Årets första dopp..

.. om man inte räknar med när jag sprattlade runt i vattnet i egypten på sportlovet. Årets första sommardopp kan vi istället kalla de! Massa änder och en orm simmandes i vattnet hade dagen också att bjuda på.


ooooops

Hahaha jag är världens klantigaste!!! Jag hade jättebråttom till tunnelbanan förut och glömmer självklart nycklarna. Så när jag smäller igen dörren (som går i lås av sig själv) sååå "Nej nej nej nej, faaaaaaaaan!!!!!!!!!!!" Min mamma är ju som sagt bortrest och min brorsa som har en nyckel är i göteborg med pappa (på metaltown, tjoho.. hoppas dom har de kul).. I alla fall, så där stog jag.. utelåst! Och jag var ju tvungen att komma in eftersom djuren behöver mat. Men som tur var hade inte mormor och morfar åkt bort än så jag ringer dom så ringde dom en snubbe som kom och borrade upp låset.
900:- gick då detta kalas på, yeeeah! Och nej, jag ska aldrig mer glömma nycklarna :D



Vänta på låssmeden i en timme...

sooool

Wiho, nice väder! Får väl hoppas de håller i sig nu. Sitter hemma hos min pappa, gick hit och åt frukost haha. Mamma är nämligen i Amsterdam så jag bor själv ett tag nu och tror ni inte jag glömmer köpa frukost då eller!? Jo! haha. Ska dra ner till centrum nu och fixa lite saker och ting (köpa frukost tills imorgon kanske hehe). Sedan blir de hem och städa lite. Senare kommer två kompisar så ska vi baka kladdkaka. yeaaah!! Faaarväääl!


bästa

Midsommarafton var hur nice som helst. Va vid stranden, åt tårta och grillade marshmallows. Gick sedan vidare i hopp om att träffa lite folk vi kände men dom var spårlöst försvunna. Åkte en stund senare hem till frida och satt på hennes balkong i 5 timmar efter midnatt. Te, popcorn, filtar och sällskap.. underbart haha :) Strax efter 5 gick vi ut och vandra runt, in till stan och leta efter en öppen mcdonalds. Hittade en tillslut. Åt lite halväcklig frukost och gick sedan vidare. Upp på en stor backe där vi låg och halvsov i en timme. Runt 11 började vi vandra hemåt. Sjukt kul kväll/natt/morgon. Får hoppas nästa midsommar blir minst lika bra!
<3







Midsommar



Resturang i onsdags för att fira att mamma har skrivit klart sitt examensarbete.
Fick också veta en sak då som rockar fett!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Men de får vara hemligt ett tag till hehe.


Glad midsommar då! Hoppas ni får de trevligt. Själv ska jag fira vid en strand med två vänner i det halvtaskiga vädret. Pussssssss.

Farsta C och fruktsallad, yiihaa

Denna dagen har spenderats med Gabbi. Var i farsta centrum och helt plösligt blev det strömavbrott som varade i ca 15 min. Hahah så mörkt blev de och allt slutade fungera. Här hemma hade de tydligen strömmen också gått. Väll hemma hos gabbi sen gjorde vi massa fruktsallad, yummie! De va dagen de.. + titta på film, sitta vid datan, vandra i regnet, skratta, kasta kattgodis under soffan, "jaga" galen-katt-på-rymmen i trapphuset, fundera över livet.... nånting sånt också.




Möööörker i Farsta Centrum.



.




hemskt

Vila i frid Therese Johansson Rojo.

Zz´z´


Jag och brorsan, ser ju lite galna ut men de hör livet till. 
Va hos frissan idag, klippte kanske en decimeter så nu är det lite kortare. Va slitet som tusan. Virrade sedan runt i nacka forum, Va första gången jag var där sen dom byggt om. Såg ju riktigt fräscht ut måste jag säga. Sova, trött som jag vet inte vad. Naaaatttiii!

jag <3 såpbubblor




Skolavslutning

För vi har bara ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar. För vi har bara ett år kvar, eeeett ååår kvaaar!!
Yes, skolavslutning idag då. Shit nu är det bara drygt ett år kvar till min student.. galet! Är rätt taggad på 3:an faktiskt, eller åtminstonde nu, får väl se hur jag känner sen hahah. Tagga till på sommarlov först kanske..!?


Dani och jag.


Nikko, Emma och Maria.


Maria, Emma och jag.

Älskade klass.


Flaken!

Pusshej.

Balettsolo i måndags


Tisdag

Jag är död! Sovit alldeles för lite och blir bara sämre på att lägga mig för varje dag som går. Trött som jag var hann jag inte äta frukost imorse men vi åt klass på gympalektionen så de va lungt heheh. Eftermiddagen spenderade vi hos våran danshistorialärare. Fikade, pratade och dansade lite. Hur trevligt som helst!
Godnatt.

Checka in en låt min brorsa spelat in btw, den hittar ni
HÄR! 
En cover på The Mirror's Truth.



Världens bästa lillebror <3 Du betyder.