semla

Hej. Kände för att va en liten fisk idag så jag, frida och gabs drog och badade lite. Tyvärr kunde vi inte motionssimma eftersom de va femtioelvatusen barn i poolen som befann sig vart man än vände blicken. Sedan tog vi i alla fall en promenix in i värmen då vi åt lite mat och gjorde semlor. Mums! Är ju förresten svinkallt ute, sol var det en dag som denna men ack så kallt. Brr..
Nu blir det tv och mys med mamma.



Onsdag

Vi har börjat småjobba med våra produktioner nu som vi kommer visa upp vecka 8. Kommer alltså från och med vecka 7 endast jobba med produktionerna och inte behöva ha massa andra ämnen. Har fått musik och så ska vi skapa en liten föreställning eller vad man ska kalla de. Är uppdelade 5 stycken i varje grupp.


Haha här skulle vi göra nått men johan sprang i vägen så jag och emma fryste fast i två otroligt snygga poser.



(skulle ha publicerats igår men det krångla)

steg för steg

En vecka sent men här kommer i alla fall lite bilder från nybrokajen :)


Sitta och titta på genrepet i väntan på vår tur.


Värma upp lite ;)



Genrep.


Halva klassen, jazzen.


I logen.


Paus efter första föreställningen, äta middag och köpa massvis med godis hehe.


Sedan kvällsföreställning.

dagen efter..

nybrokajen. Trött och seg är man men ändå varit i skolan och haft teori sen 11. Hur som helst, nu ska jag springa iväg och titta på brorsan när han spelar. Är nån musikkväll på hans/min gamla skola.

I helgen kommer nog bilder från nybrokajen, sålänge kan ni checka lite bilder på estetiska.se.
*kramkalas*


nybrokajen

Tja. Idag var det lite rep på nybrokajen inför imorgon. Gick väl finfint, en aning trångt kanske men det funkar. Måste upp vid 6 imorgon för att va på nybrokajen klockan 8. Ingen sovmorgon här inte. Har en föreställning vid 1 och en vid 7, plus genrep på förmiddagen. Och detta år är faktiskt det fulltbokat på båda föreställningarna, coolers.


Nybrokajen 11.

måndag

Denna vecka börjar lite halvbra, jag är sjuk. Lite förkyld och halsen är blööö. Men men, kunde varit värre. På onsdagen är det i alla fall den årliga föreställningen på nybrokajen med skolan. Ska dansa jazz och modernt. Imorgon ska vi dit och repa på eftermiddagen. Får väl se hur det går, scenen är ju inte direkt den mest anpassade för dans.

Hur som helst, nu ska jag gå och knarka te eller nått.
Puss och hej.

Och måste bara säga att jag fick jättefina presenter igår av freja och helle och fick även förut fina julklappar av emma och dani, taaaaack alla. Ni är sötnötar hela bunten<3


Jag och helle i lördags.

mörker

Hallå i stugan! På tal om ingenting har jag slutat fota helt, vad hände liksom? Jag måste börja fota igen. Japp! För att nämna nått annat än foto så kan jag ju tala om att vi haft matteprov idag. De va inte speciellt kul nejnej. Och för att skriva nått annat än matte så kan jag också tala om att det är två balettlektioner som väntar morgondagens förmiddag. På med trikåerna, yesyes.  Och på tal om dans så ska vi btw dansa lite konstig dans på stan imorgon. Eller ja, åtminstonde utomhus.
Nu ska jag vandra hem till mamma i mörkret. Och på tal om mörker så håller vi på med dialekter på svenskan och sånt. Säger ni mörker och murker? Jag säger nog murker. Eller ja inte värsta u:et men inte direkt mÖrker. Ni fattar.. eller? Äh skitsamma. Nu är jag sådär jobbigt övertrött, därför är det en jättebra ide att gå hem och sova nu.

<3


studiedag

Underbart, har varit ledig idag eftersom det var öppet hus på skolan i lördags och man behövde vara där. Visade två danslektioner som var en timme långa tillsammans och sålde fika.

Idag har jag inte gjort ett skit, har i stort sätt bara suttit och degat heeela dagen. Slöseri med tid, satt och dega hela gårdagen också. Hahah well well, så kan de gå ibland.
Puss


Panacotta!

torsdag

Nu är som sagt skolan igång igen. Jag trodde dagarna skulle gå hyffsat snabbt men tvärtom, de går extremt långsamt. I alla fall teorilektionerna. En bra sak är åtminstonde att vi fått bättre mat i matsalen, mer variation på det hela och trevligare personal. Hur som helst hade styrka/flås idag på dansträningen. Jobbigt men värre har man väl varit med om. Dom fyslektionerna som brukar vara efter sommarlovet är nog en aning värre då man inte tränat ordentligt på mer än två månader. Sedan rullade dagen på i snigelfart.

Nu ska jag gå och göra saker som behövs göras - Titta på tv (det absolut viktigaste av allt), duscha, be mamma sy om mina tåskor, städa, lägga mobilen på laddning, fixa åt djuren.. jaa ni fattar!
Puss

ridning

Gokväll. Har ju som sagt varit och ridit idag, på ekerö. Fick en söt häst som hette Tora. Vi red ut ungefär 9 stycken i skogen och red kanske två timmar eller nått sånt. Jag var typ den ändå som inte direkt är van att rida, va ju evigheter sen jag gjorde de. Men det gick bra även om jag inte alltid lyckades tölta och fick grenar rakt i facet men annars så haha ;)
Sedan blev det en promenad med gabbi när jag kom hem, shiiiiit va det snöa. Jag såg ut som en isbjörn eller kanske ett snömonster efter den promenixen.





bowling

Hallo! Herregud va kallt det är ute nu förtiden, brr.. Hur som helst har jag idag varit och bowlat en timme med familjen, jag vann.. woho haha. Och igår träffade jag några vänner och åt middag tillsammans. Försökte också komma ihåg våra salsamoves vi lärde oss sommaren 07. Gick inte speciellt bra hehe.
Imorgon ska jag upp klockan 8(!!!!!) Mamma tyckte vi borde åka och rida så nu ska vi göra de. Men åh, klockan 8.. lycka till att jag kommer gå upp haha. Fast på onsdag börjar skolan, då måste man väl upp vid halv 6 så jag ska inte klaga för imorgon.
Puss!


Igårkväll/bowlingen

armband

Här är några bättre bilder på armbandet jag fick av gabbi i julklapp. Köpt på Glitter men finns även liknande på Guldfynd. Tack Gabbi <3




Nyår

Hello!
Igårkväll skulle brorsan dra till mormor och morfar så jag följde med. Sov där och idag åkte vi och klippte oss. Blev toppning och en liten snelugg. Hade inte tänkt att klippa de men nu blev det så. Mitt hår är inte riktigt gjort för att ha lugg så jag kommer antagligen ha den mest uppsatt. Sen blev det i alla fall lite singstar med emma och meleat.

Lite bilder och så från nyår kommer här..


Jag och Gabbi fixade oss hemma hos mig..


Sedan skulle vi åka iväg till Ronja. Hade tänkt att äta på BK innan men när vi kommer dit är det stängt så vi fick satsa på pommes från nån grill istället. (Fick btw ett jättefint armband av gabbi i julklapp, LOVE IT)


Missade tåget precis men kom iaf tillslut fram till ronja.



Runt 11 skulle vi åka vidare för att träffa våra andra vänner. Det tog oss typ 1½ timme att ta oss till dom. Tågen stog jättelänge på varje station i stan så vi satt fortfarande på tunnelbanan vid 12-slaget. Jamen inte deppa för de, vi skrek gott nytt år och firade det hela med snickers. Går lika bra det. Sedan tog vårat tåg ur trafik så vi fick vänta på nästa.


Kom i alla fall fram och hade det trevligt :)
Och det var någon idiot som hade utan någon anledning gått fram och sparkat mina kära vänner precis innan vi kom, aaah.. blir galen på sånt :@


gott nytt år

Hoppas ni haft en bra kväll/natt haha. Nu är det 2009, woho! Tror faktiskt att 09 kommer bli ett riktigt bra år. Jag hade det iaf kul igår, blev dock lite flumm men den historien kommer en annan dag (eller ikväll).
Ska väl också göra en liten sammanfattning av 2008 också.


Gabbi och jag för någon dag sen.
Haha jag har såkallade åremössan på mig, fick den i julklapp av mamma.