valborg

Gokväll käraste läsare. Jag är på rätt kasst humör men är ändå glad. Lite krånligt känsla de där. NU blev jag på ännu kassare humör. Men i alla fall, försov mig så jag missade massagen i skolan idag. Därför har jag nu fått rött på schemat (ja, vi har en sida så föräldrarna kan se när vi skolkar..typ) för att mamma glömde att anmäla att jag försov mig. De har gjort mig på ännu sämre humör. Sen var det matte, ingen gladhetsfaktor där inte. Mösspåtagning för 3:orna efter de. Lunch i stan och sen hem. De va min dag de, rätt kass kan man ju säga. Jag känner att jag inte bidrar med någon glädje alls här men hoppas ni är glada ändå, tihi :)
Valborg ikväll då. Det är så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa men nu blir det i alla fall träffa några tjejer från klassen + massa andra.

Terminsredovisningarna i tisdags och igår gick väl bra. Hahah men genrepet i tisdags, shit.. de gick inte alls. Haha usch, ville bara spy på mig själv. Tur att föreställningarna gick bättre. Och kul att bror min kom och kolla.

Luddigt inlägg men ni får stå ut, ha en nice valborg :)


Jag ler, trots dålig dag. Score! haha.

Bilder från studion

Här är två bilder på mig från studion som togs på påsklovet. Bilderna togs för ett projekt. Designern Natali har alltså sytt klänningen och kjolen, grymt duktig!


FOTOGRAF: STEPHANIE MUSTER
DESIGN: NATALI BOBOWICZ



fullt upp

Danslektionerna i skolan idag ägnades åt att repa koreografin till terminsredovisningen som är imorgon och på onsdag. Vi visar alltså upp några koreografier vi fått lära oss under terminen. Även lite vi gjort själva. Så imorgon blir det skolan hela dagen och sedan en föreställning på kvällen. Ska bli nice!

Blä, har hur mycket som helst att göra ikväll känns de som. Fixa allt tills imorgon, baka och massa mer. Och borde gå och lägga mig tidigt eftersom jag bara sov 1 och en halv timme inatt. Haha stört. Vaknade kvart över 2 av ett sms, sen kunde jag inte somna om. Vid 05.30 orkade jag försöka somna mer så jag gick upp och började rensa en låda. Normalt, eller inte.


Hehe hade så stört tråkigt så jag tog lite egobilder så där på morgonkvisten.
Väldigt normalt beteende de också, hm.. ;)

tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp, tipp tipp taaaapp!

Idag har jag; varit ute och gått en och en halv timme med mamma, fikat i stan med pappa, hittat en fett nice affär, insett att jag har helt fantastiska vänner, tvättat, städat, ramlat och slagit i armen när jag skulle sätta mig på en stol.. japp, that´s it!

Gårkvällen rockade. Åkte runt lite överallt och träffade kompisar haha. Synd bara att du blåste så mycket men men. Imorgon blir de skola, och tisdag/onsdag terminsredovisningar. Thing pling!


Från igår / idag innan promenixen.
(bilder från studion kommer btw nångång nästa vecka)

lalalaa..

..tralala. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Men nice väder ju, dock blåser de lite. Ska lite senare iväg, träffa två kompisar och grilla. Mysmys!


Gårdagens lilla outfit haha. Puss och hej!

Hooooopp

Gokväll käraste ni! Det här har inte varit en speciellt bra dag. Tror jag sovit lite för lite denna vecka. Får hoppas morgondagen blir bättre. Då blir det balett och eftermiddagen blir uppföljd av engelska och danshistoriaredovisning. Jag och mina kompisar ska redovisa vårat arbete om koreografen Kenneth Kvarnström.
Nej hörrni, jag måste sova. Kommer snart somna med facet i tangentbordet.
Puss & kram vi ses på stan!

Tog dessa från en film från igår, i brist på andra bilder haha. Hopphopp!


suck

Ursäkta språket men.. FAAAAAAN! När jag kom hem idag upptäckte jag att jag tappat mitt armband nånstans på stan. Fan, de suger :'(

Hur som helst, dagen har varit sådär. Mest teori. Efter skolan drog i alla fall jag med min grupp jag jobbar med i danshistorian till dansens hus och checkade lite saker till vårat arbete. Gick asbra! Sedan blev de fika x2.
Lång dag imorgon, godnatt <3


Bild från februari på min galna klass!

Tisdag

Skepp o hoj! ojoj, lite dålig på att uppdatera. Har inte haft så mycket tid, + att mamma använder datan nästan hela tiden just nu. Men vad har hänt sen sist, hm.. I lördags vare spelning. I söndags åkte jag och två kompisar till stan för att va "modell för en dag" Bara för skojs skull. Sen kunde man ju köpa bilder om man vill men de gjorde jag icke. Blev också lite planering inför sommaren med några vänner på kvällen.

Nu har jag suttit och gjort ingenting i några timmar. Dags att plugga kulturhistoria!
pusss

Från söndagen.





några bilder från helgen




Åh va jag älskar handstående, speciellt när man hittar balansen. Det är typ som att flyga.. fast på händer ;D På näst sista bilden ser ni ju också när jag tappar balansen.. vackert hahah. Sov gott gott folk.

B&J

Helluuuu. Vi hade matteprov idag, de gick helt åt skogen. Har gått bra på alla andra så det är lite surt om jag inte blir godkänd på detta men men livet går vidare. Annars åkte vi efter skolan och åt ben and jerrys i gamla stan, smaskigt värre! ;)



En bild på fina vänner i gamla stan, och min brorsa som jag träffade på väg hem haha.


Skinnjacka h&m, jeans bikbok, skor din sko, shorta gina tricot.

onsdag

Ooops, glömde helt bort att skriva här igår. Hade ju tänkt att lägga in lite bilder från helgen och så men icke sa nicke. Hade fullt upp med att skriva en grej i svenskan och sedan var tanken borta. Har ju som sagt de flesta bilderna hos min pappa och jag bor hos mamma. Lite jobbigt, men kan ju gå dit när jag vill så de är lungt.

Hur som helst, dagen har varit blandad. Förmiddagens teorilektioner gick huuuuur segt som helst. Men improvisationklassen efter lunch var kul. När jag skulle hem sedan missade jag min tunnelbana precis, 9 minuter till nästa.. så jag gick och shoppade lite haha. Jag har spenderat alldeles för mycket pengar senaste månaden, inte bra. Drog i alla fall ut och joggade lite när jag kom hem, åå va min kondis inte ligger på topp haha.

Juste, när jag kom upp ur tunnelbanan gick en snubbe förbi med en cider i handen. Stannade upp och sa "Fan va söt du var, skitsöt"  Visst han kanske va full men ändå, gulligt. Man blir så glad när folk man inte känner ger en komplimang. T.ex en kille på tunnelbanan för några veckor sedan sa att jag hade fina ögon och en annan gång gick jag förbi en kille på stan som stoppade mig och sa att jag hade jättefint hår. Sånt kan ju helt klart göra ens dag lite bättre.

Shit va jag skriver, allt för att slippa gå och plugga matte i guess. Men prov imorgon så jag måste ta tag i saken. Och jag vet att påsken är så gott som över men här får ni i alla fall två lite påskiga bilder jag tog nyss i brist på annat. TJING!!




lovets sista dag

Hej alla små påskharar hihi. Nu lider påsklovets sista dag mot sitt slut. Jag har enorm ångest för jag har en matteläxa att göra tills imorgon, den måste verkligen göras om inte min mattelärare ska hata mig för all framtid.. typ. Hur som helst, lovet har väl varit rätt bra. Har inte direkt gjort nått speciellt men nice ändå. Dom komande veckorna i skolan nu kommer nog bli lite blandade. Har endel prov och sånt, de suger rätt stenhårt. Men annars blir det rep inför terminsredovisningarna (dansföreställningar) som är vecka 18 och de rockar!

Och nu råkar de vara så att de inte går att ladda upp bilder. Min data vill inte sammarbeta idag inte. Well well, en annan dag då. Nu ska jag försöka plugga.
Hörs antagligen imorgon, pusss.


Påsk

Nice väder eller va säger ni!? Va förut inne i stan och hade de trevligt i soliga kungsträdgården. Nu blir det film med familjen.
GLAD PÅSK!!!! Hoppas ni fått mycket godis ;)




Så här har jag sett ut ikväll


Strumpbyxor H&M, Kjol & Body Gina tricot. Halsbandet från en tidning.

Friday

Varit ute och gått idag med familjen + två till. Blev en fika också i hellasgården här i stockholm. Nu ikväll har vi ätit lite påskmiddag och chokladefterrätter ;)


Bror och jag står och ser allmänt nördiga ut.


haha lagom lyckat.

hahah, hittade
DENNA musikvideo jag var med i..2006. Haha va skitkul och spela in. Stå där och gå från sida till sida men kul va de. Regissören va också en rolig prick.

Gårdagen

Gårdagen blev lyckad! Va först på stan me några vänner och sedan blev de kinaresturang med tjejerna på kvällen. En mysig och rolig fika hann vi också med.







ibland borde rubriker utrotas (men bara ibland)

Dagen har varit rätt så sämst. Jag sysselsatte mig i alla fall en stund med att stå på händer. Mer än så har jag inte att säga. Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon.




Egypten

Här kommer lite bilder från egypten!



På arlanda.


Innan landning nångång / haha, titta stor colaburk :O



Hotellet, Amar sina.



(Klickbara)
Städarna gjorde fint varje morgon. Sista dagen fick vi ett hjärta och ett litet meddelande. Gulligt!






Jag och Sharm el sheiks enda papperskorg?
Fanns typ inga papperskorgar. Inga bänker att sitta på eller nått heller. Men taxibilar fanns det gått om, och dom går en på nerverna kan jag lova.



(klickbara)


Dags att åka hem.
Denna resa va lite..speciell. Skönt att komma bort men man kunde seriöst inte gå nånstans utan att försäljarna hoppar på en och försöker få en att kolla i deras affär. Haha och alla affärer hade samma saker. Vi tog omvägar för att slippa dom. Och nätterna, uuusch. Frös typ varje natt, svinkallt. Bra saker då; Kamelerna.. ursöta!!! hihi.

7 april

Hej. Dagen har tillbringats på stan med nära och kära. Shoppat, fikat och vandrat runt. Sånt som hör våren till helt enkelt.
Nu sitter jag hos pappa min. Har inte bott här på några månader eftersom jag inte orkat flytta runt hela tiden. Så nu bor jag bara hos mamma. Men hittade i alla fall lite kläder här jag glömt bort att jag hade haha. Sånt är alltid kul!

Nu ska jag snart gå hem och sova. Drömma om allt plugg jag har att göra under lovet, hääärligt.. not! Men men, inte allt för långt kvar till sommarlovet ju.
Sweet dreams!



Jag idag.


*klick*

Dagen har spenderats i fotostudion. Modellade åt en tjej som designat lite kläder och smycken. Sjukt duktig! Och självklart fotade grymma Stephanie Muster. Rolig dag!

Igår va de pissväder. Idag var det bättre, soligt. Får hoppas resten av veckan blir minst lika bra. Morgondagen är oplanerad, får se vad som hittas på.
Puss.


(Tagna när jag kom hem) Haha jag kan inte riktigt vara seriös på bilder längre..

dagens


Skinnjacka, solglasögon & Väska - H&M, Linne - Bikbok, Jeans- Gina tricot.

fredag, lov

Hallelujah, nu är det påsklov! Jag har redan huggt in på godiset hehe. Förutom att äta mer godis så har jag inget direkt planerat för kommande lediga vecka. Ta det lungt bara.. plugga lite också, hm..

Balettlektionerna idag gick sämst. Resten av skoldagen va soft, gjorde inte direkt nått. Sedan blev de stan med Helle och åkte sedan vidare till hammarby sjöstad för att se en uppsättning av Hair med elever från kulturskolan. Jättebra!


Skolan!


Helle & Hammarby sjöstad. Skulle inte banga på att bo där asså, så fint!


Efter musikalen.

purple rain

Hej!
Blev ni lurade igår på 1 april? Jag klarade mig från sånt i år. Tydligen stog det i metro cheesburgare 115 kr. Om jag hade sett de hade jag säkert "vaaah, vadå 115? Dom måste ha tryckt fel!!" Nej kanske inte.. men jag skulle säkert få fundera en stund innan jag kom på att de va första april haha. Kommer ihåg en gång för flera år sedan då jag lurade pappa och sa att de va en ekorre på balkongen. Han gick på de och jag kände mig nog rätt stolt! Haha dålig fantasi kanske.. ;)

Idag har vi haft en dansklass med styrka och avslappning. Vädret har legat på topp, de gillar vi! Vi gillar även (förutom dom som inte gillar) pannkakor till lunch, som varje torsdag. Vi gillar inte att jag börjar tidigt imorgon men vi gillar balett! Sist men inte minst gillar vi mina fina små lila bilder här nedan, jag är en lila fisk.. *blubb blubb*
(Vi = Jag (ami) Men de låter bättre med vi så det får helt enkelt stå så, de gillar vi!)