500 inlägg!

hejhopp!

Nu sitter jag hemma hos gabbi, vi har gjort lite kort till nära och kära. Kan nog visa imorgon. och det blev ingen sushi, det blev pizza istället.. och cola. Gott, gott :D
Och det här inlägget blir mitt 500:e , häftiiigt ;P

Hittade lite bilder här hos gabb!

image818
Jag & min mormor förra sommaren.
Loooove mormor <3


Stampe i buren / Jag i buren xD

Hittade lite andra bilder också, dom får ni se imorgon! :)
Ha det bra <3

(bloggar från mobilen) hej. Nu är Vi påväg hem till Gabbi. Fun

-)(17).jpg
(bloggar från mobilen) hej. Nu är Vi påväg hem till Gabbi. Funderar på att köpa sushi :) sen när jag kommer hem finns en semla som pappa köpte förut också, woho! :p nu ska Vi gå av. Ha det bra!

Stan nästa!

Nu drar jag iväg och matar kaninen och sen in till stan. Åker antagligen hem till Gabbi efter också. Måste gå nu så jag inte missar tunnelbanan. Puss och kram <3

image816
En bild på mig jag har gjort om till svart ;P

Godmorgon!

Haha, titta jag är redan uppe..måste vara rekord för de här lovet ;) Antar i och för sig att det är för att pappa väckte mig runt 8 , men sen somnad jag om och vaknade runt 10 igen. Jag skulle ju egentligen följa med pappa till jobbet men han hade tydligen hjärta att väcka mig en tredje gång.. nehe. Får följa med på påsklovet istället.

Idag blir det i alla fall stan med Gabbi, antar att tiden kommer spenderas mest på panduro men vi får se :P
Nu blir det snart frukost, hm.. kanske finns fruktsallad kvar..? <33

Ny header!

Sådär, nu har jag gjort en ny header!  Bättre än den förra i tycker jag i alla fall. Kommer kanske ändra bilderna sen, får se.
Vad tycks?

image815


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska antagligen upp före 8 imorgon och följa med pappa till jobbet. Ska fota på hans föreställning. Han har rim och rams med dagisbarn, gulligt :)
Ni får ha det så bra, puss och godnatt <3

Sum 08

I want summer, eller i alla fall lite mer värme och sol.
Jag vet i alla fall vad jag ska göra i sommar.. gå långa promenader och fota på djurgården här i stockholm. Härligt!
Hoppas det blir en varm sommar :)

image814

Jag tror jag ska försöka göra en ny header, den jag har nu är ju rätt tråkig.
Kram så länge <3

Hemma igen!

Tjena!

Provfilmningen gick bra! Eller bra och bra, dom tyckte nog inte att jag var så bra men det var i alla fall jätteroligt ;) Fick läsa lite saker jag skulle säga och sen improvisera ett telefon samtal också, kulkul :)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är jääättehungrig. Har också köpt hem lite frukt så jag kan göra en fruktsallad sen.
Nån som vet ifall det går nått bra på tv ikväll?


Några bilder från hemvägen!
image812
image813

Nu ere mat :D Ciao <3

Panik!

Hej igen!

Nu har jag panik igen, har haft de dom senaste dagarna också för massa olika andledningar. Men nu ringde pappa precis och sa att jag ska ta en tunnelbana som går 58.. eh, kommer inte hinna =/ Får ringa och säga de. Måste liksom hinna göra rent piercingen.

Lalalaa, *blanda saltlösning* trallalalalalala!!
Okej, stressigt. Hinner inte lägga in några bilder nu, men det kommer när jag kommer hem igen, promise!

Byebye, ha en bra dag <3 :]


Torsdag = rätt lite kvar på lovet :(

Hejsan!

Vaknade rätt sent idag med, eller pappa väckte mig.. annars skulle jag nog fortfarande sova haha. Blev sent igår, runt 3 eller nått. Satt och kollade på Pirates of the carrabien. I alla fall, ska gå och duscha nu och sen ska jag väl åka in och möta pappa så ska vi åka till den där provfilmningen.

Har ni sett vad fint väder det är ute? I alla fall där jag bor. Fast det blåser.. menmen.
Ska gå och duscha nu, see yah <3

Björn = BÄST!



Kära bloggen..

Nu ska jag gå och sova, trött trött mera trött. Måste bara borsta tänderna och göra rent piercingen. Sen imorgon blir det ju provfilmning och så.. då måste man väl vara lite pigg. Sen efter de ska jag nog köpa hem massa frukt och göra en stor fet skål med fruktsallad :)

Nixpix, ska stänga av datan nu. Natti natti ♥


Shoppingen

Hello again!image808
Vet ni, jag har upptäckt nått ännu värre nu.. ljudet funkar inte :O Ojojoj, hur ska jag klara mig ikväll!? Pappa är nämligen på nån konstert så han kan inte hjälpa mig. Hm.. jaja, jag får klara mig =P

Här är i alla fall de jag köpte.


Linne från Gina tricot 149 :-


Färgade papper från Clas ohlson 59:-

Jag är så ensam.. hm, ska nog ta och installera msn haha ;P
hörs , kramkram <3



Ett litet kort!

Hej!

Jag kunde aldrig skriva förut när jag kom hem vid ca. 18.30 för pappa hade precis börjar ominstallera min data. Men nu är jag här ;) Köpte några färgade pappren förut och så blev det ett linne också. Linnen är de jag behöver minst av just nu men det är de man oftast hittar haha. Menmen, tror att det passar bra som danslinne.

Håller på att göra ett litet kort till mormor och morfar nu, dom är ju i spanien och har säkert jättetråkigt så jag tänkte liva upp deras vardag lite. Är inte klar än men ni får se nu ändå. Åh nej, vet ni vad jag ser nu.. att photoshop inte är installerat.. hur ska jag klara mig hela kvällen? :S I alla fall, här kommer en bild på kortet.

image807

Nu ska jag fota de jag köpte, kommer upp snart!
Kram <3


Piercingen!

Här har ni den, min rosa lilla navelpiercing. Det där svarta strecken försvinner ju sen, men dom ritade ju de så det skulle veta vart dom skulle pierca. Jag piercade mig på East street som ligger på Östgötagatan 79 i stockholm. Dom va jättebra där, så om ni vill pierca er så tycker jag ni ska gå dit :)

image806

Tror jag ska åka in och köpa lite saker till in scrapbook nu, hörs senare <3

Frukost :)

Hejhej!
Jag gick faktiskt upp rätt nyligen, va jättetrött. I alla fall, nu ska jag äta frukost. Sen funderar jag på att åka in till farsta eller stan och köpa lite grejer till min scrapbook. Får se hur det blir.

Sen ska jag ju också fota min piercing hah ;P Har inte kollat på den sen igår när jag tog den, har haft sån där kompress på. Men den ska av snart, haha hoppas det inte ser allt för hemskt ut.

Frukost som gäller!
Och tacktacktack för alla kommentarer :D Ska ta mig tid att svara på dom <3

Och bara för ni är så söta bjuder jag på en bild på mig, hah snällt av mig xD
image805

I maade it!!

heej!
Jag är hos gabbi nu, och jag har en liten piercing i min navel nu :D woho! När vi kom dit fick vi fylla i lite papper och sen gick vi och åt för man behöver göra de om man inte har ätit på 4 timmar, och de hade inte vi. Så vi gick till donken. Sen gick vi tillbaka, gabbi gjorde först.. sen jag. Det gjorde lite ont när dom stack in nålen men inte så farligt, gick i alla fall över direkt. Nu är man lite öm och så, men det blir nog bättre snart :)
Juste, det blev en rosa piercing.. visar om några dagar.

Nu ska jag och gabbi skriva i våran blogg. Lägger kanske ut adressen sen när den är klar.
Ha det bra <3

aah hjälp =/

Hejhopp!
image804
Nu ska jag och gabbi åka in och kolla om det finns tid ledig så vi kan pierca oss. Hoppas de för jag vill göra de så det hinner läka lite innan skolan börjar, tills man rullar runt på golvet liksom ;P

Juste, det var en tjej som ringde från svt precis och frågade om jag ville komma på provfilmning på torsdag. aaaah, till nån lite större roll. Scary, grejen är ju att jag är sämst på skådespeleri, jaja. Man kan ju alltid försöka i alla fall :)
Hahah, kommer ihåg första gången jag var på audition för nån film.. jag var så jäkla rädd så jag satt och grät hela morgonen innan jag besämde mig för att åka. Sen vare bara att man skulle säga sitt namn och sådär, sen gick jag ut till mamma och sa: wiiiie, de va jättekul! typ ;P

Nu måste jag gå, hörs senare <3


Bilden:
Jag töntar mig med mina tåskor. Haha, ser ju lite halvkonstigt ut när det bara är band på ena. asså jag är så seg, jag fick dom före jul och jag har fortfarande inte sytt klart dom.. Får ta och göra de nu på lovet!

Bilder från igår!

image798
image799
image800
image801
image802

Nu ska jag gå och duscha, bara så ni vet liksom ;P
hugs <3

Tisdag

Hello!
Jaa, tisdag! Idag ska egentligen vara den stora dagen, jag och gabbi ska pierca oss. MEN.. det finns några små problem. Jag tror det kan vara fullbokat för vi e lite sega på att ringa och boka tidigare, och så ingen av oss har samma efternamn som våra föräldrar som ska följa med och det gör de lite krångligt. Men jag hoppas det löser sig, annars vet jag inte vad jag gör ;P

Håller på att lägga in bilderna nu från igår så dom kommer upp snart!
Ciao så länge <3

Hejhopp!

Nu är jag hemma hos Gabbi, två andra kompisar är också här. Vi var i gamla stan förut och gick en promenad där, sen gick vi ju på bio också. Såg Juno, det var faktiskt bra. Juste, vi var på muffinsfabriken också! Dom har massa muffins i olika smaker och så är det väldigt stora ;) Jag tog en med Chokladsmak med vaniljsås i, har fortfarande inte ätit upp den ;P

Jaa, nu ska vi fortsätta föra ingenting. Lägger in bilder imorgon :)
Kramkram <3

Dagens outfit!

Nu ska jag åka in till stam och träffa några kompisar. Sen om det finns biljetter kvar kanske vi går på bio också. Men först.. en promenix i vackra och soliga stockholm ;) Måste gå så jag inte missar tunnelbanan, här kommer dagens i alla fall! Kram <3

image795
Jeans - Gina tricot!
Resten vet jag inte, haha =P

image797

Lite naturbilder!

Två bilder på lite löv, hihi :D
image793
image794

Nu ska jag gå och fixa mig.
Kommer kanske upp en dagens outfit om jag hinner fota de! <3

Godmorgon!

Gick upp precis. Ska väl ta och äta frukost nu och så. Senare idag ska jag träffa några kompisar så ska vi gå på bio, JUNO! Har hört att den är bra. Jag och mamma hade tänkt att åka till gymmet också men hon ska till spanien imorgon så jag tror inte vi hinner de. Får göra det när hon kommer hem.

Nu ska jag käka lite och klä på mig. Ha en bra dag :)
(Har någon sett Juno föresten, är den bra?)

image791
Jag & Ronja i lördags! En kille som gick förbi tog den :)

Dålig bloggdag!

Halloj!

Idag har jag varit sämst på att blogga. Men jag har mina anledningar, först hände lite saker och sen helt plötsligt var det dags att åka till släkten. Och min mobil har gått sönder så jag kunde inte blogga från den heller. Nu försöker jag använda en annan mobil men det vill inte funka. Så man kommer nog inte nå mig på mobilen på några dagar.

I alla fall, åt middag hos mammas moster ju. Åt gurksopa eller nått sånt hette de, sen lite fisk och potatis också. Kladdkaka till efterrätt, mumms :) Åkte därifrån vid 21.30. Är hemma nu, ska väl gå och lägga mig snart.

Lovar att blogga bättre imorgon! Ha det bra! <3

Lite bilder från när vi åkte hem!
image788
Ur & Penn hade ett helt skyltfönster med Hello-Kitty, gulligt!

Drottninggatan & H&M


Söndag

Hejhej!
Söndag igen då, men nu behöver jag inte ha ångest för att skola börjar imorgon för nu är det lov.. :D

Jahap, vad ska man hitta på idag då? Ikväll ska jag i alla fall till några släktingar. Sen hade jag också tänkt att gå på bio med några kompisar men ingen svarar så det blir antagligen inte. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, förutom att städa rummet :(

Riktigt dålig dag idag asså! Orkar verkligen inte städa, då blir jag på dåligt humör.
Jaja, hoppas ni har det roligare än mig :) Hörs senare <3

Bilder från dagen!

På donken!
image777

Ronja vid en bänk & jag står och töntar mig vid ett träd!
image778

Två bilder på Ronja!
image779

Jag&Ronja / Jag!
image780

Lite småbilder!




Bilden som den fotografen tog!
(haha, jag ser ut som en tjock kanin)



Japp, de va lite bilder de. Nu ska jag & brorsan snart gå över till mamma och äta bakad potatis. Blir väl kanske melodifestivalen ikväll också + gos med Stampe (min kanin) Ha det så bra <3

Stan med ronja!

Hej!
Nu är jag hemma från stan. Jag och
Ronja letade efter ett café men det var fult överallt så vi gick till Mcdonalds. Men det var trevligt de me. Haha, jag beställde en paj och en pommes men dom va så förvirrade så dom la en hamburgare på min bricka också.. jaja, tack då =P Sen gick vi ner till vattnet och fotade en massa. (Lägger in bilderna i nästa inlägg) 

Först
kom det en gubbe förbi som tog ett kort på oss med min kamera sen kom det också en fotograf med värsta kameran och frågade om han skulle ta ett kort på oss, så han gjorde de. Han tog också några med sin stora kamera. Sen sa han att vi var ''the most beautiful girls in sweden''  haha!

En video från idag!

Håller på att fixa och trixa lite med bilderna nu! Dom kommer upp snart!
Hoppas ni har det finfint , kram <3

(bloggar från mobilen) hej. Nu är jag och Ronja i stan. Har Fota

DSC00567.JPG
(bloggar från mobilen) hej. Nu är jag och Ronja i stan. Har Fotat massa vid vattnet, lägger upp bilder sen! Puss puss

Hello sunshines!

Härligt väder det var idag :D , fast det blåser menmen.. Idag ska jag in till stan med Ronja! Kommer nog inte få med mig nått hem eftersom jag är pank men man vet ju aldrig. Ska i alla fall bli mysigt att träffa ronja :D

AAAAJ, mina tår kom precis under datastolen, det gjorde oooont!!!!!!!!! Vet inte hur jag lyckas HAHA ;P
Well well, nu måste jag gå och fixa mig lite :) Hörs senare <3

Bjussar på lite egopics ;)

157810-774

Znaark Znaark..

Hej! Nu håller jag på att somna, är så sjukt trött. Får väl ladda energi och försöka gå och borsta min gula tänder.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir en tur in till stan.. fast jag är nästan helt pank nu =/ Har kanske 50 :- kvar.. inte bra! Jag hade 500 hundra att leva på den här månaden, nu är dom borta för jag gick på bio och sen har jag bara köpt mat, godis + nån tidning. Jaja, får hålla igen lite i mars dåra.. haha good luck =P

Nej, nu håller jag på att dunka ner med facet på tangentbordet. Godnatt <3

Man kan ju inte alltid vara seriös!

image771
image772
Haha, finns massviss med oseriösa bilder i mina mappar xD

Nu tror jag att jag ska hem till mamma och äta sushi snart, mumms. Fast jag har blivit ganska mätt på godiset haha, men sushi kan man ju inte tacka nej till!
Ni får ha det så bra <3

ääääääääääntligen lov ! :D

Hej!
Yes, en veckas lov.. härligt! Fast jag måste ändå plugga massa men ändå. Idag var det ju matte först, sen danshistoria och till sist gympa. Gympan va tråkig idag, eller det kanske var mest jag som var tråkig. Vi körde vollyboll, och när man aldrig får bollen är det inte så kul.

I alla fall, är hemma nu. Har köpt godis, kanske till och med lite för mycket. Ska väl titta på tv eller film eller nått ikväll.

image770
Här har vi då mig och ronja, + våra tvillingar ;)
Hugs <3

Fredag!

Hallå :)

Nu ska jag snart gå till skolan. Och shit vad det blåser ute, brr.. Slutar i alla fall runt 4 idag med gympa, antar att jag åker hem direkt efter de. Okej, nu skriker mamma att hon måste ha datan, jag måste nog ändå gå.

Här är i alla fall några bilder från i onsdags!

157810-765157810-767157810-766
157810-764

Kramar <3

Godnatt!

Hej, nu ska jag gå lägga mig. Börjar 10 imorgon med matte. Lägger upp några bilder från i onsdag imorgon istället, nån gång innan jag går till skolan eller på rasten. Åh jag ska nog ta med fruktsallad till skolan imorgon .. om vi nu har nån frukt hemma haha =P

Nu ska jag stänga av den här surrande apparaten, puss och godnatt <3
(juste, min profilbild är nog lite utanför på visa datorer men ja orkar inte fixa de nu)

Nu ska jag gå!

Tjena!
HAHA, jag har inte gått till mamma än.. det var 40 minuter sen jag skulle vara där.. ooops =P Men nu ska jag gå i alla fall! Tänkte bara visa den här bilden på mig som min underbar och duktiga kompis gabbi tog i sommar. Jag ser lite besvärad men men..

image769
Kommer fler bilder, fast nån annan dag :)
Kramar, och tack till gabbi som är bäst på att fota :D <3

Piercingen jag vann!

image760

Tycker den va jättefin :D Jag har i alla fall bestämt att jag ska pierca naveln nu i helgen eller nästa vecka. Ska väl försöka komma iväg och göra de så fort som möjligt. Man måste ju nästan pierca sig nu om man ska göra de innan sommaren så det hinner läka eller vad man nu ska säga.

Nu ska jag snart över till mamma och äta. Skriver lite mer senare och lägger in lite bilder från igår och så :)
Pussar & kramar <3

Torsdag (snart lov) :D

Hej underbaringar :)

Den här dagen har både varit bra och dålig. Började med jazz och mesta delen av tiden hade vi en vikarie som lärde ut en kombination. Jag vet inte vad det är men jag kan aldrig snappa stegen när det är vikarie. Så jag blev skitsur på mig själv och tyckte det var astråkigt. Sen efter lunchen var det i alla fall lite teori och tyvärr måste jag säga att de också var tråkigt.

Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, är det inte underbart!! :D Har inget planerat som jag ska göra men jag hittar nog på nått. Mamma ska till spanien, är lite avis asså.

Jag har i alla fall goda nyheter.. jag är hos pappa!! .. okej, vad menas med det då? Joo, det betyder att jag kan lägga in bilderna från systemkamera nu haha ;)

Här är himlen för nån dag sen.
image758
image759

Nu ska jag läsa lite bloggar och fota piercingen som har kommit (den jag vann i en tävling)
Ha det så bra <3

...

Tänkte bara skriva och tala om att jag är sämst i världen på att plugga.. försöker nu men nee, det går inte. Och mamma bara tjatar om allt hela tiden.. jag orkar inte. Och sorry för det inte kommer upp några kul bilder eller nått just nu. Men det kommer antagligen imorgon.

Jag hoppas ni har det bra i alla fall <3
Hörs senare i bättre tider! (betyder imorgon)

image757
Bild från i sommras!
Om 45 minuter blir det grey´s.. eller top model ;P haha, kan aldig välja!

Lite text + Video

Tjena!
Nu är jag hemma, och vet ni.. det gick bra hos tandläkaren :D *pust* trodde dom skulle skälla ut mig eller nått för att jag hade 144236 hål men nee jag hade inga hål. Därför ska jag nu fira kvällen med kladdkaka , hähä ;)

Dagen har varit rätt bra den med, mest teori men än då. 2:ornas föreställning var i alla fall bra!! Jag och Ronja tog också massa bilder i ett klassrum men kan tyvärr inte lägga in dom idag eftersom det inte funkar att lägga in från systemkamera, men det kommer :) Här kommer i alla fall en video, fast vi svammlar mest haha xD


Nu måste jag käka och sen plugga, puss och kram <3

(bloggar från mobilen) hej. När jag slutade idag kom jag på att

DSC00564.JPG
(bloggar från mobilen) hej. När jag slutade idag kom jag på att jag skulle till tandläkarn 17.15 så de va ingen idé att åka hem. Nu sitter jag i alla fall på perongen och väntar på att mamma ska komma och fryser samtidigt ihjäl. Är så himla kall om handlederna så det är jättejobbigt att skriva. Och nu kommer jag komma typ 30 min försent till tandis, Buhu. Och sen kommer dom säga att jag har typ 30 hål också. Jaja, hörs sen

Onsdag

Tjaba tjena!
Är i skolan nu, har precis ätit lunch. Fast jag är fortfarande hungrig för dom ger en ingen mat nästan. I alla fall, har balett snart och sen dansträning. På dansträningen ska vi titta på 2:ornas föreställning, så det blir kul.


Hörs sen,

kram <3


Från ellos!

Åh, jag har hittat massa fint på ellos.. måste visa.



Den där rosa grejen funderar jag på att beställa, fett söt ju :D
Sen den blåa är ett nattlinne men det kan man ju säkert använda annars också.

Hur fattig jag än är kanske jag ska ta och beställa nått..?

Nix, nu måste jag gå och bada och dricka te. Ont i min hals :(
Ni får ha det så bra , thing <3

Dags för sommar kanske..?

Visst har det varit härligt väder dom senaste dagarna? Så tycker jag det kan fortsätta så är vi snart framme vid sommaren. Guu va skönt dagen man får sommarlov och allt plugg bara försvinner ur tankarna .. *drömmer*

Inga planer för sommaren än, men nått ska jag väl hitta på. Eller mormor och morfar har hyrt nån stuga eller nått liknande så där kommer jag nog vistas endel.

image751

Aj min hals :(
Måste äta , kramis <3


Tisdag

Tjena!

Började ju med modernt idag, hade lektion själva för våran lärare hade betygssnack med oss. Jag fick gå in sist och kom därför försent till matten men det gjorde inget =P Betygssamtalet gick i alla fall jättebra! Efter de var det lite lektioner hit och dit och sen var det dataprov. AAAHH tänkte jag, men det gick ändå rätt bra.

Är hemma nu, ska nog bara ta det lungt ikväll. Har ont i halsen men jag orkar seriöst inte bli sjuk. I alla fall så sitter jag och dricker juice. Brämhults, nypressade blodapelsiner. Jättegott tycker jag, HETT TIPS ;)

image750

Ha en fortsatt bra dag <3


(bloggar från mobilen) godmorgon! Skrev aldrig nått mer igår men mit

(bloggar från mobilen) godmorgon! Skrev aldrig nått mer igår men mitt liv håller på att spåra ur, typ. Är på jäkla mycket med skolan och så. Nu sitter jag i alla fall på tunnelbanan, börjar 8.20 med modernt. Usch, hatar att dansa såhär tidigt. Har bara ätit en banan till frukost och efter moderna är det en evighet kvar till lunch. Aja, hoppas ni har det bra i alla fall :) hörs <3

Ska iväg och dansa nu!

Nu ska jag gå till dansen snart, ligger ju bara ca. 5-7 minuter från mig så det är bra.
Kollade runt lite i min bilddagboken och hittade den här bilden. Det är från julafton, jaa så kan det gå när man har tråkigt haha. Måste gå , kram <3

image749

Tips till dig som ofta har tråkigt : Ha alltid en kamera till hands!


Träning

Hej läsare :)

Det var ingen data idag så vi hade endast SO och dansimprovisation Är i alla fall hemma nu, ska iväg och dansa sen och plugga lite ikväll också.

Jag funderar på att börja träna på gym, kanske är kul..? Haha, nämen min kompis skulle kanske börja träna så då blir det nog kul att gymma tillsammans. Så nu är jag fett inställd på att börja träna ordentligt i april-maj :) Köpte en tidning påvägen hem , Fitness. Den verkar väl helt okej. Står i alla fall lite mattips och sånt i den. Fast den kostade 50 spänn, dyrt tycker jag. 
Åh, jag vann en navelpiercing i Elins tävling, som var sponsrad av Galaxypiercing :D Wohooo! Visar den när jag får den! TACK TACK :D

Ha det så bra allihopa! <3

Jag orkar inte!

Godmorgon! (även fast jag har varit upp i 1,5 h)

Gissa vart jag är nu då?.. Nu är jag hos Mamma igen. Pappa är sjuk nu, buhuu! Asså seriöst så orkar jag inte mer, det är inge kul :'( Jag kommer säkert också bli sjuk snart. NEEEJ jag ska inte!!!!!

Okej, nu ska jag skriva om nått roligare än magsjuka. Ska i alla fall till skolan nu, har samhälle först. Slutar vid 15.10 tror jag. Sen ikväll har jag dans också vid 18.45. Måste också plugga till dataprovet som är imorgon. Ska typ få in 50-60 frågor i huvudet. Good luck säger jag bara.

Nu måste ja gå och äta blåbär och sen gå, ha det bra ciao <3

image747
Min brorsas fåglar, söta va? :D

Sweeney todd

Hello!
Är hemma från bion nu. Filmen var helt okej, inte dålig i alla fall. Fast jag satt och väntade i typ en timme på att det
skulle hända nått. Sen var det väldigt overkligt blod och så men men. Kanske inte riktigt min typ av film men den har ju fått bra kritik tror jag. Dom sjunger ju mycket så om man gillar när skådisarna sjunger i filmer så borde man se Sweeny todd!

Nu ska jag snart gå och göra mig iordning för att sova. Börjar 10.45 imorgon så det blir sovmorgon som alla måndagar :) Det är jag väldigt tacksam över. Ha det så bra <3

vad tänker jag med?

Tjena!

Idag tänker jag inte så smart. Måste plugga men har jag gjort de? NEJ! Sen ska jag åka iväg på bio och se Sweeney Todd nu och så kommer jag missa ELLE - Galan. Jag har inte ens någon anning om vad filmen handlar om, har hört att den inte är bra i alla fall. Jaja, kanske blir bra ändå =P Ska träffa några från klassen, eller bara 2 st.

Måste i alla fall gå nu, ha det så bra. Hörs när jag kommer hem <3

Halsband

Här är halsbandet jag köpte igår!

image745

Bilder från igår!

157810-743
image739



Värsta fint väder de är ute ju :D Lite vårkänslor tycker jag!
Nu ska jag äta vårrullar , ciao <3

Söndag

Hola!
Nu är jag hemma hos pappa igen så nu kan jag lägga in bilder från systemkameran. Idag ska jag väl inte göra nått speciellt förutom att plugga. Juste , kanske ska på bio men vi får se hur det blir med de. Vet inte om jag har råd att lägga pengar på bio just nu.

Som jag skrev i inlägget nedan var kvällen igår riktigt rolig. Träffar ju aldrig dom så mycket annars efterom 3 av oss har börjat gymnasiet. Men vi har i alla fall sjukt kul när vi ses ;) Lägger in bilder snart.

Här är i alla fall videon jag aldrig hann ladda upp igår.
<3

(bloggar från mobilen) Tjena. Är på väg hem nu. Har varit kul%

(bloggar från mobilen) Tjena. Är på väg hem nu. Har varit kul ikväll, massa skratt, balett och god pizza =p när jag kommer hem nu ska jag gå och lägga mig direkt, trött!! Lägger upp bilder och så imorgon + den andra filmen jag inte hann ladda upp idag. Puss och sov gott <3

Stan

Hej everybody :)
Nu är jag hemma hos gabbi, vi behöver åka härifrån om ca. 30 min. Ska ju köpa pizza och så sen, och träffa våra kompisar. Dom från min gamla klass, ska bli jättekul :D Köpte ett halsband i stan på ur och penn, visar de imorgon.
En oseriös video, hann inte ladda upp den andra!


Ojoj, måste springa till bussen =P ha det bäst <3

(bloggar från mobilen) hejsan! Är påväg hem från stan nu. Ska%

(bloggar från mobilen) hejsan! Är påväg hem från stan nu. Ska hem till mig först och hämta lite kläder och sånt jag ska ha på mig ikväll. Ska ju träffa några kompisar. Sen ska jag och Gabbi som jag är med gå hem till henne innan vi ska iväg till våran kompis. Men jag bloggar från henne sen! Har gjort videobloggar som jag kanske lägger in om det funkar. Kramkram <3

Lördag

Hej och godmorgon!

Vaknade för ca. 2 timmar, tittade mig i spegeln och såg ett spöke. Haha, Jag var så trött igår så jag somnade med kläder och smink. Idag ska jag i alla fall in till stan med en kompis :D Vet inte riktigt vad jag ska köpa men jag hittar nog nått. Kanske lite smycken..? Jag är inne i en smyckesperiod just nu =P

Har inga roliga bilder att lägga in nu men det kommer när jag kommer hem. Kanske bloggar från mobilen sen också. Måste gå och fixa mig, hörs senare <3

Vad ska ni hitta på idag då? =)

Fredakväll

Hej på er!
Nu har jag tittat på Ciao bella, den va helt okej. Fast den började krångla så vi fick hoppa över nån scen. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den men helt klart sevärd tycker jag :)!

Imorgon ska jag kanske åka in till stan och sen på kvällen träffa några kompisar. Sen har jag kommit på att jag har dataprov på tisdag också, aaajdå :( Måste verkligen plugga till de.

Nu ska jag gå och äta en apelsin, tror jag ska gå och lägga mig snart också.
Ha det bra, sov sött ^^ <3

image736
En bild från i onsdags, det är sånt där väder vi vill ha!

image737
Lite reklam för bixit också, GODA!! Måste köpa sånna imorgon tror jag ;)
(psst, dom med blåbär e godast)


Tävling hos Elin!

Elin har en tävling där man kan vinna en fin piercing från Galaxypiercing.com , va med och tävla HÄR! :D


På tal om piercing så funderar jag på att pierca mig i naveln, fast jag vet inte .. =/ Haha, frågade mamma igår när jag fick ta hål men hon svarade aldrig riktigt. Sen frågade jag idag igen men hon har fortfarande inte svarat =P

Ciao bella

Testade precis att skicka mms till bloggen från mammas mobil men det funkade inte, det funkar aldrig att skicka mms från den. Inte till nån, dåligt! Funderade förut på att byta till den för den har bättre kamera men jag skiter nog i det eftersom mms-grejen inte funkar.

I alla fall, ska äta middag snart. Och sen ska jag se på Ciao Bella, nån som har sett den? Är den bra?

Hugs <3

Fredag, helg!

Hejhej!

Yes, helg woho! Veckan har i alla fall gått snabbt tycker jag.
 Idag hade vi matte först , och jag kom faktiskt i tid även fast jag tog en tunnelbana försent. Eller kom typ 2 minuter sent men ändå =P Sen efter lunchen var det danshistoria, fick tillbaka våra recensioner.. gick väldigt bra tydligen. Jag som trodde jag skulle få max G. Slutade sen med gympa, körde nån lek då man skulle gömma en flagga och sen springa och leta efter den eller nått. Sen när jag hittade motståndarlagets flagga slog jag i läppen i ett bandymål, men det gick bra som tur va.

Nu sitter jag här hos mamma, vill ha godis men det finns inga pengar här hemma. Jag har inget och mamma är inte hemma. Jaa, jag får väl vänta dåra.

Jag idag, och så lite smygreklam för proviva ;)
Pussar <3

Godmorgon

Tjena, jag har inte hunnit äta frukost och nu kommer jag missa tunnelbanan också och min mattelärare kommer bli jättesur.. ajdå =/ Nu måste jag springa till tunnelbanan =P, ha en bra dag <3


Natti natti

Godnatt , och i det här inlägget menar jag det =P Ska gå och sova nu, är faktiskt ganska trött. Har i alla fall sovmorgon någon timme extra imorgon. Och nu har pappa kommit över med mina kameror, bra va? Så nu kan jag fota igen, fast det går inte att ladda in med systemkameran här hos mamma men då får jag ladda in dom bilderna senare.

Mamma ropar att jag måste stänga av, får väl göra de då.
Men vi hörs imorgon, ciao <3
Lite egopics!


image732


Pizza

Godnatt höll jag på att skriva, haha nej hade inte tänkt att gå och lägga mig än. Jag ska äta pizza och titta på tv, mys. fast jag får mysa med mig själv, bara jag hemma och stampe förstås.. och fåglarna =P Åh, Såg precis att Du är vad du äter går nu, kul och titta på tycker jag! Hahah, och så sitter jag där och äter min feta pizza .. hehe, jaja det blir bra ändå.

Kram på er <3
(juste , värsta snöstormen ute ju :O Vad tycker ni om de?)

Alla hjärtans dag <3

Halloj!
Hoppas ni har haft en bra dag :) Min har varit rätt bra, fast jag fick reda på att brorsan tydligen var magsjuk så det var ett minus. Började i alla fall med jazz idag, va i en större sal brevid skolan, så vi kunde hoppa massa :D Senare efter lunchen var det Naturprov, som jag skrev nedan gick det inte så bra =/ Slutade 16.05!

Nu är jag hemma hos mamma och eftersom brorsan är hos pappa och är sjuk så har jag inga kameror, tog aldrig dom igår :'( Jättejobbigt, klarar mig inte utan dom. Men pappa kommer nog och lämnar dom ikväll eller imorgon.

Alla <3 -ans dag dag :D Fick ett litet kort av min vän Dani, tacktack <3 Själv har jag inte gett nått till nån, tänker inte så långt haha. Men ja tror jag ska försöka fixa nått till mamma eller nån nu :) Får väl se vad jag kan hitta på!

image729
Nu ska jag gå och dricka Chaite, ha det bäst <3

(bloggar från mobilen) hej. När jag kom till skolan i morse satt d

DSC00536.JPG
(bloggar från mobilen) hej. När jag kom till skolan i morse satt det lappar på alla skåp där det stog glad alla hjärtans dag. Va kristna skolgruppen som hade fixat de, gulligt! Sen fanns det klubbor också, woho =p nu har vi precis haft naturprov, gick inte så bra fast det var mest kryssfrågor så vi får se. Nu är det 2 lektioner kvar, slutar runt 4. Kram och glad alla <3 dag :)

(bloggar från mobilen) hejsan! Nu blir det ännu ett inlägg från

DSC00533.JPG
(bloggar från mobilen) hejsan! Nu blir det ännu ett inlägg från mobilen. Jag har nämligen flytt från pappas lägenhet i panik. Nämen, brorsan mådde illa. Vet inte vad det är. jag tror jag har fobi för magsjuka och sånt så jag har nu flytt till mamma. Ungefär varje år säger han: jag mår illa! Då brukar jag börja gråta och springa iväg till den andra lägenheten, så rädd är jag för den där magsjukan. Tycker så himla synd om honom ifall han inte mår bra tills imorgon för då ska han till kungsberget. Jaja, får hoppas på det bästa. Nu måste jag fortsätta plugga och sen gå och sova. Så, ha det bra och godnatt! <3

Plugga

Tjenis! Nu har jag ätit middag, broccolipaj. Har också tittat lite på tv.. istället för att plugga. Men jag måste komma igång ordentligt med pluggandet nu, har ju naturprov imorgon. Man kan ju undra varför jag alltid börjar plugga sista dagen? Hm.. inte bra!


image726

Ska titta på grey´s eller top model vid 9 också, det är ju snart.. ajdå!
Kan aldrig bestäma vilket av dom jag ska titta på så jag brukar byta hela tiden, får väl försöka bestäma mig någongång ;P Vad väljer ni, Grey´s eller top model?

Kramar <3

Onsdag

Hej underbara människor!

Dagen har varit rätt bra fast dock vääldigt lång. Hade teoriämnen hela förmiddan. Sen efter lunch hade vi balett och eftersom salarna är upptagna tittade vi på törnrosa (dans). Skulle skriva ner stegen dom gjorde om vi visste vad dom hette. Haha, blev inte så många ord för mig.. har ju bara dansat balett i ca. en termin och alla namn på stegen har jag inte snappat upp ;P
Sedan var det i alla fall dansträning, vi gick ut i skogen som jag skrev i inlägget nedan. Det var faktiskt en av dom roligaste lektionerna på hela gymnasietiden tror jag. Först fick vi ligga och titta upp mot himlen i 5 minuter, sen fick vi krama ett träd.. jag och mitt träd hade det väldigt mysigt haha =P Efter du körde vi burken ett tag, och jag hade röd jacka så jag syndes nog väldigt bra. Sen fick vi sprida ut oss så körde vi igenom kominationen vi gör på modernaklassen. Sedan avslutade vi med att gå runt sjön. kanske låter lite konstigt men det var sjukt kul och man var bara glad och lycklig just då :D

Oj, mycket text det blev. Ni får ha det så bra <3




(bloggar från mobilen) hej! Nu har vi dansträning och vi ska ut i%

DSC00529.JPG
(bloggar från mobilen) hej! Nu har vi dansträning och vi ska ut i skogen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag har hört att vi ska krama träd. Haha, men det ingår i lärarprocceserna tror jag. Nu ska vi gå, puss!

Semla :)

Hello again!
Nu ska jag stänga av datorn, äta semla och duscha. Ska också försöka gå och lägga mig i tid idag så man orkar upp på morgonen. Fast det gör man nog ändå inte =P Börjar 8.30 imorgon och slutar 16.10. Sen på kvällen blir det plugg plugg och plugg, har Naturprov på torsdag =/

Jupp, nu ska jag gå och äta semla (värst vad jag äter onyttigt idag då, semla och glass.. men orkar bry sig ;P)
Ha det bra <3


Tävling hos Helenascity!

Hos Helenascity kan man vinna en Navelpiercing.

Varför just jag ska vinna.. ? Först och främst var den väldigt snygg! Har inte hål i naveln nu men funderar på att ta någon gång i framtiden.. eller aa, så snart som möjligt. Alltid kul att ha lite och välja på, och om jag inte tar hål kan jag ju alltid göra någon annan glad!

Tävla HÄR! :D

Sommar 2008

Jag tycker faktiskt det är dags för vädret att börja byta till lite sol nu.
Längtar till sommaren.. <3
image720

Ben & jerrys

Hej :D
Jag sitter här och äter Ben & Jerry´s. Fossil fuel, det är nog min favorit.. fast jag har inte smakat så många men än så länge i alla fall. Har ni någon favvo av Ben & Jerrys?

Dagen började i alla fall med Modernt, va i en annan sal i en hall där skolan ligger eftersom 2:orna har salarna just nu. Men det gick bra de me. Sedan var det matte, jag fick G på omprovet :DDDDD Wiiie! Fast nu gäller det bara att klara alla andra prov också, hm.. Engelska efter de i alla fall , sen sluta vi.

Nu ska jag ta och titta på lite bilder som vanligt :) Kramar <3

image719

Godnatt

Nu har jag suttit från kl. 9 tills nu med datauppgifter, usch. Måste i alla fall gå och sova nu även fast jag inte är klar. Börjar 8.20 imorgon med modernt, har ångest för jag måste gå upp så tidigt. Jag behöver lov, eller i alla fall helg.

Lite låtar som dunkar i mina hörlurar just nu:

Colbie Caillat -
Bubbly
Jason Mraz -I'm Yours
Några norska killar - Hallelujah
Timbaland - Apologize

Och så såklart Varmkorv Boogie , min favorit ;D (ironi)


image718
Måste sova, godnatt ha det bra <3

Dans

Tjena sötisar!

Är hemma nu men ska gå igen.. till dansen. Är lite hungrig men jag får nog ta och äta när jag kommer hem igen. Som jag skrev i inlägget nedan har det varit en skitdag och eftersom jag knappt hade ätit nått innan 3 har jag gråtit ett antal gånger. Men det är bättre nu.

När jag kommer hem måste jag göra datauppgifter, som vanligt. Läraren sa att om vi satt kvar en timme längre idag skulle vi inte ha någon lektion imorgon men jag orkade inte vara kvar. Så jag ska sitta imorgon en timme när alla andra får sluta och göra dom där jäkla uppgifterna. Därför ska jag försöka göra dom ikväll isället :P

Måste gå till dansen, ska försöka komma i tid för en gångs skull. Kramar <3

157810-717
157810-716


(bloggar från mobilen) hej! Sitter i stan på ett café och äter%2

DSC00524.JPG
(bloggar från mobilen) hej! Sitter i stan på ett café och äter kladdkaka :) ska börja åka hem snart och sen vid 18.45 börjar dansen. Va inte där förra gången så jag har lite och ta igen. Dagen har i alla fall varit skit hittills, har haft utvecklingssamtal så jag kom försent till improvisionen(stava?) Hann därför inte äta lunch, så jag har varit ganska ledsen hela dagen. Men jag åt i alla fall lite mat vid 3 tiden. Nu måste jag gå till tunnelbanan, puss <3

Minnen..

Hej allihopa!
Sitter och tittar på gamla bilder, ååh saknar verkligen gamla tider. Jag var lyckligare då än vad jag är nu, men det är så mycket med skolan och allt så det är mest jobbigt nu. Sen saknar jag mina 5 kompisar från gamla klassen, fast vi ska nog träffas på lördag så det ska bli sjuktroligt. Vi är sånadär som alltid skrattar, det är därför vi har så mycket magmuskler.. ;P

Imorgon är det i alla fall skola igen, börjar 10.45 så det blir en liten sovmorgon. Sen har vi inget inval på hela februari så jag slutar 15.10 tror jag. Sen är det dans på kvällen också.

image713
Hittade bilder på min flamencoklänning , tyvärr så har det blivit för liten i ryggen. Måste helt klart göra en fotografering med den i sommar :D

Ha det bra, puss <3

Promenix

Heej!

Är hemma från promenaden nu. Jag och pappa gick runt sjön där jag bor. Ska äta nu och sen göra klart datauppgifterna innan kl. 6 då dom ska skickas in. Maten är klar, ciao <3



image712


(bloggar från mobilen) hejsan! Är ute och går i skogen, Hehe :

DSC00521.JPG
(bloggar från mobilen) hejsan! Är ute och går i skogen, Hehe :) Är i alla fall påväg hem nu så jag lägger in lite bilder sen också. Okej, nu fryser mina händer =p hörs sen!

God morgon!

Söndag igen, jag gillar fortfarande inte söndagar för de beyder skola imorgon. Men det känns i alla fall som att helgen har varit ganska lång, fast det beror nog på att vi spenderade hela dagen i skidbacken istället för skolbänken. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl försöka komma ut en stund. Måste också göra klart lite uppgifter, eller ganska mycket uppgifter från datakunskapen.

Jag tycker faktiskt inte de är så hemskt med datakunskap, ingen i min grupp verkar tycka de. Halva klassen som hade förra terminen klagade hela tiden och tyckte de va asjobbigt. Fast vi har i och för sig inte haft några prov än och så, kanske blir jobbigare sen.

Nix , ska gå och äta frukost och sen försöka komma ut i luften. Vi hörs <3


Titanic

Tjena!

Sitter nu och tittar på världens mest underbara film, Titanic. Den är så fin!
Va ju hos grannarna på fest förut också, åt mat och tårta och så. Sen gick jag hem när titanic börja, resten av familjen är kvar. Nu börjar det igen , ha det bäst <3

image707

Titanic ikväll!

hello!
Orkade inte locka håret så mycket. Men en liten lock blev det i alla fall.

Nu ska jag gå över till grannarna, kommer antagligen vara där hela kvällen precis som alla andra år. Fast Titanic går på 3:an 21.35 så jag kanske går hem och ser på de. Orkar nog ändå inte stanna så länge, tur att jag bor två portar brevid haha =)

Måste fixa mig nu på typ 2 minuter, hörs <3

Denna lördag är tråkig

Hej på er!
Jag har riktigt tråkigt. Men ikväll ska jag i alla fall till mina grannar, dom har fyllt år.
Pratade precis med mamma i telefon, hon var på gina tricot där det fanns jeans som bara kostade 29 :- Ni kanske har sett dom, dom är i silke typ och finns i blå och lila!? Hoppas hon köper sånna till mig, inget jag skulle ha på mig i skolan tror jag men man kan ju alltid använda till fotograferingar och så :D 

På tal om fotograferingar, guu va jag längtar till sommaren då man kan ta massa snygga bilder. Har massa fotoideér! Blir ju ännu roligare nu när man har systemkamera.

Nix, nu ska jag ta och locka håret, va riktigt längesen jag gjorde de. Kommer säkert inte bli nå bra men vi får se. Lägger in bilder på de sen. Ciao <3

(bloggar från mobilen) testar att mobilblogga, synd bara att kameran p%E

DSC00514.JPG
(bloggar från mobilen) testar att mobilblogga, synd bara att kameran på mobilen är sämst!

Bilder från Romme!

Redo för backen ;)
 
I liften, i backen och så utsikten.
(skidlandskap är så otroligt vackert)

På bussen hem.


image702

De va lite bilder de! Va så sjukt kul, vill tillbaka. Ska försöka åka nästa år igen :D
Puss <3


Två filmer :)
På bussen dit!


I backen!


9 februari

Hej!

Orkade inte skriva igår, gick och la mig så fort jag kom hem.. va jättetrött. Men ja ska göra ett inlägg med bilderna efter de här :D

Idag fyller i alla fall Emma 17 år! Grattis grattis , hoppas du får en bra dag älskling <3

image689
Jag & min emma <3

Romme hela dan :D

Hallå!

Dagen i backen har varit jättebra och jag längtar redan tillbaka. Hann inte åka så jättemycket för vi kom dit runt 9-10 och lämnade in skidorna vid 3. Men det var ändå lagom! Har väl inte hänt nått spec direkt förutom att carol åkte rakt ner i en blöt gropp, men det gick bra som tur va. Sen åkte vi hem med bussen klockan 4, låg mest och vilade hela resan (tog ca. 3 timmar)

oj, nu sjunger dom för min lilla lillbror som fyller 14 år idag och egentligen inte är så liten. Bäst jag går nu så jag kommer lagom till kladdkakan , hoho. Tänkte lägga in bilder och några filmer men jag kom på att jag inte har sladden här, men det kommer senare idag eller när jag vaknar imorgon :)

Pussar <3

Romme imorgon!

Hola!

Nu är jag hemma hos pappa. Ska duscha, packa och sen gå och lägga mig. Borde egentligen ha gått och lagt mig för länge sen, ska liksom upp 4.30 imorgon. Ska ju åka slalom i Romme med några från klassen och andra från skolan. Man fick välja mellan romme, klättring och lite annat så tyvärr är inte hela klassen me.

Jag måste gå och fixa nu, kommer aldrig orka upp imorgon annars.. fast det kommer jag nog ändå inte.
Min brorsa fyller år imorgon också, Grattis i förskott brorsan. Han har faktiskt varit riktigt snäll mot mig ikväll haha. Har fått smaka läsk och gav han mig sin godispåse och sa att jag fick ta hur mycket jag ville, woho ;P Han kanske bara smörar för att ja ska ge honom presenter imorgon, hahaha.

Ha det så bra så hörs vi antagligen imorgon kväll! :) Kramar <3


Diademet jag köpte , 10 :- Glitter
Och så min nya väska från H&M 180:-

image688
Kungsberget förra året med gamla klassen.

Torsdag

Tjenare!

Dagen började med att jag nästan missade tunnelbanan men jag hoppade in i vagnen i sista sekund. Första lektionen var jazz, lite uppvärmningar och så sen fick vi lite nya steg till kombinationen vi gör. Va egen övning sen fram till lunch,
Ronja hjälpte mig att sy mina tåskor.. fast dom är inte klara än men på god väg i alla fall ;)
Sedan efter lunchen var det bara lite teori och så. Åkte och köpte en present till min brorsa sen, ett diadem och dom där jeansen. Visar sen!

Är hemma hos mamma nu, ska städa mitt rum för vi ska ha gäster imorgon eftersom min brorsa fyller år. Fast det ligger kläder överallt så jag vet inte om jag orkar. Mamma kommer hem med mat snart hoppas jag i alla fall. Sen ska jag gå till pappa också.

157810-685
Bild från i höstas!

Vi hörs senare, thing <3

Sudda sudda sudda sudda bort din sura min.. tralaaaa *lite falska toner*

Jag samlade faktiskt på sudd en gång i tiden, haha. Det blev runt 85 stycken om jag minns rätt. Kommer ihåg att alltid när jag var inne i affärer sprang jag och letade efter sudd haha. Men det är ju alltid kul att samla på nått, fast det kan bli dyrt =P Skulle vara roligt att samla på skor eller väskor eller nått sånt, fast jag tror jag vänter me de ett tag.

image681

  
Har ni samlat/samlar på nått?

Lärarprocesser

hej igen!

Började med Samhällskunskap idag , och lärarprocesser. Sen lite andra teoriämnen, efter lunch sen var det balett. Det gick inte alls bra, dålig balettdag. Sen dansträning, lärarprocess där med så vi fick göra en liten fras och sen svara på lite frågor och så.

Sen efter skolan hade jag egentligen tänkt att gå på mina kompisars teaterföreställning men det blev inte så, lite tråkigt.

image680
Lilla jag!
Grejen på halsbandet är en tand från mammas gamla hund kraman (skojigt namn ;P)

Kramar <3

Onsdag

Helloj!

Kom precis hem från skolan, ska äta nu men jag skriver snart igen och lägger in lite bilder =D Kanske förslag på bilder ni vill se?, har nämligen igen anning vad jag ska lägga in..

Hörs senare <3

Natti natti

Hej på er!

Jag har inte gått och lagt mig än, inte bra.. kommer vara jättetrött imorgon. Har i alla fall suttit och kollat igenom bilder, hittade lite från kollot i sommar. Va på ett traditionellt kollo , sen hade vi fotbollsturnering så nästan alla tjejer var cheerleaders. haha så där stog vi och gjorde massa ramsor med korta shorts, linnen , bandanas och pop poms. Men kul var det :D

Lite bilder från kollot:
Jag gör en kullerbytta haha ;P

image676

 
Här övar vi på lite lyft, ser inte så proffsigt ut direkt haha :P


SOLA, ååååh ge mig sommar.
(jag tar tillbaka alla mina vill - ha - vinter - för - då - kan - jag - åka - skridkor - åsikter.)

Nee, nu är det sängen som gäller. Puss och godnatt <3

Movietajm

Hallelujah!

Nu ska jag sätta mig i soffan med en semla och kolla på filmen. åh, vet ni vad jag kom och tänka på nu.. Floor filler. Jag är riktigt arg för att de har slutat gå på tv, grr. Får väl hoppas det kommer tillbaka nångång i framtiden , please.. Fler dansprogram thank you!? Hihi <3

Jag <3 tulpaner
image675
Jag har drogat den
HÄR låten, helt underbar. Lyssnar om och om igen..
Kramar <3

Fettisdagen

Godagens ;P

Nu är jag hemma, träffade pappa och så har vi handlat och så också. Ska äta tacos till middag, mumms i love it. Sen hyrde jag också en film, Kollo Papporna hahah ;P Har sett dagispapporna tusen gånger så jag va tvungen. Så jag ska mysa ikväll med tacos, film och en fet semla! Fettisdagen är BÄST hihi ;)

Och om jag ska skriva om min dag också lite kort och smidigt så har den varit helt okej faktiskt. Började i och för sig dåligt för att jag kom försent till danslektionen i morse pga. stopp i tunnelbanetrafiken men sen har det rullat på i alla fall. Jobbade ovanligt bra på matten och omprovet gick bättre än väntat också. Kommer inte få godkänt men det gick nog i alla fall bättre en första provet, hoho :D

Okej, nu ska jag inte skriva nått mer. Ha det bra <3

image674

Åker hem nu

Hey! ( haha, kommer ihåg den tiden jag alltid skrev med ett y istället för j)

Sitter i datasalen nu, har datorkunskap. Läraren är borta eller nått så vi får gå, så nu går jag.. fattar ändå inget.
Hade ju matteprov idag också, det gick inte så bra nej. Först gick det lite bra med tanke på att jag inte har pluggat nått, men sen sket det sig.. suck.

Nej, nu ska jag åka hem så vi hörs snart igen =)

Kladdkaka

Gokväll ;)

Jag fick ett litet ryck förut och började göra kladdkaka, nu är den klar och jag ska sätta mig och äta mig lite runt om magen.. låter bra tycker jag! Hoppas också pappa kommer hem snart, han är alltid borta på kvällarna. Lite tomt här hemma, bara brorsan.

Så nu ska jag i alla fall sätta mig och äta min kladdkaka, hoppas den är god :) Eftersom jag är så "bra" på att baka kladdkaka kanske jag ska ha en lite tävling där man kan få en kladdkaka skickat på posten , vad sägs om de? Haha, jag röstar Nej. Själv skulle jag inte äta en kladdkaka som kom på posten, hihi.

Kram på er sötisar (era kommentarer värmer) <3

Inte riktigt min dag idag

Tjena!

Asså jag tror inte det är min dag idag.. fast det är det i och för sig nästan aldrig. Började med samhällskunskap, lektionen gick vääldigt segt. Sen efter lunchen var det dansimprovisation, det gick inte så bra nej! Sen slutade dagen med data, fast den lektionen gick i alla fall rätt snabbt.

Sen drog jag in till stan, skulle kolla efter ett par vinterskor och dom där jeansen. Men nej, hittade inga skor och jeansen jag hade sett fanns inte. Orkade inte kolla mer, så jag åkte hem. Missade tunnelbanan, sen på perrongen kom det fram en kvinna och börja snacka om reklam och sen visade hon sina nya glasögon för 10 :- haha, hon var jobbig.

Jaa, det var min dag de. Snart ska jag sätta mig och försöka plugga matte , på egen hand. Får väl se hur det går.. dåligt gissar jag på.  Pusspuss <3

image673
Jag
Orginal Cont´e crayon

Måndag

Hello!

Då var det början på en ny vecka igen då. Har redan ångest över att jag börjar 8.20 imorgon, usch. Nu ska jag i alla fall sticka till skolan. Ha det så bra <3
image669



Godnatt <3

Nee, jag skrev ett inlägg men sen loggades jag ut.. suck.  Jaja, stog inte så mycket. Ska gå och lägga mig nu, börjar 10.45 imorgon och slutar runt 15.10. Så ska jag kanske åka och köpa dom där jeansen och ett par skor.

Well well, ska sova nu och drömma om.. thailand? Ja, det låter bra! Puss <3


Jag och två av helles katter igår :)



Tävlingar på bloggar!!!

Här hittar ni en tävling där man kan vinna smink, WOHO :D


Och här är en till tävling där man kan vinna en tröja och ett par leggins :D

Lite bilder köpenhamn!

Fotade ju bilderna på datan igår så det är väl inte så jättebra kvalitet men det funkar.
Va där i sommras med kompisarna, sjukt kul. Måste åka igen sen :D

Jag på tåget dit!

image664

Helle vid en sjö!

image665

Freja i trädgården!
image667

Frida på sightseeingen!
157810-670

<3

God morgon :)

Jag gick upp för en lite mer en än timme sen, haha. Kollade på klockan och bara gappade. Pappa och brorsan är på pingisturnering så där är alldelsen tyst i lägenheten, kanske därför jag sov så länge ;P
Gårkvällen var rolig, vi tittade på bilder från köpenhamn och så. Vi var ju där i sommras. Fotade bilderna med min kamera på hennes data så det kanske kommer upp sen =)

Idag hade jag i alla fall tänkt att bara ta det lungt, kanske titta på film och så. Sen måste jag väl också plugga lite. Nu kom pappa och brorsan hem hör jag, ska också ta och äta upp mina mackor.

Gjorde en liten studio i badrummet igår.
image660

Såhär blev resultatet!
(klicka)



Ha det bra, hörs sen <3

Lördagkväll

Halloj!

Nu har jag lite brådis. Ska ta en buss som går snart, ska träffa två kompisar från gamla klassen :D Egentligen hade jag tänkt att gå på fest ikväll men jag skippar de. Fast det kommer säkert snackas om festen på måndag i skolan för alla ska typ dit.. tror jag ;P haha.

Såg att jag hade kommit upp på hemsidan på
A model agency. Dom har ny design och allt! Ni kan hitta mig om ni trycker på New faces och sen female.
Bild på mig från hemsidan, jag är inte där hela tiden eller vad man ska säga. Det liksom byts bild typ varje sekund ungefär ;P hahah. (klicka)

image658
Men nu måste jag gå. Ha det så bra <3

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. tralalalal

ohh, kollade ut och ser att det snöar. Inte så mycket men i alla fall lite, hihi mysigt. På ett sätt vill jag inte ha snö för då måste jag hålla på att köpa vinterskor och allt, men ändå är det ju bra för då kan jag åka skridskor som jag har tjatat om hela vintern :P Och på tal om snö.. på fredag ska jag till Romme och åka slalom. Vi har nämligen friluftsdag i skolan så man får välja mellan klättring, bowling, romme m.m. Självklart ska jag åka skidor, WOHO :D

Åkte aldrig till stan , orkade inte.. orkar inte åka nu heller. Får bli någon annan dag. Nu ska jag i alla fall sätta mig framför tv och se på film och äta mat ;D Kram  <3<3


Juste, den
HÄR tjejen har en tävling. Man kan vinna ett par örhängen, jag tycker du också ska vara med och tävla =D

Outfit

Här kommer då gårdagens outfit!

157810-655

Tunika(sitter ihop med svarta linnet) - Gina tricot
Halsband - H&M
Armband - H&M
Sen vare jeans till de också.

Lördag

God morgon!

Gårkvällen var bra, va båda inne och ute. As kallt ute ju, brr.. Idag hade jag tänkt att åka och köpa dom där jeansen, fast får se hur det blir med de. Sen när pappa kommer hem senare så måste jag plugga matte också, prov på tisdag.

haha, jag öppnade precis kylen och där stog ett paket riskakor, dom där med smak. jag gick och frågade brorsan varför dom stog där. Han: oj :O höhö, han måste vara lite smått förvirrad.

En video från igår på skolan!

Lägger snart in gårdagens outfit också, puss <3


bloggar från skolan

Hej på er!

Sitter i skolan nu, har precis haft gympa. Gjorde inte så mycket, fast en tjej i klassen fick en fläskläpp och den andra svimma..så de var lite tragisk lektion. Nu ska jag i alla fall gå och byta om och så, sen ska jag nog åka och träffa lite kompisar. Kommer nog hem sent.

Lite naturbilder sålänge ;)
157810-641


Måste gå, ha en bra fredagkväll <3

Fredag

Hallå!

woho, jag är redan uppe..eller jag har ju varit uppe ett tag med jag har i alla fall tid över. Fast nu måste jag snart gå så jag får skynda mig. Böjar i alla fall med spanska idag, sista spanskan för februari för sen är nån klass på praktik. Matte efter de, sen danshistoria.. då jag ska lämna in den där resencionen. Den blev inge bra =(
Sen slutar i alla fall dagen med gympa. Efter skolan ska jag nog träffa några kompisar och så, kommer antagligen hem sent.

Men nu måste jag gå och äta fruktost och sen springa till tunnelbanan. Puss <3