Fredag

Tjoho! Vilken dag, började med invalbalett. Va jättefå så det var rätt najs. Sen var det avstämning, alltså dansa inför lärarana.. balett, modern och jazz. Va jäääättejobbigt, tog ju verkligen ut allt. Men det gick bra tror jag :D Sen dansade vi också sista lektionen, på danshistorian. Hade då kontaktimprovisation i vårat teoriklassrum. Alla stolar och bord va ställda åt sidan så det blev värsta danssalen. Eller inte värsta och värsta men de va trevligt. Vi har ju tur som har världens skönaste lärare i danshistoria!

Ikväll är det spelning så nu ska jag dra hem till mamma och äta innan jag går.
ha det najs! :)


Amandorna efter balettlektionen.


Ett försök till att göra skåpet lite snyggare!

Torsdag

Hej! Åh nej, nu blir det slask ute. Jag vill ha kvar snön, den är mysig. Det blir sådär himlans mysig julkänsla och allt ju, kanske borde köpa julklappar i tid detta år.
Hur som helst, denna vecka har vi inte dansat nånting eftersom 3:orna har produktioner och har tillgång till danssalarna. Men imorgon blir det dans. Först balett med invalet och sedan avstämning dans. Avstämning dans är att lärarna vi har för tillfället i dansen kommer sitta och kolla på oss när vi gör vissa övningar i balett, modern och jazz.

Åh vad jag ser fram emot dessa jultider nu. Tror det kommer bli bra fram till jul och under lovet. Dock är det jättemycket i skolan som ska lämnas in, redovisas, läsas och skrivas. Bara försöka få tid att hinna med allt roligt man vill göra också.


Kulturhistorialektion. Papper, böcker, frågor mera papper.

Och här har vi söta
Bilancioni som ligger och sover sött!

idiot

Hej!
Sorry att det är glest med uppdatering, men jag kommer nog inte skriva så mycket just nu. Har inget att skriva så det blir mest tråkiga inlägg. Men jag uppdaterar när jag har lust och kan. Ska försöka.
Sitter i skolan, är så arg på mig själv. Jag är en idiot! Varför? Nej det orkar jag inte gå in på men gah..Finns väl egentligen ingen större anledning. Ibland tycker jag verkligen inte om mig själv..

Men åh, palla att alla sitter och skriver svenskaprov i en timme haha. Dom är allt bra duktiga dom, min fina klass. Byebye people!

Måndag

Hello!
Jag håller på att frysa ihjäl och ska nu gå hem till mamma.. byta vecka! Tittade på en film från terminsredovisningen idag, usch va besviken jag blev. Förväntade mig att det skulle va bättre. Får nog ta och sluta va så självkritisk också.
Måste gå, har matteprov imorgon och känner att jag kanske kommer faila. haha pözz o kram

sov människa sov

Jag vet inte riktigt varför jag fortfarande sitter upp, kan bero på att jag sov bort halva dagen så jag är inte trött. Har i alla fall sovmorgon imorgon. Treorna har också danssalarna nu så vi ska vara i en teorisal på jazzen och kolla på terminsredovisningen och ha betygssamtal. Ska bli kul att se!

Va ute på en promenad med gabbi för två timmar sen också. Shit va kallt det är, och blåser gör det också. Har hört rykten om att det ska bli storm imorgon också, vi får väl se. Måste i alla fall springa förbi mamma och hämta min vinterjacka, det är en sak som är säker.

<3

Söndag

Hallå i stugan. Jag håller på att bli förkyld, inte kul.. :( Låg i sängen halva dagen men annars har jag försökt plugga lite till matteprovet på tisdag. Gick inte så värst bra, har glömt bort allt. Så jag ska försöka göra historia och danshistoria nu istället. Om jag inte skulle haft så mycket att göra skulle jag seriöst gått ut och åkt pulka nu. Är fett pepp, har ju en backe precis bakom gården.. hihihi!
Hoppas ni haft en trevlig helg :)



operan

Hej.
Köpte ett par skor och vantar på stan förut. Jag har en tendens att alltid tappa bort vantar, ligger väl här hemma någonstans men inte så jag kan hitta dom så jag fick köpa nya haha. Senare åkte jag och träffa Emma så gick vi till Operan för att se Christe, Mattews, Ek. En dansföreställning, tre olika koreografer så det var uppdelat i 3 delar. Asbra, den första är min favorit.
Här finns några klipp från föreställningen. Tack emma för jag fick följa med <3
Blev fika på waynés efter de, dom skulle nästan precis stänga så vi fick en varsin gratis macka till chailatten. Woho liksom!


Kungsträdgården i dessa snötider

Snööö!

Snö människor, snö! Jaa i alla fall, DV8 igår på dansen hus var grymt. Det handlade om homosexualitet så dom pratade mest. Självklart är jag alldeles för trött för att ens orka lyssna men det var coola effekter och så. I slutet ställde sig publiken upp och klappade händerna i evighet så bra var det! Sedan blev det en fika på café 60. Efter de satt jag och väntade på pappa på en kall tunnelbaneperrong i en halvtimme.
Usch, det var en kille som puttade ner en annan kille på spåret och sen börjar folk ropa: Tåget kommer, tåget kommer! Så några personer hjälpte till och dra upp killen. Usch läskigt. Vakter och poliser kom i alla fall springandes direkt så snubben som puttade ner honom på spåret åkte fast.

Nu måste jag visst åka in till stan och köpa vinterskor.
Puss


Fredag

Hallo! Haha, alla var helt döda i kropparna idag efter alla terminsredovisningar. I alla fall så var det balett som vanligt hela förmiddagen. Jag blir så störd på mig själv att jag gör fel vid stången. Känns som jag bara blir sämre och sämre för varje balettlektion. Jag hoppas det inte är så.. skulle ju va synd haha. Sedan var det engelska och danshistorialektionen var inställd.
Ska alldeles strax åka in till dansens hus och se en dansföreställning som heter DV8 med klassen.


Emma och jag efter balettlektionen.


Toffeltävling var det idag också. Det är en årlig tävling då man visar upp sina tofflor! Hah, finns mycket olika slags tofflor på STEG.


Engelskalektionen, läsa bok.


Jag och Emma skapade eget spökhus i omklädningsrummen.. scary!



Oooh nooo! Jag tänkte fel, nu måste jag ringa emma och säga att jag missade tunnelbana.. blöööö jag är så korkad! Haha, heeejdå! <3

terminsredovisning

Terminsredovisning har blivit ett vanligt ord i denna blogg har jag insett. Men nu är det i alla fall slut på terminsredovisningarna för i år. Idag hade vi som sagt 3 stycken. Gick jättebra på alla!




Har inga bilder från föreställningen men det kommer väl så småningom.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Börjar som vanligt 8.20 imorgon. Och imorgon kväll är det någon dansföreställning vi ska på. Ha det fint, puss!

torsdag

Wabawiba, nu börjar jag om en timme så jag ska dra till skolan nu. Terminsredovisingar idag också som sagt. Klockan 1, 3 och halv 7. Mycket dans.
Hoppas ni får en fin dag, kramkalas!




Bilder från igår.

Onsdag - terminsredovisning

Heej!
Hade som sagt terminsredovisning idag. Körde ett genrep runt 3-4 och sedan den riktigt redovisningen halv 7. Där emellan blev promenix till konsum i snön.


Snö

Terminsredovisningen gick väl sådär sen. Eller egentligen gick det väl bra men jag stör mig så mycket på när det blir fel. Gjorde fel på den moderna. Vi har ingen räkning på den så man ska börja rörelser när den som alla ser börjar typ. Men jag står så konstigt så jag ser inte dom andra så bra så jag började för tidigt. haha sen åkte min klänning ner också, blev som en lång kjol istället. Såg nog inte så värst snyggt ut, tur att jag hade kläder under. Nejmen annars gick väl allt finfint!


Baletten med invalet.


Jazzen med klassen.


Moderna med klassen.



Och så baletten med klassen.

Börjar sent imorgon så vi hörs innan jag går till skolan. Pözz


tjoho

Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att gå upp igen. Andra lektionen imorgon är det svenskaprov, aaaah. Bära eller brista! Hur som helst kommer jag hem sent eftersom det är terminsredovisningar. Pepp till tusen, tjingeling!



Tisdag

Goddagens!
Jag gillar tisdagar för det mesta. Har bara gympa, matte och modernt.. slutar 14.35. Min tidigaste dag. Körde basket på gympan idag, kul även om jag näst intill suger men men.

Imorgon är det terminsredovisning 18.30, ska bli skojigt värre! Måste plocka ihop alla kläder och sånt ikväll. Fyra danser blir det att genomföra. Balett med klassen, balett med invalet, modern och jazz :D
Nu blir det svenskaplugg. Haha, pratade btw med mormor nyss. Hon: Har du prov i morgon? Jag: Jaa, i svenska. Hon: Jamen du är ju bra på att stava. Jag: öh, aa.. Hon: jamen dåså! haha, så söt.. själv tycker jag det känns som det är lite mer än bara stavning som ingår i svenska B haha ;P

Puss på er!


Måndag

Heej. Sent inlägg var det här. I alla fall så repade vi jazzen idag hela jazzlektionen. Även rep på baletten hela balettlektionen. Vi ska va snöflingor haha :) Sedan var det sådär äckligt mycket folk i tunnelbanan så den blir försenad och man får stå och trängas sådär mysigt. Hatar rusningstraffiken!

Godnatt <3


kramkalas


Snodde detta lilla kollage av helle. Kramkalas minsan!
Så..kram och godnatt!

söndag

Hello. Alltså nej, jag är så arg på mig själv. Jag har antagligen engelskaprov imorgon och svenskaprov på tisdag onsdag. Självklart har jag inte ens rört böckerna. Misslyckat kan man ju säga. I alla fall så har jag fixat lite i mitt rum idag, brorsan satte ihop min nya säng, wihooo! Ja mycket mer än så har jag inte gjort.
Nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta mitt icke pluggande haha. Puss och kram!


fotomässan

Gokväll. Jag är nu hemma efter en lång dag. Jag och helle åkte som sagt till älvsjö för att gå på fotomässan. Gick runt lite och tittade på bilderna, stannade inte så länge. Tog även en titt in på gymnasiemässan också, träffade lite folk vi känner.

Senare blev det också Dansen hus med familjen. Såg 3xBoléro med göteborgsoperans balett. Jätteduktiga dansare. Hur som helst ska jag nog gå och lägga mig snart, mormor kommer vid 11 imorgon så ska vi fixa mitt rum. Spendera tid åt skolböckerna måste också göras.


Danstreorna på gymnasiemässan.


Helle på fotomässan.


Sedan hängde det en bild på mig också. Från när jag var hårmodell förra året. Haha lite kul. (bilden längst ut, foto: karolina henke)


lördag

Hej. Fotomässan med helle nu, Hörs sen!
(japp, typ kortaste inlägget i min blogghistoria)

dans

Tja! Har lite bråttom, ska på en dansföreställning på kulturhuset med klassen plus dansettorna tror jag. Dansgruppen Vindhäxor är det som dansar.

Annars har vi haft balett idag, lite tåskor på invalet och repetera dansen. Danshistoriaprovet gick inte så bra. Gick väl som väntat, kunde ju inget. Har läst och läst men får inte in nått.
Måste gå nu. Pusssss


:(

Kommer faila så hårt på provet imorgon. Försökte plugga men det blev mest att jag satt och tittade in i väggen en kvart, lyckat.. Jag ger upp! Det blir ju inte bättre av att jag börjar uuuurtidigt imorgon, 8.20=urtidigt, typ. Balett hela förmiddagen, hur ska jag överleva. Vill bara sova. Döda mig! Förlåt.. jag orkar bara inte nånting just nu. Allt suger rätt hårt kan man ju säga. Wellwell, kämpa vidare.. Puss och godnatt :) (ska btw på nån dansföreställning med klassen imorgon, kommer kanske hem sent..vet ej)


Torsdag

Hej. Jag är dötrött, som vanligt. Skulle lätt kunna somna på två sekunder just nu. Men inte ska vi sova här inte, nej det är plugg som gäller. plugga plugga plugga, jaa ni fattar grejen. Har ju som sagt danshistoriaprov imorgon, kan näst intill ingenting.

Stog ju i alla fall i montern två timmar på gymnasiemässan idag, riktigt roligt som vanligt. Va faktiskt rätt många som ville söka dans under den tiden vi stog där, toppen! Gick sedan runt och kollade lite, sedan blev det lunch och efter de tillbaka till skolan för teorieftermiddag. Sedan stannade vi kvar i skolan till 18.30 och plugga. Eller jaa, dom andra pluggade effektivt jag gjorde nått mer kallat ligga-i-sovan-och-typ-plugga. Gick förbi mamma på vägen hem också så kom hem för lite mer än en timme sen. Måste verkligen plugga...






Gymnasiemässa

Fan, nu går jag och lägger mig alldeles försent ändå. Jaja, hur som helst. Imorgon är det gymnasiemässa i stockholm, älvsjö. Ska stå i montern med emma 9-11. Kom och säg hej om ni är där vetja! ^^ Sedan äter vi lunch någonstans och åker efter de tillbaka till skolan och har en väldans massa teorilektioner, i alla fall 3,



Förra årets mässa.
Sova var det ja, natti!

Onsdag

Hallo! Har inte orkat logga in på bloggen först nu, har varit sjukt trött hela kvällen. Nu börjar jag piggna till, sådär lagom till jag måste gå och lägga mig..

Haha idag på eftermiddagen när vi hade improvisation och höll på att springa runt. Man skulle va i en grupp och så skulle den längst fram, den som alla såg göra rörelser så skulle dom andra följa. Och helt plötsligt ser jag att en hel grupp kommer in i danssalen. Det var några 9:e klassare som var där och kolla. hahah, lyckat att dom råkar komma precis när vi ser som töntigast ut och varför just på impron, det ser bara konstigt ut haha. Men dom gick efter ett tag. Sedan skulle vi tillsammans sätta ihop en koreografi, alla fick bestäma en liten del var. Skulle använda oss av våra solon vi gjorde för ca två veckor sen. Synd bara att mitt solo inte är det vackraste, inget jag direkt är stolt över.. aja bara bita i det sura äpplet och dansa.

Har suttit och pluggat sen ca 19.00. Danshistoria och matte. Usch jag har verkligen jättemycket just nu och nästa vecka. Kommer inte hinna med allt..
Pusssss

Tisdag

Hej.

Usch va jobbigt de va att gå upp idag, vill bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen men icke. Började med gympa, innebandy. Det är väl inte direkt det roligaste tycker jag men klassen gör det roligt. Vi har alltid kul på våra gympalektioner. Matte och Modernt blev det också denna dag. Sedan var det såkallad monternträning. Ska ju stå på gymnasiemässan på torsdag så det var ett litet möte med info och så.
Åkte in till götgatan sen. Tvingade in pappa så han kunde va smakråd när jag provade jeans. Hittade i alla fall ett par på gina. Ett linne blev det också, som jag märkte nu när jag kom hem att det inte var så jättelyckat köp men men.

Nu MÅSTE jag verkligen plugga Danshistoria, har prov på fredag. Massor att få in. Desperate housewives är det ju sen också, inte missa!


min vän photoshop

Flyttade över till pappa idag, det innebär att jag kan använda photoshop igen haha woho! Har saknat mitt älskade photoshop en aning faktiskt. Detta firade jag i alla fall med att göra ett lite halvflummigt kollage, enjoy!



Måndag

Hej! Jag tror jag kommer bli döv. Jag lyssnar på musik i hörlurar samtidigt som brorsan och hans kompis spelar gitarr och bokstavligt talat skriker någon låt. Kan dom inte nöja sig med att bara sjunga lite tyst haha.

Ja förutom att jag håller på att få hörselskador har väl dagen varit bra. En jazzlektion först. Uppvärmning och sedan rep på dansen resten av lektionen. Resten av dagen gick hyffsat snabbt, slutade med balett då vi också repade kombinationen i stort sätt hela lektionen.
Terminsredovisningarna är nästa vecka, onsdag och torsdag.

Terminsredovisningen förra året

Jag


Ronja och Herr julgran

Nej okej, nu ger jag upp. Hittar inga bilder från när vi dansa liksom och ni har redan sett dom har bilderna säkert tusen gånger. Och det här inlägget har tagit mig typ två timmar att skriva HAHAA. Har pratat med folk på msn så det har gått väldigt segt det här. Nu ska jag göra matteläxan, thing!

Söndag

Halloooo i stugan!

Träffade ju mina kära små vänner igår, mycket skratt! Blev film också, supersugen! Den va bra fast hade förväntat mig mer. Sedan var det bara att vandra hem i natten tillsammans med regnet.


Gabb har klippt lugg, skiit fint :D

Och så denna dag, mormor var här så vi har fixat i rummet. Eller bara rensat ut garderoben från alla kläder som är för små. Har egentligen lite svårt att slänga gamla kläder, får för mig att dom nångång kan komma till användning. Men för smått är för smått i guess. På fredag kommer min nya säng i alla fall, trevligt trevligt!
Puss på er!

från h&m

Två linnen jag köpte igår. Tag 2 betala för 1, så det blev ca 50:- för dessa.



Lördag

Hejsan hoppsan faleralera när julen.. nee okej inte riktigt va? Men snart börjar det nog sjungas jullåtar. Åh längtar till juletider.
Hur som helst, har varit ute och gått med mamma idag. Gick och tog en fika på ett place och sen tillbaka. Känner mig duktig. Snabbt gick vi faktiskt. Skulle egentligen åka in till stan idag men så blev det icke. Snart blir det i alla fall mat och sedan träffa mina kära vänner.

Hoppas ni haft en bra dag! :)



På promenixen.

Dans

På danshistorian idag fick vi se videon nedan.
Koregraf är Jiri Kylian. Så grymt bra, hela klassen blev alldeles..Wooow!
Kolla dansarnas teknik, gaaaaah!


Fredag

Äääntligen helg!

Hade som vanligt balett hela förmiddagen idag. Började dansa med tåskor på balettinvalet idag också, jätteskoj :D Engelska och danshistoria på eftermiddagen. Åkte sedan in till Götgatan och kikade lite i affärer. Köpte benvärmare och två linnen. Visar imorgon.

Nu ska jag vara lite social med mamma, hon satt och sydde mina tåskor halva natten så.. :) Vi ska sjunga hahaha stackars grannarna! Puss och kraaam!


Haha mycket spegelbilder på sistonde!

torsdag it is

Heej! Började med dansträning idag, mest improvisation. Sedan teori resten av dagen. På lunchrasten var alla rätt uppe i varv så vi sprang runt och gjorde nån form av tåg och sjöng i korridoren. Jaa normala är vi och kommer alltid att vara. Jag blev också buren in i duschen av två töntar, mina strumpor blev blöta.. Helt klart dagens i-landsproblem.

Efter skolan blev det fika med lite härliga esteter.
Nu blir det Du är vad du äter! :D
Tjohej!


I skolan




Cafe´

hello ego



Denna kväll har spenderats åt att ta egobilder och testa min för lite använda locktång.
(Jag vet redan att ni tycker mina rosa gardiner är sexiga)

Hela 7 bast


Åhå, idag fyller ingen mindre än min kanin 7 år!
Haha kan inte fatta att jag har haft den där byxbitande lilla varelsen så länge nu.
Bra söt är han <3
(världens mest kassa bild men har ingen annan på denna data, det där var btw igår då han fick för sig att bita sönder mitt historiapapper)

Onsdag

Tjena! Jag tror onsdagar är en vara-trött-och-klaga-på-allt-dag för mig. Mitt i veckan och lång dag. Började 8.30 och slutar 15.35, rätt långt tycker jag. På dessa timmar hinner vi med tre teorilektioner, en improvisationslektion och estetisk verksamhet. Jobbigt med dans på eftermiddagen är min åsikt, då är man trött och har noll energi.

Skrev historiaprov idag. Det gick väl helt okej men säker ska man aldrig va. Ibland tror jag att det går bra men sen när man får tillbaka provet ser man att det har gått åt skogen. Men hyffsat duktig på att plugga har jag i alla fall blivit. I grundskolan pluggade jag inte till nått, det har jag fått ta smällar för nu på gymnasiet. Ingen studieteknik alls. Så lite allmänt tips till befolkningen (bloggläsarbefolkning kan vi ju kalla det), plugga medans ni har chansen för det är inge kul att stå med femtioelva icke godkända prov då man har kommande prov och uppgifter att tänka på. Och om man ser till att börja plugga i tid så man hinner fatta kan det ju faktiskt vara riktigt roligt ibland.

Hörs<3


Jag idag.

tisdag

Gokväll!
Nej jag har inte dött även om man gärna skulle vilja tro de. Det var nämligen så att igår på väg hem började jag se konstigt och sedan fick jag skiiit ont i huvudet. Jag och pappa hade varit på dans och gymshop innan och köpte en sak till mina tåskor, sedan va vi och köpte pizza som jag ändå aldrig orkade äta för jag mådde piss. Otur alltså, jag som hade tänkt att plugga kvällen lång. Och datan satte jag inte en ändå tass på så inget inlägg blev det här inte.

Nåväl, annars var gårdagen som vanligt förutom att vi hade modernt på balettlektionen. Denna dag har också varit som vanligt. Har nu suttit i 4,5 timmar och pluggat historia. 1600-tal och shit, men what to do about it!
Nääj, får nog ta och gå och lägga mig nu och drömma om stormaktstiden och sånt där roligt. Provet är första lektionen imorgon.. *nervööös*
Puss och godnattis!

Söndag

Hello!

Som ni kanske sett skrev gabbi ett litet gästinlägg imorse haha. Jag, anja och gabb hade ju lite myskväll igår. Åkte till Lidl och köpte massa godis och sånt så vi kunde frossa hela kvällen. Blev också pizza. Movietajm blev det sen, Valentine. En skräckis, rekommenderas den är bra. Och sedan Sex and the city, va rätt länge sen jag såg den så det va kul att se den igen. Den rekommenderas också.

Oh jag har fått min loftsäng såld nu :) Mormor ska beställa en ny till mig i veckan tror jag. Great great! Skönt att få lite ordning på rummet, ser ju ut som jag vet inte vad.
Måste nog dra hem till mamma nu, kommer säkert få sova på soffan ett tag nu haha. Imorgon blir det skola och historiaprov på onsdag.. bläääää!

Byebye babes!


gabzor gästblogzar

HEJ UNGAR!!!

DET ÄR GABZOR här! Just nu sitter jag i min mans knä, anjas alltså. min fotograf amanda springer runt och dansar lite smått. hon är en het get eför er som iten visste.
sexy babe!

hejdå

edit: aiefaheraiearhyprw9a9uUAUAJUEA

Lördag

Hej!
Som typ alla andra lördagar är jag på dåligt humör. Vet inte riktigt vad det är men det är dagen innan söndag och söndagar är i stort sätt alltid tråkiga. Även såkallad pluggdag.
Jaja, åt frukost för inte så länge sen. Har innan varit ute och lämnat återvinning och varit på affären med pappa. Vaknade i morse av att telefonen ringde femtioelva gånger på raken, jobbigt!

Ikväll blir det lite mys med anja och gabbi. Ben & jerrys och grejer!!
Ska ta och plugga lite nu, försöka i alla fall! Kram.

trick or treat, matte och 1 november

Rubriken har sin anledning. Det kom några några barn och sa: Bus eller godis? Ajdå tänkte jag eftersom vi inte hade något godis. Jag gav dom lite popcorn, hoppas dom inte blev allt för besvikna. Jag vill ju inte råka ut för nått bus haha. Typ filmjölk i brevlådan eller nått, fast nått sånt skulle dom nog inte göra. Men vissa skulle nog göra de, som tur är har sånna små rackare inte varit hos mig. Kanske säkrast att inte öppna för nån och låtsas att man inte är hemma :P

Annars har jag också gjort klart matteläxan precis. Imorgon eller idag kanske man ska säga.. blir det historiaplugg och kanske lite skriva på gympahemprovet som skulle vara inlämnat för ett år sedan. Men bättre sent än aldrig, right?

1 november är det nu. Veckorna går läskigt snabbt.. snart jullov ju och snart står man där med studentmössa och vet inte vart man ska ta vägen. Känns bra att jag inte gått ut 2:an än i alla fall, skolan är ju inte så dum ändå.. om man bortser från allt plugg.



1 november förra året. Då var det minsan sol!

Folket har lagt sig här hemma, bra ide! Godnatt :)