we love ikea

Hej där ute!
Har ni haft några små spöken som sagt bus eller godis än? Inte jag, kom precis hem så hur ska jag kunna veta. Men vädret är ju piss så det kanske inte är så många ute. Jag och gabbi hade tänkt att gå ut, eller aa typ. Våra såkallade "kompisar" skulle göra nått, klä ut sig och grejer men icke.. vädret var helt enkelt inte på vår sida. Nästa år, nästa år blir det storsatsning på halloween.. har jag nu bestämt hehe.

Kom som sagt hem för ett tag sen. Va ju på ikea. Gick bara runt lite och sedan blev det pizza :D Ikeas pizza, bara 5 spänn för en bit. Helt värt att åka till ikea bara för att äta mat, ska jag göra många gånger ;) Sedan frös vi ihjäl påväg till bussen, regn och iskalla vindar.. usch!
Nu ska jag äta och titta på ensam mamma söker. Går ju inget bättre på fredagar.
Bu och bä <3


fredag

hello!
Oj redan fredag, aaaaah. Lovet är snart slut, lovet är snart slut, lovet är snart slut. Mm, nu vet alla de. Nu ska jag snart åka till ikea med gabbi. Mormor och pappa skulle egentligen också med men icke, så blev det ej. Bussen går om ca 50 minuter så jag ska springa hem till mamma nu och hämta lite saker.


Jag och Gabbi haha. Utomjordingar eller nått..

BUS ELLER GODIS!???? :D

filmkväll

Heej!
Blev ju en liten filmkväll med Anja och Gabbi. Såg först en skräckis, The Texas Chainsaw Massacre. Den var mest äcklig. Handlade om precis som alla andra skräckfilmer ett gäng ungdomar som dör en efter en. Jag vet inte hur många filmer jag har sett då ett gäng ungdomar på ca 5 pers åker någonstans och sedan dör en efter en. Är ju så i alla filmer haha.
Sedan såg vi p.s i love you. Den var helt okej, hade förväntat mig lite mer men den var söt.

Oj klockan snart 2. Natti natti<3



hihi

Blev inget ikea idag, pappa kom på att han jobbade. Men vi åker dit imorgon istället. Nu ska jag gå och träffa anja och gabbi. Köpa lite gott och titta på film. roligtroligt!
Ha en bra kväll!

skinnjacka

Jag är lite dålig på att redovisa de jag köper. Hur som  helst, här är i alla fall skinnjackan jag köpte för ett tag sen. Denna får man för 500-lappenH&M.


torsdag

Gaaah, dagarna bara rinner iväg.. redan torsdag. Jag har massa saker att göra innan lovet är slut.

I alla fall, gårdagen.. jätterolig! Va med Emma och Ronja.. ronja som jag vi inte träffat på vad var det nu..? Snart 5 månader eller nått sånt. Gick först och åt lunch på donken, hehe. Donken, alltid donken. Jag undrar när punkten i livet kommer då man väljer max eller burger king istället? Hur som helst, senare åkte jag i alla fall hem för att hämta pengar och sedan tillbaka. Bokade biobiljetter och sedan middag på taco bar. Bion började 20.20 så vi fick gå runt ett bra tag. Hahah, sedan blev vi offer för några killar så vi var tvunga att låsa in oss på toaletten haha.
Senare började i alla fall bion, Patrik 1,5 IGEN! Efter de blev det donken igen, va tvungna att gå in någonstans där det var varmt. ISKALLT ute ju, man fryser ju ihjäl. Börjar väl snart vandra isbjörnar här..






Onsdag

Hej hallå hej tja!
Jag har lite brådis. Ska springa över till mamma nu och hämta lite saker, sedan åker jag in till stan och träffar knasbollarna. Även kallade ronja och emma. Vet inte när jag kommer hem, sent i guess!
Måste gå, Puss!


Ser ni så knasiga dom e? :D

promenix


Jag och de andra två på bilden bestämde oss för att ta en promenad. Blev en lång promenix. Kom hem efter 2 timmar igen. Shiiit va kallt det va ute, frös ju typ ihjäl. Blir en tjock jacka nästa gång haha :) Ska gå och lägga mig nu, kan inte sova bort hela dagen imorgon ju. Ska träffa emma och ronja vid 12.30. Godnaaaatt<3

Veckans planer

Onsdag- Träffa Emma och Ronja :D
Torsdag- Antagligen ut till Ikea.
Fredag- Halloween om ja fattat rätt, får se vad jag hittar på hehe. BUUU!
Lördag-
Inget planerat.
Söndag- Ingen planerat.

aaa, thats it! Har i och för sig lite planer för helgen jag vill genomföra men det tas upp nån annan gång. Nu ska jag nog gå över till mamma och hämta mina nycklar.. Så man inte blir fast inne hela veckan eftersom man inte kan låsa dörren. Skulle ju va lite surt! Ooooh nu fick jag sms.. spännande! *KRAMKALAS!*


Tisdag

Hej!
Jag har inget roligt alls att skriva. Gårkvällen var mysig hos mormor och morfar. Äta mat all night long liksom. Nejmen nu ska jag stänga av denna apparat för att försöka hitta på nått som inte känns så meningslöst.


Här får ni en bild på mig och helle.. precis som i inlägget nedan.

PUSSSSAAR!!!!!!!!!!!!

Måndag

visst är de måndag? Haha, har ju ingen koll när det är lov. Hej i alla fall. Av någon konstig anledning fick jag för mig att klistra på lösnaglar. Jobbigt att skriva ju haha. Jag hatar lösnaglar, man kan ju inte göra nånting utan att dom ramlar av typ.
Nämen nu är det en polisheliopter precis ovanför huset IGEN. Det verkar hända saker hela tiden här, har varit jättemycket helikoptrar runt här flera dagar nu. I alla fall vad mamma sa.

Nej, nu ska jag ringa pappa så ska vi kanske hem till mormor och morfar och äta middag. Mysigt!
Ha det bra.. <3


Jag och hellebelle för nån vecka sen.

eye




söndag och regn

Hallå i regnet, eller solen eller vart ni än är. Om ni inte befinner er i sverige, eller regniga stockholm kan jag ju tala om att det blåste som tusan i gårkväll/natt och idag droppar regnet.

Hur som helst, dagens planer.. typ inga.. Nejmen jag ska nu gå ut..i regnet haha. Sedan gå till pappa och fixa lite saker. Ska försöka göra massa nödvändiga saker idag, typ plugga matte och bestäma lite hur jag vill ha mitt rum. Jag tänkte på mitt rum imorse, det är rätt stort. Eller i alla fall rätt normalt men jag har så jäkla mycket saker så det blir rätt litet. Har en garderob, en säng, en soffa, tre byråer och så kaninens alla prylar. Ska väl kanske kasta ut lite så jag få EN byrå haha. Mm, mycket intressant info.. ;P
 Nu går jag ut och dansar regndansen! Puss och kram skummbanan!


Jag, Emma och Dani! :)

patrik 1,5

Gokväll!
Har varit hemma ett tag nu. Va ju och såg biofilmen Patrik 1,5 med sötisen
bilancioni och två andra sötisar. Filmen var jättebra, skitsöt!

Har inga planer för imorgon än. Ska nog försöka fixa lite mer i mitt rum och göra tex matteläxan så man har den gjord. Rätt mycket att räkna under lovet. Sen ska jag nog hälsa på mormor och morfar någon dag också. Har inte varit hos dom på länge nu. Kanske får åka dit och agera städhjälp eller nått haha.
Nu har jag inget mer att skriva om mitt intressanta liv.. (not) Kramisar!

en ängel

Jag och emma har varit på stan en stund. Sedan åkte vi till hennes jobb, dom skulle ha maskerad.. hon skulle va en ängel. Titta så fint hihi. Sen tvingade hon mig att gå ut på gatan med glorian och vingarna.. folk tyckte jag nog var en aning konstig hehe.

Är hemma nu, men ska gå igen. Ska träffa några kompisar så ska vi på bio, patrik 1,5  :) Har hört att den är bra. Måste gå, CYA! <3




oh, imorgon har jag namnsdag.. bara så alla vet liksom!


Lördag

Hejsan hoppsan! Spelningen igår var en aning galen, publiken var en aning galen. Men annars var det trevligt. Va invigning av en ungdomsgård i nacka.




Nu ska jag dra till stan och träffa emma. Sen ikväll kanske det blir bio.
Ha en fin dag<3

make up store

Mamma var på invigningen av nacka forum igår. Massa nya affärer och sånt. Jag var en aning tjurig för jag inte fick följa med, skola ni vet haha. Men jag fick i alla fall en makeupstore-katalog och så fick man nån spagrej med. Halleluja liksom!







Fredag

Hej!
haha, segare person än mig när det gäller att uppdatera bloggen har jag nog aldrig stöt på. Nejmen idag har jag fixat i mitt rum, städat och dammat. Ska sälja min säng så den har jag fotat och sådär.

Har inte så mycket att berätta eftersom det i stort sätt inte har hänt ett skit idag haha. Bara städa städa städa. Men snart om ca en timme ska jag åka och träffa dani så ska vi på spelning. Va ett tag sen nu, ska bli skoj.
Nu ska jag klä på mig, fixa lite till i rummet och så. Hoppas ni har det bra! Antar att det är höstlov för dom flesta nu :)

nu har jag höstlov :D

Hej läsare!
Dagen började med dansträning, trodde jag skulle komma sent eftersom nån tunnelbana va inställd. Men konstigt nog hann jag :) Sedan teori resten av dagen. Kulturhistoriaprovet gick helt okej. Eller det känns bra i alla fall, fast det gjorde de förra gången också och då gick det inte så bra så vi får väl se.

Åkte/gick sedan runt lite i stan och åkte sedan för att träffa mamma och hämta ut mitt leg. Jaa, roligare dag än så blev det inte haha. Nu är det i alla fall höstlov hihi. Har studiedag imorgon.




Är man coola så är man.. *host*

Nu ska jag gå och lira lite gitarr med min brorsa.. jag lovar att han kommer gå men värt ett försök ;)
puss och kramis!

You make me wanna spread my arms and fly


Onsdag

Tjo! Gaha, imorgon är det den sista dagen innan lovet. Är ju nämligen lediga på fredag. Ska bli skönt, ska försöka hinna med allt som behövs göras.. typ skoluppgifter, sy tåskor, sälja möbler och sånt. Hur som helst.. började 8 idag inne i stan och hade rundvandring på historialektionen. Jääääklar va kallt det var, alla frös ihjäl förutom en och annan som var smarta att klä sig varmt. Sedan var det tillbaka till skolan för två till teorilektioner.

Efter lunchen var det impro och estetisk verksamhet. Vi hade gjort egna solon tills idag och vi visade upp dom jag vet inte hur många gånger. Gaah, blåmärken!!!!!!!!!! Haha gör lite saker på golvet som gör att jag slår i tex. axeln. Höften fick också ta endel stryk haha.




Gamla stan


Eftermiddagen.

Sitter hemma hos pappa nu, ska vattna blommor här sen måste jag springa hem till mamma. Laga mat och plugga kulturhistoria all night long, typ..
 Puss på er! Sorry för uppdateringen är kass!

Tisdag

Hallo!
Oj nu höll jag på att somna hehe. Sitter nämligen och pluggar kulturhistoria, fattar ingenting. Medeltiden, litteraturen.. öh? Jaa i alla fall. Har bara 3 lektioner på tisdagar, sköönt! Kortaste dagen på veckan. Haha efter sista lektionen skulle vi stanna kvar och plugga en liten stund. Men nej, det gick inte.. vi gav upp haha. Råkade bli godisshopping på konsum istället.. ajdå. Hoppas inte emma läser detta, om du gör de så sparar jag lite tills imorgon så blir du kanske glad och inte arg över att jag är onyttig. Aa, information som alla behövde veta!!

Har väl inte så mycket mer att säga förutom att det är desperate housewives ikväll, wihoooooo! Och jag tycker att det är dags att frysa konstisar i stan nu för jag vill åka skridskor. Okej kanske en aning tidigt men ändå.



Wie, mina skridskor. Va tvungen att prova dom så jag var säker på att dom fortfarande passa ;)
Ha det fint!

Måndag

Godnatt!

Hehe, nej kanske ska skriva nått först. Hm.. Jaa, började med jazz idag. Lektionen sprang iväg så helt plötsligt var det dags för lunch. Två teoriämnen. Fick reda på att historiaprovet är flyttat till efter lovet istället för onsdag. Jätteskönt, kan man satsa på kulturhisorian istället. Dagen avslutades med balett. Uppvärmning och sedan jobbade vi med dansen vi ska visa på terminsredovisningen hela lektionen. Den lektionen rusade också iväg.

Åkte sedan hem, har pluggat lite kulturhistoria. Mamma har också toppat mitt hår fast det blev inge bra för jag vill ha det mycket kortare. Har typ aldrig haft så långt som jag hade innan det toppades lite.
Nu måste jag gå och lägga mig. Zzznnaark!!!! Så, nu kan ni läsa första ordet med fet stil i det här inlägget..

djurgården

Sov ju över hos freja i fredags så jag, helle och gabbi bestämde oss för att åka in till djurgården en stund igår. Gabbi tog lite pics på mig och helle. Har inte dom än så dom kommer någon vacker dag i framtiden ^^
Här är lite bilder från min kamera så länge! Puss






bilder från i fredags


Skolan.


Följde med emma när hon pierca naveln.


Åkte sedan till freja.




Gick och köpte sushi och pratade till sena natten. Mysigt måste jag få säga.

Söndag

Hello!

Sov till halv 1 idag hehe. Sov inte så mycket natten till lördag så det var väl bra att sova lite. Har städat rummet en aning, golvet i alla fall. Mer orkar jag inte. Ska snart gå ut en stund med mamma, kameran följer med. Sedan går jag nog hem till pappa och pluggar. Har historiaprov på onsdag och kulturhistoria på torsdag, surt! På fredag veckan som kommer är det i alla fall studiedag och sedan lov en vecka. Ska bli skönt fast det känns som jag har massa att göra så jag kommer nog mest vara stressad.


Ut i hösten nu, myyyyys :D

lördag

Hej alla godismonster och icke godismonster!
Tyvärr hinner jag inte skriva nått eftersom jag nu måste springa till mamma innan hon blir rosenrasande. Skulle kommit för en timme sen h-e-h-e. Har nämligen varit här hos pappa och lagt in bilder.

Hinner inte lägga in andra bilder nu men här får ni ta del av en dagens så länge.


Skor skopunkten, strumpbyxor, väska och skinnjacka H&M, tröja fyndat på en loppis.

Puss på er!

fredag

Hallojsan!
Balettdagen idag, yes. Två balettlektioner, men det är skoj. Teori på eftermiddagen. Följde sedan med emma som skulle pierca naveln, finfint blev det. Sitter hos freja, dom andra som jag inte orkar nämna är också här. Dom sitter och missbrukar min kamera. Eller gjorde nyss iaf. Har precis ätit sushi hihi, mumsigt! ;)

Nej nu ska jag vara social. Puss på er! Hörs imorgon <3

Mina älsklingar hälsar till er!


rubrik


Jag fick G på matteprovet fick jag veta nu. Fast ändå hade jag mindre poäng än jag väntat mig. Men äsch ett godkänt är ju bra, det är de ändå jag behöver. Imorgon är det en förmiddag full med balett, sov gott människor!

torsdag tralalalalaaa

Hallå!
Jag har massor att berätta känns det som så läs om ni orkar.. annars skit it. Kommer kanske lite bilder senare som ni kan titta på om ni inte orkar läsa mina superdupertrista inlägg men NU .. TEEEEXT i massor hihi.

Dagen började med dansträning, hade lärarprocesser. Skulle dansa till musiken, sedan emot musiken och sedan som man ville till musiken. Skoj! Sedan gjorde vi lite annat också. Matteprov efter de, mhm.. Nejmen det gick väl bra.. helt okej i alla fall. Jo det gick nog bra. Efter lunchen sen var det block heeela eftermiddagen till klockan 4. På kulturhistorian fick vi tillbaka proven, inte så kul nej. Men äsch det gör inget, jag lever ändå fast jag suger på kulturhistoria som jag kom på under den lektionen.

Vid skoldagens slut var jag på väg hem fast sedan orkade jag inte gå av tunnelbanan så jag åkte in till stan. Efter en stund ringde jag mamma som också var i stan så jag åkte till henne. Vi gick till nån lokal där det var loppis. Köpte en liten gardian och en I <3 NY tröja. Har ju aldrig varit i NY eller så men det kostade bara 20 spänn, japp 20 svenska kronor gott folk. Efter de drog vi och åt falafel och kebab :) Mätt som en plätt kan man ju säga. Drog sedan vidare till Ringen, kollade på en jacka på H&M som jag ska köpa. Och ååååh, kassören på H&M var en riktig sköning. Trevlig som tusan, sånt gillar vi.
Åkte hem till pappa och hämta grejer och nu sitter jag hos mami. Ska bo här ett tag nu, pappa ska åka iväg och jobba i tjotahejti, även kallat norrland.

Jupp, That´s my day. PUssaaaar!

Kära kära läsare

Jag blir så sur på mig själv. Jag har knappt pluggat någonting till matteprovet imorgon. Ett icke godkänt funkar inte, man får inte, det går inte. Lektionerna har ju gått jättebra och jag har fattat det mesta men alla dessa tal som handlar om nånting. Tex. Pelle ska köpa äpplen, hur mycket måste han betala.. osv. Tal som dom, jag kan inte.
Det går bra, det går bra, det går bra, I hope..

Nej en titt i matteboken och sedan läggdags. Natti, sov gott vakna torrt som min vän meleat har uttryckt så bra.


Spanien 2005

Onsdag

gkjshgjhdsfkgjhisdfgjkshgjklshg..
Hej tänkte bara få er att förstå att jag är lite stressad just nu, eller har panik kanske är ett bättre ord. Haha har matteprov imorgon, aaah Måste få G! Alla i min grupp kommer säkert få de och sitter säkert och råpluggar hela kvällen. Så därför borde nog jag också göra de.. snart.

I alla fall, block hela förmiddagen. Efter lunch improvisation och brandövning. Branövningarna är ju alltid lika spännande haha. Nejmen vi har en tävling vem som gör roligast eller står bäst uppställt i leden typ. Förra året hade vi bestämt nått men sen ändrades de så allt blev en aning mongo. I år hade vi inte bestämt nått, stog bara och glodde in i varandras nackar på ett ungefär. Men det kan ju tolkas som rätt vackert kanske rektor tycker, vi får väl hoppas på de ;)


Två bilder från igår.

Frida, freja, jag och helle.


Helle och jag. Hösten är jädrans fin!

Gamla pics

Hahha, jag hittade lite gamla bilder på pappas data. Check it out!..


Hemma hos mormor 2006. Haha delfinhårband och allt. Kort hår :O


2005mosebacke. Hade tappat en tand, hade en liten glugg som man inte ser så bra i detta format haha. Och den där mössan är för liten nu, har nog alltid varit för liten.. smart att köpa för liten storlek liksom. Men den mössan har jag i alla fall lånat ut till gabbi, fast hon säger att jag aldrig kommer få tillbaka den så de e väl bara att acceptera HAHA.




Och så spanien 2005. Åh saknar massor! Saknar verkligen spanien. Har varit där rätt många gånger under mina 16 (snart 17 *blinkblink*) år. Vill tillbaka! <3<3<3


Tisdag

Hej!
Började med gympa som alla andra tisdagar, trodde vi skulle ha fys och svettas hela lektionen men icke. Istället gick vi igenom olika muskelgrejer, orkar inte förklara haha. Matte sen och efter lunch modernt. Åkte sedan och träffade Freja, som är i stockholm under veckan. Hon går i skola i danmark just nu. Har inte träffat henne sen början av sommaren. Träffade också Frida och Helle. Blev en liten promenix vid vattnet. Kommer kanske lite bilder sen om helle lägger in dom :)
PÖÖÖÖÖZZ!


allt suger ibland

Hej goddag hej hallå!
Historia och matteläxan gjord. Superb! Börjar 9 imorgon med gympa, har fys tror jag. Känner mig inte direkt jättepepp på de men de kanske blir skoj..vem vet. Slutar vid 14.35 efter modernalektionen. Ska då kanske åka och träffa lite människor, får se hur det blir.

Ää nu tanker jag för mycket så jag typ kommer börja grina eller nått. Eller kanske inte men typ. Jag är hungrig också..*intresseklubben antecknar* Haha godnatt <3


Måndag

Goddag people!

Började med jazz idag, gjorde de gamla vanliga. Uppvärmning, diagonaler och kombinationen. Inte långt kvar till terminsredovisningen nu ju, wihoo! Lunch efter dansen i alla fall, förvånande nog var det fisk. Det har vi aldrig någonsin fått förut, kul med nått NYTT. MUMMA!!!!!!! eller inte..
Engelska och sedan fick historian avsluta dagen. Har egentligen balett (inval) fast de va inställt. Jag och Emma åkte och köpte trikåer på balettshoppen och sedan blev det en fika på stan.

Nej nu ska jag vara sådär äckligt duktig och göra matteläxan och historian innan det blir försent. Plugga ami plugga! Puss på er!


På tal om ingenting satt jag precis och kollade igenom min fulla hårddisk full med bilder. Mest extremt onödiga egobilder, kanske dags att börja rensa efter några år? I alla fall, bilden ovan är någon dag innan sommarlovet i 9:an, 8:an? Ja nångång helt enkelt. Då man måste bära hem allt man har i skåpet. På min förra skola fick vi vita påsar utan handtag att bära allt i.. jobbigt. Haha och den där "mappen" är mappen där alla bilder vi målade ligger. Oj vilken vacker framsida jag fick till, hög nivå måste jag säga!!!!.. (jag fick faktiskt VG i bild, hihi. Dock inte pga den vackra framsidan på mappen, för om läraren skulle lagt lite mer märke till den skulle jag ju helt klart vara uppe i MVG ++)
OKej nu blev allt svammel men poängen var att jag har enormt mycket saker/kläder i mitt skåp som måste tas hem. Frågan är bara när jag orkar ta tag i detta problem, kanske imorgon.. eller kanske nästa termin då vi är tvungna att rensa skåpen. Jag gissar i alla fall på långt fram i framtiden!

Gårkvällen

Lite bilder från igår, tog inte så mkt..batteriet la av.
Kommer säkert fler när de andra lägger upp :)

Påväg till meleat fick vi gå genom den låååånga, långa mörka skogen.
Sedan blev det matlagning på en stubbe.





Twister-time! ;)



Jag gav upp först hehe.
Jättemysig kväll, grattis meleat <3

historia

Tjaba tjena, jag är stört trött. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Börjar 10.25 imorgon så det är i alla fall sovmorgon, härligt! Hm.. det går massa filmer ikväll.. okej där sprack min plan om att gå och lägga mig. Haha! Nejmen först och främst ska jag göra historia-läxan vi har tills imorgon, kom på de nu. *BAAAAMSEkram!*



Köpte en body på gina, en aning jättekonstig men men. 99:-

Söndag

Hej på er!

Gårkvällen var riktigt mysig och rolig. Åt mat, tårta, prata, spela twister.. jag åkte ut först hahahah. Gick därifrån runt halv 1. Jag plus tre små andra dansare. Man behöver typ gå 20 minuter i en kolsvart skog haha, scary.. Och i klackar dessutom.  Tog bussen sen och fick byta tunnelbana två gånger. Tog ett tag från dörr till dörr, extra mysigt var det ju att dela tunnelbana med alla skitpackade människor. Speciellt med snubben som trampa på min fot två gånger haha. Gick i alla fall hem och sov hos mamma sen eftersom brorsan ändå var där. Och aaah jag blir så arg. När vi gick i den där skogen på väg till bussen pratar jag med mamma och får veta att min brorsa och hans kompisar hade blivit överfalna av nått gäng. Dom hade slagit en av min brorsas kompisar och tagit mobilen och så. Asså jag blir så sur, vad är grejen. Blä på detta samhälle!!!!!

Nu blev det en massa text. Hur som helst, är hos pappsen nu. Ska åka till farsta centrum snart. Åker själv.. känner mig lite splittrad. Glad men ändå uppdelad i pusselbittar på ett ungefär. Okej, kanske man inte fattar så mycket av men whatever.. en aning splittrad helt enkelt.. :/

Nej nu måste jag snart gå till bussen. Hoppas ni har det fint, ni är grymma. Vet inte varför jag säger de men spelaroll, ni är grymma.. ni bara är de :) hehe. *pussa*
Juste, grattis till mina kära vänner helle och kibbe som firar 1 år idag!


Lördag

Heeeeeeeeej!
Mm, många e:n blev det.. så det kan gå. Haha jag kollade på bloggkoll, förut skrev jag ca 26 inlägg i veckan. Nu skriver jag bara ungefär 9.. Det går utför.. :/
Hur som helst, idag har jag inte gjort nånting. Hade tänkt att plugga men det gick ju som det gick. Ska i alla fall gå hemifrån om ca 30 minuter. Ska till en kompis som fyllt år, tjejmiddag it is ;)

Nej nu måste jag klä på mig. Vad ska man ha på sig? Nu blev allt extremt jobbigt, jag orkar inte.. Men jag kanske inte borde komma i balettdräck och mjukisar. Hm, nått borde jag hitta.
Ha en fin kväll, Pözzz!


Svammel

Jag är tröttis, ska gå och lägga mig nu. Ringde min brorsa och sa att jag skulle gå och lägga mig för en timme sen, seg seg seg. Nu lät det som nån kom.. hm, spännande haha. Nej den var nån annan i huset. Pappa är nämligen bortrest över helgen så jag och brorsan är ensama nån dag eller två. Hur som helst är jag stört seg på att gå och lägga mig helt enkelt. Tur att man kan sova ut imorgon i alla fall :)


Jag och Lillefot. Kaninen vi hittade för några veckor sen. Ägarna kom och hämtade den, eller jaa.. dom trodde de va deras i alla fall, dom va inte säkra haha. Men antaligen var det de. Saknar den lilla varelsen, så söt..iih!
Naaatti! <3

fredag

Gokväll.
Det är så typsikt. Idag gick jag upp hyffsat i tid. Eller ja det var väl mest att jag tappade mobilen på golvet när alarmet var på så jag var tvungen att gå upp. Sen ringde emma också :) Hur som helst när jag kommit halvvägs till tunnelbanan kommer jag på att jag glömt kladdkakan vi sålde i skolan idag så jag fick gå hem igen. Fick sedan panik och var verkligen extremt nervös för att inte hinna till baletten. Haha!
Balett hela förmiddagen. Har börjat på dansen vi ska visa på terminsredovisning nu, med klassen. I like it, den är lite annorlunda än dom vi hade i ettan så de är kalaskul ;) Vi dansar till
denna!

Slutade vid 15.35, drog senare och köpte godis och annat gott med Gabbi. Hehe, mycket lyckad middag tycker jag själv.





Shit va höstigt de e ute nu. Löven hade typ följa john eller nått, bara virvlade överallt.
Nu ska jag skriva ut lite bilder från köpenhamn, pussss!

Tralalaaaa

Nu ska jag gå och lägga mig, typ rekord för den här veckan ju. Börjar 8.20 imorgon, hej jag kommer dö! Lovade mig själv att gå upp när mobilen ringde idag men tror ni jag gjorde de eller? Nej.. Men imorgon så ska jag vara duktig och gå upp, säger vi. Okej, jätteintressant att veta.

Godnatt<3


Jag & Emma.
"I belive i can flyyyyy" Sjunger jag nu men en väääldigt falsk ton!

Torsdag

Hallå gullungar! hehe.

Hoppas eran dag varit bra.
Började med dansträning denna dag, fick rulla runt på golvet lite och sedan visa våra plie och developeövningar vi gjort. Jag hann inte visa, ska göra de efter lovet. Sedan teori resten av dagen, rätt slappt. Åkte sedan och fikade med Emma och Dani. Det är nämligen våran 1-årsdag idag hihi. Alltså exakt ett år sedan vi började umgås, helt underbart år!

Är hemma nu, shiit va klockan var mycket. Jag har massa jag vill hinna med ikväll. Måste baka också, kladdkakans dag imorgon. Ska baka och sälja i skolan. Usch vad jag inte är sugen på kladdkaka.. haha.

Bilder från fikan :)






Hej jag är galen! Till dig Emma! Hahhaha

Blev inte så mycket bilder på emma, alla vart ju suddiga. Blä för de!!!!!!!!!!!!!!!!
Puss på alla!

Onsdag

Hellooo!
Det blir väldigt mycket sena inlägg och dålig uppdatering just nu känner jag. Hm, men så får det bli just nu. Har i alla fall pluggat ikväll, duktig jag är! hihi.
Har haft block hela förmiddagen idag, sedan impro och estetisk verksamhet på eftermiddagen. Onsdagar är en seeeeg dag, inte gilla. Imorgon blir det dans på morgonen istället, myyycket bättre.

Sova var det ja.
Godnatt på er, <3


Bild från i fredags tror jag minsan.

Tisdag

Godkväll people!
Dagen började med gympa, körde 5-kamp. Man gick runt till olika stationer och fick poäng och så vidare. Hoppade även hopprepp haha. Va riktigt längesen man gjorde de, riktigt roligt ;) Matte och sedan lunch. Dagen avslutades med modernt, funnyfunny!

Jaa vad har jag mer gjort idag då.. Bakat kladdkaka och tittat på Desperate housewives. Roligare än så blir det inte! Och nu borde jag gått sovit för flera timmar sen, okej inte riktigt men typ. Jag har börjat få dåliga vanor när det gäller sovande.. fy skäms!

Ämen godnatt dåra, sov sött!

Resor

Har suttit och kollat upp lite resor och sånt på sistonde. Jag + gänget.. jaa det låter säkert jättetöntigt att säga " jag och mitt gäng hihihihi" Nejmen jag orkar inte rabbla upp alla namn, dom är så många..men nu gör jag de ändå. Helena, Gabbi, Frida, Anja och Freja + jag = Gänget. Nu vet ni de ;) I alla fall, jag kom på att vi borde åka till Köpenhamn på Julafton. Alltså fira julafton på tåget och spendera några dagar där borta. Freja går nämligen i skolan där för tillfället så då skulle vi hälsa på henne. Men TYVÄRR så sprack den planen eftersom Frejisen ska vara hemma i Sverige på jullovet, syndsynd. För jag, Gabbi och Helle som visste om de va fett pepp!! Men vi får åka till freja nån helg eller nått annat lov helt enkelt.
 


Köpehamn 2007 med Frida, Freja och Helle. Riktigt roligt!

Annars så vill vi hälsa på våran kompis Lara som har flyttat till London. Så Lara om du läser detta kommer vi och våldgästar dig inom snart framtid hahah!


Bild jag tog I London i sommras.

Sen ska jag och Emma kanske till Ronja i Lund på höstlovet också. Blir ju en liten resa bara de liksom. Åh, jag älskar att resa. Och om några år blir det USA, halleluja vad jag är pepp på de närmaste åren. Har lite småresor som planeras till nästa sommar också. Kommer bli så bra!!!! GODNATT<3

Måndag

Gokväll! :)
Började med jazz idag. Vi dansar till mercy on me med miss Aguilera. Det dåliga är att man verkligen börjar tröttna på låten nu. Kommer ihåg förra terminen då vi dansade till nån låt, man blev ju helt galen på låten eftersom man innan terminsredovisningarna kör igenom dansen om och om igen. Haha men men.
Dagen forsatte med engelska och historia. Vi fick tillbaka Historiaprovet, jag gick G.. tror jag. Dagen avslutades med balett, skojskoj!

Sedan tog jag bussen hem. Tog ungefär 70 minuter dörr till dörr, långt..men grymt skönt att åka buss i alla fall och slippa stressen i tunnelbanan. Kom hem tjugo i 7 och har nu gjort matteläxan. Dessvärre har jag inte gjort resterna jag har i historia.. illa! Matte är roligare.. dåligaste ursäkten någonsin men jaaa..
Puss på er, hihi

Shopping

Hallå gott folk!

Fick med mig en mössa och ett par short hem från farsta centrum.
Nej nu måste jag plugga! Pussar.



Mössa 99:- Wedins.


Shorts 99:- Cubus.

Danssalen



Emma är vig och jag ligger och fixar med musiken med mina superheta strumpor.





Söndag

Hej på er!
Jag kom hem rätt nyligen, sov hos emma inatt. Shit vilket väder de va idag då, regn och rusk. Hur som helst var vi på en fest igår, va skoj. Ska snart åka till farsta centrum med gabbi och kolla lite i affärer. Sedan blir det hem och göra alla läxor. Skojigt värre, höhö.


Igårkväll.


Imorse när vi var ute med emmas vovve :)
Puss så länge!

hehe


Nu hinner jag inte lägga in bilder från danssalen ändå. Jag är sääämst. Men de kommer väl imorgon dåra haha. Ska träffa emma nu. Vi hörs imorgon! Sov gott!

Lördag

Gokväll kära ni!

Jag skrev ett inlägg förut men det försvann så jag orkade inte skriva nytt. Har varit på dåligt humör hela dagen, brukar bli så när jag inte har nått att göra på lördagar. Har pluggat lite historia i alla fall, dock inte så mycket eftersom jag fastnade på andra frågan men men. Ska nog ta att fortsätta med de nu, väntar också på att maten ska bli klar för jag håller på att hungra ihjäl. Typ!

Ska också lägga in lite bilder från gårdagens flumm i danssalen.
Pussar


video från danssalen


Jag och emma i danssalen, extremt tråkig och töntig men ni får se den ändå. hihi

Fredag

Goddagens!
Idag är första gången på jag vet inte hur länge som jag inte har behövt springa till tunnelbanan. Men då när jag är ute i så god tid är det signalfel så jag får gå till ersättningsbussarna där det är värsta kön. Kommer ingen buss och tillslut kommer någon och säger att tunnelbanan börjat gå igen. Så tillbaka dit och får stå på perrongen och vänta ett bra tag. Kom självklart då försent till baletten men det var fler som var sena så vi fick komma in ändå. Efter invals-baletten var det balett med klassen. Eftermiddagen spenderades i klassrummen, engelska och danshistoria.

Stannade sedan kvar i danssalen en stund efter vi slutat. Åkte efter de och köpte plus kort så jag kan åka dygnet runt, tjoho! Nu blir det skriva det sista (som är jättemycket) på danshistoria analysen. Ska vara inne innan midnatt, AAAAH! Puss på er, lite bilder från danssalen kommer senare.


Det är ju faktiskt fredag..


Danshistoria, mörk bild men whatever!


Dani är farlig :O

svansjöööön..

svansjön, svansjön, svansjöööön.. Jag sjunger om svansjön, jag kommer drömma om svansjön, svansjön är mitt liv!!!! Nejmen seriöst.. svansjön hit och dit nu orkar jag inte med denna analys längre. Nu ska jag sova. Börjar 8.20 (dödstidigt) imorgon med balett. Har lovat mig själv att gå upp i tid så det inte blir som idag, vi får väl se hur det går. Hm..


BILD FRÅN GOOGLE!

Nej sova var det jaa.. Puss och godnatt!

Löv



Torsdag

Heej!

Turnen 2008 med björn, måns, soran och özz igår var jättebra. Riktigt roliga grabbar det där. Dock blev man lite snurrig efter av att sitta och titta på samma ställe i två timmar men kul vare.

Till dagen, började med att jag inte orkade gå upp, kom ju hem rätt sent igår så imorse var jag död. Tog en tunnelbana som gör så man kommer precis till lektionen. Dock segade den jättemycket och var sen så jag fick springa hela vägen till skolan. Teatrarna sprang om mig och allt men jag hann, jag hann. Dock blev allt väldigt känslosamt men efter en danslektion med discomusik och styrka blir man glad.
Dagen forsatte med med teori. Hade uppspel på svenskan, skulle läsa lite saker inför klassen. Sedan historia, och sedan det onda kulturhistoriaprovet BUUUUUU!!! Nejmen för att bara ha pluggat lite under dagen gick det rätt bra, men ett G är tveksamt :/ Jaja.

Danshistoria nurå.. Hörs!


Turnen 2008

Blääöäöäöäöäöä, den här analysen vi ska göra om svansjön går mig på nerverna. Jag får inte mer nått mer, och tillräckligt med fakta finns inte heller. Jaja! Hur som helst ska jag, brorsan och pappa snart åka och se Turnen 2008  med björn, özz, måns och soran. Haha bokade biljetterna i våras eller nått sånt. Onödigt för jag är inte så pepp på att gå plus att vi lagt ut rätt mycket pengar på de men men det blir säkert kul.

Det börjar 8 så kommer nog hem rätt sent. Skola imorgon ju, och kulturhistoria prov som jag inte har pluggat nånting till. Det får bära eller brista. Vi hörs imorgon, puss och kram!




När jag har tråkigt spenderar jag tid i photoshop haha. Vilken är finast, 1 eller 2?

Onsdag, studiedag

Godmorgon!

Det blev rätt sent igår och imorse har brorsans mobilalarm ringt tusen gånger så jag har vaknat om och om igen. Hur som helst är det studiedag idag, underbart! Det behövs med tanke på allt plugg vi har. Ska sätta mig och skriva danshistorian nu och sedan är det kulturhistoriaprov imorgon också. Det har jag inte börjat plugga till än, men just nu känns danshistorian viktigare. Ha en bra dag :)


Jag vill daaaaansa!