Norrland

Jaa då är man i Norrland. Festivalen börjar inte först nästa vecka nångång så vi går runt och gör ingenting. Haha och kommer nog fortsätta me de några dagar till. Pusss.


farväl för ett tag

Herregud va jag är sämst på detta. Är ju inte speciellt aktiv på nått sätt här, skärpning!!!

Men nu ska jag uppåt i landet, till norrland som jag fattat de. Ska bo hos en bekant och nästa helg blir det festival. Urkult heter den. Är väl mest mina föräldrar som vill dit men med skulle jag tydligen. Jaja, kanske blir kul.. får hoppas på de bästa! Åker imorgon och är tillbaka morgonen den 3:e. Sen på eftermiddagen blir de dans, Bounce summercamp 09. Yeaaah!

Take care! Pusssss.



sunset.




hemma från götet

HONEY I'M HOME!!!
Haha vi har haft det gött! Bilder och så kommer. Nu blir det tacos hemma hos helle!
Pusselipuss.


Vi i götet.

Brorsan

Brorsan har lösen och allt till syrrans blogg! Mwaaahahahahaaaa!

Som ni redan vet är min syster i Götet. Hon har det gött där enligt vad jag har hört. Själv sitter jag hemma hos pappa nu och försöker komma på något roligt att göra sådär inpå kvällskvisten (05:03). Det var då jag fann den briljanta idén att gästblogga!

Idag har jag varit runt lite i stan med framför allt träffat mamma. Syrran bor ju hos mamma nu för det mesta och jag hos pappa. På onsdag flyttar jag över till mamma i några veckor.

Imorgon ska jag och lite folk ifrån klassen ha en mysig filmkväll här hemma hos mig då pappa är bortrest. Då slipper vi störa honom mitt i natten när alla hoppar till utav av skräckfilmerna! Nu ska jag sova!

Kika in i min blogg förresten!
Den hittar ni
HÄR



Jag!


Göteborg

Nu gott folk åker jag och mina käraste Anja och Helle till Götet. Ska till hellebelles pojkvän som bor där. Kommer hem på onsdag tror jag haha. Min brorsa kanske gästbloggar här nångång eller två.

Ha det gött hehe! Cya.


I onsdags.

dålig dag

Inte min dag idag. Allt är bara fel. Förutom allt annat dåligt som hänt har jag försökt städa här ikväll men har bara lyckats dammsuga lite. Även försökt packa inför imorgon då jag och två kompisar ska till Göteborg men 3 saker är de ändå jag lyckats få ner i väskan på ca 5 timmar. Sen skrämde vår ena undulat livet ur mig, jag trodde han va död. Och som grädden på moset, min eltandborste laddade precis ur OCH jag har tandkräm i håret. Hahah halleluja vad allt är bra.


Middag i kungsan med pappa. =)

ikea

Varit på Ikea idag. Älska Ikea, älska Ikeas billga godis, älska ikeas gratis påfyllning när man köper dricka, älska ikeas pizza!!! Eller egentligen blir det ju igår eftersom klockan passerat tolv och här sitter jag mitt i natten och leker nattugla.

Kan ju i alla fall bjuda på några bilder från dagen.


Jag är ikeas nya glada framtida kock!


Prova fotöljer, eller nått..


Här har vi Gabbi!


Vi åkte och badade/fotade lite. Bilder kommer en annan dag.


fotafotafota.

Kanske dags för mig att vandra hem till mitt place, sitter hos pappa nu. Så gott som ljust ute nu och allt. ¡Buenas noches!