sista mars

Nudå? Är de vår nu? Vi får hoppas, jag tycker i alla fall att snön nu får hålla sig borta några månader.

Helgen, åt middag med några vänner. Shit de va värsta snöstormen när jag skulle dit, va ett snömonster när jag kom fram. Fick låna en handduk och torka av mig för att inte droppa ner hela golvet haha. På lördagen sov min vän gabbi över, som vanligt fick hon för sig att sminka mig (Resultat på en av bilderna nedan). På söndagen blev det lite simning på eriksdalsbadet. Är man en fisk som är man, eller ska jag säga.. du blir va du äter! Jag äter faktiskt fisk rätt ofta.. *simsim*


Jag = Snömonster på fredagskvällen. (Fick en liten hatt gjord på snö, snyggt!!!)


Sminkningen.

Simma lungt. Ciao!

snö?

Nä!! Nu snöar de, blåser och är kallt igen. Aja, snart blir de väl vår.. PÅ RIKTIGT :)
Annars har de varit en bra dag. Massvis med balett som varje fredag. Dock var jag trött och de gick inte direkt bäst men såna dagar måste man väl också ha. Nu blir det middag och mys med vänner.


Av vissa anledningar står min gamla studsmatta i omklädningsrummet på skolan. Men de är rätt bra, då har vi nått att göra på våra fredagseftermiddagar.


Efter skolan, innan snöovädret!

I'm back!

Heeeeeej!
Mina vänner har börjat klaga på att jag inte bloggar så nu ska jag försöka vara lite mer aktiv här. Va hände med bilder från produktionerna, och fler från egypten? Japp, dags att ta tag i saken.. nån dag! Annars då, va har hänt sen sist jag skrev.. hm.. maaassor! Fast jag kan ändå inte komma på nått att skriva.., min hjärna verkar inte fungera som den ska.

Gott folk, vi går mot ljusare tider! VÅÅÅÅR!!!!


En solig dag i kungsträdgården, förra onsdagen om jag minns rätt.

Hemma!

Heeeeeeeej.
Nu är jag tillbaka i sverige :) Har haft det helt okej i egypten, men vi hamnade i rena rama turistorten. Hotel överallt. Skönt med värme i alla fall.




Kommer fler bilder men nu måste jag gå.
Puss hejdå.