Back in sweden

Hello! Jag är hemma från Malta och har redan hunnit frysa ihjäl här i kalla Sverige.

De har varit en bra resa. Jag, mormor, morfar och brorsan. Man kan väl säga att vi har tagit de riktigt lungt, går ju inte att göra så mycket annat när man har två morföräldrar som inte riktigt är fit for fight. Hur som helst, kom till malta i söndagskväll. I måndags var vi i Valletta centrum(?) och kikade lite. Sedan lite bad i poolen, tyvärr efter solen gått i moln. På tisdagen blev de slappa vid poolen några timmar. Riktigt gött med sol och värme! Och igår tog vi en tripp till någon Ö vid namn Gozo där vi åt lite mat och slappa. Åkte hem till Stockholm tidigt idag så mycket solande har de inte blivit men riktigt skönt att komma bort lite.

Imorgon blir de städning, mitt rum ser ut som ett bombnedslag! Ciaaao.

Malta


overview

Hej! En liten uppdatering kanske om vad som händer i mitt liv för den som är intresserad.
Denna vecka har varit lite speciell eftersom skolan fyller 10 år. I tisdags var det teaterns dag så vi hade teaterlektion i 2 timmar. Kul! Dansens dag i onsdags. Vi 3:or höll i lektionerna för de andra klasserna. Kul de me och dom var riktigt duktiga. Även afrikansk dans på eftermiddagen för alla dansklasser, hej träningverk! Och till sist men inte minst, musikens dag idag. Jag fick prova på slagverk, jättekul! Idag firades de även med uppträdanden på scenen och tårta. De är i såna här lägen man verkligen inser vilken underbar skola man går på.

Imorgon är de lektioner som vanligt, sen höstlov. På söndag bär de av till Malta några dagar. Mer om de en annan dag, nu ska jag sova. Sweet dreams people!

helgen

Hej! Inte långt kvar till höstlovet nu gott folk! Alla är sega och trötta, ett efterlängtat lov helt enkelt. I fredags så dansade jag och klassen på skolans 10-års jubileumsfest. Balett! Gick jättebra och vi ville inte gå därifrån men var tyvärr tvungna haha. Och i söndags så var vi och såg After Dark på tyrol. Kul! Och självklart mysigt att umgås med klassen.

Innan baletten i fredags.



På tyrol! (Två av bilderna är stulna från
Carolina den fina)

sakna

Tja, tjena, hej, hallå!
Hemma från tyskland, München. De va helt galet bra! Vi har gjort en massa och haft sjukt kul. Ville verkligen inte åka tillbaka till sverige. Saknar greta! Och de är ju jättekallt här haha.

Allihopa innan vi skulle åka hem. Stripes<3 haha

Jag och emma på en klubb.
Ska försöka lägga in lite mer bilder. Men jag brukar vara rätt dålig på att hålla de jag lovar när de gäller bloggen. haha, ska försöka iaf ;)