VS

Håll med om att Victorias´ secret har snygga kläder - www.victoriassecret.com

image9


Dansen

jag älskar att dansa och jag äälskar min dansgrupp, dom är så underbara ^^
Vi får alltid dom konstigaste danserna och dom kontigaste kläderna! Men det är kul , hahah.
Kommer bli roligast i vår med alla föreställningar. kärlek till er
<3


Oförglömliga 14/4

Lördag 14/4 var bästa dagen på länge. Vaknade, duschade, åt frukost sen följde jag med mamma till centrum.

När jag var i affären ringde en klasskompis och frågade om han fick låna min filmkamera, och det var bråttom.

Så jag sprang hem till mamma och hämtade lite saker och sen till pappa för att hämta filmkameran.

Joggade till skarpnäck för att lämna den, efter det gick jag till Gab. Vi skulle ha grillkväll så vi behövde shoppa lite grönsaker och en engångsgrill. Vi gick hem till mig för att hämta busskortet men när vi precis kom innanför dörren kom vi på att vi hade glömt Gabs busskort. Så vi gick till skarpnäck igen och hämtade de. Sen tog vi tunnelbanan till netto. Vi hittade inte alla grönsaker vi behövde och det fanns ingen engångsgrill där heller så vi tog bussen till skarpnäck. Frågade på konsum om dom hade engångsgrill, men svaret blev Nej.

Vi drog hem till Gab och hämtade lite mat och ringde till hemköp och frågade om dom hade grillar. Och det hade dom. Vi tog bussen till hemköp och köpte våran efterlängtade engångsgrill. Efter de gick vi hem till mig och började spetta upp maten på pinnar. Senare kom tjejerna - Frida,Helena,Freja och Anja. Vi åt lite mat och skrattade.

Senare gick vi och spelade boule. 91:or mot 92:or. Det blev typ oavgjort, egentligen skulle småtingarna vunnit men vi kom på att dom fuskade så det blev lika. hahahahaha. Sen gick vi upp till min terass som vi kallar det och grillade marshmallows. Frida tycker att en marshmallows ska vara bränd och kolsvart. Det är hennes tips! Jag och Gab följde med tjejerna till skarpnäck vid 20.45. Sen gick vi tillbaka till mig och städade upp. Efter de gick vi hem till Gab och tittade på några avsnitt av Lost. Efter några timmar vandrade jag hem med trötta ben, grillade två marshmallows över stearinljusen och gick och la mig.

Det var lovets bästa dag och jag är glad att jag delade den med er - Gab,Helena,Frida,Anja och Freja <3


Humle & Dumle

idag har jag varit med Humle :D Vi har hunnit med en massa skojs. Ätit lunch och middag, bakat kladdkaka, picknickat, spelat boul, varit ute med stampe, tittat på tv och maaassaa meeer.  HAHAHHAHAHHAAAAaa!!
Imorgon blir det grillkväll med alla girlseen! :D

Dumle/ami.

Underbara tjockiisdjur

vaknade av att mamma typ gick runt och skrek, sen ringde gabsit och frågade om jag vill åka och bada på eriksdals. Vi ringde runt till tjejerna men ingen kunde, snyft. Det blev inget bad så vi gick hem till gabsit och gick ut med hennes tjockiskatt - Bamse. Åt lite mat och gick hem till mig, och var ute med min tjockiiskanin Stampe.
Sen gick vi tillbaka till Gabsit och åt middag och tittade på lost. <3


Emilia

Varit med Emilia idag, :D Vi var ute med stampe ett tag, haha alla älskar min kanin *host* Sen gick vi in och tittade på en film från min klass klassresa, höhö!  Den är väldigt crazy så jag tror hon tyckte den va lite konstig xP Sen gick vi runt ute och gjorde ingenting, utan bara njöt av solen till skillnad från igår då vi var inne i stan och frös ihjäl och träffade konstiga människor överallt.

  

Påsken

Påskdagarna som varit har varit ganska okej faktiskt. Jag har inte gjort så mycket men det har ändå varit roligt. Nästan alla dagar har jag varit ute med stampe. Han tycker det är helkul att vara ute hahaa. På lördagen var jag hos mormor och morfar och åt påsklunch. Mormor lagar godaste mat så jag öste på jättemycket och då sa morfar: Oj, vad duktig du är som äter så mycket. Jag ba: hehe, jag har inte ätit upp det än. Men jag åt iallafall upp allt sen, fett stolt xp. På söndagen så väntade jag på att Gab skulle komma hem från sin pappa så då passade jag på att städa djurens burar. När jag hade städat gerbilernas bur så så ställde jag dom i vardagsrummet medans jag städade stampes bur, men jag hade glömt att täcka för ett hål i gerbilernas bur så Nelly stack. Jag ba : AAHH , råtta på rymmen! Sen låg jag på golvet ett tag och smutsade ner mina kläder i försök av att fånga henne, men tillslut fick mamma tag på henne, haha! Senare var jag och Gab ute och fotade stampe lite. Det var roligt, mycket roligare än att städa burar. På måndagen var jag och luffade i skogen som vanligt. Sen på kvällen joggade jag runt lite så nu känner jag mig fett duktig ^^
Och idag har jag varit med Gab i stan. Vi försökte hitta en fotoautomat, vi gick till ett ställe där vi hade fotat förut men den hade dom tagit bort. Senare hittade vi en annan men då behövde man typ betala med kort, gaah! Men vi får åka och fota i en automat någon annan dag. 
Resten av lovet hoppas jag blir bäst!

       
          

Lycka

Enligt mig är lycka att ha någon man kan lita på och att man får göra det man brinner för.  Mina vänner är dom underbaraste vänner man kan ha, dom är dom absolut bästa och utan dom skulle jag vara världens mest olyckligaste person. Det finns vissa som är en närmare och vissa man nästan aldrig träffar. Men dom som står mig nära vet jag att jag aldrig kommer lämna. Dom finns med mig hela livet vad som än händer.
Sen så är jag lycklig över att jag har världens finaste kanin också. Han heter Stampe och är min favorit. Honom kan jag lita på upptill 100% och jag önskar att han förstog hur mycket han betyder för mig och att han är den jag alltid kommer att älska mest. Lycka är också att man får göra det man älskar. Jag älskar att dansa och dansen är min stora kärlek. Om jag aldrig skulle börjat dansa så tror jag att det skulle vara som att en pusselbit fattades i mitt liv.  
Det som jag har berättat nu är min lycka i livet och jag hoppas mina vänner aldrig kommer lämna mig, för jag kommer iaf inte lämna dom.  Med dansen , vännerna och kaninen är jag världens lyckligaste!  

amanda.