Pendeltåg

Hej igen :)

Jag har kommit på att jag är rädd för pendeltåg. Jag åkte ju pendeltåg för några dagar sen och när jag stog på stationen och vänta på tåget åkte ett pendeltåg förbi i en väldans fart. Asså skit va snabbt dom går, jag bli ju rädd.
Och flygplan och sånt, jag fattar inte hur det kan funka. Tänk vad vi människor kan.. (a)

Aja, nu har jag typ suttit hela kvällen framför datan, sen typ 18.00. Åhh, jag blir så arg på mig själv.. :(
Men imorgon ska jag i alla fall träffa några kompisar runt 18.30. Så innan ska jag väl kanske in till stan och kolla lite.
Och jag har inte fått bilderna från i söndags än, men jag hoppas jag får dom snart..
Men nee, nu ska jag stänga av den här beroendeframkallande appartaten.. kramar <3

image415



Heeelg!

Tjaa!

Guu va trött jag är.. låång dag som började med spanska, sen matte. Jag jobbade faktiskt ganska mycket på matte :). Efter lunchen sen hade vi danshistoria, fast den lektionen va mest flumm. Skulle egentligen ha gympa sen men det var inställt. Stannade i skolan ett tag sen åkte jag, Emma, Ronja och Carol och fikade. Åt kladdkaka, mumms. Åkte i alla fall hem sen. Och nu har jag precis varit och handlat med brorsan. Köpte mjölk, pepparkakor, godis och en frida-tidning. Fast nu kom jag på att jag inte har ätit middag, måste nog ta och göra de nu.. :)

Skriver senare,
Puss och kram <3


image414

Bilder från igår!



image412

Mitt hår är verkligen kaos just nu. Men nu har jag köpt en till borste ,
haha så sen ska jag reda ut detta trassel :P

29 november 2007

Heellu!

Dagen började med en timmes jazz sen hade vi klassråd och lite fritt fram till lunch. Efter lunchen hade vi no, so och svenska. Fick tillbaka våra prov på no:n , det gick skit som vanligt.. men eftersom jag har så underbara kompisar kommer jag nu klara alla prov framöver.. hihi tack <3

Hann ju inte berätta allt om visningen och så igår men efter visningen var det i alla fall lite mingel och sen åkte jag hem. Va jättepinsamt när jag gick ner i tunnelbanan, alla kollade på mig .. haha okej inte så konsigt som jag såg ut liksom. Hahah, gick förbi en kille som som sa: woow, hett i like it!
Eller nått sånt , hahah.

Nu måste jag också säga grattis till min kompis gabbi som fyller år idag :D
Grattis Grattis , i love you <3

image408
 

fågelbo?

Hellu :)

Nu är jag äntligen hemma. Har varit en lååångdag. Kom till moc kl. 9 imorse. Sen har jag fått smink och håret fixat. Och mitt hår är nu fluff. Först tuppera dom det, sen platade, sen borsta ut de, AAAAJ höll på att dö för det gjorde så ont. Sen så satte dom i alla fall upp det så det såg ut som ett fågelbo hahahahah. Så vi var ungefär i salongen till kanske 4-5 (?) Sen tog vi taxi till kunsträdgården och så var det visning i nått hus där.
Hinner inte berätta allt nu för jag måste gå och tvätta bort sminket och gå och sova. Men det var i alla fall roligt. Berättar mer imorgon ;) Och lägger in bilder på mitt kaoshår då också , HAHAH !


Puss <3

image406

Desperate housewives <3

Hellu :D

Nu har jag varit och pratat med A model agency. Det gick bra, ska skriva på kontraktet sen. Men asså det kostar pengar om man vill att dom ska fota än. Eller asså man kan ta egna bilder som man kan lägga ut på hemsidan så slipper man betala. Fast liksom alla som är med där har betalat och blivit fotade av dom och så kanske jag kommer med mina egna bilder, hahah. Fult det kommer se ut :P Aja, får se hur jag gör. Tycker ändå det är konstigt att dom tar betalt =/

Imorgon blir det ju modellande som gäller. Ska ju vara hårmodell för moc. Har ingen aning vad jag ska göra nästan men jag får se imorgon. Behöver i alla fall ta ledigt från skolan. Men det ska i alla fall bli jätteroligt :D

Nu tittar jag i alla fall på Desperate housewives, fast just nu är det ju reklam.
Ska väl gå och sätta mig i soffan igen då. Ha det bra, kramar <3

image405
En bild på mig, ser inte så mkt av mig men ändå.
Foto: Stephanie Muster


Tjena :)

Är jättetrött idag, och snart ska jag träffa A model agency. Z´ z´ z´.. det tar så långt tid att åka till dom så jag kommer komma hem jättesent typ, snyft. Men aa, jag vet inte om jag kommer skriva på kontraktet. tex. om det kostar pengar att vara med så skiter jag i de.
Men idag har jag i alla fall haft modern, matte och engelska.
Oj, måste äta nu. Men modellbilderna från i söndags kommer.. nångång ^^
Puss <3<3

image404

Jag målade en blomma

Heej.

Nu är jag hemma från dansen. Har inte dansat på ganska länge så det va skönt att dansa av sig lite ^^
I skolan hade vi So och sen dansimprovisation. Fast på improvisation målade vi lite bilder istället för att dansa. Men det va väl roligt ^^ Ska antagligen använda dom bilderna sen på improvisation. Sen hade vi i alla fall håltimme, då gick vi och fikade :D De va jättemys men sen var det spanska och då dog jag.. typ. Hatar spanskaletionerna, tråkigare finns inte.

Snart måste jag fixa det allra sista på uppsatsen och sen skicka iväg den till läraren.
Imorgon börjar jag 8.20, Z´ z´. Men det är i alla fall dans på morgonen så man kanske blir lite piggare efter de :)

image403
<3

26/11

Hellu snyggingar ;)

Ska sticka iväg på dansen nu. Har inte varit där på två gånger så det blir mycket att ta igen. Och vi har föreställning den 7 dec så nu måste jag få in allt, haah.

Okeej, måste gå. Men skriver sen runt halv nio kanske :) Puss <3

Höstbild

Nu har jag typ skrivit klart uppsatsen, äntligen!
Ska gå hem till mamma nu, men skriver imorgon igen :D
Puss och kram!
image402

Heeej :)

Har ju varit och fotat idag med Stephanie. Hade sminkös och så idag. Lägger nog ut bilder senare idag eller imorgon eller nån gång :P Nu ska jag snart fortsätta skriva på uppsatsen. Sen imorgon är det ju skola, börjar 10.45. Sen på kvällen blir det dans och skriva det sista på uppsatsen.

Kramisar <3
image401
Bild på sminket
Jag ser ut som ett blåbär, men det är snyggare på dom andra bilderna.


Gooodis <33

Hej igen.

Nu har jag varit hos pappa nästan hela dagen och skrivit på uppsatsen, fast jag har minst lika mycket kvar att skriva som jag har skrivit idag, suck.
Har i alla fall varit och köpt godis för att klara av kvällen , hehe ^^ Men nu måste jag gå till mamma. Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag ska fota imorgon ganska tidigt. Plus att jag måste hem och packa ner alla kläder jag ska ha med mig. Så jag måste gå nu :(
Puss och kram!!

image399

Lilla jag

Hittade den här bilden på mig. Är över ett år gammal.
Men då var det i alla fall ljust ute till skillnad från nu då det är mörkt nästan hela dan.
Åhh, längtar tills jag får min kamera (a)

image398

Plugghelg

Tjaba tjena mittbena :)

Sitter här och skriver lite på min uppsats om statsskick, det är sjukt tråkigt menmen.. =/
Ska snart äta lunch också, har inte gjort de än. Sen ikväll ska jag nog gå och köpa lite godis också :D

åh, nu är det bara två veckor kvar tills jag fyller år , wiie :D Är typ helt säker på att jag kommer få en systemkamera. Önskar mig en Canon eos 400d. Och idag så är det ju bara en måndag kvar till julafton, wiiie :P Ska fira jul hos mormor och morfar som vanligt. Och jag måste börja köpa julklappar.. hm.. vad ska man ge? =/

Imoron ska jag i alla fall till Stephanie och fota lite sen när jag kommer hem måste jag fortsätta skriva på uppsatsen.

Lite bilder från igår också ;)
Ha det bra, kramkram <3



Z´z´z´

Helluu!

Dagen har väl varit helt okej fast jag har varit lite förkyld. Va ju i skolan först sen satte jag och några kompisar oss på ett café´ och sen åkte vi och kollade på musikarnas konstert. Alla i musik är så grymt bra på att sjunga *applåder*
Sen åkte jag i alla fall hem , kom hem vid 21.00. Tittade på någon konstig film och nu sitter jag här.
Är trött men jag orkar inte gå och lägga mig för det är så mycket som måste göras då.. Borsta tänderna, göra rent åt stampe och ge djuren mat och sånt och typ massa smågrejer.

Imorgon blir det väl mest plugg. Har ju en so-uppsats att skriva, typ 5 sidor? Jag har i alla fall inte skrivit ett ända ord på den så jag har himla mycket att göra nu asså. Men jag skriver igen imorgon, puss SOV GOTT <3
imorgon kommer lite bilder också =)
Juste, dom ringde från A model agency och sa att jag kom med. Så jag ska åka och prata med dom på tisdag :)
Aja, bye ;P

eh, värdering? ;S

Tja :)
Försöker skriva det sista på dansanalysen nu.. värdering!? what, har ingen aning om vad jag ska skriva på de. Hm..nu har jag liksom suttit med denna jäkla analys hela kvällen och nu när jag nästan är klar så kommer jag inte på ett ändå ord till. hm..
Wellwell, hittade i alla fall den här bilden från en fotografering.
Jag med en rosa elgitarr och J med en hårspray till mikrofon , hahah :P

image393

Nej, nu ska jag gå. Kramar <3

Förkyld :(

Hej.

Åkte ju in och kollade på en balettlektion och en modernlektion. Va ganska roligt men det var jobbigt att sitta på golvet 3 timmar sammanlagt =/ Sen åkte vi ju tillbaka till skolan och hade lite tråklektioner, slutade vid 16.05.

Nu måste jag väl skriva klart dansanalysen, men jag orkar inte. Är trött och ledsen, orkar inte mer. Plus att jag håller på att bli sjuk, eller jag är redan förkyld. Men jag får inte vara sjuk på onsdag så nu ska jag typ knarka te :P
Aja, hoppas ni mår bättre i alla fall. Hugs <3




image390

Balettakademin nästa

Tjena!

Har ganska bråttom nu, ska gå hemifrån om tio minuter och jag vet inte ens vad jag ska ha för kläder på mig, PANIK!!
Ska ju in till balettakademim med klassen. Sen när vi kommer tillbaka till skolan har vi NO direkt och jag har inte ens gjort klart halva läxan än, ooops :S

Okej, måste gå. Puss och kram <3


image389

Hellu sunshines

Sitter här och pluggar naturkunskap, om marken. Vill se på Grey´s nu kl. 9 men jag kommer nog inte få det för mamma, blää. ''Du måste plugga, du tittar på tv hela tiden.. blablabla'' Aja, hoppas jag kan se lite av slutet i alla fall :) Sen måste jag gå och lägga mig tidigt också. Måste verkligen orka gå upp imorgon för vi ska ju till balettakademin och jag vill inte komma sent.

Well well , måste fortsätta plugga. Kram <3
Hittade en bild från åland också, saknar sommaren..

image388

iiiiiih

Tja ;D

Idag har jag haft so, svenska och engelska. På engelskan tittade vi först på The Office och sen skulle vi bestämma om vi skulle titta på simpsons eller vänner och då blev det värsta slagsmålet, eller inte riktigt men alla började i alla fall skrika så det hördes ända till kina..typ xP! Men det blev i alla fall vänner till sist.
Sen på eftermiddagen skulle vi egentligen ha klassråd men vi hade de innan luchen istället så vi fick sluta direkt. Så jag och Emma åkte in till Moc och frågade lite om den där hårmodellgrejen. Så nu ska jag vara hårmodell på onsdag, iiih!! Kommer behöva ta ledigt från skolan hela dagen :( Men det blir i alla fall lite plåtning och så visning i think.
Sen gick vi och åt på donken, gooooott ! :D

Imorgon ska vi till Balettakademin på förmiddagen, ska kolla på när några dansar tror jag. Sen åker vi tillbaka till skolan och har teori från 12.45 - 16.05, booring ;P
Men nu ska jag försöka plugga lite på min dansanalys.
Har dans vid 17.45 också men jag skriver nog mer sen :)  PUSS <3
P.s Jag åt precis en passionsfrukt, den smakade äckligt, jag tror den är gammal.


Heeeeeeeeeeej :P

Dagen började med afrikansdans med någon vikarie. Sen var det matte och sen lunch. Efter lunchen var det engelska, läste böcker. Sen slutade jag, fast stannade ändå kvar i skolan mer än en timme, haha. Snart ska jag väl försöka skriva en dansanalys. Sen ikväll blir det ju Desperate Housewives , mohaha ÄLSKA!

Men i alla fall, fotograferingen igår gick väl bra. Eller asså det var ju inte direkt fotografering. Tog typ bara 10 bilder mot en vanlig vägg och sen frågade dom lite frågor sen var det klart. Man får besked imorgon tror jag om man kommer med eller inte.
Men det andra jag skulle berätta var i alla fall att när jag hade gått av tunnelbanan kom det fram en tjej och frågade om jag ville vara hårmodell för typ ''Moc'' tror jag det hette. Skulle vara någon visning och så lite plåtning nästa vecka. Jag skulle typ komma förbi imorgon och så. Men grejen är ju att jag vet inte om jag kan ta ledigt från skolan och jag vill inte att dom ska klippa av mitt hår. Fast hon sa att jag kunde få en gratis klippning som tack om jag var med, så då borde dom ju inte klippa innan =/ Aja, får se hur det blir med de :)

Kram sötisar <3

image384


Typ världens tråkigaste inlägg..?

Heej!

Har inte varit hemma först imorse. Kom hem för ca. en timme sen. Först va jag ju på den där testfotograferingen sen åkte jag och kollade på musikarnas konstert i någon kyrka.

Börjar tidigt imorgon så jag måste gå och sova nu, men jag berättar mer om fotograferingen imorgon och så hände en annan sak också som jag också berättar då , heheh.

Puss & kram <3

..

Jag orkar inte plugga. Måste skriva en dansanalys. Det är inte alls kul :(
Måste koka te för att klara pressen, puss <3

image383

Jag gillar inte rubriker.. =/

Skola imorgon.. börjar i alla fall sent, 10.45. Så det blir en liten sovmorgon :) Första lektionen har vi so som är jättetråkigt så jag håller på att dö , hehe. Vi ska ha dansimprovisation också men jag vet inte om vi kommer ha de för danstreorna använder danssalarna den här veckan så vi får se. Sen är det i alla fall håltimme och sen slutat dagen med spanska.
Efter skolan sen ska jag ju åka och testfotograferas hos A model agency. Men nu har jag hört massa dåligt om dom och att dom lurar en på pengar eller nått sånt. Men jag ska se till att inte bli lurad, ingen ska lura mig liksom. Pappa följer i alla fall med :)

Sen nästa söndag ska jag till Stephanie och fota. Vet inte riktigt vad för tema men jag tror det bara blir vanligt.
Är hungrig, hoppas matten är klar snart. Blir pommes och kyckling ;D

Asså jag måste fixa i kategorierna. Vill ha en för lite ''finare'' bilder och en för lite mer vardagliga bilder. Hm..  
okej, nu finns vardagliga bilder på ''Bilder'' och lite finare bilder på ''Photos''
Kram

Några till bilder från igår också ;)

Jackan & skorna

      Här kommer några bilder på jackan och skorna. Tyvärr är bilderna rätt dåliga.
                                                  Jacka - H&M ca. 800:-
                                                  Skor - H&M ca. 300:-
 
image377image378

Söndagsångest

hej :)

Kvällen igår var rolig. Fikade och tittade på film och så. Idag har jag söndagsångest. Måste ju plugga och så men orkar man de? Neej! Har jättemycket skolarbete just nu, men jag orkar inte. Kommer aldrig lyckas i livet med mina betyg =/  
 
                           

                                                       Bilder från igår.
                                               Kommer fler senare också :)

                                                                  <3

Heeej!

Jag har varit på stan idag med pappa. Har köpt en jacka och ett par klackskor.
Påvägen dit..
Jag: asså jag orkar inte med mamma, hon är mongo.
Pappa: Ja, men det passar ju bra eftersom du är mango.

hahah, okej.. inte så kul men lite tycker jag eftersom han halkade precis efter han hade sagt de också xD

Senare ikväll ska jag träffa några kompisar och fika. Sen ska vi åka till Gabbi och titta på film kanske och äta godis. Sover antagligen över där också. Ska bli jätteroligt för jag träffar inte dom så mycket längre. Fast alla i ''vårat gäng'' kommer inte, eller typ ingen kommer så vi blir inte så många :(

Har tyvärr inga bilder på skorna eller jackan nu , men det kommer imorgon :)
Puss , ha en bra kväll :)


Massage?

Ska sätta mig och titta på någon konstig film som familjen tittar på nu.
Ska också fråga mamma om hon kan massera mig, är jättestel i axlarna :(
Här är i alla fall en gammal bild på mig att titta på tills nästa gång ja skriver, tihi <33

image370

Gymnasiemässa.. IGEN

Hellu :)

Idag blev det ett väldigt sent inlägg :( Men nu skriver jag i alla fall , hihi.
Matteprovet idag gick åt *pip* Senare hade vi ju också danshistoria. Vi ska skriva en dansanalys som ska vara inne på fredag och jag har ingen anning hur jag ska skriva. Det är så himla mkt just nu, orkar inte..suck!

Jag och Emma åkte i alla fall till gymnasiemässan IGEN, efter danshistorian. Stog i montern från 15-18. Nån mer som var där? :)
Haha, senare kom Dani också så vi gick till scenen och kollade på modevisning. Då sa en kille som stog brevid mig: Varför är inte du där uppe? Du borde vara där! Eller nått sånt. haha, fett sött ju :)

Puss och kram, ha det bra <3

Photos

Två bilder som min kompis Gabbi tog på mig i sommras :) <3
Inget smink i think (rimma lite ju xP)


image369
Ska sova nu, godnatt <3

Heeej!

Har varit en lång men kul dag. Åkte till gymnasiemässan runt 8. Sen stog jag och emma vid montern i 2 timmar. Sen åkte vi till Mcdonalds , åt luch och åkte tillbaka till skolan och hade No, So och svenska. Sen gick vi tidigare från svenskan och åkte tillbaka till gymnasiemässan och stog i montern igen, haha. De va faktiskt jättekul att stå i montern så vi ska stå imorgon igen ;)

Är i alla fall hemma nu. Ska plugga matte sen också, har ju matteprov imorgon.. AAAAH!
PUSSPUSS <3
 
Lite bilder från idag också :)




Onsdag

heej ;)

Hinner bara med ett inlägg om dagen på vardagarna , lite tråkigt :(
Men idag har jag i alla fall haft so, svenska och engelska. Sen efter lunchen var det balett och dansträning. På dansträningen gjorde vi fys mesta delen av tiden. Va så himla jobbigt att jag höll på att börja gråta, haha :P
Sen åkte jag i alla fall hem , åt lite snabbt och gick till dansen.

Och imorgon ska jag och emma m.f stå i monter på gymnasiemässan från 9-11 ,så vi tar ledigt från jazzen. Åker väl tillbaka till skolan sen och har No, so och svenska. Undrar om vi kommer få tillbaka våra No-prov som jag säkert kommer få IG på , hm..?

Aja, slutpratat. Ska gå och duscha nu, sen blir det väl Grey´s :)
Ha det bra, puss och kram <3

image362

Haha, hittade den här bilden på min bilddagbok.
Vissa kan tycka den är rätt äcklig, men ja hade iaf kul :P
Skickade in den som bidrag till nån tävling på bilddagboken.
Åh, nu blev jag jättesugen på glass bara för de..typsikt!


Choklad <3

Heej :D

Va ju en hel evighet sen jag skrev..typ :P Gick i alla fall till skolan idag, har haft modern, matte och engelska. Sen var det nått möte om gymnasiemässan, ska kanske stå i montern :) Sen åkte jag i alla fall hem och nu är mormor här och lagar mat till mig och brorsan , hehe. Och så tog hon fram en stor chokladkaka och sa: Här Amanda, vill du ha den? WIIIIIIE, fatta hur glad jag blev. Precis vad jag behöver , hahah.
Senare runt 17.30 ska jag åka in till dansen hus, ska titta på någon föreställning med klassen. Har ingen annan om vad det är nått, hoppas bara det inte håller på förlänge för jag vill INTE missa Desperate housewives.

Well well, skriver kanske ikäll fast jag tror inte ja hinner.
Men annars skriver ja imorgon igen, PUSS <3

image361



Längtar till december

Åhh, jag längtar tills december. Då händer massa roligt. Terminsredovisningar, jag fyller år, julafton och massa annat i guess. På terminsredovisningarna kommer vi ju vissa upp några kombinationer från baletten, moderna och jazzen tror ja. Och på baletten kommer vi ha trikåer och kjolar, åhh det kommer bli så fint. Kommer be pappa fota så ni får se sen ;)

En bild på mig , foto: Stephanie Muster

image360

Heeej!

Sitter här och drogar ner mig med chokladsås och sorbetglass, inte bra. Men nej, inget mer onyttigt idag inte.
Eftersom jag är sjuk så stannade jag hemma från skolan idag, inte så kul. Man missar så mycket när man inte är där :( 

I alla fall, ska väl snart gå till mamma. Ska vara där den här veckan. Det är där jag har alla djuren så då kan jag gosa med Stampe hela veckan :D 

           image359
       Kanske inte låter så gott med chokalsås till sorbetglass, men det funkar :) hihi
                                                         Kram <3


Mina glädjespridare

                         Tänkte lägga in lite bilder på mina älskade djur :)
 
                                   
                  
                    
                    Stampe                       Gerbilerna                      Brorsans fåglar
                                                      Lizzie & Nelly                    Mimmi & Max

image358

Ta mig till thailand..

Heej igen.

Sitter här och tittar ut. Minus grader och snö , brr.. Jag vill till thailand, det är en av mina drömmar att få åka dit innan jag går ut gymnasiet. Hoppas verkligen de. Nästa sommar så pratar vi i alla fall om att åka till bolivia. Pappa har varit och jobbat där 2 gånger och nu vill jag följa med så i sommar kanske de blir av om vi har råd :)

Neej, nu ska jag sätta och titta på tv och äta mackor.
Ha det bra och tack för kommentarerna, ni är sötisar <3

image352

Fars dag!

Har inte gett min pappa nått än, får göra de någon annan dag.

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG!
Tack för att du finns <3

image351

Har ni gett något speciellt till era pappor? :)

Sjuk

hejsan!

Åkte ju till mormor igår för hon skulle ha gäster så jag hjälpte henne att duka och diska. Fast sen när alla hade kommit och vi skulle äta började jag gråta. Va så himla trött och hungrig så tårarna gick inte att stoppa. Så jag satt inne på mormors rum hela middagen. Sen diskade jag i alla fall lite :) Pappa kom och hämtade mig där och sen kom vi väl hem någon gång runt midnatt.

Idag ska jag nog bara plugga matte och så. Känner mig sjuk :'( Ska ringa och avboka fotograferingen som är imorgon. Ska fråga om jag kan komma nästa måndag isället :) <33

                       Mormor hade några jättefina ljus som jag blev kär i ^^
                     image350
                       

Heej igen

Måste ringa till mormor och fråga om jag ska komma ditt nu. Nu är jag typ ännu tröttare än förut för jag bara har suttit vid datan idag =/ Kommer kanske inte blogga mer idag eftersom jag kommer hem sent eller så kommer jag inte hem alls, får se. Annars skriver jag imorgon igen :) PUSS <3

image349
Jag på en båt påväg till åland på klassresa :)


:(

hej.

Den här dagen är inte bra.. är jättetrött och känner mig lite sjuk. Ska ju till mormor sen men egentligen orkar jag inte. Men nu har jag sagt att jag kommer och hon skulle bli så ledsen om jag inte kommer. Hon vill att jag ska sova över också fast jag vet inte. Om jag inte sover över kommer jag nog hem ganska sent eftersom hon ska ha gäster kl. 17.30 och dom kommer väl stanna ett tag.

Jag vill bara resa bort till typ thailand.. jag orkar inte tänka mer. <3

image346

fredag, heeeelg

Hellu.

Blev ett sent inlägg idag. Idag har jag haft spanska, matte, danshistoria och gympa. Gjorde typ inget på gympan, bara sprang runt och sjöng och prata i mobil va typ de alla gjorde. haha, men vi va lite i det nybyggda gymmet också ;) Efter skolan åkte jag i alla fall in till stan och fikade med några kompisar, va jättemyigt. Gick runt lite på stan sen på kvällen och åt hamburgare, haha.

Imorgon ska jag nog till mormor och jobba lite där, plocka in disk och så. Hon ska ha gäster. Sover antagligen över där då.
Ska gå och äta lite godis, men vi hörs right? ^^

Hittade lite flummiga bilder på mig också.


Kram


 


torsdag 8/11 + en konstig dagens outfit

Tjaba tjena hallå ^^

Började dagen med jazz och sen klassråd. Hade egen övning i 45 minuter då vi började på en kombination till en jullåt. Efter de var det lunch och sen det efterlängtade No-provet.. inte. Gick jättedåligt som vanligt. Sen var det i alla fall so och svenska. Efter skolan åkte jag, dani & Emma in till stan och tittade på en modevisning och åt brownie med glass.

Och vi ni vad.. :O Det är ju typ några människor som går runt på tunnelbanestationerna och puttar ner folk framför tågen. Eller jag har i alla fall hört att dom frågar vad klockan är och sen när tåget kommer så puttar dom en ner på spåret, typ. Det har hänt massa sånna grejer den senaste veckan och det som är så läskigt är att när jag skulle åka hem när jag hade varit och fikat en gång så var kl. ca 1.00 på natten dåra. Så kommer det fram en kille och frågar vad klockan är och jag svarar '' det finns en klocka där'' och peckar. Han: Aha.. du är nykter va? Ja, säger jag. Sen går han men asså fett läskigt tänk om han var en av dom :O Eller asså jag stog ju så långt ifrån spåret jag kunde komma intill en vägg så det kanske är svårt attt få ner en på spåret då. Men gaah, läskigt. Så nu måste jag sluta gå så nära kanten, gör typ alltid de. Akta er ni också, det kan ju hände att någon puttar fast man inte tror de.

Oj, rätt långt inlägg :P Ska i alla fall ta och plugga matte snart. Puss och kram och akta er för galna putta-ner-på-spåret-snubbar.

Lite bilder från skolan :)



image341
Dagens outfit
Tunika - H&M
Strumpbyxor- H&M

Bilddagboken is the shit

Nu är det mat, pannkakor MUMMS :)
Och om ni får tråkigt någon dag kan ni ju alltid kolla in mina bilddagböcker :)
aami - mest vardagliga bilder
amimi - lite ''finare'' bilder
<3

Onsdag

Heej!

Har väl inte varit den roligast dagen idag, har varit så himla trött. Började med So, svenska och engelska från 8.30 till 11.45, så tråkigt. Och nu har vi svenskaläxa tills imorgon också, suck! Efter lunchen hade vi i alla fall balett, är aldrig så taggad på balett men efter stångövningarna fick vi lära oss en liten dans vi ska visa upp på terminsredovisningarna. Det var kul :) Sen var det i alla fall dansträning. Vi fick jobba med tyngd och sen fys, TRÄNINGVÄRK! Slutade vid 16.10.
Har egentligen dans nu men jag orkar inte gå. Har ju massa plugg inför provet imorgon ;(

Sen vid 21.00 blir det Grey´s. Ha det bra <3

image333
haha, hittade den här bilden från i sommras när jag var och tältade :P

Why me?

Asså död åt prov och plugg. Jag fattar nada.. Fast man kommer ju ångra när man blir äldre att man inte ansträngde sig. Så nu har jag bestämt att jag ska få G på varje prov! Men jag kommer aldrig lyckas..

Neej, ska gå och plugga lite till och fråga pappa om han kan lära mig att spela gitarr. Bra att ha en pappa som är musiklärare :)
<3

image332

Naturkunskap

Tjena :)

Kommit hem från en trött dag i skolan. Haft moderndans, matte och engelska. Moderna var rolig eftersom vi inte har haft de på flera veckor, sen jobbade nästan inget på matten för jag var för trött och sen på engelskan var det massa tråkig grammatik. Och när jag skulle åka hem missade jag tunnelbanan precis så jag fick vänta i 10 minuter, arg!

Ska äta middag snart och sen blir det naturkunskap, sååå tråkigt.
Men ikväll är det i alla fall Desperate Housewives, wiiie :D

                     

image331

En tävling för den som vill bara med, klicka här!


Dans och en dagens outfit

Hellu.

Är jättetrött men känner att jag måste gå till dansen eftersom jag inte kommer vara där nästa måndag. 
Dagen har i alla fall varit helt okej. Dansen i skolan var rolig då vi skulle vara varandras spegelbilder. Efter de hade vi ju håltimme, satt bara och pratade i danssalen och sen var det spanska som var jäääättetråkig. 
Okej, nu måste jag springa till dansen. Hugs <3

Dagens outfit!

image328
Klänningen (eller vad det nu heter) är från Gina tricot, den jag köpte igår.
Halsduken är också från Gina , jeansen från Veromoda och skorna från Skopunkten.

Back to school

Godmorgon :)

Gick upp för lite mer än en halvtimme sen. Börjar 10.45 idag, wiie. Men jag har i alla fall lite bråttom för jag måste förbi mamma och hämta lite saker.

Hm.. vad står på dagens schema då.. So, dansimprovisation och spanska. Inte världens roligaste ämnen men det ska bli sååå kul att träffa alla små tomtenissar igen :D Sen 18.45 blir det ju dans igen och massamassa plugg :(
Måste gå och fixa mig nu, men jag lägger in en dagens outfit ikväll om jag hinner.

  

Mina tomtenissar, packet och allt vad dom är <33
Blev jättedålig kvalitet, why?

Ångest

Asså jag verkligen ångest för att skolan börjar imorgon och jag inte har pluggat nått. Jag skulle ju plugga lite ikväll men nee, alla böcker och sånt är hos mamma.. suck.
Aja, ska se slutet på sandor slash ida nu och dricka te.

Tittade i Helles kamera och hittade lite bilder från köpenhamn, sry för den dåliga kvaliteten.

image324

image325


Hejsan på er :D

Har ju varit i stan idag, köpte en tröja eller vad man nu ska kalla de. Ni vet en såndär man har en tröja under. Har ingen bild på den så ni får se den i någon dagens outfit någon dag :)
Sen åkte i alla fall jag och Anja hem till Helle och var där en stund. Roligt att träffa dom för vi ses nästan aldrig längre nu när vi börjat på nya skolor.

Och vet ni vad.. Idag när vi var inne på wedins kom en tjej från A model agency och frågade om jag ville komma på en testplåtning nästa måndag :D Hoppas dom gillar mig ^^ Ska bli jätteroligt i alla fall.  

Ska snart plugga lite No när pappa kommer hem. ciao så länge <3

 
Två snygga jackor från H&M,
men tyvärr är man ju inte så rik som man skulle vilja vara.

4/11

Heeej :D

vaknade för inte så längesen , blev ju så sent igår. Men idag ska jag i alla fall till stan med min kompis Anja som jag inte träffat på evigheter. Ska bli roligt :) Får se vad jag får med mig hem.

Imorgon fyller min lilla kanin 6 år, guu va snabbt tiden går :O Kommer lite bilder på honom då. Och så är det ju skola imorgon också, har värsta ångesten för jag inte har pluggat och så.
Well well, måste gå nu men du kommer väl tillbaka och tittar senare idag? Puss <3

image321
Jag , foto: Stephanie Muster



Wiiiie

OKej, nu måste jag gå och sova. Varför är jag uppe så sent? Pappa har till och med redan gått och lagt sig, jag och min brorsa är datanördar som fortfarande sitter uppe.

Men jag kom i alla fall på att det kommer bli en rolig vinter. För först fyller jag år, sen är det julafton. Och så kommer jag få en systemkamera så jag kan fota massa. Sen så kommer jag köpa tåskor, och åka skridskor så jag kommer ha fullt upp i vinter, plus att massa kompisar fyller år.

image320

Good night sunshines <3

Skogskyrkogården

Heej igen :)

Nu har jag varit på skogskyrkogården också, åkte väl dit runt 22.50. Tände två ljus för farmor <3

Imorgon blir det plugg, och då ska jag verkligen plugga. Har inte gått så bra dom andra gångerna jag har skrivit att jag ska plugga. Men imorgon , då ska jag verkligen. Ska kanske till stan eller nått också om jag hinner :)

Ska läsa lite bloggar, Ciao <3

Likadana ju..

I sommras tyckte jag tydligen de va kul att ta likadana bilder och så likadan ut på alla :P

image319

Fotografering

hellu :)

Asså vilken dag, vaknade runt 10.30. Åt frukost och åkte sen in till stan för att kolla efter en vinterjacka. Fast det blev aldrig någon jacka för Stephanie (''min'' fotograf xP) ringde och frågade om jag kunde komma och fota för någon reklam för massagegrejer. Och självklart ställer man upp även om jag inte mådde helt bra och va jääääättetrött. Så jag åkte i alla fall till studion, kom dit vid 14.00. En annan tjej blev fotad först så jag fick vänta ett tag sen fotade i alla fall hennes pappa mig ett tag.
Kom hem för inte så längesen, så jag har ätit middag nu och så. Hade liksom inte ätit på 7½ timme så jag var ganska hungrig =/ Pappa och brorsan har i alla fall köpt lite godis och läsk till ikväll :)

Såhär blev i alla fall resultatet (ser lite konstiga ut för dom e förminskade)
image316
image318


snö, brr

Heeej.

Okej, nu har jag jättebråttom. Ska in till stan och köpa en vinterjacka och jag har inte hunnit fixa mig.

Aja, igår var jag ju på café Emma och 3 kompisar till henne. Sen gick dom hem och då kom det 3 nya så nu har jag lärt känna 6 st nya människor, typ.. alltid roligt. Det var i alla fall jättemysigt.. och kallt. Vi satt på ett café Kófi på östermalm. Ett tag runt 12 tiden satt vi utomhus och så började de snöa en massa, då gick vi in för de va så kallt, brr... Och nu kommer typ varje rubrik innehålla ordet 'brr'' för de är så kallt nu förtiden , brr..  Hahha, okej inte kul, Bara såndär humor som jag och emma förstår ;)

Okej, nu har jag jättebråttom. skriver sen när jag kommer hem, Puss <3
Lite bilder från igår.

  

Café

Heej.

Nu har jag och mamma varit ute och gått en stund och så. Ska åka och träffa emma vid 20.00 sen ska vi fika, älskar att gå på café det är så mysigt :)

Jag har kommit på att jag saknar sommaren, fast ändå inte. Eller asså jag vill ha vinter på ett sätt fast nee.. det är för kallt. Eller de som lockar med vinter och snö är ju att man kan ta fina kort, haha. Jag är en fotonörd, I no.

image312
Bild från i sommras då bladen va gröna, nu är dom ju typ bruna eller nått. haha?

brr... jag fryser

Hejhopp :)

Rätt fint väder idag ju, fast riktigt riktigt kallt Brrr.... Ska väl snart ut och ta en promenad med mamma. Sen ikväll blir det fika med Emma :D Skulle egentligen ha gått till kyrkogården idag med pappa och brorsan men jag får nog göra de imorgon istället.

Åh, jag längtar tills jag fyller år (9 dec) för då kommer jag få eller köpa en systemkamera, wiie. Fast jag vill ha den nu, fast tiden går snabbt och det är snart december så det är inte långt kvar. Sen i vinter ska jag fota som en galning, haha!

Måste gå nu , ciao <3


Tävling hos olga

Olga har en tävling, klicka här så kan ni också vara med :)

Om ni har någon tävling så kan ni ju skriva de i en kommentar, alltid roligt me tävlingar!
Nu ska jag ta en kopp te, kram <3


Stackars stampe :(

Gokväll :)

Idag har jag faktiskt städat, lite.. haha. Var i alla fall ute i skogen en stund med mamma och brorsan, vi plockade svamp fast jag gick mest runt och sjöng sådär falskt som bara jag kan. Sen gick vi hem och åt ris, fisk och någon svampsås , GOTT!
Vi upptäckte idag för ett tag sen att min kanin stampe slickade på mattan så jag och mamma kollade vad det var han slickade på och det visade sig vara blod. Så vi undersökte honom och så såg vi att han blödde på tassen , stackarn. Han kanske har trampat på nått eller så :( Men vi gjorde rent och han verkar ändå ganska glad :)

Nu blev jag jättesugen på nått gott. En kladdkaka skulle ju inte sitta fel, fast jag orkar inte baka haha :P

image311


Namn..?

Hellu again :)

Nu har jag fått i mig frukost och en kopp te. Ska gå och städa lite nu och göra lite situps , hahah. Nu kommer man ju inte träna i skolan på en hel vecka så då får man göra lite hemma , men det ska bli kul. Har faktiskt lust att göra lite situps och sånt, fast jag är värdelös på armhävningar xP


image310
Det här är i alla fall min lilla maskot haha, söt va?
Fast den har inget namn så nu får ni ge lite namnförslag :)
<3

Godmorgon

Har varit uppe i en timme nu så jag borde gå och äta frukost snart, är faktiskt lite hungrig. Idag regnar det :(  Igår var det fint och idag regn, undrar vad det blir imorgon.. snö kanske? :P
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, behöver väl antagligen städa och plugga precis som alla andra dagar men vem orkar göra de. Kanske ska åka in till nått köpcentrum.. hm!

Well well ska nog gå och äta frukost nu, <3