Egypten here i come!

Imorgon bär det av till Egypten, sharm el sheik med pappa och brorsan. Planet går strax innan tolv från Arlanda. Och jag är förkyld också, så typiskt. Men de börjar bli bättre.
Är tillbaka tisdag den 3:e, landar runt midnatt så det blir hem och sova några timmar och sedan dags för skola igen.

Woooho!
Ha det bäst, pusssss!

föreställningar

Gokväll gott folk!
Två föreställningar har vi haft idag, skojskoj. Börjar i och för sig bli en aning trött på vår koreografi men sjukt kul har jag haft hela dagen.. i stort sätt. Haha vi har ju masker på oss i vår koreografi, vi tar av oss dom lite då och då och jag såg att bandet höll på att lossna men sen tänkte jag inte mer på de. Haha som tur va lossna de inte först på applådtacket, tur de att den inte lossna innan, hade de förstört allting.

Imorgon börjar vi inte först klockan 3 och så har vi en sista föreställning vid 5, snyyyft!




Godnatt!

se människan, grupp röd<3

haha shit, jag är sämst på att blogga :(
Hur som helst har vi jobbat med produktionerna nu hela förra veckan och även denna. Igår var det premiär, gick finfint men kan alltid gå bättre. Idag blir det två föreställningar till, wiihoo!


v. 7

Produktionerna är i full gång. Är i skolan från 8.30-17.00, har AJ(!!)-blåmärken på knäna, träningsvärk i stort sätt överallt och ett litet uppskrapat sår på ryggen. Men jaa, det går åtminstonde framåt.
Bilder får komma en annan dag för sånt har jag inte tid att lägga in just nu. Imorgon börjar jag 07.30, mmm va härligt. Ha det bra gott folk! Puss.

2/2

En liten sovmorgon som varje måndag och sedan fortsatte dagen med en modernklass. Skojigt! Inget inval så vi gick sluta tidigare :) Nu är jag hemma, har ont i bena, är trött och vill egentigen bara lägga mig och sova. Men icke!!! Här ska det pluggas till kulturhistoriaprov och matteläxan måste också göras. På torsdag blir det i alla fall slalom i Romme!

au revoir!


En såndär härlig fota-sig-själv-i-spegeln-bild.