those happy days

Hello!

Är hemma sen ett tag tillbaka, är astrött efter att ha sprattlat runt i vattnet hela dagen. Jag, frida och gabbi gick till en strand och badade lite, haha sedan blåste gabbis fina gbglass-badboll iväg men dom lyckades få tag på den efter lite spring i skogen utan skor. Sedan gick vi till en brygga och badade lite till. Gick hem till Frida och gjorde misslyckade pannkakor + plättar som blev något mer lyckade. Åkte in till stan efter de, vandrade runt lite i affärerna. Skulle egentligen fika också men jag höll på att somna så det fick bli en annan dag.

Lite bilder från denna soliga dag också:


Frida, gabbi och "badbollsleken" haha



Tönta oss lite framför spegeln :)
Och jag fick ett par jättefina örhängen av frida från USA, taaack <3


Provade mössor på h&m


Jaa, så kan man också ha dom haha.

Puss!

Wiiie

Heej!

gaah, jag har försökt få igång min data i 20 minuter nu.. så jäkla störande. I alla fall så gick den igång precis när jag hade tänkt att ge upp. Hur som helst måste jag gå nu, ska åka och träffa Frida och Gabbi. Vi ska ha massa skoj, skejta, fika och kanske bada. jaa, vi får se vad det blir. Det är mitt lilla skejtgäng i alla fall, woho hahah.

Sorry för tråkinlägg men jag skyller på min data så jag hinner inte skriva nått mer.
Ha en toppen dag <3

rosa ska de va


Dessa ljuvliga kanske nästan för rosa benvärmare ska jag pryda skolans vita korridorer med i höst. Åh så fint. Hittade dom i en affär i London (camden). Borde köpt fler för ååh vad jag älskar benvärmare.

Dag 7, england


Tyvärr så existerade myggorna i england också så jag fick en berg och dalbana på armen.


Va och tittade på dans på festivalen.


Satt och lyssnade på nått band och jag drack diet pepsi. Det är samma grej som light tror jag, inte gott enligt mig. Varför inte bara ha vanlig pepsi? :P


På kvällen var det blondie, fast det var så mycket folk så jag och brorsan gick och garva åt ett förlåt..men jättedåligt band. Sen började de spöregna också.



Amber och Jenna som också jobbade i affären tyckte jag också skulle ha ett par kaninöron så vi sprang in till grannståndet och köpte ett par hahah.


Sedan avslutades kvällen i baren med ännu mera dietpepsi, urk haha.

hemma från badet

Hej och goddag!

Är hemma från badandet nu, eller okej jag badade aldrig men hemma från sushiätandet i alla fall. Mmm va gott det var. Vi var på något berg, faktiskt ett bra ställe. haha och min brorsa fick jogga dit för det var en cykel för lite. Men äsch, sånt klarar han.

Nu måste jag i alla fall gå ner till centrum och lämna filmen från igår, Later <3




sushiiiiii

Hej och godmorgon!

Nu ska jag åka iväg med familjen och bada, + någon till.. vad vet jag. Egentligen vill jag inte men mamma skulle bjuda på sushi så jag känner mig ju nästan tvungen. Älska sushi liksom <3333

Okej, nu står hon och ropar..måste gå. Hörs sen, pusspuss!


det blev ingen bio..

..men film blev det i alla fall. Fanns bara några få biljetter kvar till Barnhemmet så vi strunta i de. Istället hyrde jag Step up, dansdansdans. Har sett den förut men vad gör de. Godis till de också, proppmätt nu!

Haha jag kom precis på att jag måste göra en gympauppgift som jag inte lämnat in ännu. Kanske borde göra den innan skolan börjar då man har tusen andra saker att tänka på. Och innan pappa reser bort så han kan hjälpa mig ;) Han ska nämligen till bolivia i.. 53 dagar eller liknande. Shit, hur ska jag klara mig?
Nix, nu börjar det bli dags att kanske vandra mot sängen. Ska ta och lägga in lite låtar i mp3:n innan också. Hörs imorgon igen, puss och godnatt! <3


movietajm

Hallå i stugan!

Ska åka in till stan nu med familjen och se om det finns några biobiljetter kvar till Barnhemmet. Har ingen aning om den är bra eller inte, har inte hittat någon trailer. Om det finns biljetter kvar börjar filmen 21.10 eller 21.45 så kommer nog hem rätt sent. Puss <3

Vad tycker ni om den nya headern förresten, är den jätteful?

några bilder från maj månad



Dag 6, England


Gick runt på festivalen lite, mycket folk. Jag är inte säker men jag tror det var 35 tusen biljetter som såldes till den här festivalen.


Gapa lite, haha.


Provade en hatt.


Lite av maten denna dag. Första bilden är på kebaben jag åt, inte så lyckat.. jag håller stehårt vid sveriges kebab. Andra bilden är på middagen, hundmat..typ. Fick tvinga i mig det sista, urk :P


På kvällen sprang jag och brorsan runt på festivalen lite, åt munkar, köpte kläder och provande gigantiska solglasögon.

dansen <3

Tjoo!

Vaknade 11.30 tror jag minsan, sedan ringde mamma: Hej vill du följa med på festival? Haha nej, ingen mer festival nu. Urkult heter den festivalen, har varit där förut (för många år sedan).. tror inte jag skulle tycka det var så kul där haha. I alla fall så ska jag ha tråkigt idag.

Jag börjar sakna dansen nu. Har inte dansat på hela lovet, haha kommer inte bara vara liiite stel när skolan börjar. Kommer ihåg förra året så hade vi en danslektion första dagen på terminen, då dog vi allihopa.. så stört jobbigt. Hej dålig kondis liksom.

Puss!

Jag är en dalmatin



Linne från H&M, kjolen från en marknad i London (camden market), skor från din sko och halsbandet från tidningen solo.

Djurgården

Hej!

Kom hem för ett tag sedan. Jag och dani gick till ett fik på djurgården och satt där ett tag. Gick sedan vidare.. och vidare och vidare. Haha tillslut orkade vi inte gå mer så vi tog bussen till stan och släckte törsten med en cola från donken. Mycket mysig dag <3







Några av bilderna från idag.
Hoppas ni haft en finfin dag :)

rubriker är inte roliga

Heeelloooo! (med en spökig röst, ett försök till de i alla fall)

Guu va jag skriver tidigt idag jämfört med alla andra dagar. Fast jag gick ändå upp för cirkus två timmar sen så det kanske inte var så tidigt ändå.

Idag ska jag i alla fall träffa min prinsessa dani så ska vi åka in till djurgården och bara ha det mysigt. Kameran är med så förvänta er massa bilder :) När jag kommer hem ska jag också visa de jag köpte i England, eller så får det bli imorgon. Har på mig en kjol därifrån idag, så den får ni se sen i alla fall. Nu måste jag stänga av så jag inte missar tunnelbanan. Ha en fin dag, puss och kraaaam <3


Måste bara visa den här bilden, munkarna på festivalen. Så extremt goda och fräscha. Haha, sooocker!! Va alltid jättelång kö till ståndet där dom sålda dessa ljuvliga små saker, det förstår jag.

hej, gokväll, hejdå och godnatt

Gokväll!

Shit vad tiden går snabbt när man gå upp sent. Kollade precis när jag skrev förra inlägget och de va runt 3-4, haha jag trodde de va runt 6 eller nått. I alla fall så har jag haft tråk idag, har tittat på någon film på tv och så var jag också vid affären med pappa. De är väl de som har hänt. Ätit pannkakor har jag också gjort, de får ju inte glömmas!!

Imorgon ska jag spendera dagen med Dani. Ska bli väldans skoj :D
Nu ska jag nog gå ut på gården lite, rabarberpaj har jag hört rykten om.
Puss <3

Dag 4 & 5, England


Affären blev klar och festivalen öppnade. Var rätt mycket folk den här dagen, alla skulle köpa tältgrejer och massa sånt. Om jag minns rätt var det då jag ville hem, visste inte vad jag skulle göra och lång arbetsdag så de va inte det roligaste.


Nästa dag.
Här bland hattarna och solglasögonen stog jag mest och höll upp spegeln för alla som skulle prova. Mot kvällstiden kom det fram några skitpackade killar och började prata med mig. När jag sa att jag var från sverige frågade dom varför jag inte var blond haaha. Jag sa bara att jag inte ville se ut som alla andra men alla är faktiskt inte blonda i sverige haha.


typ världens mest kassa bild men brorsan satte i alla fall på sig en blommig hatt och rosa brillor, snyggt ;)


Franz ferdinand spelade, därav ljuset från scenen. Ville gå och se dom men tyvärr jobbade vi till elva den kvällen. Lite synd :(


Dom hade någon grej vid vattnet som bytte till olika mönster, fint :)

puss

Hej på er!

Idag vaknade jag av hög hårdrocksmusik dunkade i öronen, typsikt att alla i familjen har olika musiksmak. Har i alla fall hunnit bråka med brorsan lite och blivit deprimerad över att jag inte har nått att göra idag. I och för sig får jag skylla mig själv att jag har tråkigt för jag har inte ens försökt hitta på nått med nån så..

Funderar på att lägga mig och sola lite på balkongen medans solen lyser in där. Men det är ju FÖR varmt ute, jag smälter haha.

Later <3


från igår

Glasshuset

Gokväll, eller hej mitt i natten!

Sorry för inlägget under blev postat nu, bredbandet la av förut precis när jag skulle publicera de. Så kan det gå ibland! Har i alla fall precis kommit hem från stan. Gick först till glasshuset/waynes coffee, åt lakritsglass och drack en islatte som inte var god. Sedan tog vi en lite promenad, såg fyrverkerier..nytt år redan? Haha vet inte varför de small men fint var det i alla fall. Gick ytliggare lite sen tills jag fick ont i fötterna.






Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, puss och godnatt!

hörde jag glass?

Nu drar jag, pappa och brorsan in till stan..ska äta glass. Låter ju riktigt bra måste jag säga. Finns någon glassbar inne på söder tror jag, men det kommer väl vara svinmycket folk men när det gäller glass får man ta den smällen.

Måste bara säga att jag saknar alla mina kompisar, så snälla kan ni ta och komma hem eller inte vara upptagna med annat tack. <3 Jag orkar nämligen inte spendera ännu fler dagar med familjen nu haha xD
Neej, glass-time var det ja. Hörs senare, pusss fina läsare <3


Åt två såna här glassar på festivalen förra veckan. Blev erbjuden en tredje sen också fast den var fryst och jag hade ätit för mycket munkar så jag gav bort den.

årets andra dopp (hehe)

Hello!

Är hemma från badet nu. Skejtade dit, tog på krafterna men det går ju snabbare än att gå i alla fall. Resten av familjen cyklade! Asmycket folk var där, inte så förvånande. Hittade tillslut ett litet "eget" ställe. Badade lite, solade mest.


Skulle dricka det sista i min vattenflaska men efter två timmar hade ju vattnet blivit varmt, ueek!! Spottade ut det istället, fin fontän tycker jag ;)


Försökte balansera på några hala stenar, jaa ni ser ju hur de gick.


Fint :)


På väg upp, smidigt värre!

Vid badet..
Pappa: Amanda vill du ha en morot?
Jag: Nej
Mamma: Morötter kan förbättra brännan.
Jag: GE MIG EN MOROT!!!!

Nu är det mat! Puss!

b-b-bada

Godmorgon!

Vaknade för lite mer än en timme sen. Sen dess har detta hänt: Spelat musik på högsta volym, familjen har spelat synt på högsta volym, har skrikit åt brorsan att sänka, duschat, satt kameran på laddning, skickat ett sms, insett att jag borde äta frukost. Jaa, det var väl de. Nu ska jag i alla fall ta och äta den där frukosten innan jag svälter eller liknande.

Ska i alla fall åka och bada idag, med familjen. Jag har bara badat en gång i år så nu kanske det är dags att plumsa lite höhö. Ska nog försöka hitta nått "eget" stället att bada på, jag har fått lite fobi för att bada runt hundrafemtioelva människor jag inte känner. Känns som alla kollar, göööööööm miiiig!!!! Haha typ så.

OKej, flummigt värre.. nu ska jag äta frukost och sedan dra till badet.
Ha en underbar dag i solen!


Vad tycker ni om dessa solglasögon jag testade på festivalen?
Själv diggar jag dom stora ;D

Fredagkväll

Hej på er!

Hoppas ni har kul vad ni än gör. Själv har jag rätt tråkigt. Familjen sitter ute i mörkret på gården med grannarna och sjunger. "jag vill ha en egen måååne" haha :) Vill ut och skejta men det är inte så kul själv, och i mörkret..nej skippar de. Va ju i alla fall i stan förut. Orkade inte kolla så mycket eftersom jag inte gillar att shoppa längre, finns ju inget fint i affärerna ju. Vad har hänt? Kan väl bero på att alla sommarkläder säljs ut nu och höstkläderna är på väg in. Köpte i alla fall en cardigan på Zara. Pappa kom sen också så gick vi och käka lite på mc:e donken.


149:-, Zara.
Sorry för kass bild, kameran dog.

Ska fortsätta min fredagskväll med att ha tråkigt, puss till alla!

Dag 3, england


Vaknade runt 9 i tälet utanför puben eller vad det nu var. Fick sitta och vänta ett bra tag på att dom andra skulle komma och hämta oss med bilen. Jag sysselsatte mig i alla fall med att läsa en bok som jag fick med Glamour som jag köpte på en affär i england. Wags betyder fotbollsfruar om jag fattat rätt haha.


Kom in på festivalen tillslut och jag checkade de nya toaletterna. Dom såg rätt trevliga ut..


..men det var dom inte. Vissa var jordigare och äckligare än den här. Fast dom rengjordes sen och så farligt var det ändå inte. Man får leva med det helt enkelt.


Träden var lite roliga, dom satt liksom ihop.


Sedan var det dags för mat och efter de börja ställa upp alla varor i affären (cosy camper). Och dom där chipsen på sista bilden har jag typ levt på under festivalen. Man gick alltid och tog såna när man var hungrig haha.


Tänk va kul man kan ha med en resväska ;D

Ska nog ta med en tur in till stan nu, kolla lite.. det är väl rea? Egentligen vill jag inte slösa pengar men det är väl bäst att slösa nu när man ändå levar liksom höhö.
See yah later, puss! <3

Fredag

Goddagens!

Den här dagen känns rätt meningslös. Alla mina kompisar är typ bortresta eller har annat för sig. Funderar på att åka in till stan och kolla lite fast det är ju sol och den vill man väl kanske ta vara på.

På tal om nått annat så har de jag förut tyckt varit roligt inte är kul längre. Ingen bloggork, fotar mindre (fast de kanske är bra så slipper alla bli påhoppade med en kamera), tycker inte där är speciellt kul att shoppa längre. I alla fall inte i england, det var jättemycket rea men jag sa bara: vi går, jag orkar inte. Allt känns rätt meningslöst fast egentligen har jag inte att klaga på, bara le och va glad.

Ska ta och äta nått nu, hörs sen. Puss!

Tillfällig header

Som ni kanske ser ändrade jag headern. Den andra kanske var snyggare men jag orkade inte ha den mer. Den som är nu får va för tillfället så kommer en ny med tiden.

Nu är det i alla fall dags att gå och lägga sig. Klockan har visst blivit väldigt mycket. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att åka in till stan.
På tal om nått helt annat hade jag tänkt att ladda upp en video på dailymotion.com men filen är för stor. Fattar inte varför för jag har alltid laddat upp den storleken förut. Får väl föröka förminska den på nått sätt.


Ett collage på mig och mina prinsessor.


Godnatt
jag ska drömma om fred på jorden.  


Ny header?

Hej på er! Sorry för kass uppdatering, har suttit och laddat upp alla englandbilder på bilddagboken och tiden går snabbt så bloggen hamnade lite i skuggan. Sitter i alla fall och funderar på en ny header just nu. Är så sjukt trött på den jag har nu, tycker inte om den alls. Ska nog lägga in en bild där bara för ikväll och kanske några dagar framåt för att slippa se den jag har nu. Sedan får vi se vad jag hittar på för ny header.


Två bilder på mig och min brorsa innan vi skulle till england. Roligt man kan ha.
Nu ska jag äta middag, lite sent kanske men bättre de än aldrig. PUSS!

Dag 1 & 2, england


Mormor och morfar körde mig och min brorsa ut till skavsta airport den 14:e. Checkade in och väntade på att planet skulle gå, lyfte runt 22.00 och resan gick bra fast det var rätt trångt men sånt får man väl leva med ibland.


Landade i Glasgow runt midnatt nångång. Blev hämtade av mammas kompis så åkte vi buss och taxi till nått öde place där mamma var. Hela glasgow var faktiskt riktigt öde, fula hus och så.. i alla fall de jag såg av stället. Mamma + dom hon jobbade med bodde i husvagnar just då. (dom hade precis jobbat på T in the park, en festival) Gick och la oss direkt.


Efter max 2 timmars sömn var det dags att gå upp igen för att bila från glasgow ner till Suffolk där festivalen skulle hålla hus. Med endel pauser tog det ca. 13 timmar. Va ungefär 70-80 mil dit.


Paus! Dom som körde bilarna behövde sova nån timma.


Sedan bar det av igen.


Dom andra skulle åka till banken eller nått sånt så vi fick sitta i solen och vänta, vaaaarmt!!


Efter några timmar till kom vi tillslut fram till Suffolk. Visade sig att man inte kunde komma in på festivalområdet så vi åkte till nått place och åt middag.


Fick spendera natten där också, på deras gräsmatta typ hehe. Jag, mamma och brorsan sov i tält och resten i bilarna.

Puss!

Tillbaka i Sverige!

Heej fina människor!

Jag är nu tillbaka i Sverige efter mer än en vecka med engelsmän och skottar. Kom hem inatt runt 01.30. Blev lite krångel så vi höll på att missa flyget igår, men vi hann tillslut. Fast jag skulle inte ha något emot att stanna en natt till i London men det skulle ju kosta att boka om flyget och så kanske.

Håller på att lägga in bilderna från England nu så jag lägger upp dom dag för dag sen.
Puss så länge! <3


En bild från flygresan igår, underbart fint va?

still in london

Godmorgon!

Sitter pa ett internet cafe nu har i camden. Behovde checka ut fran vandrarhemmet vid 10 sa nu har vi suttit har i snart en timme och letat efter ett nytt hostel sa vi slipper sova pa gatan inatt. Verkar som vi har hittat ett nu men vad vet jag. Ska val i alla fall aka in till sjalva centrala london sen och titta runt lite. Men jag undrar hur mycket vi kommer hinna, maste lamna packningen nagonstans ocksa.

Vad ar det for vader i sverige nu? Sakert sol bara for inte jag ar dar. Har ar det i alla fall asvarmt och jag gar runt i jeans, puuh. Pa festivalen var det regn endel sa det ar val dags for lite sol nu.

Nej, nu ar internettiden snart slut och vi maste ta oss till tunnelbanan for att aka till hostelet.
Puss och kram skumbanan!

AMI IS IN LOOONDON

Heeeej alla alsklingar!!

Jag sitter pa ett internetcafe i Camden som ligger i London. Vi kom hit idag runt 18tiden. Bor pa ett vandrarhem som jag hatar, det finns bara sanger och en spegel typ..inte kul bor hellre i talt men jaja. Imorgon maste vi hitta ett nytt hostel for det ar bokat dar vi bor nu den natten.

Tiden pa festivalen har varit bra. Dom forsta dagarna var skitjobbiga och jag ville inget annat en hem. Men det blev roligare mer i slutet da vi kunde ga mer pa sjalva festivalen. Och nu ar jag en cosy camper hahahah. Berattar allt sen nar jag kommer hem. Imorgon ska vi val kolla lite i affarer tror jag. Aker hem pa onsdag om vi inte stannar en natt till fast det tror jag inte. Kommer till arlanda strax innan midnatt sa vi hors pa torsdagen.

Nu stanger dom har snart, maste ga. Saknar er alla dar hemma!
LOTS N' LOTS OF LOVE TO EVERYBODY, PEEEEACE!

Hejdå sverige, hej england

Nu har mormor kommit, ska åka hem till henne nu och sedan ikväll åker vi till skavsta flygplats. Flyget går runt 22.00 och vi är framme i glasgow ungefär 1,5 timme senare. Mamma kommer och hämtar mig och min brorsa där sedan vet jag inte riktigt vad som händer men vi ska i alla fall vara på en festival som heter Latitude en vecka. Min mamma ska jobba där och sälja tältgrejer om jag fattat allt rätt. Två dagar i London blir det sedan.

Kommer hem den 23:e, på natten tror jag så vi hörs inte först nästa dag. Kommer nog inte kunna blogga medans jag är borta. Men ni får ha det underbart vad ni än ska hitta på, pussar! byebye bloggen <3


Bilder i mängder, typ..

Här är lite bilder från när jag tog mitt lilla stativ och gick ner till bryggan och fotade.






Foto: jag, modell: jag. Kjolen kommer från gina för den som undrar :)

resfeber?

Hejhej!

Ställde klockan på 10 idag men knappast att jag orkade upp då. Gick upp lite senare och har varit hos mamma nu och hämtat min resväska och lite kläder. För ikväll är det england som gäller. Jag tror jag börjar få lite resfeber.. I alla fall så måste jag börja packa nu, har inte gjort de än. Mormor kommer och hämtar oss 14.30.

Packapackapacka, hörs sen igen! <3


Mamma mia

Helloooo!

Har kommit hem från bion nu, såg ju mamma mia. Den var jättebra, lite konstig ibland men de va kul. Man blev i alla fall glad av den och vill också dansa och ha kul till abbalåtar haha. Kanske borde ha abba-party när jag fyller 17? ;)

En liten video från igår.

Tv nu, hörs imorgon! Då ska jag packa, packa och packa!
Puuuuuss!

Pizza

Halli hallå!

Kom precis hem. Va inne i stan och lämnade kamerasladden till helena och sedan träffade jag pappa som precis kom med tåget. Gick och åt pizza på någon resturang, mycket mättande haha.

Nu ska jag i alla fall åka och träffa mormor och brorsan så ska vi se Mamma mia. Kommer hem ikväll så det här är då inte sista inlägget innan england. Nu måste jag i alla fall gå igen, om 2 minuter aaah.

PUSSPUSS!



Bild på pizzorna, orkade inte ens halva. Och så en bild på mig, varma kläder som vanligt.

Springa runt lite..

Hej igen! Har varit hos mamma nu och slängt in tvätten i maskinen. Har också vattnat blommorna fast vattnet hamnade på balkongen istället för blommorna men jaja det blir säkert jättebra haha. Nu ska jag åka in snabbt till stan och möta helena så hon kan få tillbaka till kamerasladd som råkade bli kvarglömt i min väska.

Yes box, nu måste jag springa iväg igen.
Hörs sen, pusspuss!


Två bilder på mig.

Söndag

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen. Dagens planer är att tvätta, packa lite, lämna en kamerasladd till en kompis och sedan ikväll gå på Mamma mia med mormor och brorsan. Sover antagligen över hos mormor tror jag, sedan imorgon åker vi hem och packar. Åker ju till england imorgon kväll, wiihoo!

Först och främst ska jag i alla fall äta frukost, kan ju va bra.
Hoppas ni får en bra dag, peeeeeace!


En till bild från båven.

outfit från i onsdags


Shorts och solglasögon från H&M, linne från tidningen glamour och halsband från tidningen solo. Sjalen vet jag inte.

Jag har inte gått och lagt mig än, men är man seg så är man. Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna. Och jag har bestämt att jag ska försöka sluta dricka cola, även fast jag inte gör de överdrivet ofta men ändå. Annars kommer nästa besök hos tandläkaren bli ett helvete. Haha, puss och godnatt <3

videotajm

Här är en film från idag. Lite lång och tråkig kanske men äsch, kolla om ni vill haha. Skulle laddat upp en till men den var tydligen förstor, får bli en annan gång helt enkelt.


Emma, Ronja och Jag (Sweetie (bytte till de istället för sugar), skrollan och Sunshine) hahah!

Jag gör inte så mycket mer just nu än att sitta här. Funderar på att gå och lägga mig snart. Och pappa som jag trodde skulle komma hem idag kommer inte först imorgon fick jag nyss veta. Jaja. Pussss!

lite shopping från idag



Kalender från NK 129:-, nagellack 65:- och nagellgrejor 39:- från H&M.

Jag är trött och har ont i huvudet. Hade ju tänkt att tvätta idag men nu känns det som det är försent. Jag tror pappa skulle komma hem idag, han har en helg ledig från jobbet tror jag. Men han verkar inte dyka upp och inte svarar han på mobilen. Jaja, jag får klara mig ensam en dag till då haha. nee, nu ska jag göra nått vettigt.
Hoppas ni haft en bra dag!

hemma från stan

Halloj!

Är hemma från stan nu, har varit en underbar dag. Visar dagen i bilder!


Började med frukost på sandys.


Gick sedan till ett annat fik och träffade dani och johan som var söta som vanligt.



Johan, dani, emma och jag.


Jag fick bli emmas bebis hahah


Mycket söta människor <3


Gick till gallerian och åt brownie med glass.


Gick sedan till kungsträdgården. Ronja bada lite ;P


Började prata med några italienare som ville vara med på kort hahaha.


Gick sedan in på några affärer och efter de var det dags att ta farväl. Sista bilden på oss på antagligen några månader.. :(

De va dagen de, mycket rolig :D
Pusspuss!

Stan

Hello again!

Den har dagen verkar inte va så bra, mitt hår är smutsigt, jag har blandat rött och rosa, har inte ätit frukost, är hungrig, min tunnelbana går om 8 minuter. aaa, jobbigt läge jag har.


En bild jag tog i båven.
Nu måste jag gå, ha en bra dag :)

Lördag = gooooodis haha ;)

Godmorgon!

Den här natten har inte varit rolig på nått sätt. När jag skulle sova hade jag ont i benet, brukar få så när jag är trött. Men jag somnar i alla fall. Vaknar sedan runt 4 och har fortfarande ont, fast i båda benen. Somnar om och vaknar sedan runt 6 igen, ajajaj fortfarande ont. Gick upp och tog på någon kräm och lyckades tillslut somna igen. Vaknade i alla fall för en halvtimme sen och det onda va borta. Vilken tur annars vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.

Idag ska jag träffa mina
knasbollar igen. Ska träffas inne i stan så det blir väl där vi hänger runt. Sedan måste jag hem och börja tvätta och packa inför england. Hörs innan jag går, puss!


En bild jag tog i veckan.

ikeareklamen

Nämen ser man på vad jag hittade. Ikeareklamen som jag var med i haha. Den verkar ha börjat sändas på tv nu. Här kan ni se den, sen får man klicka fram till de rummet man vill se.





En bild från inspelningsdagen.

Nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon. Puss och godnatt :)

Fler bilder från bååååven



Här bodde då lilla stampe.



Haha, han har ordet "rymma" i tankarna.




Vid bryggan.


Himlen, så fint.

Jag har extremt tråkigt kan jag tala om. Sitter här i min ensamhet. Vill ha godis men självklart finns det inget. Livet är hårt ibland haha. Puss på er!

med utsikt över vattnet


Tog stativet och fotade lite igårkväll. Kommer fler bilder senare.

Bilder från måndag, tisdag & onsdag


Kom hem till mormor och morfar i måndags, där va lilla Stampe. Haha så gulligt, han blev jätteglad när jag kom. Ååh min lille prins haha.


Tisdag, nyvaken höhö! Men den bjuder jag på.



Min kanin är galen.


Jaa.. ibland är han något ivägen.



M & M skulle köpa en fotölj, dom hade lots n' lots av sänger också. Åkte förbi solvalla tror jag det var och köpte sedan glass. Mums!


Gick förbi ett jättefint partytält, sånt ska jag totally önska mig i present ;D


Åt B&J på kvällen, yummie!



Onsdag, dags att åka till båven.


Båven, Inne i husvagnen.

Fler bilder kommer sen! Puss och hej!

Hemma!

Hej kära ni!

Jag är hemma från båven, äääntligen! Känns som jag varit borta i en evighet. Åkte i alla fall ner till båven i onsdags. Första natten kunde jag inte sova för myggorna hade invaderat husvagnen där jag sov. Lyckades i alla fall somna tillslut och senare på natten vaknade jag upp, tittade ut och såg att himlen var alldeles orange.. fint! Dagen efter låg jag och solade en stund, fast de va för varmt. Jag har liskom vant mig vid regnet nu så när det är sol är det mest jobbigt haha. På kvällen gick jag ner till bryggan och fotade lite. Visar sen! Och idag har jag inte gjort nått speciellt, bara suttit i bilen på väg hem. Är i alla fall hemma nu, och på måndag åker jag till england. Hej och hå vad man ska fara runt helt plötsligt.

Ska lägga in lite bilder och sånt nu, kommer upp pics snart dåra ;)
Puss!

byebye.

Ojoj, jag har sprungit runt som en galning och packat i sista sekund. Mormor står utanför med bilen och väntar på mig nu. Åker hem till henne ikväll och imorgon åker vi till Båven tror jag. Vet inte när jag kommer hem men kanske torsdagkväll eller fredag. Får se helt enkelt. Kommer inte kunna blogga under tiden men vi hörs igen när jag kommer hem. Kamerorna är med ;D

Ha det jättebäst, pusspuss!


Knasbollar

Hello!

Kom hem för ett tag sedan, träffade ju mina knasbollar ronja och emma i stan. Satt och pratade lite och gick sedan till donken, åt lite och tog kort hähä. Kul hade vi i alla fall!

Lite bilder från idag;


Först va vi lite knasiga

sen blev vi ledsa.


Efter att vi varit ledsa blev vi glada :D


Knasbollar i högsta grad!!!



hahaha

Nu måste jag diska, usch det är jättemycket. Ska åka till mormor och morfar lite senare så nu måste jag få detta gjort. Hörs sen, puss!

Måndag och regn

Hej babes!

Eftersom brorsan skulle iväg och tälta idag vaknade jag vid 6 av att klockan ringde. Och snäll som jag är tar jag också ansvaret och ser till att han kommer upp. Somnade i alla fall om sedan och vaknade ett antal gånger. Vaknade igen sedan av ett sms från Emma, sedan kunde jag inte sova igen men det var bra de för jag har massa som behövs göras här hemma.

I alla fall ska jag åka in till stan och träffa
ronja och emma en stund, det ryktas brownie och glass men vad vet jag. Efter de åker jag nog hem och packar lite och sedan åker jag till hem till mormor och imorgon åker vi till båven. Nu måste jag i alla fall ta och klä på mig och diska lite, och på tal om nått annat så sitter jag och äter potatis till frukost (potatiskroketter och potatissallad) Kroketterna smakar blää, tänker inte äta upp dom..usch.

Haha, ha en bra dag allihopa! *stort hjärta*


haha titta vad jag hitta, en bild på min brorsa och mig från någon vinter för mångamånga år sedan. Nej det är inte vi som byggt snögubben men cred till den som gjort de, riktigt snygg ju!

Mössor mitt i sommarn

Hej fina människor!

Har suttit och tittat på Mamma vid 16 som gick på kanal 5 för ett tag sedan. Jättefin film, tårarna rann. Har också bakat kladdkaka, är proppmätt nu haha. Städat lite har jag också gjort.

Imorgon ska jag kanske träffa två kompisar, om inte ska jag till mormor och morfar. Åker antagligen till Båven på tisdagmorgon. Hm.. måste hinna tvätta och diska imorgon också. Får försöka hinna med allt :)


Bilder: Halens.se
Jag funderar på att beställa dessa mössor när jag kommer hem från england. Den vita är ju hur söt som helst och den rosa verkar vara som min
gröna, fast rosa ;)
 Vad tycker ni?

nothing

Hejhopp!
Jag håller på att bli lite halvt galen och nu har jag suttit och raderat de jag har skrivit, och skrivit om, och raderat. Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg. Jag borde gå ut, ta en promenad eller nått. Jag har suttit inne två dagar nu eller nått sånt. Varför vet jag inte, men det är ju rätt skönt att bara göra ingenting nu när man ändå har lov. Vila upp sig inför en stressig termin med femtioelva prov och uppsatser.


En bild från kanske föra sommaren (?) Haha, jag satte upp en gardin i mitt rum, byggde ett "stativ" av massa böcker och försökte få lite fina bilder på mig själv. När jag nu tittade igenom dom där bilderna såg jag att i stort sätt alla var suddiga och inte alls skarpa. Hahahah, men jaa gillar man att stå framför kameran får man väl på ett eller annat sätt göra sin egen studio ;D Puss!

Jeansjackan

Jag nämde för ett tag sedan att jag hade hittat en gammal jeansjacka i min garderob. Här är den, något för liten men men. Nu ska jag äta vattenmelon, ciaaaao!


Söndag

Hello!

Gick upp runt 10.30-11.00 idag, råkade fastna framför tv:n haha. Idag åker alla, med att skriva alla menar jag pappa och mamma. Pappa åker och jobbar på kollo och mamma har åkt till england. Och snart är det bara jag kvar för imorgon åker brorsan iväg och tältar. Fast jag ska ju i och för sig till Båven imorgon eller på tisdag med mormor och morfar, och min kanin. Har ingen lust att åka dit, finns inget att göra. Fast det känns i alla fall bättre att Stampe ska med, då kan vi leka lite höhö. Men ska väl inte stanna så länge för på måndag åker jag och brorsan till england och innan dess måste man ju hinna packa.

Lite luddigt inlägg blev det nu, jag är trööött!
Måste nog äta nått, puss!


kallt, regnigt, dött men ändå så underbart mysigt

Är det bara jag som längtar till hösten? Okej, sommaren borde stanna ett tag till innan vi byter till en kall och mörk årstid men om man tänker på kläderna. Tänk att få trippa runt i gulliga små mössor, mysiga halsdukar och varma vantar. Åh, det får mig att älska hösten. Men nu ska jag inte säga fler bra saker om hösten för när vi väl är där kommer jag längta till sommaren, säkert.

För att skriva nått annat har jag inte städat idag, inte laddat in musik i mp3:n men whiteboardtavlan har jag satt upp. Nu ska kvällen fortsätta genom att nu äta middag och titta på tv. Efter de ska jag proppa i mig godis, sounds good to me! Puss på er! <3


höstigt.

the color of love


Röda naglar, tjoho!

Lördag(?)

Godmorgon godmorgon.

Idag ska jag göra nytta här hemma. Ska städa lite, sätta upp en whiteboardtavla eller vad det nu kan vara. Lägga in lite låtar i mp3:n och sånt. Jag städade ju här hemma för några dagar sedan men det har blivit stökigt igen haha. Fast de är mest smågrejor som måste plockas bort.

I alla fall, innan jag börjar med detta ska jag äta frukost och måla naglarna. Vilken färg det blir får ni se sen ;) På tal om naglar så har jag kommit fram till att jag har 15 st nagelack. Och de jobbiga är att jag faller för rosa så dom flesta är väl åt de hållet haha. Typiskt!

So looong <3



Två bilder från igår.

jag vet inte.


Känslor är konstiga. Jag är extremt lycklig fast på samma gång olycklig.
Livet är konstigt helt enkelt.

En video

Jag har inte lagt in en video på länge så jag tyckte de va dags igen. La ihop några filmer från i onsdags. Den blev jättedålig men jaja. Börjar lära mig redigeringsprogramet lite i alla fall.


Ett varmt sverige

Hello!

Nu är jag hemma och hjälp vad varmt det har varit idag. Men jag har vant mig vid att det regnar så nu är det bara jobbigt att solen skinner och man svettas ihjäl. I alla fall så var jag ju hemma hos mormor och morfar, träffade morfars syssling (?) från america. Va trevligt! Haha hon var som mig, blandade engelska och svenska. Jag brukar göra de rätt ofta och min brorsa blir arg för han tycker de låter så fult. Kan väl hålla med honom en aning men äsch, jag lär mig ;)

Lite bilder från dagen;



På väg dit, varma kläder.. yesyes!


Mat!




Titut!


Puss!


På väg hem för att hämta lilla stampe som skulle till mormor och morfar på semester, och jaa.. för vi snart åker bort haha.

Puss och kram!

rubriker kan vara jobbiga

Nu ska jag åka till mormor och morfar. Vet inte när jag kommer hem men det borde inte bli allt försent. Hörs sen i alla fall, pusspuss!


En till bild gabbi har tagit, gillar den inte men jag bjuder på den ändå.

Fredag den fjärde

Godmorgon!

Idag gick jag upp vid tio, rekord tror jag minsan ;) Men det var bara för jag drömde en mardröm, usch. Drömde att jag och några kompisar var ute sen kom det nån snubbe med en bil som började jaga oss fast jag lyckades fly. Dessvärre tror jag Freja och Gabbi som jag var med i drömmen dog.. herregud vilken tur att det inte är sant. Sedan hittade jag några tjejer i en lägenhet och det lätt såhär. Jag: Skulle jag kunna få låna en telefon? Tjej: Jaa, absolut.. men vi har ingen telefon. Jag: Nehe okej, men jag har en själv kom jag på. Haha, lite flummigt sådär.. men det var rätt läskigt. Fast dock inte lika läskigt som när jag var mindre och drömde om batman haha.

Idag ska jag som sagt till mormor och morfar för lunch. Ska bli roligt för de va en evighet sen jag var hemma hos dom. Älskar att vara där och hoppa runt på gräsmattan och fota. Fast idag har dom ju nån släkting där så då kanske man ska vara lite social..tyvärr ;P

See yah! <3

Time for bed

Tjenis!
Nu ska jag gå och lägga mig, måste upp lite innan 11 imorgon typ. Jobbigt! Ska åka och äta lunch hos mormor och morfar och träffa någon släkting från america som är där. Vet inte riktigt om hon är släkting till mig eller inte, verkar inte va nån som vet. Haha, så antagligen inte men men.

Åh jag fick värsta suget att gå ut och springa nu, hm.. kanske en aning sent. Har lust att köra värsta träningspasset. haha typsikt att man får lust med sånt mitt i natten. Får väl satsa på de imorgon eller nått. Nej, nu är det dags att sova. Puss och godnatt!


nytt nagelack

Köpte ett nagelack igår, kostade 39:-kicks. Ångrar det lite eftersom jag har ett som är ungefär likadant, inte lika orange bara.


Bilder från dagen


We like depend! ;D



Såg några rådjurkid, extremt gulliga.


Ute med Stampe.


Bild 1: Fick ett vykort från en kompis som är på språkresa i spanien.
Bild 2: Stampe är snygg med ostbåge på huvudet.

Nu har gabsi gått, ska titta på Dark water som börjar snart på 5:an och äta choklad. Mmmm, marabou! <3

Tjena snyggingar ;)

Är fortfarande med min käre gabbi, vi har varit och handlat två gånger, åkt skateboard, målat naglarna och varit ute med min lille kanin. Han blev superglad! Va också några jättesöta rådjursbebisar där, eller kid kanske man säger. Va precis och handlade, köpte choklad..yummie!


Nu ska jag vara lite social, gabbi hälsar! Pusspuss!

Torsdag

Haallo!

Dagens problem är att jag inte hittar nått att ha på mig, krångligt de där asså. Ska i alla fall träffa gabbi idag. Får se vad vi hittar på. Verkar ju va rätt fint väder idag i alla fall. Jaja, nu måste jag gå..är något seg, men jag orkar inte stressa haha.

Puss och kram!


fika x2

Gokväll!

Nu är jag hemma, har varit på stan riktigt länge idag. Åkte först in med familjen, spelade minigolf. Gick sedan och fikade. Lite senare träffade jag mina vänner Helena och Freja, vi åkte och fikade på samma place jag hade varit innan. Satt där en stund. Pratade och flummade lite. Gick sedan och satte oss i en park och snackade lite till. Trevligt trevligt :)


Minigolf


Fika


Träffade dessa tjejer sen


Fika igen


Gick till nån park




Gick till nått flummigt ställe..

Pusspuss!

Jag är rik..

eller inte, men jag är i alla fall en mp3 rikare. Pappa och brorsan har köpt nya så nu får jag brorsans gamla, woho! Vad har mer hänt sen jag skrev sist då? Joo, jag har gjort två svarta streck från skateboarden i hallen som inte går bort. Ajdå! Pappa säger att han kommer slänga ut mig nu bara därför, vilken tur att han är en skämtsam person.

Ska åka in till stan nu med familjen. Dom ska spela minigolf tror jag. Ska kanske träffa två kompisar sen också. Kameran följer med yeay! Puss and love, hörs sen! <3

Onsdag

Halloj!



Har precis suttit ute och solat i typ 4 minuter. Solen försvann och det skulle inte förvåna mig om det börjar regna snart också. Vet inte vad jag ska hitta på idag, skulle ju varit med några kompisar men det kom lite saker i vägen så nu blev det inte så. Fast jag får se, har inte ringt dom andra än..dom borde kunna. Kanske blir att jag åker in till stan igen, känns som hela sommarlovet spenderats på stan menmen.

Låg och tänkte imorse varför vi inte fått en stor klädkatalog hem på ett bra tag. Sedan när jag går upp ligger ellos nya höstkatalog i köket.. vilken matching. Fast den var extremt tråkig.


Hoppas ni får en bra dag :)


min lugg vill inte samarbeta

Hej! Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa några kompisar, ska bli roligt.
Har inget mer att säga än godnatt, så godnatt <3



my pink love





Här är min nya kamera, den andra lilla gick ju sönder. Måste ju ha något att filma med och så är det ju inte alltid man orkar släppa med sig systemkameran heller. Och de bästa, den är rosa! :D

Dagens




Tröja och jeans från gina tricot, skor från skopunkten, väska från åhlens, örhängen och armband från glitter och ringen från six. Skärpet är gammalt. Dags för middag! <3

En dag med massa händelser

Heello!

Åkte först in till banken med pappa och brorsan, fixade lite bankkort och sånt. Skulle ju ha träffat helena men så blev det inte. Vi fortsatte i alla fall in till stan sedan och tog en fika i kungshallen. Jag och pappa åkte sedan för att köpa en ny kamera till mig. När vi kom upp ur tunnelbanan ösregnade de ute och det blev en aning översvämning och vattnet rann ändå till spärrarna. Gick i alla fall till fotoaffären sen, kameran som jag ville ha fanns inte kvar men vi köpte en annan för ungefär samma pris. Ni får se den sen, det är jättefin ;)

Lite bilder från dagen dåra;



Fika, macka + blåbär/hallon smoothie.


Ösregn!



Översvämningen, inte direkt rent vatten heller.


Spärrarna fick bada, wiho tänkte dom.


Nämen titta vilka smarta killar, byggde värsta bron ;)


Hittade en fin rosbuske på vägen hem.
Puss and love!

vad är de för dag idag? tisdag vare ja..

Godmorgon!

Usch, det var plågsamt att gå upp.. inte kul men nu är jag uppe i alla fall. Ska snart åka in till stan och fixa id-kort och sånt. Hoppas de inte tar allt för lång tid för jag vill också hinna träffa min kompis helena. Haha, vi två är nog dom största fotonördarna (i alla fall när det gäller att ta egofoton) folk kan bli riktigt sura på vårat fotade ibland. De va fota vi gjorde dagarna långa när vi gick i grundskolan, fattar inte hur alla stog ut.. eller så gjorde dom inte de.









Måste gå, ha en bra dag =)

Tävling hos breeze

Titta vad jag hittade, man skickar in en bild och är med och tävlar om en plåtning med breeze, för deras kläder dåra. Man kan ju alltid försöka! Självklart laddade jag upp en förliten bild, hade ingen i större format så jag ser jättekonstig ut. Men om man klickar på den blir den väl ganska normal. Här kan ni iaf rösta på mig, höhö ;D *blinkblink*

jag har fyndat i min garderob

Jag har städat, jag har städat hela kvällen. Ibland älskar jag att städa, som idag.. idag var det kul. Det är ju alltid extra roligt när man hittar massa roliga smycken och kläder också. Jag har tex hittat en jeansjacka som jag inte visste att jag hade. En aning förliten men äsch. Lite gamla smycken har jag också fyndat i mina lådor. Nu ska det bli fint, rummet ska bli finare än finast. Okej, det kommer inte riktigt gå eftersom jag delar rum med min brorsa här hos min pappa och det är rätt så litet men ändå.. det ska bli fint. Ska framkalla lite bilder och sånt också. Nästa steg är att fixa mitt rum hos mamma också, där har jag som tur är eget. Eller jaa, kaninen bor ju där också.. och han är inte så renlig av sig haha.

Vet ni vad, nu är vi inne i juli månad. Dagarna springer snabbare än mig. 
Ska sova, Puss and love <3