Maaat <3

NU är äntligen maten klar :) Blir nått med potatis tror ja, är jättesugen på nachos men det får bli i helgen i guess.
Här är i alla fall lite bilder jag hitta. Två bilder på mig jag tog för längelänge sen och så en bild på himlen från igår. Kan inte himlen alltid se ut sådär (a) Maten väntar, kramar <3


En dagens outfit

Tjena :D
Har varit med en kompis idag som jag skrev förut. Vi gick och köpte godis, så det blev onyttigt till lunch idag. Inte bra inte bra :/ Jag måste verkligen börja tänka på vad jag äter. På senaste tiden i skolan har jag gått och köpt massa onyttiga saker i automaterna nästan varje dag, ska försöka ändra på de.

Snart blir det i alla fall mat och sen ska jag väl se Grey´s anatomy. Och idag har jag faktiskt fotat dagens outfit. Bilden är kanske inte den bästa och ansiktet ser jättekonstigt ut men det får duga. Och nästan alla grejer som jag har på mig är köpta för längesen men men.. <3
157810-305

Halsduk - Gina tricot
Tröja - Ellos (gammal)
Linne - Gina tricot
Väska - H&M (gammal)
Jeans - Lindex (gamla)
Skor - Din sko (gamla)

Benvärmare vet jag inte.

Ni är bäst!

Heeej.

Solen skinner ju idag, det är ju trevligt för dom senaste dagarna har det ju regnat och så.
Snart ska jag träffa en kompis, vi ska gå till hemköp. hahha, så jag kommer nog vara onyttig idag också. Hela lovet kommer jag äta onyttigt, jag lovar.

Well well, statistiken har i alla fall stigit och det är jättekul :D Men det beror nog på att jag är med i
Izzabelles outfit tävling men ändå ^^

Senare idag eller ikväll kommer i alla fall lite bilder, jag vet inte riktigt på vad men det återstår att se :) ha det bra och ta vara på dagens solstrålar (lite sådär poetiskt , inte) Kramar <3

Myskväll framför desperate housewives

Hellu :D

Har inte blivit så mycket städ och plugg idag, har typ inte gjort nått vettigt.
Snart ska jag i alla fall titta på DH, såå bäst. Ska göra en kopp te också och bara mysa med min lilla kanin Stampe :)
Ville gå och köpa godis också men min brorsa ville inte följa me och det är så tråkigt att gå själv, typiskt.

Nee, nu ska jag gå och sätta mig i soffan.
Ha det bra, hugs <3

All about me.. nästan

 Tänkte berätta lite om mig för den som är intresserad :)image304

Heter Amanda är 15 år och bor i stockholm. Har mamma, pappa och en lillebror (13 år). Mamma och pappa är skillda men bor ungefär 5 minuter från varandra. Så jag bor två veckor hos mamma och sen två veckor hos pappa osv. Har en kanin , två gerbiler (ökenråttor) och så har min lillebror två undulater.
Går i 1:an på gymnasiet intriktning dans, jätteroligt! Dansar också på fritiden två ggr i veckan (modern och jazz)
Hm.. vad kan man mer skriva då.. Många frågar om jag är modell men det är jag inte. Har fotat i studio några gånger och brukar fota mycket själv men har aldrig haft nått riktigt jobb så Nej, jag är inte modell :)
Mina intressen är dans, fota, bli fotad och resa. Har bara varit i spanien , danmark och finland men innan jag går ut gymnasiet vill jag åka till thailand eller USA.

ehm, jag kommer inte på något mer haha. Men nu vet ni lite i alla fall, annars är det bara att fråga :D
Kram <3





Heej!

Jahap , ännu en dag på lovet. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, städa och plugga kanske. Har massa prov jag behöver plugga till som är någon gång efter lovet så det är ju bäst att börja redan nu.

Klippningen, hm.. jag vet inte. Dom flesta tyckte att jag skulle klippa men jag vet inte riktigt. Och på dom bilderna (några inlägg ner) hade jag platt hår också, det ser ju annorlunda ut när jag har tvättat de och det är lite mera fluff. Fast det är ju inte så stor grej, får se hur jag gör :)

Och nu är jag också med i
Izzabelles  outfit tävling, roligt.  Tack för att du valde mig :D

Nee, nu ska jag fixa mig. Skriver senare :) <3

Mummmmmms :)

mohaha, nu sitter jag här och proppar i mig cocosbollar och riskakor. OKej, inte så nyttigt med cocosbollar men gott är det ju i alla fall ^^
 
                                         


Funderar på att titta på Prison break ikväll, har inte hängt med från början men alla säger att det är så bra så man kanske ska titta på ett avsnitt. 

Snart är det ju Halloween också, hoppas det blir någon halloween fest så man kan klä ut sig, hehe. Fast vad ska man då klä ut sig till? hm..

Shopping

Hellu :D

Idag har jag shoppat en massa. Eller kanske inte så jättemycket men lite blev det i alla fall :) Hade ju tänkt köpa benvärmare också men jag hittade inga vita.
Någon som vet var man kan köpa vita benvärmare?

             image298 
                                
 

                                    Linne - Gina tricot 99:-
                                 Halsduk - Gina tricot 149:-
                                  Strumpbyxor - H&M 98:-
                                 Mascara - Kicks ca. 100:-

Borde man kanske klippa sig?

Z´z´.. håller på att somna, måste gå och lägga mig snart.
Men i alla fall, jag funderar på att klippa snelugg igen. Jag klippte de precis innan sommarlovet i år men nu har de ju växt ut för länge sen. Fast sist jag klippte snelugg så var den så himla lång redan från början. Hm.. och mitt hår växer ganska snabbt så den försvinner på typ en vecka :P

       image297
            Jag med snelugg i sommras. Kolla på andra bilden, luggen var ju jättelång. 
                                     Hm.. ska jag klippa? vad tycker ni?


Tunnbrödsrulle och kladdkaka

Hejhej.

Dagen har spenderats med min kompis gabbi. Vi gick ut i skogen en stund och fotade hösten lite sen gick vi och köpte en varsin tunnbrödsrulle, mumms. Gick hem till mig och bakade en kladdkaka och åt nästan hela själva. Sen så har vi också varit ute och gossat med en söt liten kissekatt och spelat twister i mitt lilla kök.

Ska nog snart äta middag och titta på någon film. Och imorgon blir det antagligen shopping, hade tänkt att köpa strumpbyxor och benvärmare. Kram <3

Några bilder från idag: 

          image293

                  
  

En prinsessas dagbok 2

   Nu blir det movietajm. En prinsessas dagbok 2 går på 4an 21.00!

     image292

Dansuppvisningen

Heej. Dansuppvisningen gick bra idag, fick dansa 3 ggr. Väldigt varmt blev de , men de va roligt :) Sen så skulle vi gå till Mcdonalds och köpa mat så vi gick i danskläderna och alla glodde haha :P Så om det var någon som såg några människor gå runt i slussen med konstiga kläder så var det vi xP (se bilden)

Har köpt godis och så nu, ska kanske gå och köpa sushi sen också. Och idag ska jag INTE missa Svensson Svensson. Missar alltid de jag vill se haha. <3

      image288
                           
  


Lördag

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen. Var ju och fikade igår med två kompisar, satt på fiket till 23.00 sen tog vi en promenad på stan. Jättemysigt :D
Jag måste shoppa någon dag också, hade tänkt att köpa några tjocka strumpbyxor och benvärmare tror ja. Men jag hittar aldrig benvärmare, i alla fall inte i andra färgen än i svart. Funderar på att köpa vita.
Aja, ska åka hemifrån till dansen vid 12.00 och så kommer jag nog inte hem först runt 18.00 tror ja. Men då ska jag lägga in bilder på våra konstiga sminkningar ;)

Ciao!


          image286
                                  Bild jag tog en kall och regnig höstdag, brr..

Höstlov

Tja :)

Ja, nu är det höstlov da. Ska bli skönt men jag kommer sakna klassen och skolan <3

Hade spanska idag och sen matte. Och när de var lunch sprang vi till matsalen för de va hamburgare , GOTT!
Sen va jag med en stund på danshistorian, åkte sen vid 2 till stadsmuseet. Uppträdandet gick bra. Hade jättekonstigt smink och så, haha. Ska dit imorgon och dansa igen , ska ta med kameran då så ska ni få se :)

Nu ska jag gå och plocka in i diskmaskinen , kul.. inte :P Ha de bra!

Tåspets

Heejsan :D

Dagen har varit bra men seg. Hade först vikarie i dans, det va väl sådär ;/. Sen efter lunch var det dom tre teoriämnena, tråååkigt.

Imorgon blir det spanska, matte, danshistoria och gympa. Fast jag ska ta ledigt från gympan eftersom jag ska uppträda med dansgruppen. Sen efter dansen ska jag nog träffa några kompisar.

Ronja hade med sina tåskor, så idag dansade jag på tåspets för första gången. Riktigt kul, funderar på att önska mig ett par i julklapp eller nått. 
Måste gå nu, byebye!

         


                                          
                                                      Ronja & Emma


Dansdansdans

hellu people :)

Idag skulle vi skriva en svenska uppsats från kl. 8.30 till 11.45 fast jag blev klar någon timme innan. Man fick välja några olika ämnen , jag valde fint och fult språk. Det gick väl sådär, svammlade mest haha :P
Sen var det i alla fall balett och efter de pilates en hel lektion, slutade vid 16.00. Sen åkte jag hem , åt några mackor och gick till dansen. Nu har jag varit här hos pappa en stund och pluggat matte också, ska snart gå hem till mamma. 

                                               Här e mina nya dansbyxor :)

        image279
                                            Måste gå nu, skriver imorgon. PUSS :)
                                      

blablabla

Heej.

Jag känner på mig redan nu att den här veckan kommer gå riktigt segt. Tex. igår , dagen var ju jättelång. Suck, aja snart är det i alla fall lov :)

hm.. idag har det inte hänt nått speciellt. Är ledsen men vet inte varför, allt är bara jobbigt. Ajaa, sen är det i alla fall Desperate housewives så nu blev jag lite gladare. Jag ska också gå och hämta några mjukisbyxor som jag har besällt. Det är med kulturskolans logga (dans), visar dom imorgon.

                      image278
                                      Bild på mig, foto: Stephanie Muster.
                    Jag ser jättetråkig ut, men aa det är så jag känner mig ^^ 
                                                                   <3

Måndag kväll

Tjena ;)

Nu har jag varit på dansen och ätit middag. Ska väl snart gå och lägga mig antar jag.
Hahah, den där reklamen som jag var med i (hyresgästföreningen) den har ju börjat gå på tv nu. Så nu sitter alltid jag och mamma och glor på reklamen haha. Jag har inte sett hela än men jag hoppas jag ser den snart.

Aja, börjar 8.20 imorgon (död) Har jazz tror jag. Hugs <3

                    157810-277
                                    Jag, Emma & Ronja. Konstiga som vanligt ;)

I skolan

Hellu.

Sitter i skolan nu, har håltimme. Sen blir det spanska, booring. Jag tycker det är jättekul med spanska och skulle verkligen vilja kunna prata flytande men det är tråkigt på lektionerna. Slutar vid 16.40 och sen ska jag på dans.
Nu har vi i alla fall precis haft dansimprovisation , eller aa för typ en halvtimme sen. Men den lektionen var kaos och alla var arga och ledsna..

Well well, ska gå och se om det finns mackor i automaterna, är hungrig :P Ciao ;)

cirkus i mitt <3

Åhh, titta vad jag hittade. Ett litet videoklipp från när jag hänger i ringen på cirkusen för några år sedan. Guu va liten jag var haha :P Jag har gått på cirkus i flera år fast sen slutade jag i börjar av höstterminen i 9:an.
Men guu va jag saknar de <3


Söndag , jag gillar inte söndagar.

Hellu.

Söndag igen då. Veckorna går så himla snabbt men det är ju bra för då är det snart jullov. Okej, det har inte ens varit höstlov än men jag älskar julen. Och så fyller jag år i december också och då kommer jag få eller köpa en systemkamera så då kommer jag kunna lägga in massa fina bilder i bloggen, bra va? hahha , guu va jag babblar.

Idag har jag i alla fall inte gjort nått vettigt. Men jag har suttit och tittat på ett rådjur som letat efter sina ungar. Ungarna låg och sov nedanför mitt fönster förut och då var mamman någon annanstans. Sen när hon kom tillbaka var dom borta så nu har hon stått och kollat efter dom jättelänge. Men nu har hon sprungit iväg, jag hoppas hon har hittat dom nu.
Mamma vill att jag ska städa och plugga men det vill inte jag. Mitt rum är en enda stor röra jag vill inte ens gå in där, usch.. Aja, jag får nog sätta på lite musik och städa det där rummet ändå.

Skriver nog sen igen, puss <3

help me

Hellu.

Åkte ju in och tittade lite i affärer förut med mamma. Hittade en lila tunika för 98:- på H&M fast jag köpte den inte för den var ganska stor och så. Men jag ångrar mig nu, kanske åker in imorgon igen vem vet.. 

                                  


Nu har vi i alla fall haft gäster, ätit mat och kladdkaka MUMMS :)

Jag vill ladda upp ett videoklipp men det vill liksom inte funka. Är det någon som vet nått ställe man kan ladda upp på förutom youtube och tinypic?

Nu ska jag hem till mamma , see yah ;)

Lördag 20/10

Heej.

Idag fyller min pappa år , GRATTIS PAPS :D <3
Vi ska ha gäster någon gång runt 17.00 så jag måste städa mitt rum men jag orkar inte. Aja, min kompis har i alla fall dansuppvisning idag men jag vet inte riktigt om jag ska gå. Jag vill men jag vill inte åka själv liksom. hm.. aja får se hur det blir med de.

Lite bilder på mig och pappa i alla fall xD hahah. Blev inte så fint menmen..

     image274
                  Nu ringde mamma, ska in till stan me henne. Byebye :)

Header

Någon frågade i en kommentar hur man sätter in en header. Jag är verkligen sämst på att förklara sånna saker men gå in här ,där finns det en beskrivning. Sidan förklarar nog bättre än jag haha. Hoppas du förstår :)


Lalala human steps

Halloj ;]

Kom hem för ca. en timme sen från föreställningen. Lalala human steps kanske inte va världens roligaste föreställning direkt. Visst, det är jättebra dansare men att sitta och titta på samma rörelser i en timme och 45 minuter är inte så kul.
Annars har dagen varit rolig men stressande. Började med spanska , fast jag kom försent hehe. Sen var det matte och sen lunch. Idag fick vi faktiskt pasta till maten, har aldrig hänt förut tror jag. Vi får alltid ris eller potatis annars.

Efter lunchen var det i alla fall danshistoria. Tittade på några delar från filmer och sen skrev ner saker om dom.
Tittade lite på Chicago, har inte sett den men skulle vilja se. Är den bra?
Sen var det gympa fast jag var inte med för jag har fortfarande lite ont i foten. Men vi som inte var med fick i alla fall gå tillbaka till skolan och plugga till provet. Hade ju omprov i matte och danshistoria. Danshistorian var ju lätt men jag är verkligen usel på matte och det gick jättedåligt. Aja, var i alla fall kvar till 18.00 på skolan sen sprang jag och några till donken och köpte middag och sen åkte vi in till dansen hus.

Jaa , det var min dag de ^^ Imorgon ska jag kanske gå och se när min kompis dansar och så fyller pappa år så det kommer lite folk på eftermiddagen.

Kramkram <3 :)

Brandövning

Tjena ;)

Började dagen med Jazz fast jag va inte med pga min fot. Sen var det brandövning. Det var någon tävling vilken klass som typ stog finast eller nått. Så tex. musikarna sjöng och vi skulle göra något tåg men vi lyckades inte speciellt bra med de hahahah.
So-provet gick i alla fall jättedåligt. Inget av de jag hade pluggat på va med på provet, suck :(

Well well, imorgon ska jag i alla fall på La la la human steps på dansen hus efter skolan :) Fast jag hinner inte hem emellan för jag har prov till typ 18.00 eller nått. 

                 image273
                                             Jag, Ronja & Dani i skolan.

Photo

                  image272
             En bild på mig som min kompis Gabbi har fotat och redigerat!

3 timmar håltimme

Hellu.

Började 9.00 idag vid stadsbiblioteket. Alla ettor var där och vi skulle svara på några frågor och skriva ner på ett papper typ. Min grupp blev i alla fall klara vid 10.00, då fick vi gå. Gick till Mcdonalds och köpte glass sen åkte vi till värmdö gymnasium och hälsade på mina kompisars kompisar haha :P Vi följde med dom till Mcdonald, fast vi åt inget haha. Va i alla fall där ett tag sen åkte vi tillbaka till skolan runt 12.30. Eftersom vi inte hade ätit lunch gick vi till Mcdonalds IGEN och köpte pommes , haha. Mycket donken idag asså. Sen så hade jag lektion i musik, fick spela intrument och så. Slutade vid 14.30. Imorgon blir det i alla fall vanliga lektioner.

Imorgon är det ju också So-prov så jag måste verkligen plugga idag. Har egentligen dans vid 17.45 men jag hoppar över den. Ska nog gå en liten stund sen på extraträningen som är 19.00.

Orkar inte med allt plugg längre, kommer aldrig orka den här veckan. Imorgon So-prov och på fredag är det prov i danshistoria och matte, buuuhuu.

Ha det bra <3 :)

                                               

                                                       Glass <33

Desperate Housewives idag!!

hola!

Nu har jag pluggat matte ett tag, duktigt av mig hah :)
Idag har vi i alla fall haft karaktärsdag. Alltså hade jag teater och sen sång. Roligt :D Sen på eftermiddagen hade vi tydligen engelska. Vi fick kolla på några konstiga filmer, fattade ingenting.

Imorgon ska vi till stadsbiblioteket, vet inte riktigt vad vi ska göra men men. Sen på kvällen är det dans från 17.45 till 19.00 och sen 60 eller 90 minuter till för vi ska träna extra med teatergruppen. Fast jag vet inte om jag ska vara med, min fot gör ont. Vet inte vad det är, men jag ska nog gå till läkaren om det inte går över.

Ska snart gå hem till mamma, och sen blir det ju Desperate Housewives! 
kramkram.

Jag orkar inte!

Heejsan!

Kom hem från skolan för ett tag sen och om ca. 5 minuter ska jag gå till dansen. Har jättemycket plugg att göra, kommer aldrig orka. Egentligen borde jag hoppa över dansen men idag ska den där teatergruppen komma så det kanske är bra att vara där.

Nu har skolfotot kommit också, fast jag har inte sett det än. Det är hos mamma så jag ska väl kanske gå förbi och kolla sen. Det kommer inte bli så mycket bloggande den här veckan tror jag eftersom jag har massamassamassa plugg och så ska jag vara hos mamma från och med imorgon så då blir det inte lika mycket bloggande.

Well well, imorgon ska jag i alla fall ha teater och musik. Vi ska liksom byta lite tex. teatrarna har musik och dans och musikarna har dans och teater. Aja, ni fattar nog :P
Måste gå, ciao!

                   image270


Sovmorgon!

Godmorgon :)

Gick upp för typ 20 minuter sen, börjar 10.45 idag. sååå skönt! Måste gå hemifrån vid 10.00, hm.. hoppas jag hinner då. Dagen börjar i alla fall med So sen dansimprovisation , håltimme och spanska. Slutar vid 16.40 , då blir rdet bråttom hem , ta något att äta sen sticka till dansen. Dansen slutar 20.00 och sen måste jag hem och plugga plugga och plugga. Det ska ju bli roligt, INTE :(  

Tiden rinner iväg, måste fixa mig nu. Hugs <3

Söndag

Hejsan!

Har bara suttit vid datan idag, haha inte bra. Egentligen behöver jag plugga, har So-prov v. 42 tror jag. Åhh, nu får jag värsta ångest :S. Aja, får plugga ihjäl mig nästa vecka.

Idag ska jag i alla fall träffa några kompisar från gamla klassen. Ska bli roligt :D
Neej, nu ska jag gå och måla naglarna. Rosa kanske !? Hahah, kram <3

                      image269

Härmed förklarar jag er Chuck and Larry

Gokväll ;]

Nu har jag varit på bio med Mini, det blev härmed förklarar jag er chuck and larry. Den var rätt bra tycker jag, rolig i alla fall :D Sen gick vi till donken och åt glass och gick runt lite på stan. Skojsigt <33

När jag skulle åka hem sen började någon gubbe prata med mig på tunnelbanan. Först snacka han om att man bara kunde dricka te i T-centralen och inte kaffe. Sen att fiskarna i havet typ blir till fiskpinnar på vinter och sen babbla han om att en fotbollsspelare en gång hade ''filmat''. Tydligen så hade fotbollsspelaren blivit slagen i magen men filmat att det gjorde ont i örat eller nått. hahah.

Nej, nu ska jag äta chips ;) Ha det bra!

Mini

Hej igen.

Hinner inte skriva nu, ska in till stan och träffa Mini. Vi ska kanske gå på bio, får se. Kramar!

                           image267
                                                                Mini <33

Bio?

Halloj.

Har varit ute med mamma en stund för ett tag sen. Hade tänkt att fota lite, men det blev inge bra så jag gick hem. Suck.. 
Har ingen anning om vad jag ska göra idag, ha tråkigt i guess. Åhh, jag vill gå på bio :O Men det finns säkert inga bra filmer. hm.. Aja , jag skriver igen sen.
 Kramkram <3
 

                     image266

Ny tröja

                    Här är tröjan mormor köpte till mig! 149:-  Indiska

          image264

Kallt kallt kaaaallt, jag fryser ihjäl!!

Hejsan!

Asså visst är det kallt ute nu :O Förut tyckte jag de va roligt att hösten var här men nu är det ju bara kallt kallt kallt.

Idag har det varit spanska, matte, danshistoria och sen gympa. Min klass är så himlans flummig, på gympan gick alla typ runt och skrek. I alla fall jag hahahha :P

Efter skolan idag åkte jag och några söta klasskompisar in till kungsträdgården, till minnesstunden och det där.
Det var ju så himlans kallt så vi stog under ett paraply och frös. Sen gick vi i alla fall och fikade lite inne i gallerian.
Efter fikandet åkte jag hem och köpte godis och sushi , goooooott :D

                            
      
                                Halva klassen                  Kungsan       

Ha en bra helg ;)

Muuuusic <333

Nu har jag ätit och så. Ska snart dusha och försöka plugga lite, spanska och matte.

Har en liten fråga: Vad har ni för musiksmak?

Jag lyssnar typ på allt, fast det blir nog mest hiphop/rnb ändå. Det är i alla fall roligast att dansa till hiphop/rnb tycker jag så man lyssnar ju på de endel. Fast jag lyssnar ju på det mesta , men inte skrikig hårdrock.

Några bra låtar:

Rihanna -
Rehab
Chris Brown - Say goodbye
Akon - Sorry , blame it on me
Elton John - Can you feel the love tonight
Red hot chili peppers - Otherside
Goo goo dolls - Iris

Sen finns det ju massa andra bra låtar också, men dom tar vi någon annan gång ;)

11 Oktober

Hellu!!

Dagen började med Jazz , inte så kul just idag tycker inte jag i alla fall. VI hade pilates i 45 minuter och sen lite teknik och så.
På eftermiddagen var det dom tre teoriämnena, sååå tråkigt. Och så typ hatar våran svenskalärare oss, eller iaf lite. Antingen står vi och dansar hela klassen när hon kommer in i klassrummet på lektionen eller så sitter vi på golvet eller ligger på borden och läser istället för på stolarna.  jaa, eller så ställer vi om klockan och smäller i dörren så den ska ramla. Vi är liksom en klass med mycket energi så då kan det ju lätt bli så haha :P

Efter skolan åkte jag i alla fall och möte mormor. Vi köpte en present till min pappa som snart fyller år. Och så köpte hon ett linne till mig :D , ni får se bild på det imorgon.

Nu ska jag gå och laga mat, huuuungrig!!!!!! Puss & Kram <33

Grey´s eller Top model?

Heej!

Är helt slut, har haft balett, dansträning och sen dans nu på fritiden också. Det blir mycket dans på onsdagar.
Sen så har jag ju ett litet problem nu, jag vet nämligen inte om jag ska titta på Grey´s eller top model idag. Det kommer antagligen bli top model eftersom jag inte har följt grey´s den har säsongen. Fast grey´s är ju egentligen bättre en top model. Aja, får se :P haha

Börjar 9.00 imorgon med klassråd sen är det jazz.
Nu ska jag dusha och sen måla naglarna , tihi. Kram!

                image261
                                                    Latte :)

Smaken av hårspray

Gokväll ;)

Snart är det Desperate Housewives, ska inte missa början idag som jag brukar göra haha.

Nu sitter jag i alla fall här och försöker plugga svenska, man ska beskriva en smak. Hur ska jag kunna göra de?  Men jag kom i alla fall på att jag kanske ska beskriva smaken av hårspray. hahhaha, hur smakar hårspray? Äckligt, beskt, giftigt?Haha, jag kommer inte ihåg faktiskt. haha, nu låter det som om jag brukar sitta och droga i mig hårspray men så är det inte. Jag råkade bara få lite i munnen en gång :P
Väldigt många haha i det här inlägget, hahah!

Nej, back to pluggandet. Kramkram <3


Fika = myyyyys

hejhej :D

Jag åker alltid försent hemifrån nu för tiden så jag kom 10 min försent till skolan, inte bra. Vi hade moderndans precis som alla andra tisdagar. Sen var det matte, vi håller på med förändringsfaktorn. Riktigt tråkigt tycker jag.
Jaa, 11.45 slutade vi faktiskt. Egentligen skulle vi ha lektioner efter lunch men inte idag av någon andledning.

Åkte in till stan och fikade med E & D , jätte mysigt :D Måste göras om!
Ikväll är det Desperate Housewives, MISSA INTE DE ;]

                 image260

Godnatt

Hej alla!

Nu måste jag snart sova, eller först måste jag tvätta håret. Jag kommer inte orka upp imorgon , börjar 08.20 :O
När börjar du?

Jag gjorde ju illa min tå på inspelningen så jag har typ gått runt och haltat hela dagen. Det gör ont när jag har skor :(
Missade tunnelbanan imorse för jag inte kunde gå så snabbt, haha.

Nej, måste verkligen gå och dusha nu. Ha det bra :)

                   image259
                 En bild min kompis tog på mig för ett tag sen, tack bästis.

helgen

Tjena ;]

Börjar vid 10.45 idag, väldigt skönt annars skulle jag knappast orka gå till skolan. Har varit fullt upp hela helgen med filmandet. Har gått upp vid 6.00 både lördag och söndag och sen slutat vid 20.00 och kommit hem ganska sent. Men det har gått bra och varit jätteroligt. 

Jag ska inte berätta för mycket men det är en reklam för Hyresgästföreningen. Jag plus ca. hundra andra ungdomar fick springa runt i finkläder och studentmössor. På lördagen fick man stå nästan hela dagen , det är ju jätte mycket väntan när man filmar och vi fick liksom stå upp och vänta. Sen fick vi springa upp och ner i trappor m.m. Efter lördagen var jag verkligen jättetrött.
Söndagen var roligare, vi skulle göra ungefär samma saker fast i andra miljöer. Vi fick i alla fall sitta ner när vi väntade, annars skulle jag inte orkat en dag till haha. Juste, jag började blöda på min tå lite och så gick hela nageln av på min lilltå också, AJAJ! och så gick skorna jag hade fått låna där sönder :P
Alla gjorde typ sig illa, det var västa kaoset.

Men ni får se reklamen på tv sen,då fattar ni nog , haha.
Måste fixa mig nu , ska åka till skolan snart. Puss <3

Tysnad Tagning!

Heeeej!

Har inte hunnit blogga igår och inte först nu på kvällen eftersom jag har varit på den där reklamfilmsinspelningen.
Fick reda på igår att jag skulle vara med så då åkte jag hem till mormor och morfar och sov där. Gick upp vid 6.00 idag och var vid inspelningsplatsen 7.40. Jätte lång dag , orkar inte berätta allt nu men jag har i alla fall stått upp nästan hela dagen. Jag spelar student och springer runt i en studenmössa och ser ful ut ;PInspelningen var klar vid 20.00 och jag kom hem för ca. en timme sen.

Kommer nog inte hinna blogga imorgon tror jag eftersom det är inspelning då också. Börjar vid 7.00 och slutar någon gång efter 18.00. Det blir närbilder imorgon. Kommer vara jääääättetrött, men jag får i alla fall betalt ^^

well well, skriver så snart jag har tid över, annars skriver jag på måndag igen.
Ha det bra , pusspuss<3

Danshistoria

Pluggpluggplugg, jaa bara en massa plugg hela tiden. Sitter här och pluggar till provet i danshistoria imorgon,Jättetråkigt ;( Det är jättemånga sidor att läsa, jag orkar inte!!!
Men det verkar som att dom flesta har väldigt mycket plugg och prov just nu, eller? 

   Jag vill att pappa ska komma hem NU! Han kommer typ om en timme , suck :(
                                             

    
         Nej, nu ska jag ta och duscha och plugga lite till. Ha det bra!


Pluggpluggpluggpluggplugg..

Hej :]

Hinner inte skriva så mycket nu för jag måste till mamma och hämta lite saker. Ska nämligen till mormor & morfar imorgon tror jag så jag måste hämta kameraladdaren m.m.

Idag hade vi i alla fall modern/nutida igen, roligt :D Imorgon blir det gympa på eftermiddagen och jag ska springa 3 varv runt en sjö, buhu. Känner hur jobbigt det kommer vara redan nu. Vi har också prov i danshistoria så jag måste verkligen plugga ikväll. 
 
Måste gå till mamma nu , skriver antagligen senare igen. Ciao!

Top model sthlm

Sitter och tittar på Top model nu och äter mandariner, gott! Jag fick värsta lust att fota vid vattnet nu när jag såg att dom gjorde de. Måste köpa en systemkamera så jag kan ta massa fina bilder, men det blir nog inte först i december då jag fyller år.
Här är i alla fall en bild på mig som jag tog för några veckor sen :)
Jag tycker ansiktsformen var lite konstig men jag gillar den på nått sätt.

image254


3/10

Hejhej :D

Nu är jag äntligen hemma efter en låååång dag. Hade tre teoriämnen på förmiddan och sen balett och dansträning på eftermiddan. Baletten var faktiskt helt okej idag, inte så tråkig som den brukar vara. På dansträningen hade vi fys och jobbade en stund med en dans vi håller på med. 

Efter skolan åkte jag och provfilmade för den där reklamen, fick göra lite olika uttryck och så. Tror faktiskt inte det gick så bra, har ju ingen erfarenhet av skådespeleri.. men det är ju i alla fall roligt att söka. Har varit på auditions förut och det har också varit roligt. Men en vacker dag kanske man får ett jobb, man vet ju aldrig ;) 
 
När provfilmningen var slut gick jag till dansen. Kom lite sent men missade bara lite av uppvärmningen. Och nu så måste jag nog plugga snart, orkar inte. Har muntligt förhör i danshistoria på fredag och har inte ens tittat på pappret ännu. Well well, skriver kanske senare eller imorgon. Kramkram <3

                                    image253
                                   Mina älskade balettskor, haha ;]
                                       Tack för alla kommentarer!

Desperate Housewives

Gokväll :)

Nu har jag ätit middag och pluggat matte. Sen kl. 21.00 är det ju Desperate Housewives, INTE MISSA :P

Åhh, vet ni vem som ringde nu då. Jag hade sökt ett jobb på
statist.se förut idag. Och nu ringde någon därifrån och ville att jag skulle komma på provfilmning imorgon efter skolan. Till någon reklamfilm eller nått tror jag haha. Skulle typ vara nått studentutspring eller nått. Aja, får se hur det går. Skulle i alla fall vara roligt att vara med. Berättar sen imorgon :)

         image252
           Titta vilka söta tomater jag åt idag, både röda och gula ^^

Matte & engelska, kan det bli sämre?

Hejsan!

Slutade vid 13.45 idag eftersom jag inte har datakunskap. Halva min klass har det och dom slutar vid 16.40 stackarna plus att dom har ett dataprov idag som verkar jobbigt och svårt. Jag kommer ha data nästa termin, buhuuu längtar inte!

Dagen började i alla fall med moderndans, sen var det matte och jag kom 10 min försent. Så nu kommer mamma fråga , varför var du försenad blablablablbla? Vi har så att föräldrarna kan gå in på en sida och kolla om man har varit på lektionen, haha. Men jag kom faktiskt försent för att klockan gick fel och vi har jättelite tid på oss att ducsha och byta om efter dansen , så är det!
Efter matten hade vi lunch och sen engelska, lika dålig som jag är på matte är jag på engelska. Engelska grammatiken är inte min grej asså, jag är verkligen sämst. Kom och hjälp mig någon :'(

Skriver senare , puss <3

Ami goes blondin..

Neej, jag ska inte bli blondin. Men när jag var liten hade jag lite blont hår ett tag faktiskt. Håret har blivit brunt med tiden, fast jag har ju aldrig varit jätteblond kanske. Här är i alla fall lite bilder på mig som liten :]

      

image250

Studiedag

Hej!
Har ju studiedag idag, och det innebär sovmorgon. Men nej, inget sovande för mig. Jag gick faktiskt upp vid 8.00 idag och gick till min gamla skola och hälsade på. Det var trevligt, nu kommer man ihåg hur knäppa alla var, haha. Nee, skoja. Men det var i alla fall väldigt roligt. Är hemma nu, ska nog ta något att äta snart. Sen ikväll har jag dans också. 

Ciao ;] 

             image244