sönder en dunkudde eller nått!

Till nått roligare.. jag spårade lite som jag nämde förut att jag ville göra..och färgade (okej, tonade) håret svart! Haha, färgade precis brorsan hår svart också.


Före

 

Efter


intresseklubben antecknar

Saker att se fram emot 2009:

- Kryssning med släkten på lördag, mormor 80!

- Tyskland med vänner 1-5 oktober.

- Jag fyller 18, 9 december. Äntligen!!

Sen händer de lite annat smått och gott lite här och där!
Och för att spåra lite (eller mycke) funderar jag på att färga håret svart. Haha, tror inte jag kommer passa i de men man måste ju prova nått nytt. Kan ju ta nått som går ur efter ett antal tvättar eller nått. Har även funderat på en lugg ett tag men vet inte.. kanske blir jobbigt när man jag dansar hela tiden, varje dag (känns åtminstonde som de)

Yeah, en överblick över resten av mitt år alltså ;D
Tjing.



Question the meaning of life




from yesterday




allt och inget

Äta, dansa, sova, äta, dansa, sova.. hej och hå, äntligen helg! Man hinner knappt vara hemma när man dansar utanför skolan också. Provade hur som helst akrobatik på danscenter i onsdags. Skitkul! Ska nog byta någon av mina andra kurser till akro istället. På tal om något annat har vi bokat våran studenskiva nu, yeah.. kommer rocka galet! Helt sjukt att man redan börjar planera studenten. Snart dags fast ändå inte.

haha, de här inlägget skrevs igår. Men tydligen råkade jag somna innan jag hann publicera. Nu ska jag snart hem till mormor och morfar och städa. Sen till en kompis som fyllt år.


På danshistorian fick vi massa papper med beskriningar och bilder på gamla jazzsteg som vi skulle tolka och göra en liten koreografi av. Haha riktigt fint blev de ;)