godis

Råkade visst ta en tur till konsum förut, det innebär..goodis!
Godishalsband till och med, de ni!


Tisdag

Idag har jag insett att jag älskar min skola. Och lärarna.. kan dom bli mer underbara? Vissa är sjukt roliga och bjuder verkligen på sig själva. Kunde inte hamnat på ett bättre skola. Hej förresten! Dagen har varit bra. Började med gympa, körde olika "styrkestationer". Man skulle vara två och två så jag, dani och emma fick köra sten, sacks och påse vem som skulle få vara själv. Självklart forlorade jag, men jag hade det kul ändå haha. Matte efter de, gick finfint. Efter lunchen var det modernt, hur kul som helst. Älskar den lektionen.
Sedan stannade jag och dani kvar för att gå på mötet. Skulle gått tillsammans på teorimötet men tydligen var det dansmöte också så jag fick gå på de istället. Men det var kul, okej.. att gå på dom där mötetena är oftast stöört tråkigt men idag var det riktigt trevligt. Sköna lärare som sagt.




Nu blir det plugg fram till klockan 9 då det är Desperate housewives.
Puss!

Svansjön

Har suttit nu och försökt jämföra två versioner av svansjön. Krångligt måste jag säga.
Imorgon är det fys på gympan, är pepp! Eftersom jag är så pepp nu kommer jag dock vara skitarg imorgon för vi ska ha styrka..brukar bli så haha. Matte har vi också, jag har blivit gryyyyym på matte. Eller inte. Nejmen det kommer ju gå åt skogen vid provet sen så det är bäst att inte vara glad för de nej.

Godnatt på er<3


Här har ni Herr Fiskmås på catwalken. You go girl!

Måndag

Hello!

Började med modernt idag, riktigt roligt! Teori på eftermiddan och sedan balett som sista lektion.
Blev en kort liten beskrivning av dagen haha. Har inte hänt så mycket annat roligt. Sitter i alla fall och lyssnar på guns n' roses och spelar gitarr nu, lärde mig lite igår så nu ska jag bli bra så min familj kan vara stolta över mig. Brorsan och pappa är ju grymma på gitarr så jag känner att jag ligger lite efter hehe.

Annars behöver jag laga middag och plugga tills jag spyr. Har ett kulturhistoriaprov på torsdag och danshistorainlämning på fredag. Danshistorian är så jäkla svår så jag inte vet vad jag ska ta mig till, orkar inte.
See yah babes!


Två bilder från båven jag satt ihop.

Outfit från i fredags


Tröja - H&M, jeans - gina tricot, skor - mammas gamla,
godishalsband - Konsum (haha xD)

eriksdalsbadet

Gokväll!
Sitter hemma hos pappa nu och pluggar inte. Jag orkar inte plugga idag, orkar verkligen inte. Men på onsdag är det studiedag så då kanske man kan få saker gjorda. Hur som helst var ju jag och helle och simmade. Roligtroligt! Dock var det rätt mycket folk eftersom ena bassängen var avstängd pga simtävling. Men vi simmade på ändå.


Utanför eriksdalsbadet.
Puss och kram!

Söndag

Godmorgon, eller kanske snarare godeftermiddag. Gårkvällen var mysig. Va hemma hos helle med henne och anja. Pratade och tittade på gamla videos vi gjorde i grundskolan. *hosthost* så jäkla knäppa haha. Tog bussen hem sen och brorsan och hans kompisar kom och mötte mig, schyrre!

Idag är det simning och plugg som gäller. Ska träffa helle och simma en stund klockan 3. Sedan åker jag hem till pappa, ska bo där ett tag nu efter att ha spenderat 7 veckor hos mamma. Ska bli skönt haha.
Juste ahah igår skulle jag och mamma gå och lämna återvinning. Jag var rätt sur och helt plötsligt ramlar jag rätt ner i marken och skrapar upp armbågen och lite på magen. Haha, jag blev i alla fall gladare efter de. Ramla är min nya grej kan man ju säga ;)


pappa är hemma

Nu, NU äntligen har pappa kommit hem från Bolivia. Han har varit borta i 7 veckor eller något sådant. Har fått massa saker, lite kläder, smycken och högtalare till mp3:n. Känns som man fyller år haha.

Nu ska jag åka till helena och mysa lite.
Hörs imorgon, tror jag ska åka och simma då. Men nu simmar jag till hellebelle, *simsim*
Puuuuusss


Jag på lägret!

Lördag

Hello!

Vaknade idag och trodde de va skola. Men det var det inte nej. Men jag skulle nog vara gladare om det var de. Känns som om helgen bara får en att må dåligt. Man har en massa saker man måste göra men sedan gör man de inte och då blir allt fel. Hur som helst har jag precis snackat med folk på msn och kastat mitt jättedåliga humör på dom.. förlåt för de.

Pappa kommer hem och några timmar så jag är tvungen att gå och lämna massa återvinning. Sedan blir det plugga, duscha och ikväll träffa några kompisar.
Ha en fin dag ^^


Två bilder som kära lilla gabb har tagit! <3

Fredag

Goddagens :)

Första balettlektionen var inställd idag så jag började 10.10, skönt. Skulle egentligen ha balett sen, gå igenom takter och sånt men sedan fick vi veta att vi skulle ha impro. Alla lackade verkligen, fast sen var det kul ändå. Skapade lite fraser och satte ihop. Lunchen var god för en gång skull, typ kebabpytt eller nått. Första gången den här terminen det smakar bra haha. Nejmen maten har verkligen blivit dålig. På engelskan såg vi sedan på film och sista lektionen.. danshistoria. Jag orkade inte göra nått, blir bara arg på det där arbetet vi ska skriva.

Åkte sedan in till söder och lämnade en film som mamma lånat. Gick runt i ringen en evighet och sedan åkte jag in till stan och kollade lite till. Strax därpå kom gabbi och gjorde mig sällskap också.
Imorgon kommer pappsen hem från Bolivia, han skulle egentligen kommit idag men han blev fast i Rio de Janerio. Ska bli kul att träffa honom igen.
Nu blir det tv. Orkar inte lägga in några bilderna idag.
Puss n' kram

idol

Va ju ute och gick med mamma lite förut, tyvärr lyckas man missa solen precis men jaja. Hade tänkt att sätta mig och titta på idol nu. Känns som fredag haha. Antagligen är det för jag inte har nått att plugga, eller jag har massor med saker att plugga men jag orkade inte ta hem böckerna hehe.

Imorgon är det inget inval alltså börjar jag 10.10 så det blir en liten sovmorgon, Lovely! Sedan är det block på eftermiddan. Pappa kommer ju hem imorgon och han tyckte jag skulle komma och möta honom på arlanda men då måste jag ta ledigt från sista lektionen, danshistorian. Får se hur jag gör.


Skejtskola a la ami:
HAHAHA! Nejmen här är då ett väldigt basic trick. Lägger brädan på fötterna och sedan hoppar man upp på den. aaa, that´s it! Haha sen för att få det se ännu vackrare ut tar man upp händerna som om någon sagt "upp med händerna, det här är ett rån!" Expempel på de kan ni se på första bilden. hahah.


HÖST!
Puss.

torsdag

Tjo snyggingar!

Idag är ettorna på läger så det har varit tomt i korridoren, jätteskönt! Bara tvåor och treor i skolan men treorna syns inte så mycket så det har varit underbart haha. Gått runt i mjukiskläder och osminkad hela dagen.

Började i alla fall med dansträning, massage i en och en halv timme. Matte efter de, gick superbra! Efter lunchen var det teori. Historiaprovet gick inte så bra, svarade väl på det mesta men bara skrev nått. Aja, det får bära eller brista.
Är hemma nu, mamma kom precis så vi ska ut och fota lite. Värsta höstvädret ju, mysigt! <3

Vi hörs sen, kramis!




Haha vet ni vad mamma precis sa. "Petter (min bror) är så sur, till och med surare än dig." aa, tack för den haha. Sen säger hon "och han har jätteskitigt i sitt rum, till och med smutsigare än ditt!" Haha, jahap.. känns ju bra..! Nej nu ska jag ut! hihi

bokbad

Historia..järn..hö..stockholm..blodbad..kristian II..kungar.. jaa, ni ser då vad jag har gjort under kvällen. Pluggat historia, dock känner jag mig inte ensam. Alla andra sitter säkert också och pluggar, fast dom har nog fått in lite mer i huvudet än jag. Jag kan fortfarande ingenting. Hur som helst fick jag nyss ett sms av min käre klasskamrat meleat, vi har nu kommit fram till att det ska bli ett stockholms bokbad. Väldigt dramatiskt!!!!!!!! Ingenting mot historiaböckerna, vi gillar bara inte prov men böckerna för ta smällen.. sorry!
hahah ;)

Nej nu ska jag duscha sedan blir det sängen.
Puss och godnatt!


Jag, foto: Stephanie Muster (stephaniemuster.se)

onsdag

Hej!

Började klockan 8 idag, gick runt en timme i gamla stan på historialektionen. Sedan stormade vi espresso house för shopping av chailatte innan svenskalektionen. Svenskan var seg, orkade inte lyssna. Kulturhistoria sen, skulle svara på massa frågor.. segt.. jag är seg.. antiken är seg.. om man är seg som jag. Lunch, pasta uuuuhh! Jag är egentligen inte så kräsen när det gäller mat men skolans mat är okej att inte gilla.
Dagen fortsatte med impro och estetisk verksamhet. Gjorde i och för sig samma sak hela eftermiddagen fast med en paus på 10 min. Alla var sjukt sega och klagade, men vi har ju historiaprov imorgon och man är stressad inför de.

Nu måste jag fortsätta plugga. Kisses!






stan

Hejsan hoppsan..

Kom hem från stan sen ett tag tillbaka. Tittade runt lite med hellebelle, sedan blev det shopping på 7-eleven haha.. som alltid ;) Och sen när vi var på väg till tunnelbanan kom det fram en tjej och "slog" knytnäven i mitt ansikte.. utan nån som helst anledning. Hon slog ju inte men den va nära ögot. Varför göra så, vad är grejen?


Jag i skolan innan stan / ett par snygga men annorlunda skor från bianco tror jag.




Hur som helst måste jag råplugga historia nu, har ju prov på torsdag.
Börjar ju 8 imorgon också och slutar 4 så det blir en lång dag. Cya, puss och kram!

tisdag

Hello! Sitter i skolan, ska träffa Helena på stan klockan 4 så jag stannar här ett tag. Har precis slutat, för ca 45 minuter sen men ändå. Hade modernt, roligt! Rullar mycket på golvet och så, man känner sig jäkligt klumpig ibland haha. Tex som på improvisationen när läraren säger att man ska komma upp från golvet smidigt, tror ni det ser smidigt ut då eller? Nej knappast, man ser ut och känner sig som en elefant hahaha. Annars har vi också haft matte och gympa. Matten gick väl okej, fattar egentligen ingenting av liter och gram och allt vad det är men gick hyssat ändå. På gympan hade vi först dragkamp och sedan badminton. Nu har vi börjat vara inne på gympalektionerna och har bara en timme. Förut började vi ju 8 och sprang runt sjön varje tisdag.. jobbigt! Imorgon börjar vi 8 inne i stan. Ska gå runt och titta på saker tror jag, under historialektionen. Sedan åker vi tillbaka till skolan och fortsätter dagen som vanligt. Ska i och för sig ha någon annan på danslektionen imorgon men det blir säkert bra. Okej, nu skriver jag massa svammel. Jag har liksom inget att göra, ska nog gå och plugga lite historia till provet på torsdag. Sedan åker jag och träffar helle för lite shopping :D Ha det bra! Puss

Gammal bild

En bild som Stephanie tagit på mig för jaa vad kan det va, ett år sedan ungefär.


Foto: Stephanie Muster
(stephaniemuster.se)

några bilder från lördagen

Var ju på spelning i lördags, grymt som alltid!



Måndag

Hej!

Emma påpekade idag att jag hade blivit dålig på att uppdatera bloggen, jaaa hon har rätt.. rätt så rätt. Man kan väl säga att jag är sämst på att uppdatera! Igår skrev jag inte en ändå gång men det var faktiskt för att det inte gick att komma in på publishme, konstigt.

Igår träffade jag i alla fall Frida, Gabbi och Helena. Käkade på donken och åkte sedan och köpte godis och efter de hem till helena. Såg 1408 och sedan bar det av hem. Juste, det var en gubbe som gick in i mig på stan. Han var typ hård som sten så jag flög bakåt (dock inte ner på marken), typ som om man skulle fått en smäll i huvudet eller nått. Men det gick bra, jag lever haha!

Idag började vi med estetisk verksamhet, har egentligen jazz men inte just denna måndag. Teori efter lunch och dagen avslutades med balett. Kändes som jag inte gjorde nånting rätt.. suck!
Är hemma nu. Är trött, har massa att göra och känner att bättre dagar har man ju haft!
Puss så länge <3

Ny piercing

Woho, nu har jag bytt min piercing. Skojigt värre!


Lördag

Hellu! Sitter hos pappa nu, jag och brorsan har städat lite här så det är snyggt tills han kommer hem på fredag. Han har ju varit i Bolivia nu sedan slutet av juli eller nått sånt. Det är ju massa saker som händer där nu, vet inte riktigt vad det handlar om men det är nått politiskt. Ibland skriver han, "idag har 35 personer dött.." osv.. Man blir ju lite rädd då men det verkar vara lungt, han drabbas inte av allt som händer säger han. Och nu verkar det ha lungnat ner sig.

Min data är jätteknäpp och publishme verkar vilja krångla.. fast jag tror det är datan det är fel på. I alla fall, ska dra hem till mamma snart igen och sedan ikväll spelar några kompisar med sina band så det ska jag på. Annars måste jag väl också plugga, har prov nästa vecka och matteläxa och allt vad det är. Sen vill jag också hinna shoppa, shit vad mycket som ska göras.

<3

Fredag

Goddagens! Balett hela förmiddagen. Klassisk balett fördjupning var roligt men sedan är man stört trött när det är balett med klassen direkt efter. "Dra upp i höften, högre hopp..osv" JAG ORKAR INTE! typ såå.. haha. Engelska och danshistoria under eftermiddagen. Ikväll ska jag bara vara hemma, så rätt trött efter en skoldag som sträcker sig från 8.20 till 15.35.

Nu är det mat! Och bara så alla vet, naturgodis is the shit! ;)
Puuuuuss


Torsdag

Hallå!

Idag har det väl inte hänt nått speciellt..haft mycket teori. Det ända intressanta är att jag köpte latte på espresso house på vägen hem, jaa.. jag kände att ni ville veta de. Har säkert läxor och sånt jag behöver göra men orkar inte riktigt ta tag i de. Imorgon blir det balett och jag har insett att jag måste tvätta mina balettskor.. jaa.. det kände jag också att det var intressant för er att veta.

Nejmen nu ska jag stänga av den här apparaten, den surrar! *suurrsuurr*
Ha det finfint, byebye!


det var en gång..

..en dansklass som hade skolfoto. Sagotema, jag var mimmi pigg haha :)





Älskade klass <3

Onsdag

Hallooo!

Onsdag.. började 8.30 med historia. Fick sluta en halvtimme tidigare så vi skulle hinna fixa oss till skolfotot. Hade då sagotema. Tror det blev bra, dock ser jag jättemongo ut på både gruppbilden och enskilda fotot men whatever. Porträttfotot ska jag ändå inte köpa så det spelar ingen roll. Kulturhistoria efter de, seeegt! Sedan var det improvisation och estetisk verksamhet hela eftermiddagen.

Är hemma nu, är trött och hungrig.
Hoppas ni har det fint :)

Tisdag

Heej!
Mobilen ringde vid 6 idag men jag orkade inte gå upp så jag låg kvar i sängen en timme till. Haha illa, fick stressa som tusan sen. Hade gympa först, sprang 3 varv runt sjön. Är ungefär 5 kilometer, vadå självmord? Matte och sedan efter lunchen modernt. Va första gången vi hade de med den läraren men det var riktigt rolig.. dock trångt, just den danssalen är verkligen för liten för en hel klass. Slutade för dagen efter de, underbart! Blev glass på donken ;)

Är hos pappa nu, behövde hämta kläder och så. Vi har nämligen skolfoto imorgon, vi har sagotema. Jag ska vara Mimmi Pigg haha, hur ska detta gå? Ska ha min flamencoklänning haha, vet inte riktigt om de passar.. men det får funka helt enkelt.

Nej jag måste nog gå till mamma nu, hungrig som tuuuusan!
Puss på er :)


Jag igår (helles bild) Ser ni vilka skills i photoshop jag har?

Måndag

Hej!

Början på en ny vecka. Började med jazz idag och sedan lunch. Jag åt inget, det var urk urk urk. Köpte i alla fall en macka sen woho! Två sega teorilektioner efter de och sedan balett. Baletten var skojskoj! Va inte så många där idag kändes de som så det var bra. Frida och gabbi kom sen så åkte vi och köpte choklad och våldgästa helena.

Imorgon börjar jag 8 med gympa, Znaark! Det ser jag inte fram emot, måste gå upp vid 6.. blääääää!!! Men det är smällar man får ta.. när man valt att gå i skolan haha. Nu ska jag ta en dusch och titta på tv. Hörs imorgon, pussen!

bilder från igår







Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka hem till mormor.
Puss!

Söndag

Godmorgon!

Redan söndag, igen. Shit tiden går så snabbt. Vaknade i alla fall 8.16 idag, tidigt ju. Gick inte upp då, låg kvar en timme höhö. Idag ska jag hem till mormor och fira hennes födelsedag. Hon fyllde i torsdags. Ska väl åka dit runt lunch eller lite senare sen stannar vi (familjen) nog till kvällen.

Gårdagen var trevlig. Vandrade runt på stan med frida och helena till en början och träffade sedan emma och såg Cicadaramix. Tror de va så den hette, en dansföreställning i alla fall. Jääätteduktiga dansare!

Ska hämta kameran så kan jag lägga in lite bilder från igår.
Ha en bra dag :)

ingen rubrik


Jag, foto: Gabbi

några bilder från lägret

tjo :)

Har sovit 12 timmar, gick och la mig vid 11 igår haha. Idag ska jag snart åka in till stan och träffa mina kära vänner frida och helena. Sedan ska jag antagligen träffa emma och se en dansföreställning på kulturhuset i stan.
Måste klä på mig, Peace <3

Några bilder från lägret, eller övernattningen, klassresan, friluftsdagen eller vad man nu ska kalla de.

Dani, Emma och jag.


Laga mat


Orientering på dagen och brasa på kvällen.

Fredag

Hello!

Jag har precis insett att jag suger på att blogga. Är så mycket med allt annat just nu så jag hinner inte. Och nu säger mamma att datan där har virus så då måste jag gå till pappa för att sitta vid datan. Kanske borde börja uppdatera från skolan!(?)

Hur som helst, denna dag började med balett hela förmiddagen. Är fortfarande sjuk så jag satt på tex hoppen och så. Efter lunchen var det teori, på danshistorian tittade vi på en verision av svansjön från 1990. Den tyckte jag inte om, va jätteflummig. Det jobbiga är att vi ska jämföra två olika "svansjönfilmer", krångligt. Analysera.. blablabla! haha.
Nu måste jag gå hem till mamma, ska äta pizza : )

Hoppas ni har det bra! <3
Vi hörs!


Hemma

Tjoho!

Nu är jag hemma från lägret, kom ju hem igår i och för sig men har inte orkat skriva. Det var i alla fall skoj. Gjorde i stort sätt ingenting, typ åt. Men jaja, lite myggbett här och där är ju alltid fina minnen.

Idag var det back to school och jag är sjuk. Sjukare nu än var jag var innan lägret..typ. Hostar och hostar! Tunnelbanan var 10 minuter sen imorse så jag fick lite panik, hann i alla fall till dansträningen som jag ändå inte var med på pga förkylningen. Sen matte och block hela eftermiddagen. Träffade gabbi efter skolan också, köpte brownie..inte god!!!! Eller okej, brownie är alltid gott.. men inte lika god som den brukar ;) höhö!

Nu blir det pannkakor :D pussen!



Vilken superintressant(!!!!!!) bild. Nejmen lite bilder från lägret kmr sen!

Läger imorgon

Imorgon åker vi 2:or på läger över natten. Ska bo i tält, laga egen mat och orientera. Dani har fixat all mat och jag ska ta med mig tält och stormkök. Tungt! Trodde tältet skulle väga lite mindre men tydligen var det värsta biffen jag nu behöver släpa på haha! Jaja, det är inte så jättelångt bort vi ska.

Nu måste jag packa allt för imorgon och göra alla läxor!
Kommer hem på onsdag så det blir antagligen ett inlägg på torsdagen som först.
Ha det finfint :)


Måndag

Hej!

Är hemma från skolan idag, är fortfarande sjuk. Åkte i alla fall dit vid lunch och hämtade lite saker. Passade även på att äta när jag ändå var där, potatis..det andra gick typ inte att äta. Är hungrig nu haha. Usch hatar att va sjuk. Får panik när jag inte kan vara i skolan, så stört underbara människor där!!!


Söndag

Halloo!

Söndag, jag gillar inte söndagar. Hur som helst är jag sjuk idag med. Egentligen vill jag bara sova men jag har verkligen jättemycket saker som behövs göras. Läxor och fixa lite saker tills på tisdag. Vi ska nämligen ut och tälta i skogen alla 2:or. Usch jag orkar inte läxorna.. jag vill nog helst titta på tv och äta choklad hahaha ;)

Nejmen blä för söndagar, för läxor och för när det inte finns godis hemma.
Nu ska jag dricka te! pusselipuss!

ostbågar

Är hos pappa nu och jag är trött, trött trött trött! Och min hals är mongo, dock inte lika mongo som igår så det är bra. Mamma och brorsan är också sjuka, så det är ju också rätt mongo. Tror jag ska försöka hitta lite pengar här och gå och köpa ostbågar innan jag går hem till mamma.

Jag såg en liten kille som satt på gården och grät idag. Ni vet sådär när man typ har bråkat med föräldrarna eller syskonen och är skitarg och tårarna bara forsar. Sådär när man inte vet vad man ska ta sig till och det blir en hel jäkla vattenpöl på golvet och det känns som huvudet ska sprängas. Sådär när man gråter och gråter så man knappt kan andas. Då kom jag och tänka på hur länge sen det var jag gjorde de. Hur länge sen det var jag storgrät och tänkte att jag lika gärna kunde skita i att leva. På ett sätt saknar jag de, att bara gråta ut allt..för oftast blir det ju bättre. Åtminstonde om det handlar om småsaker som egentligen går att lösa. Okej vilket svammel. Men idag när jag såg den killen sitta med massa gråt i halsen och samtidigt försöka andas kände jag verkligen hur han kände. Okej låter konstigt, men just den känslan.. jag vet hur det känns.

Ostbågar var det ja. Ha det fint!<3


Emma, Dani och jag! <3

I believe i can fly

Några bilder från skolan i fredags;



Jag och Johan! Johan är stark!!!! haha

Emma och jag!

Emma!

Lördag

Hej!

Jag skrev aldrig igår.. dumt av mig! Kom hem sent, hade ont i halsen, åt och gick och la mig. I alla fall så började gårdagen med balett hela förmiddagen som varje fredag. Känns bra ändå att ha en till balettlektion direkt på den andra men nackdelen är ju att man bli mycket tröttare på den andra. Teori på eftermiddagen och sedan blev det fika med lite tjejer från klassen. Blev sedan att jag och Emma åkte hem till Dani och stannade där lite fler timmar än vi tänkt.

Idag mår jag inte bra. Lite sjuk och har hur mycket som helst att göra. Hundrafemtioelva läxor och inlämningar som ska göras. Ingen har ringt om den bortsprungna kaninen och mina tanker flyger runt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men jag får försöka tänka att man är lyckligt lottad som lever i alla fall, som har ett liv, ett hem.. och vänner!

Vi hörs kära läsare, puss!

torsdag

Gokväll på er!  :)

Denna dag började med dansträning. Värmde upp och skulle sedan sätta ihop en pliéövning och en developéövning. Ska skrivas på data och lämnas in på torsdag. Har för övrigt 4 läxor/inlämningar/förhör till nästa torsdag, suck. Hur som helst fortsätte dagen med teori. På sista lektionen, kulturhistorian.. åkte vi in till Gamla stan och ritade av ett hus.. eller vad man nu vill kalla det. Haha alla satt på marken framför huset och folk funderade varför vi satt där. Turisterna tog kort på oss också haha. Efter de blev det fika, chokladboll..Mmmm! Åkte sedan och köpte hostmedicin till mamma och missade tåget med några sekunder.

Den där kaninen mamma hittade igår. Den bor här nu! Vi har satt upp lappar och sånt så vi får väl hoppas på att någon ringer om den bortsprungna lilla varelsen. Den är hur söt som helst, en liten underbaring.





Usch vad trött jag är. Och imorgon är det balett hela förmiddagen, inte så pepp nej. Jaja, helg efter imorgon! Nu ska jag gå och titta på tv och pussa på Stampe och den andra sötisen. Puss på er med! <3

...


Foto: Gabbi

klääääder


Linne från H&M, Tröja från Ellos, Jeans från vero moda och skor från skopunkten.

Hoho, mamma ringde precis och sa att hon hade hittat en kanin som sprungit bort eller nått. Hon hittar då alltid djur, förra gången var det en katt. Spännande..

Onsdag

Hejhopp!

Jag gick och la mig 20.15 igår, somnade i och för sig inte på ett bra tag men ändå. Även fast jag lagt mig så tidigt orkade jag knappt gå upp, "snälla låt mig sova" så tänker man.. varje morgon. Är det bara jag? Hur som helst började förmiddagen med teori. Eftermiddagen var dock lite roligare, jazz. Har egentligen impro och estetisk verkstamhet men av någon anledning inte idag. Håller på att öva in en koreografi till Mercy on me med Christina Aguilera.



Puss!

bilder

Några bilder från i lördagas;


Städade hela dagen inför mammas 50-årfest.





Spelning på kvällen och jag och dani töntade runt. Rätt bra att göra saker man är bra på helt enkelt hah ;P

Ska hem till mamma och äta, puss!

Tisdag

Hello!

Började med gympa idag, sprang två varv runt sjön och gick sedan in och gymmade lite. Skulle egentligen sprungit upp och ner för en extremt brant backe idag men tack vare vädret blev det inte så, heja regnet! Dagen fortsätte med matte och efter lunch jazz. Det gick allmänt dåligt på jazzen och trött som man var efter gympan orkade man ju ingenting. Slutar efter de och dagen fortsätter olyckligt så jag glömmer mitt sl-kort i skolan. Va bara att gå tillbaka och sedan åka och köpa mat till min kanin. Är äääntligen hemma hos pappa, hungrar ihjäl.

De va min pissdag de, hoppas eran e bättre!
See yah!<3

Måndag

Hej!

Första dagen på en ny vecka dåra. Sovmorgon till 10.25 och började sedan med jazz idag, härligt! Lite teori efter lunch och sedan avslutades dagen med en timme pilates. Har egentligen balett men inte idag. Gabbi och Frida kom sedan och hämtade mig vid skolan så åkte vi runt lite här och var på våra små skateboards. Trevligttrevligt! Åkte sedan hem till gabbi, åt upp deras middag och åkte hem.. på ett ungefär haha.

Kommer nog komma upp en o annan bild här från när jag
fotade med gabbi för ett tag sen. Lägger in någon gång i veckan.

Hm.. funderar på att gå och lägga mig. Typ läsa eller nått. Börjar 8 imorgon med gympa, blööö. Och jag har ändå inget bättre för mig så nu jäklar ska jag sova. Jag lovar att jag kommer vara den som får stanna kvar imorgon också, på mötet som håller på till 16.30. Annars slutar vi runt halv 3 tror jag.

Äsch, nu går jag och lägger mig. natti<3


Bild på mig från efter dansuppvisningen i maj. Förresten så drar dansen (fritiden) igång den här veckan. Jag vet inte om jag ska gå kvar.. kan inte bestämma mig. Jobbigt läge! Dansar ju varje dag i skolan men att gå på kulturskolan som jag nu gjort i kanske 10(?) år är ju hur kul som helst, men orkar jag?