Sommarbuffe´

Idag lagade 8:orna sommarbuffe´ i skolan så vi 9:or fick en ganska slapp dag. Vi såg på film (marie antoinette) den var lite konstig, men vi han aldrig se klart hela. Jag , Anja och Helena har spelat pingis endel också. Men nu måste jag gå hem till mamma och träffa min älskade mormor. 
Ha det bra , puss & kram <3 

Orientering

Today hade vi orientering i skolan, gick faktiskt riktigt bra. kom på delad 2 plats , wiie :)
Imorgon ska jag till stan med Anja och Frida tror jag det blir. Fast egentligen borde jag kanske gå på kollomötet, =/? Jag , Freja och Anja tänkte att vi skulle vara lite sociala så vi tänkte att vi kunde åka. och nu är det sista året för mig och anja att åka på kollo så vi passar på!

Idag är det desperate housewives! brukar du titta på de ?


Skolan

Idag har varit en ganska dålig dag, har varit ganska deppig. Kom till skolan vid 9 då vi hade engelska, fast det blev inte så mkt gjort. Sen var det So redovisning och det gick åt skogen. Efter de var det lunch. Gabbi och Freja hade lagat mat så det blev bakad potatis. Och duktig som jag är råkade jag skära av mig typ halva lillfingret haha, så jag gick till toan för att tvätta. Sen när jag kom tillbaka hade frida tagit massa mat till mig på min tallrik och så hade hon doppat hela brödet i nån röra så det var alldeles kladdigt , tack för de frida hahaha :) Efter lunchen hade vi nån genomgång som jag missa för jag behövde torka dom äckliga borden. Samma lektion var det EA och jag & anja passade på att lära helena lite ord på spanska, det var iaf ganska kul. Och sen hade vi den dumma gympalektionen som INTE var efterlängtad. Det var typ skoljoggen och det gick dåligt. Men efter det fick man iaf gå hem , så jag gick hem och åt kakor, choklad och drack cola. Fast colan var inge god, jag föredrar vatten.

Passar på att berätta om igår när jag ändå är ingång. Jag var hos Stephanie och fotade , hon har studio och allt. Så jag en annan tjej blev sminkade och fotade. Det var verkligen jätteroligt men jag åt typ inget på hela dagen. Var så upptagen med allt annat, fick äta sen när jag kom hem och då var klockan redan 10.15 och jag hade en uppsats och göra klart. Okej, nu ska jag inte berätta mer börjar bli lite tråkigt va !? 
 
Godnatt <3


daaaaans

Idag har jag haft dansuppvisning igen. Gick riktigt bra den här gången faktiskt, fast genrepet gick skit men det gör det ju alltid :P  Det var skolföreställning så jag va tvungen att ta ledigt från skolan , men det var bara skönt. 
Var ute och fotade lite sen när jag kom hem, med klänningen jag ska ha på skolavslutningen. 
 Fler bilder finns i min bilddagbok -
http://aami.bilddagboken.se/ 

                         image17


Juicy

                               Jag blev kär i denna klänning från Juicy!

image16

Snart slut

Onsdag den 23 maj, jaa nu är det inte långt kvar tills man sitter och äter tårtor på skolavslutningen. Kommer bli så j*vla sorligt att lämna alla. Och Sen till hösten när man inte längre går vägen till denna underbara skola. Den var faktiskt nått speciellt, ganska konstig men ändå så bäst. Åhh, vad sorligt det kommer bli, men att börja gymnasiet blir liksom som en ny start plus att jag får dansa mycket, och det är ju de jag älskar. Men dagarna innan 8 juni då vi splittras så åker klassen till Åland, kommer säkert bli asroligt!!
Evig kärlek från mig till er- sfs <3


Djurgården

Idag har jag varit med mamma på djurgården. Vi gick till Rosendals trädgård och tog en fika. Jag åt kladdkaka, as gott!  Mammas plånbok försvann, men hon hittade den sen. När vi skulle gå mot bussen så gick vi in i skogen och kom lite vilse. hm, men efter ett lååångt tag hittade vi iaf till busshållplatsen :$.
Imorgon är det skola igen, buhu orkar inte. men men, snart är det iaf lov :D 
Glöm inte och kolla i min bilddagbok,
http://aami.bilddagboken.se

Dansuppvisning

Igår var det dansuppvisning igen, på södra fot den här gången.  Vi gjorde fyra danser, råkåkå, flygplansdansen, madicken och the ark. hahaaa! Först så fick vi sitta bakom scenen ganska länge medans några andra grupper dansade. Men vi satt och pratade och dansade lite vals medans. Det var alldeles mörkt och vi kunde ju inte gå därifrån för då skulle vi behöva gå ut på scenen. Sen blev det vår tur och vi dansade råkåkådansen. Efter de hade vi typ en minut på oss att byta om innan vi skulle in igen och göra flygplansdansen. Den gick verkligen dåligt för jag var så stressad. Direkt efter skulle vi byta om till klänningar och göra madicken. I den dansen var det min grupp och typ 15 st 8-åringar. Efter det var det en lätt avslutningsdans till 'the worrying kind- the ark''  Den här gången fick vi iaf ett rum med speglar , förra gången fick vi vara i ett kontorsrum , haha xP
Wiiie , på tisdag ska vi gå och se avgångseleverna på riddarfjärden tror jag det var ! <3

Vatten

Var med Gabbi idag efter skolan. Vi tog lite vatten bilder uppe på ett berg , fast efter ett tag så såg gabbi en blixt och vi sprang allt vad vi hade ner från berget. vi är ganska rädda för blixtar för i sommras hade vi ett litet blixtdrama när vi var och badade, sen dess har blixtar varit onda. Sen fotade vi lite till fast på gården.
(fler bilder finns på aami.bilddagboken.se) 

                image10