Gott nytt år <3

Hej igen :P

Jag hann aldrig göra klart det där med bilderna men det kommer imorgon. Nu måste jag nämligen gå, ska ju till en kompis. Hm.. fast jag kommer åka vilse :S Men jag tror jag ska sova där så jag skriver imorgon igen :)

Men ni får ha en bra kväll :D Så ses vi 2008 , byebye <3 Gott nytt år!!

image538


Måndag, nyårsafton

Hello sunshines!

Gick upp för en timme sen, ska snart ta nått att äta och så. Idag hade jag i alla fall tänkt att bara vara hemma och slappa, eller sen ska jag ju iväg och träffa några kompisar.

Och det snöar ute! Vet inte riktigt om jag ska säga Bu eller Bä. På ett sätt vill jag inte ha det för julen är ändå över och jag tycker det borde bli vår. Men ändå vill jag ha snö för jag vill åka skridskor <3 Eller det kanske man kan göra utan snö, men ändå :P

Snart kommer massa bilder från året som har varit , 2007! Ciao <3

Nattinatti

Hejsan!

Dagen har som sagt spenderats med Gabbi och Frida. Vi gick på Café och sen åkte vi hem till Frida och åt chips och sånt , haha. Det var roligt att träffa dom <3 Kom i alla fall hem lite mer än en timme sen, och nu ska jag gå och lägga mig snart.. Z´z´z´
Och det där videoklippet jag gjorde när det nu va.. ni kanske har fått lite fel uppfattning av mig, lätt lite konstig , hehe va väl lite nervös ^^ aja..

Imorgon är det ju nyårsafton, ska fira med några från klassen, ska laga tacos och så tillsammans så det blir mysigt :) Hur ska ni fira?

Ha det så bra! Kram <3
image508
Gabbi & jag! Kameror är vår grej ;) hihi

Söndag

Heej!! :D

Igår gick jag faktiskt innan 2 tror jag, stora framsteg haha ;P Idag ska jag i alla fall träffa några kompisar och så. Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det blir nog skoj ;D Och idag fyller Frida år, GRATTIIIIIS <3

Okej, nu hinner inte jag skriva så mycket mer eftersom jag måste gå och fixa mig och så.
Men ni får ha en bra dag, Ciao < 3

image505
Min kanin Stampe när han va jäääätteliten, 6 år sedan. Söt va?

Godnatt <3

Hej läsare ;D
Tittade aldrig på den där filmen på 3:an, verkade ju jättekonstig haha ;P Isället har jag suttit och kollat på massa Victoria´s secret videos på youtube. Älskar Victoria´s secret! Otroligt vackra och duktiga modeller.

Sen har jag också fotat lite, blev inge bra.. Vill gå ut och fota men det blir mörkt så snabbt så jag hinner aldrig :( Här är i alla fall två bilder.

image503

image504

Neej, nu ska jag faktiskt ta att stänga av datan..snart :P Imorgon ska jag i alla fall träffa några kompisar och så :) God natt bloggvärlden, sov gott <3

Dagens outfit

Tjena, här kommer dagens :)

image502

Linne - Gina tricot
Jeans - Lindex
Skor - Vet ej
Jacka - H&M
Örhängen - SIX
Halsband(ej kedjan) - Guldfynd

Nu ska jag fortsätta titta på Jönssonligan, ha en bra kväll <3


Lilla Jönssonligan på kollo, wohooo ;P

Hej sötisar :)

Har varit och fikat nu, de va roligt att träffa alla som var med :) Sen när vi skulle hem så hände några konstiga saker. Först kom en vakt vid spärrarna fram och började snacka med oss, sen kom en gubbe med typ rosa ögonbryn och snackade lite. Sen höll jag på att missa mitt tåg för jag stog på fel perong för dom andra skulle åka med tågen som gick där. Men man kunde se över till ''min'' perong och så ser jag mitt tåg åka in på stationen. Så jag bara börjar springa upp för trapporna så jag han inte riktigt säga hej då till alla, men jag han i alla fall med tåget höhö :D

Två bilder från dagen:

Snart lägger jag in dagens outfit också.

Ikväll ska jag i alla fall titta lite på tv tror jag. Kanske Lilla jönssonligan på kollo som går 20.004:an och så Tjejen som föll överbord kl. 22.303:an.
Ciao <3

God morgon :)

Nu har jag snart varit uppe i en helt timme, haha va duktigt. Blev sent inatt igen, gick och la mig 03.30 och då går man upp sent och sen har hela dagen flugit iväg. Men idag kom jag i alla fall upp lite tidigare. Snart ska jag åka och träffa några från klassen, vi ska gå på café tror jag. Ska bli mysigt.

Måste också gratta mig kompis Anja som fyller år idag, GRATTISGRATTIS <3
Nu måste jag fixa mig och så måste jag hinna gå till mamma och hämta lite saker också. Men jag lägger in en outfit senare.
Och juste, min andra gerbil Nelly dog inatt :'( Jag vet inte varför men eftersom Lizzie hade någon knöl på magen kanske Nelly också har fått de. VIla i frid älskling <3<3

Ha det bra <3

Sitter uppe i mörkret.. igen

Hej alla nattugglor!
Sitter här och dricker te, eller nej det gör jag inte alls det *springer ut i köket*..
Sådär , NU dricker jag te höhö :D
aaa, här är i alla fall ett av linnena jag köpte idag. Inte så speciellt och kanske inte världens snyggaste färg heller men det kostade bara 40:- på Gina tricot. Tänkte att jag kanske kan använda det som danslinne :) Det andra linnet får ni se imorgon isället.

image497
Oj, nu är klockan redan 2. Hela familjen sitter uppe vid datorerna, fast pappa jobbar så han gör ju i alla fall något vettigt vid datan. Jag har typ suttit vid datan sedan 20.00 eller nått.. usch, får jättedåligt samvete. Kanske borde gå och lägga mig snart..
Sov gott och dröm sött, kramar <3

Videobloggning

Heej :)

Va ju i stan idag ett tag, köpte två linnen. Sen åt jag och pappa på mcdonalds också, så gott ;)

hahaha, aaa nu har jag gjort en lite video här. Själv tycker jag det är roligt att kolla i bloggar som har videoinlägg så då tänkte jag testa de själv, hihi. Okej, det här klippet är lite konstigt och jag kan inte riktigt prata menmen..

Jag: Men..för att.. 
haha, aa blev lite konstigt som sagt :P Spelade in den vid första reklampausen av sjätte sinnet. Tittar inte längre, orkade inte. Och jag tror kameran har rätt bra ljud så skruva ner ljudet innan ni tittar, annars kan man få en chock ;P!



Lägger in en bild på tröjorna jag köpte snart. En av dom är den i videon, men det kommer bilder också :) Kramar <3

Hola

Blev sent igår med, satt vid datan till 02.15 ungefär och sen somnade jag inte först kl. 5. Inte så bra =/
Nu ska jag i alla fall in till pappas jobb, vi ska hämta en sladd så jag kan lägga in en film från min förra klassresa. Sen ska vi kanske också kolla lite i affärer, men nu är ju klockan ganska mycket så vi får se. Sen när jag kommer hem ska jag väl fixa lite med filmen och städa lite.

Måste gå, ha en bra dag <3 Ciao!

image495
Bild från klassresan på åland. Slutet av 9:an.

Kryssning

Hej igen :)

Nu sitter jag här och försöker välja vilka bilder jag ska skicka till agenturen (a model agency) Har bestämt att ha mina egna bilder på deras hemsida, för det som kostar pengar är ju att bli fotad av dom. Men de va en hel månad sen jag träffade dom sist och jag har fortfarande inte skickat några bilder, men nu ska dom skickas :)
____________________________

Min kompis Gabbi är på kryssning just nu, är lite avis på henne faktiskt. Jag älskar att kryssa :D Men ja ska faktiskt åka Birka paradise i januari. Mammas moster fyller år då så hela släkten ska åka tror jag. Ska bli roligt, fast allra roligast är ju att åka med kompisarna.

Några bilder från när jag va på kryssning en gång. Kommer inte ihåg när det va men det är nog minst ett år sedan i alla fall. Då gick båten till Riga och så kunde man gå av där och vara där några timmar, så vi åkte till en strand. Sååå fint :D

  
image494
 

Shopping

Hejhej!

Nu är jag äntligen hemma. Har varit i båda Sikla och ringen och kollat. Det ändå jag fick med mig hem va en klänning, och ELLE. Tycker de va rätt dåligt med rea, fast det kanske finns mer inne i stan. Ska i alla fall ut igen i helgen eller nästa vecka och kolla :) Sen va vi också på Café LaVance. Jag åt någon macka av nått slag.

                                       
  

image490
Hm.. kanske ska prenumerera på ELLE..? Maybe, får se =)
Klänningen är från Gina tricot , ca. 125 :-
<3


Mellandagsrea

Tjena :)!

Idag blir det shopping med pappa och brorsan i sikla. Har ingen aning vad jag ska köpa så jag får se vad det blir.

Jag måste faktiskt gå nu men lägger in bilder när jag kommer hem :D Och skriv vilken tidning du gillar bäst i inlägget nedan!!

Puss och kram <3

image486


Godnatt

Nu ska jag gå och sova. Imorgon blir det väl shopping antar jag :)

Och jag funderar på att börja prenumerera på någon tidning igen.. Fast vet inte vilken. Ganske Glaumor, solo, vecko revyn eller nått sånt. Vilken tycker ni? Någon favorit?

Nixpix, nu ska jag gå och borsta tänderna. Sov sött <3



Ny header & balettsjukan

Nu har jag bytt header och profilbild. Hm.. blir aldrig nöjd, det är så himla svårt att få nått bra. Aja, ändrar säkert snart igen :P Sen profilbild ändrar jag hela tiden, jobbigt. Men jag vet inte vilken jag ska ha, buhu :(

well well, det löser sig :) Ikväll hade jag i alla fall tänkt att titta på En prinsessas dagbok som går på 3:an kl. 21.00, fast jag har sett den ganska många gånger så jag får väl se. Annars kanske jag tittar på Christmas cupSvt 2 kl. 21.30, dans ju :D

Och på tal om dans så har jag fått balettsjukan igen. Går runt och gör balettsteg och snurrar hela tiden haha. Kommer ihåg att jag hade de nån gång i slutet i 9:an också. Någon annan som har drabbats av denna balettsjuka? ;P

image485

Sushi

Heello!

Nu har vi varit och promenerat i 2 timmar, tiden går så snabbt. Sen har vi också hunnit äta sushi, äääälskar sushi.
Blev inte så mycket bilder från promenaden eftersom det blev mörkt så snabbt, men här är i alla fall några bilder.

                             
Dagens outfit är bara myskläder. Vanligt linne och mjukisar.
Sen måste jag ju lägga in en bild på min favoriträtt också, SUSHI i love it!

image481
<3<3<3

God morgon!

Gick upp för ungerfär 20 minuter sen, blev sent igår. Satt vid datan till 3, haha jag har inget liv. Kollade på blogg.se på senaste inläggen igår runt 3 tiden och det sista skrevs någon gång runt halv 2, haha. Jag har nog inget liv :P

Idag ska jag i alla fall ut och promenera med familjen. Mamma tjatar så himla mycket om att vi måste gå ut och gå så jag, brorsan och pappa har bestämt att vi går ut idag så vi slipper hennes tjat sen, haha :D
Kommer nog lite bilder från promenixen sen också :)

Måste äta frukost nu, uppdaterar senare. Kramar <3

157810-466
Vanilla Latte <3


Sommaroutfits

Tittade igenom lite bilder och hittade dom här från i sommras.
Åhh, soooommar. Jag är faktiskt trött på den här vintern nu, det är ju inte ens snö.
Snälla ge mig sommar (a)

image477
Vilken outfit tycker du va snyggast? 1, 2 , 3, 4 eller 5?

Movietajm

Hej igen :)

Sitter och tittar på Tomten är far till alla barnen som går just nu på 4:an. Har sett den förut, den går ju varje jul antar jag :)

Är det någon som vet när mellandagsrean börjar? Eller det börjar väl imorgon..? Hoppas jag kan ut och shoppa någon dag. Fick av pappa i julklapp att han ska betala för de jag vill ha, så nu ska det shoppas haha :D

                
  Nu börjar filmen igen, HUGS <3
image474

25/12

Hej allihopa :)

Har eran julafton varit bra? Min har väl varit sådär, inte så jätterolig direkt. Jag har kommit på att julafton inte är så roligt, hm.. Har i alla fall ätit mycket julmat och choklad (a) Sov ju över hos mormor och morfar, kom hem rätt nyligen.

Lite jag har fått:

 
Hade visst bara två bilder på julklapparna men en sminkväska och så ett kort på Espresso house :) 
Sen har jag också fått lite smink, pengar, kameraväska och lite annat. Sen fick jag ju också tåskor, fast dom fick jag ju redan förra veckan :P

Lite andra bilder:

   
Juloutfiten var inge speciell, bara tunikan från Cubus, ett par svarta leggins från H&M och så tåskorna..haha nerrå :P Hehe, på sista bilden försvann mina armar , haha KNAAAS!

aa, det var min julafton de. Den här julaftonen har jag i alla fall kommit på att min lillebror har en talang för att skriva noveller ,GOO brorsan! =)

Kramar <3<3


Julafton

Heej alla tomtenissar :D

Julafton idag ju, ska till mormor och morfar idag så det blir ingen mer bloggning idag antar jag. Måste åka snart också så jag hinner inte skriva så mycket men ni får ha det superbra och äta mycket julmat och choklad :D

Själv har jag lite panik, vet inte vad jag ska ha på mig. Först tänkte jag ha den där tunikan i inlägget nedan men den ska jag nog ha på nyår. Fast det kanske blir den ändå.. hm.! Men juloutfiten kommer i alla fall imorgon :D + massa julbilder!

Nu måste jag gå, GOD JUL SÖTISAR och tack för alla kommentarer <3

image467

God jul mig själv

Heej igen :)

Nu är jag hemma från shoppandet. Det blev en julklapp till mamma och en present till en kompis, annars blev det bara mest till mig själv , haha. Köpte en ring, örhängen och en klänning eller tunika eller vad det nu är till mig själv.
    
Smyckena är från SIX och tröjan tunikan från Cubus!
____________________________________
Mintkyssarna har jag inte gjort klart än, jag är så lat. Men jag tror inte jag vågar ge bort dom, dom smakar ju inte sådär jättebra direkt, haha :P Men jag kan skriva God jul till den som är hungrig önskar Amanda eller nått sånt.. så kan den som vill äta :D

Ha det bra och ät mycket choklad ;) <3

Brr...

Hello :)

Julafton imorgon :D Ska snart åka in till Farsta centrum och försöka hitta några julklappar. Kanske köper nått till mig själv också :)
Hm.. undrar vad jag får imorgon..? Jag har inte önskat mig nått speciellt faktiskt, eller jag önskade mig tåskor men dom har jag redan fått. Men det blir spännande att se vad familjen har hittat på.

Neej, ska fixa mig nu innan jag åker. Och måste ha mycket kläder på mig för de är så kallt ute, brr.. Hehe, min kanin har varit ute på balkongen ett tag idag, fattar inte hur han klarar de, det är ju jättekallt :O Fast han har ju sin päls.
Ha det bra så länge, byebye <3

Det ändå jag är bra på att baka är kladdkaka

Hahah, mina mintkyssar blev inte så lyckade. Så jag kommer inte lägga in någon bild på dom :P , men om ni har riktigt tur kanske ni får se dom superfula mintkyssarna imorgon när jag har fixat choklad på dom :)

Nu ska jag i alla fall gå hem till mamma. Men usch, hatar att gå själv när det är mörkt ute. Man vet ju inte vad det finns för kontiga människor där ute..
Hörs i alla fall imorgon igen, kramar <3

image459

haha, jag är nog sämst i sverige på att baka

Hejhej!

Haha, jag tror nog inte det här med bakning är min grej. Håller ju på med mina mintkyssar nu men först gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Läste på internet att man skulle ha i 2 äggvitor men jag tänkte ju inte på att det bara skulle vara vitorna så jag knäckte i två ägg och gjorde av med 7-8 dl florsocker, hahahah xD Det funkade ju inte alls.
Nu håller jag i alla fall på att göra om allt, fast det blir inte så mycket nu. Florsockret räkte preciiiis, men ja måste vispa jättemycket. Usch, jobbigt :P

Ajaa, ska gå och fortsätta vispa. Uppdaterar senare om hur det gick ;)


Outfit

Hej igen :)

Jag har faktiskt inte bakat mintkyssar än. Gick och handlade men det fanns ingen pepparmyntsolja. Men pappa har köpt inne i stan, han kom precis hem nu. Så jag ska väl ta och baka nu då, om jag orkar :P

Här kommer i alla fall en outfit från min födelsedag för ungefär 2 veckor sen :)

image458

Klänning - Gina tricot
Tights - Gina tricot
Linne - vet ej
Skor - H&M


Funkar att lägga in bilder igen :D

Heej igen!
Åkte aldrig och handlade julklappar, vet ändå inte vad jag ska köpa.
Men nu ska jag nog ta och göra lite mintkyssar. Måste bara ner och handla ingredienser först.

image456
Ska fixa lite med Kategorierna också. Blir väl så att på Bilder lägger jag mest ut vardagliga bilder och bilder på tex. blommor m.m., På Bilder på mig finns det lite ''finare'' på mig och modellbilder. På Dagens outfit lägger jag upp dagens outfit och nyinköpta kläder m.m. På Estetiska finns det bilder från skolan och på Video lägger jag upp videoinlägg :)

Nu ska jag snart gå och handla, Ciao <3

2 dagar kvar

Godmorgon!

Va ju på ett drömspel igår, den va rätt bra faktiskt :) Efter föreställningen gick vi till Espresso house och fikade lite. Va väl ungefär 8-9 st från klassen och så två lärare, hahahah. Liksom en fredagkväll och vi sitter och fikar med våra lärare, hheheh men det var i alla fall roligt :D Drack en Vanilla latte, aaasgod!! Den rekommenderas ;) Sen runt 11 åkte vi hem. (Det kommer bilder senare idag!)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske måste åka in och köpa julklappar.. fast det är säkert jätteeeemycket folk =/ Men annars ska jag väl städa lite och så kanske baka. Eftersom jag inte vet vad jag ska ge folk i julklapp tänkte jag baka mintkyssar och ge bort :) Det blir säkert bra.. nu får jag bara hoppas på att ingen i min familj läser det här haha ;P

Asså vad arg jag blir..det går fortfarande inte att ladda upp bilder ;( *snyft*
Vet någon varför?


Ha det bra <3

JULLOV =D

Hejsan =)

Julfesten igår va rätt död men de va kul att träffa alla i alla fall :D Sen vid 20.30 åkte vi hem till Frida som bor 30-40 minuter bort. Stannade där ett tag och sen åkte jag väl hem runt 10. Och på bussen så gick det på en fullgubbe som tydligen hade blivit rånad så då skulle han vissa på mig hur rånaren gjorde och då gick min jacka sönder :( Men det går att laga som tur va.

Idag har jag i alla fall varit i skolan, va julavslutning..äntligen :D Va lite uppträdanden (musik och sång) Och så uppträde några kärnämneslärare också, haha fett bra ;) Sen var det lite mys i danssalen med pepparkakor och julmust, sen LOOOV!! Sen åkte jag och några till in till stan för att handla julklappar. Fast jag hittade bara en juklapp, till mormor. Senare tog jag en fika med pappa.

Sitter här och degar nu, men ska gå sen..fast det är ett tag kvar. Ska nämligen på Dramaten och se Ett drömspel men klassen =)

___________________

Men va jobbigt att det inte går att ladda upp bilder :( Fast det verkar vara andra som också har samma problem. Aja, kanske funkar senare. Så länge kan ni ju kolla i mina bilddagböcker,
aami & amimi :D
Kram <3

Heeeej!

Nu sitter jag här och väntar på Anja! Vi ska baka kladdkaka :D Är jättehungrig men jag får vänta tills jag kommer till julfesten, där fínns det mat..om den inte hinner ta slut heheh. Men då får jag äta upp kladdkakan själv istället ;)

image455
Anja har anlänt, see yah <333

Julfest

Hellu =)

Sitter i skolan nu, har precis haft NOprov, hahah bläää.. gick skit. Menmen, omprov nästa ;) Har svenska och So snart också. Slutar vid 4, då ska jag åka hem och kanske baka kladdkaka med Anja som jag inte har träffat på jättelänge :) Vi ska nämligen på en julfest på våran gamla skola och så måste man ju ta med sig nått att äta, då blir kladdkaka bra, haha ;D

Åh, vet ni vad jag fick av Dani i julklapp..ett halsband :D Fett söt hon är <3 Lägger in en bild senare i veckan. 

Ska gå nu, ciao <3
(Ronja hälsar oxå :D)


Lekte lite i photoshop

image453

Har glömt att visa de jag fick i födelsedagspresent men det kommer,
har bara inte hunnit ännu..men snart ;P
Pussar <3

Snartsnartsnart..

Heej :)

Sorry för dålig uppdatering, skrev ju aldrig igår men ja kom hem så sent så jag hann inte :( Va och tittade på musikarnas konstert i skolan, grymtgrymtgrymt =) Sen innan va vi på idrottshögskolan och hoppade studsmatta, va rätt kul även fast jag var på rätt dåligt humör.

Idag har vi i alla fall tittat på film , alla ettor. Va någon konstig film som va sämst. Sen på eftermiddagen har vi haft balett och dansträning. På dansträningen körde vi först fys och sen massage.
Åkte hem sen och nu har jag suttit och pluggat NO i lite mer än en timme. Har nämligen NOprov imorgon, blää..
Men snartsnartsnaaaart är det jullov :D

Lite bilder från kvällen jag blev ''kidnappad'' , idrottshögskolan m.m.


image451

rip lizzie <3

Hellu =)

Har inte direkt hänt något speciellt i skolan idag =/ Förutom att vi fick äta pepparkakor, godis och dricka julmust på  dansimprovisation, heheh :D Sen efter skolan så skulle Johan i min klass lära oss en hip hop koreografi, det va ju faktiskt riktigt lyckat...NOOT! hahah ;P

Lizzie dog.. :'( Tror hon hade någon tumör eller nått, hon hade i alla fall en knöl på magen. RIP LIZZIE, saknar dig <3

Gaah, snart är det jul och jag har inte ens tänkt på vad jag ska köpa i julkapp till min släkt :S Ajaa.. =/
Nu måste jag i alla fall plugga, har NOprov på torsdag =( ciao <3

image446
hehe, mkt bilder på blommar på sistonde ^^

hahahahaahaha

Heej!

hahah, vet ni, det blev ingen bio igår. Jag kom till biografen då var Dani där, vi pratade lite, sen kom Emma. Då tog dom tag i mig och gick ut ur biografen och så satte dom på mig en ögonbindel så jag inte kunde se, och så fick jag hörlurar i öronen så jag inte skulle höra så mycket. Jag blev helt: vaaah? :O Sen så lede dom i alla fall mig til tunnelbanan och på vägen dit så gick vi förbi någon som sa: jag ska gifta mig med henne. Hahaha, för man brukar ju ha så ibland när man ska ha möhippa eller så. Sen så gick vi förbi en kille som sålde rosor. Först ville han ha 10 kr för rosorna, sen sa han: Okej, ni får en var, hon är ju faktiskt blind! Hahha, så vi fick 3 rosor. Dani och Emma lede i alla fall ner mig i tunnelbanan. Sen åkte vi runt en massa och gick i massa cirklar tyckte jag det kändes som. Hahah, och så varje gång när dom sa nått i högtalarna så slog Dani och Emma på mina öron så jag inte skulle höra vart vi va. Sen helt plötsligt säger Emma: Okej, nu får du hålla i en kille istället för Dani.. det är min kompis brorsa, men han är jättesnäll. haha, jag ba; okej? help :O
Sen så lede dom runt mig i kanske 30-40 minuter. Och så tillslut så va vi framme i någon park, så då fick jag titta. Och så stog ungefär 8 st från klassen där, hahah. Jag: whaaat? Hahahah, så vi gick i alla fall upp till något ställe så man kunde se hela stockholm, jättefint :D Sen så grillade vi marshmallows, myyys!

Alla frös jättemycket så vi gick till donken och sen hem till Mini och tittade på Shrek, haha. Sen åkte vi i alla fall hem till Dani och sov där. Somnade runt 3, Z´z´z´. Sen idag har vi dansat på en julmarknad, fast det va inte så lyckat men vi fick ihop i alla fall lite över 100:- till klassen , hahah ;D

Aaa, och ''kidnappningen'' var ju för att jag hade fyllt år, och Bilancioni :D
Kan tyvärr inte lägga in bilderna först på tisdag men här kommer två stycken jag snodde av
Bilancioni, hoppas de var okej ^^

image444

image445

På den översta bilden så visste jag inte att dom 3 längst åt höger stog där, HAHAHAH. Flummigt asså xD
Och så den understa är på Bilancioni & mig <3

Tack alla älsklingar för en underbar kväll, ni är guld värda <3<3<3
t
acktacktack, och grattis billy sötis :D <3


Lördagkväll

Hej igen.

Nu ska jag snart åka in till stan och träffa två kompisar. Har rätt bråttom.. =/ Men idag har jag i alla fall varit inne i stan med mormor, hon köpte tåskor till mig, hihih :D

Men jag kommer antagligen inte komma hem först imorgon, skriver då =) Kramar <3

image443


Lizzie <3

Godmorgon!

Är lite förkyld idag och jättejättetrött. Senare ska jag i alla fall på bio med Dani och Emma, tror vi ska se Hairspray :)
Sen sover jag kanske över hos Dani också.

Idag när jag vaknade ser jag att min gerbil Lizzie ser lite konstig ut. Vet inte vad det är med henne, men hon är jätteseg och blundar typ hela tiden. Jag vet inte riktigt hur gammal hon är men i alla fall 2 år borde hon vara. Men jag hoppas hon blir bättre för jag vill verkligen inte förlora henne, hon är speciell. Lizzie älskling, kämpa <3

Måste äta frukost nu, hehe. Ciao <3

En vecka kvar till jullovet

Nu är det bara en vecka kvar till jullovet :D Ska bli skönt, fast jag kommer ändå sakna alla så himla mycket :(
Måste i alla fall ut och handla julklappar någon dag, fast det kommer ju antagligen bli den sista helgen som vanligt. Tycker faktiskt att det borde komma snö snart så det blir lite julstämning, fast ändå inte för jag måste hinna köpa vinterskor först, dom gick ju sönder.. typsikt :P

Nu måste jag gå, ha det bäst <3

image441
Bild jag tog igår :)

Heej =D

Har varit hemma ett tag nu, lagt in lite bilder och så. Ska snart gå igen, fast bara hem till mamma. Den sista terminsredovisningen gick bra och dom andra med, va jättekul :D

Sorry för dålig upptatering, men de händer ganska mycket just nu..jag hinner ju inte alltid. Lite bilder från igår i alla fall :)

 
Första bilden är på när vi satt och åt lussebullar i danssalen, andra bilden är på Ronja som sitter i spagat framför våran fina julgran , haha :P Och så den stora bilden är på mig när jag hoppar, jag tror jag har fått nått hoppberoende xD
image437

E i skolan

Hej!

Sitter i skolan nu, har en terminsredovisning kvar. Dom andra har i alla fall gått bra :D
Ska försöka lägga in lite bilder senare men nu har jag kommit på att jag kanske inte kan de, men ja ska försöka..annars lägger jag väl in nån gammal bild :)
Måste gå och byta om och värma upp snart, eller typ om en halvtimme men men.. skriver sen!
Kramar <3

Lucia

Hello everybody =)

Eftersom det var lucia idag så började min klass kl. 8. Sen kom musikarna i ett fint tåg och sjöng. Superbäst asså, vi har det bästa luciatåget, ihihi ;P Sen myste vi i alla fall lite till i danssalen och drack juice och åt lussebullar. Efter de kl.9 hade vi jazz ett tag och sen tränade vi lite kombinationer fram till lunch.
Efter lunchen var det NO och jag fattar nada. Sen SO och sen hade vi genrep till terminsredovisningen som var idag. Det gick finfint, dansade balett och modern idag. Imorgon blir det jazz också, och då är det 3 föreställningar.

Har tyvärr inga bilder just nu, men ja lägger antagligen in imorgon eller i helgen.
Måste gå och sova nu, men vi hörs ;) puss & kram <3

Plugg =/

Heej ;)

Dagen började med att tunnelbanan va inställd så jag kom försent till skolan. Sen hade vi SO, svenska och engelska. Sen var det lunch, åt någon biff som vanligt. Efter lunchen var det i alla fall balett. De va kul, dansade mest på kombinationen vi ska uppträda med på terminsredovisningarna. 
På tal om terminsredovisningar så har vi en imorgon och 3 st på fredag. Den imorgon är 18.30 tror jag , så jag kommer nog hem ganska sent.

Sen jag kom hem från skolan har jag i alla fall..Ätit Pizza, Pluggat NO, ätit choklad, knarkat
den här låten <3

Nee, guu va sur jag blir. De jag hade skrivit här försvann, buhuu. Aja, va skrev jag.. joo att jag missade sista desperate housewives igår och att jag nog ska se finalen i top model idag. Aa,det var en liten sammanfattning :P
Måste plugga lite till, kramar!

image436
Bild på en liten del av min blommbuket jag fick i söndags :D
Och jag lovade ju att lägga in bilder på min presenter men jag har inte hunnit fota de än, men det kommer.. nångång :P hihi

Hello :)

Dagen började med Moderndans. Jag tror våran lärare blev lite sur på oss, för vi dansade inge bra idag. Min kropp hängde i alla fall inte med. Sen var det matte, och jag tror min mattelärare är sur på mig för att jag inte kan nått. Lunch... sen engelska. Och min engelska lärare är också sur på mig, typ..
Efter engelskan slutade jag men halva klassen går till 16.40 så ja stannade kvar en stund. Jag och några till låg inne i omklädningsrummet i mörkret och sjöng lite falskt, hehe xP

Nu är jag i alla fall hemma, och tyvärr så är jag hos mamma så jag kan inte lägga in några bilder från idag :(
Ska väl plugga lite NO snart och så ikväll blir det Desperate housewives *älska* Men det är sista avsnittet idag , buhuhuuu :'( Hur ska jag klara mig? :$

Okej, pluggapluggapluggaplugga PLUGGAPLUGGAPLUGGA!!
Måste få in de i min hjärna liksom :P Kramar <3



Måndag

Tjena :)

Ännu en ny vecka, men snart är det lov, wiie! Dagen började i alla fall med So och sen på eftermiddagen var det dansimprovisation och spanska. På improvisation fick vi först göra någon övning sen fick vi massera varandra, skönt :D Sen efter skolan åkte jag och några sötisar och fikade :)

Lite pics från skolan :)
  
image435
Nu ska jag sitta lite till vid datan, sen plugga =/
ha det bra, ciao <3

wiie

Hej igen!!

Jag fick en kamera ändå, en Canon eos 400d :D Hm.. vad fick jag mer.. pengar, smycken, skor, halsduk, benvärmare, choklad och säkert något mer som jag inte kommer på just nu. Kommer lägga in bilder imorgon eller i veckan på de jag har fått :)
Nu har i alla fall dom flesta gästerna gått, eller typ alla.
Imorgon blir det ju skola igen, men börjar 10.45 så det blir sovmorgon :)

image431
Kramar <3

tomten, kan du ge mig snö?

Hittade den här bilden från i sommras :)
Antingen så tycker jag det ska komma snö nu eller så ska det bli sommar.
<3
image430

my birthday!

Idag fyller jag år :D Okej jag är inte glad, snarare skitledsen.
Vaknar och så säger pappa: Det kanske inte blir som du har tänkt dig, men du kommer uppskatta det du får.
Men vaah? Om jag inte får en kamera sen så dör jag.. okej det kanske är lite mkt att kräva en kamera bara sådär. Dom kostar ju faktiskt några tusen, men ändå. Det har verkat som om jag ska få den kameran jag vill.  Aja, dagen är förstörd, och sen ska vi ha gäster..tycker synd om dom :'(

Ni får i alla fall ha det bra, pussar <3

image429

16 år om 45 min

Fyller 16 om ungefär 45 minuter, haha ;P
Aja, ska gå och lägga mig nu, godnatt <3
image428
En bild på mig och min Lizzie :)

Kladdkaka <3

Heej :)

Har inte gjort någonting idag nästan, bara tittat på tv :P Men nu ska jag väl snart äta middag tror jag och baka kladdkaka. Ska baka två stycken tror jag, tills imorgon alltså. Hihih, imorgon blir jag 16.. mohaha. Fast 16 är ju inge speciellt, ganska tråkigt faktiskt. När man fyller 15 känner man sig större tycker jag.

Men jag måste börja baka nu :) Ha det bra <3

Heaven is a place nearby..

Hej igen!

Nu sitter jag här och proppar i mig chips, gott =D
Imorgon blir det nog städ och så ska väl jag och pappa åka och shoppa mat och sånt till söndagen :)

En sjukt fin låt,
Lene Marlin - A place nearby 
Sen kan man ju också kolla in min bilddagbok ^^


image426
Kram, och tack för kommentarerna <3

2 dagar kvar!

Heej :D

haha, vilken kaosdag! Började med att det var fel på tunnelbanan i morse så jag och massa andra från skolan åkte till en annan station och tog tvärbanan. Sen kom vi typ 45 minuter sent till spanskan, men det var bara bra för jag gillar inte spanskalektionerna. Sen hade vi matte, och jag fattar ingenting som vanligt.
Efter matten åkte jag, emma och ronja in till stan för jag skulle köpa ett par tights. Sen köpte jag ett linne också, visar de nån annan dag :) Vi köpte i alla fall mat på donken som vi fick äta på tunnelbanan och medans vi sprang till skolan så vi inte skulle komma försent.
Sen hade vi danshistoria, håller på att bygga teaterscener från olika tider. Och vet ni vad.. jag fick MVG- på min dansanalys :D Är fett glad eftersom alla prov jag har gjord har gått skit, så nu har jag äntligen lyckas med nått, tihi.
Sen hade vi gympa, lekte lite lekar och sånt. Sen så åkte jag till dansen, och hade två föreställningar. Men det var inte så roligt. Det var den mest värdelösa föreställningen någonsin, haha :P

Nu är jag i alla fall hemma. Ska äta nu och så. 
wiie, bara 2 dagar kvar tills jag fyller 16 :D Hoppas verkligen jag får en systemkamera, för det är de jag längtar till :) However, ska äta nu. Kanske skriver en rad eller två senare, puss <3


Bara för att jag är bäst på att skrika (a) hihi

Heej!

Dagen har varit helt okej. Började med jazz, lärde oss det sista på kombinationen. Sen när vi skulle gå till matsalen kom jag på att mitt matkort är hemma så jag fick gå till Mcdonalds och äta mig tjock :) Sen hade vi no, so och svenska. På svenskan skulle vi göra en liten ''dans'' till en bild vi fick. Så jag och 6 till gjorde en liten konsitg dans då vi sprang runt och sånt. Och så skulle jag ställa mig i mitten och skrika , hahah. De va kul ;) AAAAAAAAAAAH!! hihihi :)

Nu är jag i alla fall hemma, tror jag ska gå till mamma och plugga spanska. Ska ha skrivit en himla spanska uppsats eller nått tills imorgon. Man ska skriva om en kändis, tror jag tar Alessandra Ambrosio. Fett svårt ju, jag är verkligen värdelös på spanska, undrar varför jag valde de som inval(?) Aja, tur att man har en mamma som är spanskalärare =)

imorgon har jag dansuppvisning också så jag måste packa lite kläder.
Och så vill jag gratta mina gerbiler Lizzie & Nelly som fyllde år igår :D <3<3

image423

Ny profilbild

En till bild på mig :) Foto: Stephanie Muster
Neej, nu ska jag fakstiskt plugga, ciao <3
image422
Glöm inte den här tävling, man kan vinna ett armband ;)
Klicka
HÄR för att komma till tävlingen!

Onsdag

Hellu!

Jag vet jag vet , jag skrev inte igår *snyft* Men gårdagen var en riktig pissdag. Först i skolan på matten jobbade jag ingenting, satt bara och tänkte på hur dåligt det skulle gå på provet som också var igår. Sen på lunchen bad jag om att få nån maträtt, då säger mattanten: Det är bara för vegetarianer. Då blev jag ännu surare än vad jag redan var och gick ut ur matsalen och åt bara ett äpple en timme senare. Sen hade vi ju matteprov, det gick sämst. Fattar inte hur jag kan vara så dålig.. =/ (?)
Sen så när jag kom hem och så var jag fortfarande sur och sen blev jag ännu surare för pappa vad mango (annat ord för mongo) så jag sprang till mamma. Var där en stund , sen gick jag hem till pappa igen och läste klart min engelska bok så jag hann liksom aldrig skriva i bloggen. Men nu är jag här igen, JIPPI skriker alla...inte :P

Idag har vi i alla fall skrivit en uppsats hela förmiddan, om engelska boken. Jag skrev mest svammel som vanligt. Sen på eftermiddan hade vi balett och sen dansträning. På dansträningen hade vi mest fys och så lite avlappning på slutet.
Åkte hem sen, hann vara hemma i en liten stund sen gick jag till dansen.
Nu ska jag snart plugga lite tror jag.. hm, lycka till :$

Aja, ha det bra <3<3


Heej!

Hinner inte skriva nått nu för jag måste till dansen och sen när jag kommer hem måste jag plugga, har matteprov imorgon. Men kanskekanske hinner skriva senare, får se.
Men jag har i alla fall fått bilderna nu :) Så här kommer en bild på mig.

image420
Foto: Stephanie Muster
Puss och kram <3

Sovaa.. Z´z´z´

Hej igen.
Jag sitter här och gör verkligen ingenting..kanske borde gå och duscha?
Pappa har i alla fall besök från lettland eller nått. Men jag tänker inte vara social, nejnej.
Egentligen vill jag bara sova, fast jag måste väl äta middag först.
Och så vill jag se Bridget Jones dagbok som går kl. 8.
Är sugen på sallad, men jag tror det blir räkor eller nått.
Aja, ska gå och duscha i think. Ha det bra <3

image419

Första advent

Heej.

Är inte direkt på bra humör. Är så himla ledsen på mig själv att jag inte fattar nånting som har med skolan att göra. Suck, jag kommer då inte bli nånting.. :'(
Kvällen igår va i alla fall jätterolig, åt god mat, skrattade och kollade på film.
Imorgon blir det skola igen, börjar 10.45 så det blir sovmorgon, skönt :)

Gah, blir så trött på bloggen. Jag tycker den har blivit dålig, har ju inget att skriva eller nånting.
Aja, ska försöka fixa lite julstämning i bloggen i alla fall. Ses, puss <3

1 december

Hej alla! 

Wiie, första december :D Nu är det inte långt kvar till julafton och bara 8 dagar kvar till jag fyller år!image418
Idag ska jag ju till en kompis, och kommer sova över där. Men innan de måste jag nog ta en sväng in till stan.. fast nej, det är nog jättemycket folk idag. Lördag och december.. ingen bra kombination. Aja, måste nog in en liten stund i alla fall.

Ni kanske har sett att jag har bytt header. Inte så fint men jag orkade verkligen inte ha kvar den andra. Ska försöka göra lite julstämning i bloggen, hm.. kanske till och med redan nu..?

Well well, måste gå och dricka vatten.. törstig :)
Puss <3