:)


Wie, lockigt hår. Skojigt värre!

christmas outfit


Klänning och benvärmare gina tricot, skor skopunkten och bolero eller vad man nu ska kalla de från ohio.

annandag jul

Mellandagsrea!!!! Visst är det underbart? Haha, mycket kul kan man hitta till bra priser. Jag och pappa var inne förut. Skorna i inlägget lite längre ner blev mina (var dock inte på rea). 400 gick dom på men det var det väl värt.. tror jag. Sen köpte jag också en klänning till nyår. Skulle egentligen ut och leta klänning med gabbi men för att inte riskera att denna tog slut var jag tvungen att köpa den. Tror jag väntar att visa den tills nyår, eller åtminstonde inte just idag.

Ikväll blir det bänkat framför tv:n och körslaget kl 8. Två jag känner är med så röstaröstarösta på Nannes kör, hihi!


Två bilder från julafton.


juldagen

Heeeeej. God jul i efterskott om man nu kan säga så. Försökte logga in här inatt men det funkade inte. Inloggningssystemet har aldrig riktigt funkat som det ska, well well. Julaftonen hemma hos mormor och morfar igår var väl helt okej även om det inte fanns nått att göra. Fick massa pengar + pengar till egypten. Jaa, jag åker till egypten om jag inte har sagt de, vecka 9. Sen fick jag lite annat smått och gott.

Haha var ute och gick med mamma idag. Hon lurade in mig i nått träsk och självklart höll inte isen som var där så jag blev blöt. Sen stog vi och prata och sen frågar hon "öh, är du medveten om att du står i vattnet?" Hehe, nej det var jag inte. Men vadå, har jag inte sagt att jag är en fisk? ;)
Annars va jag inne i stan med Ronja en stund, mys<3

Hoppas ni haft en bra julafton :)

vill ha


Visst är dessa skor underbart snygga? Från H&M.

23 december

Gokväll!
Jag har varit duktig och städat typ heeela dagen. Rensat massa lådor i mitt rum osv. Har bott hos mamma nu i jag vet inte.. kanske 3-4 veckor. Orkar inte flytta över till pappa, jobbigt + att jag är totalt kär i min säng hos mamma. Hur som helst sitter jag hos pappsen nu, har varit här och ätit middag. Bakad potatis, låter gott men de va inte det minsta gott. Konstig potatis. Jag ska nog hugga in på aladdin-asken istället.

Jahap, en dag kvar till julafton. Vart är julstämningen? Imorgon bär det av hem till mormor och morfar som vanligt. Äta mat tills man måste gå från bordet och lägga sig på soffan för man är så mätt, den kör jag varje år. Sedan kanske titta lite på kalle anka som man aaaaldrig någonsin sett förut och efter de öppna klappar. År i har jag dock inte önskat mig nått speciellt så jag har väl inte så jättemycket att se fram emot när det gäller julklapparna men kul är det ju alltid :)




Förra julen, inte så lyckad. Hoppas denna blir bättre.

här går det minsan inte framåt..

Ojoj, här har man inte varit aktiv på en vecka. Jag är sämst på att blogga. De va ju faktiskt ett tag jag var riktigt duktig och la ner mycket tid här men nej nu i tvåan är det jättemycket och göra så då måste man prioritera de först. Men jullov nu ju, kanske får tid att skriva här lite mer då.. vem vet.

Julavslutning i förgår som sagt. Jag och några till åkte och bowlade efter de. Shit va längesen det var man gjorde de, bowlade faktiskt rätt ofta för några år sedan. Kul var det, dock går en timme lite för snabbt.




Idag har jag varit i stan med några trevliga töser. Hittade lite julklappar. Älskar att köpa julklappar till andra men dessvärre har jag inte råd att köpa till alla. Men ni ska veta att jag vill *blinkblink* hihi

söndag

Tja! Har varit med folk från skolan idag och sett musikalen Sune på göta lejon. Våran lille Johan är ju med och dansar, han var grym. Och själva musikalen var riktigt gullig.
Skola imorgon igen, bara 5 dagar kvar innan lovet. Ska bli riktigt najs med lov men innan det är det lite prov som ska skrivas och inlämningar som ska in.

Några bilder från i fredags.





lucia

Hej! Igår satt jag inte vid datan alls men kan ju tala om idag att gårdagen var lite blandad. Missade halva luciatåget i skolan och delar av balettlektionen gick helt åt helvete. Men sen var väl resten av dagen helt okej, alla sköna STEGARE gör en glad igen haha :)
Idag har jag varit inne i stan en stund. Köpte en varsin ram till mamma och pappa så ska jag skriva ut foton och ge i julklapp. Hoppas inte dom läser min blogg, ifall ni gör de kära mamma och pappa så STICK! hihi.

Nu har jag suttit och kollat på tv typ hela kvällen, ingen hemma förutom djuren men dom är ju inte speciellt sociala. Dom bara sover och sover. Det borde jag också göra.
*kramkalas*

Torsdag

Vilken dag, typ teori hela dagen.. seegt! Hade en danslektion i morse bara, dansträning. Rätt lungt lektion, visade upp egna övningar och sånt.
Imorgon ska vi fira lucia i skolan, musikarna ska väl sjunga antar jag. Ska bli mys :)
Blev ett kort inlägg, nu ska jag springa hem till mamma. Sooova <3



Titta vilken fin tårta mormor hade köpt i tisdags :)


Den fina plastiga julgranen i skolan!

Onsdag

Gokväll!
Teoriförmiddag idag. Fick tillbaka våra kulturhistoriaprov, IG! Bläääää, jag som tyckte det gick så bra så går det skit. Aja, det är lungt.. omprov is the shit.. typ haha. Sen på eftermiddagen fick vi reda på våra produktionsgrupper, kommer säkert bli jättebra. Kommer alltså ha två veckor nästa år då vi bara dansar och skapar en liten föreställning eller vad man nu ska kalla de.

Fick lite mer saker igårkväll btw, småsaker och så ett resebidrag på minst 2000, great :)
<3

födelsedag

Heej!
Jahap, då var man 17. Tiden går sjukt snabbt, det är nästan läskigt. Fick frukost på sängen imorse, typ sockerkaka med grädde och hallon på. Sen plingade pappa på också, kladdkaka blev det då. Bra frukost, sånt gillar jag haha. Fick en morgonrock, 200:- och godis. Får väl nått mer av pappa ikväll. Eftersom jag typ redan har allt jag behöver önskade jag mig en resa.. men ofta jag kommer få de när jag tänker efter. Spillerill egentligen, huvudsaken är att jag har mina nära och kära vid min sida.

Dagen började med gympa och jag fick massa.. gah kommer aldrig ihåg var det heter. Nånting i alla fall och en kalashatt som jag blev tvingad att ha på mig hela dagen. Efter lunchen sen gick vi till en skola i närheten och dansade vårat terminsredovisningsmaterial.

Om typ 20 minuter kommer det lite gäster. Så nu måste jag vara sådär översocial.. haha!
Men jag har haft en jättebra födelsedag, taaack alla.. älskar er<3







hetaste outfiten någonsin!
Jag, Mr. kalashatt och bart simpson!

Måndag

Waah, lång dag! Började med jazz och sedan teori. Balett och street har det också varit. Streeten slutar 18.30 och man är ju inte direkt snabb så jag kommer hem runt 8.

Måste gå nu, ska göra matteläxan, duscha och packa för imorgon. Min födelsedag imorgon ju :D
Hörs imorgon! <3

sunday

Hej!
Gud vad jag är sämst på att uppdatera men men. Idag har jag i alla fall varit inne i stan med
Stephanie (som jag inte träffat på en hel evighet) Vi fotade lite, tema höst men det gick ju sådär eftersom löven och allt är borta. Blev i alla fall en chailatte på espresso house, mys! Haha sen var det en gubbe som kom fram och snackade med oss också, jag fick en gratis bok haha.
Har tyvärr inga bilder från dagen, har börjat glömma att fota.. fyskäms!

Nu ska jag städa, fyller nämligen 17 (nu när alla andra snart fyller 18) på tisdag så det kommer gäster då. Sen ska vi också dansa på någon skola på dagen, vårat material från terminsredovisningen. Kulkul!

Puss!

smile


im back!

Heeej!
Här har jag inte lagt ner tid ser jag. Jag har faktiskt inte suttit vid datan så mycket. Satt inte ens ett finger på datan igår. Har inte haft tid helt enkelt, plus att resten av familjen också ska ha den surrande apparaten så jag får helt enkelt spendera tid på att försöka plugga och ligga och halvsova alldeles för mycket i sängen.

Jaa, vad har hänt sen sist. Det har väl varit som vanligt. I måndags dansade jag street efter skolan.. fast i skolan. Dom hade hyrt in nån snubbe, bra eftersom man då slipper åka extra sträckor för att dansa.
Igår så kom den en maskör till vår lektion och visade lite smink och sånt. Sedan fick vi sminka oss själva, till en döskalle.. eller skelett. Haha, såg helt sjuka ut hela bunten. Har bilder, lägger upp när jag lagt in på min egen data. Va i alla fall jättekul!

Idag har det varit skola som vanligt och sedan en fika med kära vänner.
Och nu ska jag sova, godnatt gott folk!